قیمت طلا امروز




 سایت باشگاه خبرنگاران / ۱۴۰۵/۰۵/۰۹

قالیباف: آمریکایی‌ها تاوان خواهند داد

رئیس مجلس شورای اسلامی در واکنش به جنایت اخیر آمریکا درجزیرهٔ قشم نوشت:آمریکایی‌ها عادت کرده‌اند که سیلی‌هایی را که در میدان نبرد می‌خورند با ریختن خون بی‌گناهان جبران کنند؛ تاوان خواهند داد.
 قالیباف: آمریکایی‌ها تاوان خواهند داد

باشگاه خبرنگاران جوان - محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در واکنش به جنایت اخیر آمریکا در جزیرهٔ قشم در حساب کاربری خود در یکی از شبگه‌های اجتماعی نوشت: ایالات متحده هر روز دست خود را به جنایت جدیدی آلوده می‌کند؛ حمله تروریستی به منازل مسکونی غیرنظامیان در جزیره قشم، ادامهٔ جنایت در میناب و لامرد است.

وی افزود: آمریکایی‌ها عادت کرده‌اند که سیلی‌هایی که در میدان نبرد می‌خورند را با ریختن خون بی‌گناهان جبران کنند. تاوان خواهند داد.



۴ ساعت قبل / سایت الف

قالیباف: ما هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم اما مردم گرسنه باشند و گردش مالی و رشد اقتصادی نداشته باشیم، دوام نمی‌آوریم  

به گزارش خبرآنلاین،  نشست هم‌اندیشی فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی با محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و هیأت پارلمانی همراه، روز گذشته(پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵) در سفارت جمهوری اسلامی ایران در بغداد برگزار شد.

بنابر روایت خانه ملت،  قالیباف با اشاره به اهمیت کار فعالان بخش خصوصی خطاب به آنها، گفت: برخی مشکلات در حوزه بخش خصوصی در هر دو کشور نهادینه شده که به همین منظور با حضور شما در تهران جلسه دیگری به همراه مسئولان اتاق بازرگانی ایران برگزار خواهیم کرد تا مشکلات  را به صورت اولویت بندی شده و کاربردی برطرف کنیم.

عراق می‌تواند از نیروی کار هوشمند، کارآمد و مستعد ساکن مرزهای ایران بهره ببرد

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به نمایندگان حاضر در هیأت پارلمانی همراه، گفت: اعضای هیأت همراه را نمایندگان عضو گروه دوستی پارلمانی ایران و عراق و نمایندگان استان های هم‌مرز با این کشور تشکیل می دهند که به صورت تخصصی بر موضوعات عراق متمرکز بوده و مسائل را پیگیری و حل و فصل خواهند کرد.

 وی با اشاره به نیروی کار هوشمند، کارآمد و با استعدادی که در شهرهای مرزی ایران زندگی می کنند، گفت: هر دو کشور می توانند از فرصت فنی و تخصصی آن‌ها بهره ببرند و به ویژه عراق به عنوان کشور دوست ما می تواند از این ظرفیت استفاده کند و برای این موضوعات باید نقشه راه درست و دقیق اقتصادی و تجاری میان دو کشور ایجاد شود.

 قالیباف در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به رویکرد ایران در مقابل دشمن خارجی عنوان کرد: ما نه جنگ طلب بوده و  نه به دنبال جنگیم اما به عنوان مسلمان به یک اصل در امت اسلامی باور داریم و آن این است که اجازه نمی دهیم افرادی بیایند و عزت و شرف ما را لگدمال کنند و بروند. ما در این مسیر از مال و جان خود می گذریم، می‌ایستیم و از عزت و شرف خود دفاع می‌کنیم.

ما بیش از مدعیان صلح، قدر صلح را می‌دانیم

رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان با رد ادعاهایی که می گویند ما جنگ طلب هستیم، تصریح کرد: از قضا ما به ‌عنوان یک رزمنده، بیش از آن‌هایی که حرف از صلح می‌زنند، قدر صلح را می‌دانیم؛ یعنی کسی قدر صلح را می‌داند که جنگیده باشد. از سوی دیگر معتقدیم دیپلماسی وقتی ارزش دارد و پیش می‌رود که برای جنگ آماده باشیم و اگر آماده جنگ نباشیم در زمان استفاده از دیپلماسی هم کسی پاسخ ما را نمی‌دهد.

وی ادامه داد: هم مسیر ما مسیر درستی است و هم دین، قرآن، فرهنگ اهل‌بیت(ع)، منطق و انسانیت حکم می‌کند از شرف، عزت و وطن‌ خود دفاع کنیم.

