قیمت طلا امروز




 سایت باشگاه خبرنگاران / ۱۴۰۵/۰۴/۲۳

درگاه‌های رسمی اطلاع‌رسانی خاموشی‌های احتمالی در هرمزگان اعلام شد

شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان در اطلاعیه‌ای با اعلام آغاز اجرای طرح مدیریت بار به‌صورت چرخشی از ۲۰ تیرماه، چهار درگاه رسمی برای استعلام وضعیت شبکه برق و زمان‌بندی خاموشی‌های احتمالی به مشترکان معرفی کرد.
 درگاه‌های رسمی اطلاع‌رسانی خاموشی‌های احتمالی در هرمزگان اعلام شد



۳ دقیقه قبل / سایت صفحه سیاست

برنامه قطعی برق کرمانشاه شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵

صفحه سیاست-

شرکت توزیع برق استان کرمانشاه در جدولی، زمان‌بندی قطعی برق کرمانشاه در مناطق مختلف استان کرمانشاه را برای فردا شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ اعلام کرد.


۴۶ دقیقه قبل / سایت صفحه اقتصاد

قطعی برق ایلام امروز شنبه ۳۱ مرداد + لینک

صفحه اقتصاد -

جهت اطلاع از قطعی برق ایلام روی لینک زیر کلیک کنید؛ 

وب‌سایت شرکت توزیع نیروی برق ایلام: https://www.ilamedc.ir/

صفحه برنامه خاموشی‌ها: https://bargheman.com/auth

  مطالعه بیشتر: قطعی برق ایلام امروز شنبه ۲۴ مرداد اعلام شد اخبار مرتبط circle قطعی برق ایلام شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۵ circle قطعی برق ایلام فردا شنبه ۸ شهریور ماه ۱۴۰۴ + جدول قطعی برق ایلام شنبه circle خبر فوری قطعی برق ایلام فردا ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ + ساعت خاموشی برق ایلام پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت circle زمان قطعی برق ایلام شنبه ۶ بهمن ماه ۱۴۰۳ | جدول خاموشی برق ایلام ۲۴ ساعت آینده اعلام شد پیشنهاد سردبیر circle تغییر محاسبات دشمنان در برابر توان دفاعی ملت ایران circle تحلیل بازار ارز امروز ۳۰ مرداد و پیش بینی قیمت دلار فردا شنبه ۳۱ مرداد circle پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا شنبه ۳۱ مرداد / گرانی بیشتر طلا در راه است؟ circle پیش بینی بورس فردا شنبه ۳۱ مرداد / بورس طوفانی صعود می کند؟




 سرمقاله شرق/ محاصره شدید اقتصادی بدون راهبرد و دیپلماسی؟ | آخرین خبر
۳۷ دقیقه قبل / سایت آخرین خبر

سرمقاله شرق/ محاصره شدید اقتصادی بدون راهبرد و دیپلماسی؟ | آخرین خبر

شرق/ «محاصره شدید اقتصادی بدون راهبرد و دیپلماسی؟» عنوان سرمقاله در روزنامه شرق به قلم محمدرضا عمادی است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: «محاصره خردکننده اقتصادی» نامی است که دولت آمریکا برای راهبرد جدید خود در قبال ایران برگزیده است؛ راهبردی که ظاهرا قرار است با تشدید تحریم‌ها، محدودکردن صادرا

 صلح‌ با امضای عزت
۳ ساعت قبل / روزنامه شرق

صلح‌ با امضای عزت

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمحمد خاتمی، در دیدار روز یکشنبه گذشته با جمعی از اصحاب رسانه، به تشریح و ارزیابی شرایط و تحولات جاری در عرصه سیاست خارجی و مسائل داخلی ایران پرداخت و دیدگاه‌های خود را درباره مهم‌ترین چالش‌ها و چشم‌اندازهای پیش‌روی کشور بیان کرد. رئیس‌جمهور اسبق، ابتدا به ساکن اذعان کرد: «وضعیت کنونی ایران پس از انقلاب، یکی از خطیرترین و تعیین‌کننده‌ترین مقاطع تاریخ کشور است».

 توافق انجام شد؛ یک بازیکن به استقلال برمی‌گردد
۱۸ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

توافق انجام شد؛ یک بازیکن به استقلال برمی‌گردد

رئیس هیئت‌مدیره استقلال از توافق این باشگاه با آنتونیو آدان بر سر مسائل مالی خبر داد و اعلام کرد این دروازه‌بان اسپانیایی برای آماده شدن جهت بازگشت به جمع آبی‌ها راهی کشورش شده است.

 فیلترینگ، برق یا دکل؛ مقصر افت کیفیت اینترنت کدام است؟ | گلایه کاربران سه اپراتور اصلی از اختلالات و ناپایداری اینترنت
۳۶ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

فیلترینگ، برق یا دکل؛ مقصر افت کیفیت اینترنت کدام است؟ | گلایه کاربران سه اپراتور اصلی از اختلالات و ناپایداری اینترنت

اقتصادنیوز:از یک محله تا محله دیگر و از یک ساعت تا ساعت بعد، کیفیت اینترنت تغییر می‌کند؛ تجربه‌ای که کاربران سه اپراتور اصلی هر روز با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

 ترامپ و روز «‌دی» اقتصادی علیه ایران
۳ ساعت قبل / روزنامه شرق

ترامپ و روز «‌دی» اقتصادی علیه ایران

ترامپ پس از آنکه در میدان نظامی به پیروزی سریع و قاطع دست نیافت و راه مذاکره با تهران نیز به گشایشی نرسید، اکنون ظاهرا به جبهه‌ای قدیمی اما با شدتی تازه و در عین حال بی‌سابقه پناه برده است؛ جنگ اقتصادی علیه ایران که رئیس‌جمهور آمریکا از آن به‌عنوان روز «دی» اقتصادی (D-Day) علیه ایران یاد می‌کند.

 نگرانی روزنامه اصولگرا؛ اگر آمریکا صلح نخواهد، چه؟ | جوان: ساده‌انگاری نکنید و برای هر سناریویی آماده باشید
۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

نگرانی روزنامه اصولگرا؛ اگر آمریکا صلح نخواهد، چه؟ | جوان: ساده‌انگاری نکنید و برای هر سناریویی آماده باشید

روزنامه جوان در تحلیلی درباره بحث‌های مطرح‌شده پیرامون پایان جنگ، هشدار داده است که سخن گفتن از صلح بدون توجه به موضع آمریکا می‌تواند به افزایش مطالبات واشنگتن منجر شود. این روزنامه تأکید کرده است که به‌جای طرح مبهم پایان جنگ، باید بر آمادگی برای «جنگ با دلیل» و «صلح با عزت» تأکید کرد.