قیمت طلا امروز




 سایت باشگاه خبرنگاران / ۱۴۰۵/۰۵/۰۹

تکرار لفاظی‌های ضدایرانی ترامپ/ تردید کاخ سفید درباره تولید موشک‌های پاتریوت از سوی اوکراین

رئیس جمهوری آمریکا همزمان با تکرار لفاظی و توهمات خود علیه ایران اعلام کرد که «مطمئن نیست» به اوکراین اجازه دهد موشک‌های پاتریوت را تولید کند.
 تکرار لفاظی‌های ضدایرانی ترامپ/ تردید کاخ سفید درباره تولید موشک‌های پاتریوت از سوی اوکراین

باشگاه خبرنگاران جوان - دونالد ترامپ در مصاحبه تلفنی با فایننشال تایمز که پنجشنبه شب به وقت محلی منتشر شد، گفت که «مطمئن نیست» که آیا واشنگتن به اوکراین مجوز تولید موشک‌های پاتریوت را خواهد داد یا نه، و افزود که «ما در حال بررسی آن هستیم.»

ترامپ گفت: «این یک سلاح فوق‌العاده است و... باید کمی درباره اینکه به چه کسانی مجوز می‌دهیم، محتاط باشیم. ما اصولا برای تجهیزات مجوز تولید صادر نمی‌کنیم.»

اظهارات ترامپ دو روز پس از دیدار با ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهوری اوکراین در کاخ سفید مطرح شد.

زلنسکی این دیدار را «خوب» توصیف کرده و گفته بود دو طرف درباره «تولید موشک‌های رهگیر پاتریوت و چند ایده دیگر» گفت‌و‌گو کرده‌اند.

ترامپ اوایل ژوئیه و در جریان نشست ناتو در ترکیه گفته بود واشنگتن به کی‌یف مجوز تولید موشک‌های پاتریوت را خواهد داد.

زلنسکی پس از دیدار روز سه‌شنبه در کاخ سفید گفت: ترامپ پذیرفت که مجوز‌ها را در اختیار ما قرار دهد. او همچنین افزود که به‌تازگی با نمایندگان شرکت‌های سازنده سامانه پاتریوت دیدار کرده است.

وی گفت: «با نمایندگان بخش تولید دیدار داشتم... امیدوارم بتوانیم به تولید مشترک دست پیدا کنیم. این موضوع بسیار مهم است.»

ترامپ به فایننشال تایمز گفت تمرکز او بر پایان دادن به جنگ روسیه علیه اوکراین است و دو فرستاده او، جرد کوشنر و استیو ویتکاف، برای نخستین بار در روز‌های آینده به اوکراین سفر خواهند کرد.

او ادعا کرد: «به سادگی، ما می‌خواهیم جنگ روسیه و اوکراین پایان یابد. من به دنبال موشک نیستم؛ ما به دنبال صلح هستیم.»

ترامپ درباره ایران نیز در حالیکه خود باعث جنگ افروزی و گسترش درگیری در منطقه شده است، با تکرار توهمات و رویای پیروزی خود مدعی شد: ما ایران را با شکست سختی رو‌به‌رو می‌کنیم.

وی همچنین نسبت به نهایی شدن توافق همکاری هسته‌ای صلح آمیز میان آمریکا و عربستان سعودی که هفته گذشته رونمایی شد، ابراز خوش‌بینی کرد.

رئیس جمهوری آمریکا پیش‌تر گفته بود اجرای این توافق به عادی‌سازی روابط با اسرائیل است.

ترامپ به فایننشال تایمز گفت که با محمد بن سلمان ولیعهد عربستان سعودی و بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل درباره عادی‌سازی روابط گفت‌و‌گو کرده است.

رئیس جمهوری آمریکا مدعی شد: «این چیزی است که هر دو بسیار به آن علاقه دارند. ممکن است اتفاق بیفتد.»

با این حال، محمد بن سلمان پیشتر تاکید کرده بود که چنین اقدامی تنها در صورتی ممکن است که اسرائیل گام‌های برگشت ناپذیری در مسیر تشکیل کشور فلسطین بردارد؛ اقدامی که رژیم اسرائیل تاکنون از پذیرش آن خودداری کرده است.