۷۵ درصد حمل‌ونقل دریایی جهان به عنوان یک ویژگی در اختیار جهان اسلام است

رئیس قوه مقننه در ادامه با بیان اینکه قریب به نیم قرن است ایران و عراق در شرایط «نه جنگ و نه صلح» و «هم جنگ و هم صلح» هستند و این شرایط به یک وضعیت دائمی تبدیل شده است، گفت: مگر آدمی چقدر عمر می‌کند که ۵۰ سال آن در چنین شرایطی سپری شود؟! در این بین برخی شیطنت کرده و می‌گویند این شرایط را ما درست کرده ایم در حالی که این شرایط را دشمنی درست کرده که وقتی ظرفیت نیروی انسانی، منابع خدادادی و ظرفیت‌های ژئوپلیتیکی ایران، عراق و کشورهای اسلامی که در منطقه وجود دارد را دید نسبت به آن طمع کرد.

قالیباف ادامه داد: به عنوان مثال جغرافیای تنگه هرمز، خلیج فارس، باب‌المندب و کانال سوئز در مدیترانه به گونه ای است که ۷۵ درصد حمل‌ونقل دریایی جهان که اساس آن دریایی است، در اختیار کشورهای مسلمان بوده و این یکی از ویژگی های جهان اسلام است.

دشمن برای چپاول منابع و مواد اولیه ما به منطقه آمده است

رئیس مجلس خطاب به فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی گفت: اگر به منابع و مواد اولیه کشورهای مسلمان دقت کنید، متوجه می شوید دشمنان ما برای چپاول آنها می‌آیند بنابراین باید در این شرایط برای تحریم‌های ظالمانه، برنامه‌ریزی کرده تا بتوانیم از آن عبور کنیم.

وی ادامه داد: درست است که امروز در سمت ریاست مجلس قرار دارم اما تمام وجودم امور اجرایی را درک می کند و جنبه فنی کار را می‌فهمم لذا مشکلات شما را نیز می دانم از جمله اینکه به‌راحتی می‌شود موضوع ضمانت‌نامه را برای خدمات مهندسی حل کرد.

باید با استفاده از ارزهای ملی برای مبادلات تجاری به دهان ارز آمریکایی زد

قالیباف با اشاره به اینکه امروز می‌شود مبادلات تجاری را با ارز ملی انجام داد و به دهان ارز آمریکایی زد، تصریح‌ کرد: دوران سیطره آمریکا بر دنیا گذشته است اما ما به آن توجه نداریم و به فرصت های به وجود آمده دقت نمی کنیم که اشکال کار ماست. ما فرزند زمانه خویش نشده ایم و هنوز تجارت را با همان شیوه ۵۰ سال پیش دنبال می کنیم.

رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان در ادامه با بیان اینکه تحت فشار اقتصادی قرار گرفتن، طبیعی است، گفت: آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها فهمیده اند در حوزه جنگ سخت نظامی از پس ایران و عراق بر نمی‌آیند از این رو وارد جنگ شناختی و جنگ اقتصادی شده اند و اکنون شما سربازان و فرماندهان این میدان هستید.

رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: ما هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم ولی اگر مردم گرسنه باشند و گردش مالی، رشد اقتصادی و تولید ملی نداشته باشیم، دوام نمی آوریم.

امنیت و اقتصاد دو بال یکدیگر هستند

وی خطاب به حضار با بیان اینکه امنیت و اقتصاد لازم و ملزوم هم و دو بال یکدیگر هستند، تأکید کرد: اقتصاد برای پرواز به پایه امنیت نیاز دارد و اگر امنیت برقرار نشود، سرمایه هم نخواهد آمد لذا سرمایه‌گذاری حتماً نیازمند امنیت است. از سوی دیگر اگر امنیت را برقرار کنیم و تداومش را با اقتصاد پیش نبریم، آن هم پایدار نخواهد بود.

 قالیباف تأکید کرد: باید پذیرفت که روابط دوجانبه ایران و عراق می تواند در منطقه و بر کشورهای اسلامی به ویژه عربی اثر بگذارد که به آن نیاز داریم. ما باید قدر سابقه روابط تاریخی، تمدنی و جغرافیایی خود را بدانیم که این ارتباط وجود و عمق داشته و از هر جهت دارای ظرفیت است.

بخش خصوصی برخلاف بخش دولتی در حوزه اقتصاد با انگیزه و خلاق است

رئیس قوه مقننه در ادامه با بیان اینکه هرچقدر از فرصت های دریایی حوزه خلیج فارس استفاده کنیم به نفع ما خواهد بود، عنوان کرد: ما باید به سیاست های چین در این حوزه نگاه کنیم. مسیر ایران و عراق تا مدیترانه از کشورهای حوزه مقاومت می گذرد که بسیار حائز اهمیت است. این مسیر، قلب حوزه ژئوپولیتیکی ما بوده و از مؤلفه‌های بزرگ قدرت‌ و استقلال هستند. تمام این ظرفیت ها را خدا به ما داده که باید به آن توجه کنیم.

 قالیباف در پایان اظهار کرد: فعالیت در بخش خصوصی و مردمی‌سازی اقتصاد، خلاقیت و انگیزه ای می‌خواهد که در بخش دولتی نیست.

لازم به ذکر است؛ محمدتقی نقدعلی رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و عراق، مهدی فلاح نایب رئیس و شهین جهانگیری عضو این گروه و همچنین سارا فلاحی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، رئیس قوه مقننه را در این سفر همراهی می کنند.


