قیمت طلا امروز




 سایت باشگاه خبرنگاران / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

شناگران هشدار‌های دریایی را جدی بگیرند

غرق‌شدگی از سریعترین و بی‌صدا‌ترین حوادث مر‌گبار است که جدی گرفتن توصیه‌ها و هشدار‌های هواشناسی دریایی می‌تواند از آن پیشگیری کند.
 شناگران هشدار‌های دریایی را جدی بگیرند
باشگاه خبرنگاران جوان؛ عاشوری - هر ساله با گرم شدن هوا تمایل شهروندان به شنا و تفریحات آبی در رودخانه ها، استخر و دریا‌ها بیشتر می‌شود و متأسفانه به همان نسبت حوادث غرق‌شدگی و خطرات شنا و گردشگری دریایی هم افزایش می‌یابد. بخش قابل توجهی از این حوادث با آموزش، افزایش آگاهی عمومی و ارتقای مهارت‌های تخصصی قابل کاهش است. 

به همین منظور و برای پیشگیری از بروز حوادث ناگوار بار‌ها و بار‌ها هشدار‌ها و توصیه‌های حیاتی از سوی سازمان‌های مسئول و نهاد‌های امدادی اعلام می‌شود که توجه جدی شهروندان را می‌طلبد.

اجتناب از شنا در شرایط نامساعد جوی یکی از موارد مهم در سواحل گیلان است. اداره کل هواشناسی این استان طی هفته‌ها و روز‌های گذشته با طوفانی و مواج شدن دریای خزر هشدار‌های دریایی صادر و ممنوعیت شنا و گردشگری با ذکر تاریخ در نقاط ساحلی را اعلام کرده است.

در اغلب هشدار‌های هواشناسی از احتمال غرق شدن شناگران، آسیب به قفس‌ها و تور‌های صیادی، خسارت به قایق‌ها و شناور‌های کوچک و خسارت به تأسیسات دریایی تا ممنوعیت شنا، منع تردد قایق‌های سبک و تفریحی، منع ورود و خروج کشتی به بنادر، محدود کردن تردد کشتی‌های تجاری، منع فعالیت‌های شیلاتی، محدود کردن فعالیت‌های پشتیبانی صنایع فراساحل خبر داده می‌شود و تمهیدات لازم توسط فعالان دریایی به فراخور شرایط دریا توصیه و هشدار‌های هواشناسی سطح زرد، نارنجی یا در صورت لزوم قرمز صادر می‌شود.

در تعریف رنگ بندی هشدار‌های هواشناسی آمده است: هشدار زرد: آگاهی و اقدام در صورت نیاز، احتمال وجود خسارت یا خسارت نقطه‌ای/ هشدار نارنجی: اقدام ضروری، احتمال خسارت گسترده زیاد است/ هشدار قرمز: اقدام فوری و همه جانبه، خسارت گسترده.

آنچه در این میان اهمیت دارد توجه و جدی گرفتن هشدار‌های دریایی است که می‌تواند از بروز خسارت‌های مالی و جانی جلوگیری کند، امری که متأسفانه با توجه به وقوع حوادث غرق شدگی هموطنان در آب رودخانه ها، کانال‌های آبیاری، سد‌ها و مناطق حفاظت نشده دریا‌ها در وهله اول بی توجهی به این هشدار‌ها را به ذهن متبادر می‌کند. 

بسیاری از خانواده‌هایی که عزیزان خود را در حوادث آبی از دست می‌دهند، نه به دلیل کمبود امکانات، بلکه به دلیل ناآگاهی، بی‌احتیاطی یا رعایت نکردن اصول ساده ایمنی رخ می‌دهد. افزایش آگاهی عمومی، آموزش خانواده‌ها، توجه بیشتر به کودکان، پرهیز از شنا در مناطق ناشناخته و رعایت هشدار‌های ایمنی از جمله اقداماتی است که می‌تواند جان انسان‌ها را نجات دهد.

هفته اول مرداد ماه به مناسبت همزمانی با ۲۵ جولای (روز جهانی پیشگیری از غرق‌شدگی) فرصت و فراخوانی است برای یادآوری این واقعیت است که بسیاری از این حوادث قابل پیشگیری هستند.

در صورت مشاهده هرگونه حادثه غرق‌شدگی، بلافاصله با شماره‌های اورژانس (۱۱۵) و هلال‌احمر (۱۱۲) تماس گرفته شود و از اقدامات خودسرانه و بدون اطلاع از فنون نجات غریق پرهیز شود، زیرا اقدامات غیرحرفه‌ای ممکن است به غرق شدن نجات‌دهنده نیز منجر شود.