منبع: ایرنا



۴۴ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

ترامپ: توافق با ایران آسان نیست، هیچ‌کس نمی‌داند چه کسی رهبری می‌کند

به گزارش آفتاب نیوز،

 دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با رادیو دبلیوای‌بی‌سی ۷۷ که پنجشنبه شب به وقت محلی منتشر شد، درباره جنگ علیه ایران مدعی شد: «چاره‌ای جز حمله به ایران نداشتیم، اگر ۱۰۰ بار دیگر هم لازم بود این کار را انجام می‌دادم، ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد.»

رئیس جمهوری آمریکا ادعا کرد: «نیروی دریایی، هوایی از بین رفته است. بخشی از مشکل این است که بسیاری از رهبران از بین رفته‌اند. دستیابی به توافق آسان نیست. هیچ‌کس نمی‌داند چه کسی رهبری می‌کند.»

رئیس جمهور آمریکا ادعا کرد: هدف اصلی کارزار آمریکا، جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است.

ترامپ افزود: «فکر می‌کنم مردم می‌بینند که ما چه می‌کنیم، زیرا ایران هرگز نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد. ما باید به خاورمیانه سفر کنیم، زیرا نمی‌توانیم اجازه دهیم ایران به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند.»

رئیس جمهوری آمریکا مدعی شد: «آن‌ها دیوانه‌اند. اگر کشوری مانند آن سلاح هسته‌ای داشته باشد، بدون تردید از آن استفاده خواهد کرد.»

ترامپ همچنین به استفاده از بمب‌افکن‌های بی‌۲ در حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران اشاره و ادعا کرد: «من جلوی آن را گرفتم و با بمب‌افکن‌های بی‌۲، آن را به‌طور کامل متوقف کردم.»

رئیس جمهوری آمریکا مدعی شد: «آن‌ها (ایران) اسرائیل را نابود می‌کردند. آنها خاورمیانه را نابود می‌کردند.»

ترامپ در این برنامه رادیویی ادعا کرد: «ما در قبال ایران بسیار خوب عمل می‌کنیم. ما از نظر نظامی آنها را کاملا از بین بردیم. البته هنوز تعدادی موشک و پهپاد دارند، اما توانایی آنها برای ساخت این تجهیزات در مقایسه با پنج ماه پیش بسیار کاهش یافته است. پنج ماه پیش آنها حملات موثری انجام می‌دادند، اما حالا برایشان بسیار دشوار است که هر هدفی را مورد حمله قرار دهند.»

رئیس جمهوری آمریکا افزود: «آن‌ها (ایران) در وضعیت بدی هستند. نرخ تورم آنها حدود ۳۰۰ درصد است و ارزش پول آنها تقریبا از بین رفته است. نیرو‌های نظامی هم حقوق دریافت نمی‌کنند؛ بنابراین در شرایط بسیار بدی قرار دارند.»

ترامپ در باره تنگه هرمز نیز ادعا کرد: آمریکا کنترل تنگه هرمز را در اختیار دارد!

وی مدعی شد: «ایران به قدرت سلطه‌گری در خاورمیانه تبدیل شده است که برای همه قلدری می‌کند.»

ترامپ افزود « ایرانی‌ها به سوی کشور‌هایی موشک شلیک کردند که هیچ‌کس از میزان دخالت آنها در درگیری آگاه نبود.»


۷ ساعت قبل / سایت مشرق

شکستِ فاجعه‌بار و تاریخی آمریکا در برابر ایران

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی IranicTV اظهارات جان مرشایمر، نظریه‌پرداز و دانشمند علوم سیاسی را منتشر کرد که معتقد است:

تنها راه خروج، تسلیم شدن در برابر ایرانی‌هاست. زمان زیادی صرف پرسیدن این سؤال می‌شود که چطور رئیس‌جمهور ترامپ تا این حد احمق بود که در ۲۸ فوریه به ایران حمله کند؟

برای ترامپ هیچ راهی وجود ندارد که حتی بتواند با یک پیروزی محدود از این جنگ خارج شود؛ پیروزی کامل که پیش‌کش! او حتی نمی‌تواند یک پیروزی محدود به دست آورد؛ او یا بهتر است بگویم آمریکا دچار یک شکست قاطع خواهد شد.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.