۶ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

قالیباف از جانبازان و خانواده شهدای حمله به حشدالشعبی تجلیل کرد - تسنیم

سیاسی

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی ضمن حضور در جمع تعدادی از رزمندگان و فرماندهان جبهه مقاومت عراق و حشدالشعبی در مزار شهید ابومهدی المهندس در قبرستان وادی‌السلام، از تعدادی از خانواده‌ شهدا و جانبازان جبهه مقاومت که در جریان حمله اخیر سعودی-آمریکایی به پایگاه‌های حشدالشعبی در عراق به این مرتبه نائل آمدند، تقدیر کرد.

انتهای پیام /  


۶ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

قالیباف: ایران و عراق باز هم طعم تلخ شکست را به آمریکا می‌چشانند - تسنیم

سیاسی

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس بر سر مزار شهید ابومهدی المهندس و در جمع تعدادی از رزمندگان و فرماندهان جبهه مقاومت و حشدالشعبی گفت:  آمریکا و اسرائیل بدانند که وحدت بین امت اسلامی و به‌ویژه بین دو ملت ایران و عراق که برخاسته از سنت‌های الهی، قرآن کریم و محبت و پیروی از اهل بیت و فرهنگ شهدا و عاشورا و خون شهدای مقاومت است هرگز گسستنی نیست.

وی افزود: عراق و ایران همان‌طور که در جنگ رمضان پوزه آمریکا را خاک مالیدند و طعم تلخ شکست را به او چشاندند؛ باز هم در مقابل استکبار خواهند ایستاد و این یک مسیر همیشگی و ادامه‌دار است لذا دشمن بداند تا زمانی که قصد تجاوز و تهدید بر امت اسلامی، بر ایران و عراق عزیز را دارد، این پیوند ناگسستنی است و این مسیر ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام   




 ابوترابی‌فرد: توان دفاعی ایران توازن قوا را به نفع جبهه مقاومت تغییر داد
۱۰ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

ابوترابی‌فرد: توان دفاعی ایران توازن قوا را به نفع جبهه مقاومت تغییر داد

امام جمعه موقت تهران با اشاره به عملکرد نیرو‌های مسلح در جنگ اخیر گفت: توان موشکی، پهپادی و پدافندی ارتش و سپاه توانست برتری تسلیحاتی دشمن را خنثی و توازن قو...

 فعال اصولگرا: هرگونه تضعیف دولت و تیم دیپلماسی بدون تردید برخلاف منافع ملی است
۳ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

فعال اصولگرا: هرگونه تضعیف دولت و تیم دیپلماسی بدون تردید برخلاف منافع ملی است

آرمان امروز : فعال رسانه‌ای اصولگرا با اذعان به خطای گفتمانی برخی افراد و جریانات در شرایط فعلی کشور، بر ضرورت بها ندادن به مطالب بی‌اساس و بی‌اهمیت تاکید کرد و گفت: هرگونه تضعیف دولت و تیم دیپلماسی بدون تردید برخلاف منافع ملی است. ناصر ایمانی» روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا درباره [ ]

 ادای احترام قالیباف به سردار مقاومت ملی رئیسعلی دلواری
۱۰ ساعت قبل / سایت تابناک

ادای احترام قالیباف به سردار مقاومت ملی رئیسعلی دلواری

رئیس مجلس شورای اسلامی و هیأت پارلمانی همراه، با حضور بر سر مزار سردار رئیسعلی دلواری، به مقام دلیر تنگستان و سردار بزرگ ملی ایران ادای احترام کرد.

 این سلاح راهبردی آمریکا به آخر خط رسید؟  | دو برنامه پهپادی تازه پنتاگون را بیشتر بشناسید
۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

این سلاح راهبردی آمریکا به آخر خط رسید؟ | دو برنامه پهپادی تازه پنتاگون را بیشتر بشناسید

ضربات مهلک پدافند هوایی ایران بر پیکر زرادخانه پهپادهای «ام. کیو ۹» در جریان جنگ ۴۰ روزه، ارتش آمریکا را به فکر چاره‌جویی برای جایگزین کردن این پهپاد راهبردی انداخته است.

 مصدّق فکر می‌کرد آمریکا فقط قلقلکش می‌دهد؛ اما کودتا شد! - تسنیم
۷ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

مصدّق فکر می‌کرد آمریکا فقط قلقلکش می‌دهد؛ اما کودتا شد! - تسنیم

یک جامعه‌شناس سیاسی به روایت عجیبی از ضعف در تحلیل و اشراف دکتر مصدق در کودتای 18 مرداد 1332 پرداخت.

 فوری/ ناو جدید آمریکایی به خاورمیانه رسید
۱۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

فوری/ ناو جدید آمریکایی به خاورمیانه رسید

سنتکام اعلام کرد که ناو هواپیمابر جورج واشنگتن به همراه گروه ضربت خود وارد خاورمیانه شده و در دریای عرب مستقر گردیده است.