قیمت طلا امروز




 سایت باشگاه خبرنگاران / ۱۴۰۵/۰۵/۰۵

۱۲ استان و ۵۸ شهر کشور همچنان درگیر تنش آبی هستند

بررسی آخرین آمار‌های وزارت نیرو نشان می‌دهد که با وجود افزایش بارندگی‌ها نسبت به سال گذشته، ۱۲ استان کشور همچنان با تنش آبی مواجه هستند و تداوم خشکسالی‌های چند سال اخیر، منابع آبی کشور را تحت فشار قرار داده است.
 ۱۲ استان و ۵۸ شهر کشور همچنان درگیر تنش آبی هستند



 پاداش ویژه وزارت نیرو برای نیروگاه‌های با تولید بیشتر برق
۲ ساعت قبل / سایت اقتصاد معاصر

پاداش ویژه وزارت نیرو برای نیروگاه‌های با تولید بیشتر برق

به گزارش اقتصاد معاصر؛ مصطفی رجبی مشهدی معاون برق و انرژی وزارت نیرو، از اجرای مشوق‌های جدید برای نیروگاه‌های دارای تولید حداکثری و بدون خروج اضطراری در روزهای باقی‌مانده تابستان خبر داد و گفت: این نیروگاه‌ها در اولویت پرداخت مطالبات قرار می‌گیرند و از تخصیص مضاعف ۲۰ درصدی منابع نقدینگی برخوردار خواهند شد.

رجبی مشهدی گفت: به دستور وزیر نیرو برای تقویت پایداری شبکه برق در روزهای اوج مصرف تابستان، نیروگاه‌هایی که تا پایان شهریورماه به‌صورت مستمر در مدار تولید باقی بمانند و با خروج اضطراری مواجه نشوند، مشمول مشوق‌های ویژه وزارت نیرو خواهند شد.

وی افزود: در راستای حمایت از نیروگاه‌های موفق در تولید حداکثری و تأمین نیاز مصرف کشور، واحدهای نیروگاهی واجد شرایط با معرفی شرکت مدیریت شبکه برق ایران، در اولویت پرداخت مطالعات برق تولیدی قرار می‌گیرند.

معاون برق و انرژی وزارت نیرو ادامه داد: این نیروگاه‌ها همچنین در فرآیند تخصیص منابع برای پرداخت مطالبات بهای برق تولیدی در ماه‌های مرداد و شهریور، از ۲۰ درصد تخصیص مضاعف نقدینگی نسبت به روال موجود برخوردار خواهند شد.

رجبی مشهدی تأکید کرد: این مشوق شامل نیروگاه‌های دولتی نیز خواهد بود و ملاک اصلی بهره‌مندی از آن، استمرار تولید، آمادگی کامل واحدها، جلوگیری از خروج اضطراری و کمک مؤثر به تأمین برق پایدار کشور است.

وی خاطرنشان کرد: هدف از اجرای این سیاست، ایجاد انگیزه برای حفظ آمادگی نیروگاه‌ها، افزایش قابلیت اطمینان شبکه و عبور موفق از روزهای باقی‌مانده تابستان است؛ نیروگاه‌هایی که در این دوره با تولید پایدار در کنار صنعت برق کشور بمانند، از حمایت و اولویت بیشتری در پرداخت مطالبات برخوردار خواهند شد./مهر





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 منشا دود غلیظ جنوب تهران مشخص شد
سایت هم میهن

منشا دود غلیظ جنوب تهران مشخص شد

روابط عمومی شرکت پالایش نفت تهران در توضیح علت انتشار دود غلیظ در آسمان جنوب تهران اعلام کرد: این دود ناشی از وقوع سانحه برای 2 دستگاه تانکر در محل بارگیری نفت سفید پالایشگاه تهران و آتش‌سوزی متعاقب آن بوده است.
 خودروهای کارکرده‌ بالاخره به جاده واردات می رسند؟
سایت جهان صنعت نیوز