۸ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

رسانه: نیروهای مسلح روسیه به توانایی خود در نفوذ به پدافند هوایی اوکراین اطمینان بیشتری پیدا کردهاند

رسانه‌: نیروهای مسلح روسیه به توانایی خود در نفوذ به پدافند هوایی اوکراین اطمینان بیشتری پیدا کرده‌اند

یک روزنامه آمریکایی به ذخایر خالی‌شده موشک‌های رهگیر اوکراین و پدافند هوایی بیش از حد گسترده اوکراین اشاره کرد. در این مقاله آمده است که اوکراین در ماه ژوئیه کمتر از یک سوم موشک‌های بالستیک را رهگیری کرده است.

پیش از این، اسپوتنیک گزارش داده بود که نیروی هوایی اوکراین انتشار آمار موشک‌های رهگیری‌شده را متوقف کرده است و یوری ایگنات، سخنگوی این نیرو، تأیید کرد که دیگر اطلاعاتی درباره تعداد موشک‌های رهگیری‌شده یا نشده منتشر نخواهد شد.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web




 وقوع سانحه هوایی مرگبار در آمریکا
۹ ساعت قبل / سایت تابناک

وقوع سانحه هوایی مرگبار در آمریکا

در پی برخورد یک بالگرد پلیس ایالتی با یک هواپیمای کوچک در جریان یک مانور آموزشی در فرودگاهی در پنسیلوانیا در شامگاه ۱۹ آگوست، یک خلبان کشته و دو افسر پلیس زخ...

 هشدار قطر درباره پیامدهای جنگ علیه ایران | باج‌خواهی نکنید
۱۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هشدار قطر درباره پیامدهای جنگ علیه ایران | باج‌خواهی نکنید

وزیر خارجه و نخست‌وزیر قطر امروز (پنجشنبه) هشدار داد که پیامدهای جنگ علیه ایران نه تنها برای منطقه بلکه برای کل جهان فاجعه‌بار بوده است.

 تحریم‌های تازه آمریکا علیه افراد و نهادهای مرتبط با ایران اعلام شد
۱۰ ساعت قبل / سایت هم میهن

تحریم‌های تازه آمریکا علیه افراد و نهادهای مرتبط با ایران اعلام شد

وزارت خزانه‌داری آمریکا فهرست جدیدی از تحریم‌ها علیه اشخاص و نهادهای مرتبط با ایران، کوبا، حزب‌الله و روسیه منتشر کرد؛ در این میان نام سه تبعه ترکیه‌ای مرتبط با ایران نیز دیده می‌شود.

 بازگشت ترامپ به میز مذاکره با کره شمالی
۱۹ ساعت قبل / سایت تابناک

بازگشت ترامپ به میز مذاکره با کره شمالی

توجه مجدد ترامپ به کره شمالی ممکن است نشان‌دهنده اشتیاق او برای به ثمر رساندن یک کودتای بزرگ در سیاست خارجی و تقویت تصویر خود به عنوان یک صلح‌طلب باشد، زیرا...

 مقام سابق آمریکایی: جنگ ایران در جهت منافع امنیت ملی ما نیست/ حمله به دادگستری بهبهان تکذیب شد/ تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران؛ ماجرای دود غلیظ چه بود؟
۱۹ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

مقام سابق آمریکایی: جنگ ایران در جهت منافع امنیت ملی ما نیست/ حمله به دادگستری بهبهان تکذیب شد/ تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران؛ ماجرای دود غلیظ چه بود؟

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...

 اعتصاب کارکنان فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو/ عمان: عبور امن از تنگه هرمز، بخشی جدایی‌ناپذیر از ثبات و امنیت منطقه است/ حادثه دریایی در سواحل یمن/ مقام سابق آمریکایی: جنگ ایران در جهت منافع امنیت ملی ما نیست
۱۷ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

اعتصاب کارکنان فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو/ عمان: عبور امن از تنگه هرمز، بخشی جدایی‌ناپذیر از ثبات و امنیت منطقه است/ حادثه دریایی در سواحل یمن/ مقام سابق آمریکایی: جنگ ایران در جهت منافع امنیت ملی ما نیست

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...