 اعرافی: انتقام خون امام شهید، انتقال یک امت اسلام و مستضعفان عالم است

اعرافی: انتقام خون امام شهید، انتقال یک امت اسلام و مستضعفان عالم است

حجت‌الاسلام والمسلمین اعرافی نائب رئیس مجلس خبرگان رهبری سخنران مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران» در حرم حضرت معصومه(س)

 سید محمد خاتمی: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا فرصتی بی‌نظیر است | از دست برود، با «مشکلات عجیب» روبه‌رو می‌شویم

سید محمد خاتمی: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا فرصتی بی‌نظیر است | از دست برود، با «مشکلات عجیب» روبه‌رو می‌شویم

سیدمحمد خاتمی، رئیس‌جمهور پیشین، از تفاهم‌نامه ایران و آمریکا حمایت کرد و آن را «فرصتی بی‌نظیر» برای کشور دانست و هشدار داد که از دست رفتن این فرصت، ایران را با «مشکلات عجیب» روبه‌رو خواهد کرد.

 ویدیو اندیشکده جعلی، کارخانه روایت‌سازی تل‌آویو برای مهندسی هوش مصنوعی

ویدیو اندیشکده جعلی، کارخانه روایت‌سازی تل‌آویو برای مهندسی هوش مصنوعی

اندیشکده آمریکایی از پروژه‌ای پرده برداشته که در آن رژیم صهیونیستی با تأمین مالی یک «اندیشکده» ظاهراً مستقل، صدها محتوای شبه‌پژوهشی درباره غزه و فلسطین تولید کرده تا این مطالب برای مدل‌های هوش مصنوعی معتبر به نظر برسند و به پاسخ‌های هوش مصنوعی جهت‌دهی کنند.

 قطر و عربستان درباره کاهش تنش گفت‌وگو کردند؛ تأکید بر حل دیپلماتیک اختلافات و امنیت کشتیرانی

قطر و عربستان درباره کاهش تنش گفت‌وگو کردند؛ تأکید بر حل دیپلماتیک اختلافات و امنیت کشتیرانی

وزارت خارجه قطر از گفت‌وگوی وزرای خارجه قطر و عربستان درباره تلاش‌ها برای کاهش تنش خبر داد.

 مرگ تلخ ۴ نفر در پی خفگی درون چاه

مرگ تلخ ۴ نفر در پی خفگی درون چاه

فرمانده انتظامی راز و جرگلان از جان‌باختن چهار نفر بر اثر کمبود اکسیژن و خفگی داخل یک حلقه چاه در یکی از روستاهای این شهرستان خبر داد.

 آیین‌نامه ساماندهی خودرو تصویب شد

آیین‌نامه ساماندهی خودرو تصویب شد

به گزارش ایرنا، محمد اتابک، وزیر صمت، در رابطه با سند ساماندهی خودرو، گفت: در ارتباط با تبصره ۲ و ماده ۶ قانون ساماندهی صنعت خودرو، در دولت چهاردهم آیین‌نامه...

 نیویورک‌تایمز خطاب به آمریکایی‌ها؛ بنزین و گازوئیل خیال ارزان‌شدن ندارند

نیویورک‌تایمز خطاب به آمریکایی‌ها؛ بنزین و گازوئیل خیال ارزان‌شدن ندارند

نیویورک‌تایمز در گزارشی با اشاره به تنش‌های خاورمیانه و تاثیر آن بر بهای نفت، نوشت: دنیا با کمبود نفت مواجه نیست؛ مشکل این است که ظرفیت و فضای کافی برای تبدیل نفت به سوخت ندارد؛ بدین معنا که قیمت فرآورده‌های پالایشی همچون بنزین همچنان بالا خواهد ماند؛ و حل این مشکل می‌تواند به مراتب آزاردهنده‌تر باشد و زندگی را برای آمریکایی‌ها ناخوشایند کند.

 دیدار رئیس سازمان بسیج ورزشکاران تهران بزرگ بامدیر تیم‌های غیر فوتبالی باشگاه استقلال

دیدار رئیس سازمان بسیج ورزشکاران تهران بزرگ بامدیر تیم‌های غیر فوتبالی باشگاه استقلال

برنا - گروه ورزشی: رئیس سازمان بسیج ورزشکاران تهران بزرگ بامدیر تیم‌های غیر فوتبالی باشگاه استقلال دیدار کردند.