خودروهای کارکرده‌ بالاخره به جاده واردات می رسند؟

خودروهای کارکرده یک‌بار دیگر در آستانه ورود به بازار ایران قرار گرفته‌اند. خبری که اگرچه در نگاه اول از یک تصمیم تازه حکایت دارد، اما روایت مسئولان نشان می‌دهد ماجرا چندان تازه نیست.
 اعلام قیمت جدید انواع میوه در بازار
سایت تابناک

اعلام قیمت جدید انواع میوه در بازار

طبق نرخنامه سازمان میادین میوه و تره‌بار، قیمت میوه اعلام شد.
 کالا برگ در محاصره گرانی تورم چه بلایی بر سر کالابرگ یک میلیون تومانی آورد؟ | نفت ما
سایت نفت ما

کالا برگ در محاصره گرانی تورم چه بلایی بر سر کالابرگ یک میلیون تومانی آورد؟ | نفت ما

دی ماه سال گذشته بود که همزمان با حذف ارز ترجیحی، کالابرگ یک میلیون تومانی به همه مردم ایران داده شد. کالابرگی که قرار بود با تغییر نرخ کالاهای اساسی نیز اعتبار آن افزایش یابد اما نه تنها این رقم ثابت مانده بلکه برخی فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ نیز به دنبال لغو قرارداد هستند و برخی از آنها نیز فروش با اعتبار کالابرگ را متوقف کردند.
 سبدهای پیشنهادی بازار سرمایه هفته اول شهریور ماه
سایت صدای بورس

سبدهای پیشنهادی بازار سرمایه هفته اول شهریور ماه

در پایان معاملات هفته، ۸ مجموعه فعال در حوزه بازار سرمایه،سبدهای پیشنهادی خود را برای هفته اول شهریور ماه منتشر کردند.
 پتایر از تامین مواد اولیه با ارز آزاد و اثر آن بر بهای تمام‌شده خبر داد
سایت صدای بورس

پتایر از تامین مواد اولیه با ارز آزاد و اثر آن بر بهای تمام‌شده خبر داد

شرکت تولیدی ایران تایر با نماد «پتایر» در کنفرانس اطلاع‌رسانی ناشی از تغییرات قیمت، از تامین مواد اولیه مهم خود مانند کائوچو و دوده با نرخ آزاد و تاثیر این موضوع بر بهای تمام‌شده محصولات خبر داد.
 مقایسه ایکو ری را با سایپا آریا؛ کدام خودروی ملی را انتخاب کنیم؟
سایت اسب بخار

مقایسه ایکو ری را با سایپا آریا؛ کدام خودروی ملی را انتخاب کنیم؟

در این مطلب به سراغ مقایسه دو خودروی ملی و پرحاشیه از دو خودروساز بزرگ کشور، ایران‌خودرو و سایپا، رفته‌ایم. در یک سوی میدان، ایکو ری‌را قرار دارد؛ کراس‌اووری که از نظر فرم و ابعاد، با تعریف متعارف کراس‌اوورهای جهانی منطبق است. در سوی دیگر، سایپا آریا قرار گرفته؛ یک هاچ‌بک کراس تازه‌وارد که البته زمان زیادی از رونمایی آن گذشته و همچنان منتظر ورودش به بازار هستیم.
 اثرات محاصره دریایی بر اقتصاد و زندگی مردم | فریدون مجلسی: استقلال کشور فقط به توان نظامی نیست | باید بتوانیم تجارت کنیم و ارزش پول‌مان را حفظ کنیم | عقلا برای پایان جنگ تصمیم بگیرند
سایت اقتصادنیوز

اثرات محاصره دریایی بر اقتصاد و زندگی مردم | فریدون مجلسی: استقلال کشور فقط به توان نظامی نیست | باید بتوانیم تجارت کنیم …

اقتصادنیوز: تحلیلگر مسائل بین‌الملل نوشت: استقلال یک کشور فقط به داشتن موشک و توان نظامی خلاصه نمی‌شود. کشوری که حق عبور و مرور دریایی نداشته باشد، کشوری که نتواند با جهان رابطه بانکی برقرار کند، نتواند صادرات و واردات داشته باشد و نتواند ارزش پول خود را حفظ کند، در عمل با محدودیت جدی در استقلال اقتصادی مواجه است.