قیمت طلا امروز




 سایت باشگاه خبرنگاران / ۱۴۰۵/۰۴/۲۴

شدت گرمای هوا پس از ۲۰ مرداد کاهش می‌یابد / کمبود ۴۰ درصدی بارش در تهران + فیلم

مدیرکل تغییر اقلیم سازمان هواشناسی گفت:کمبود بارش‌ها در تهران همچنان ادامه دارد و موج گرما تا اواسط مرداد ماندگار است
 شدت گرمای هوا پس از ۲۰ مرداد کاهش می‌یابد / کمبود ۴۰ درصدی بارش  در تهران + فیلم



۹ دقیقه قبل / سایت شهر بورس

هوا در روزهای آینده بارانی می‌شود

به گزارش شهر بورس، امروز جمعه در گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی، همچنین ارتفاعات تهران، سمنان و البرز، افزایش ابر، رگبار باران و رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود. فهرست عناوین تداوم بارش‌ها در دامنه جنوبی البرز پیش‌بینی هوا برای یکشنبه وضعیت دریاها و هوای تهرانمنطقهوضعیت جویگیلان، مازندران و گلستانرگبار باران، رعدوبرق و وزش باد شدیدخراسان شمالی و شمال خراسان رضویرگبار باران و کاهش نسبی دماارتفاعات تهران، سمنان و البرزرگبار، رعدوبرق و وزش بادجنوب سیستان و بلوچستانرگبار باران و وزش باد موقتارتفاعات کرمانرگبار باران و وزش باد موقتشمال و شرق هرمزگانرگبار باران و وزش باد موقتتداوم بارش‌ها در دامنه جنوبی البرز

این شرایط جوی فردا شنبه در دامنه‌های جنوبی البرز، استان‌های البرز، تهران و سمنان و همچنین بخش‌هایی از مازندران، شرق گلستان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی ادامه خواهد داشت.

در جنوب شرق کشور نیز طی امروز و فردا، در ساعات بعدازظهر و شب، احتمال رگبار باران و وزش باد موقت در جنوب سیستان و بلوچستان، ارتفاعات کرمان و شمال و شرق هرمزگان وجود دارد.پیش‌بینی هوا برای یکشنبه

بر اساس پیش‌بینی سازمان هواشناسی، یکشنبه در ارتفاعات کهگیلویه و بویراحمد، ارتفاعات البرز غربی و غرب اصفهان افزایش ابر و رگبار پراکنده رخ می‌دهد.

در دامنه‌های جنوبی البرز، بخش‌هایی از مرکز، شمال غرب، شمال شرق و جنوب غرب نیز وزش باد شدید موقت، گردوخاک و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی شده است.

این شرایط در شرق و جنوب شرق کشور نیز طی پنج روز آینده در برخی ساعات ادامه خواهد داشت.وضعیت دریاها و هوای تهران

دریای خزر طی دو روز آینده مواج خواهد بود. همچنین امروز خلیج فارس و تنگه هرمز و از جمعه تا یکشنبه دریای عمان شرایط مواج خواهند داشت.شاخص تهرانپیش‌بینیوضعیت آسمانصاف، همراه با وزش بادبعدازظهرافزایش ابر و وزش بادبیشینه دما۳۷ درجه سانتی‌گرادکمینه دما۲۵ درجه سانتی‌گرادمهم‌ترین نکات پیش‌بینی هوارگبار و رعدوبرق در بخش‌هایی از نوار شمالی کشور ادامه دارد.جنوب شرق کشور در ساعات بعدازظهر و شب با رگبار و وزش باد روبه‌رو می‌شود.در برخی مناطق مرکزی و شرقی، وزش باد شدید و گردوخاک می‌تواند کیفیت هوا را کاهش دهد.تهران امروز حداکثر دمای ۳۷ درجه سانتی‌گراد را تجربه می‌کند.

منبع: ایرنا


۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

رگبار باران در ۱۱ استان/ کاهش نسبی دما

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، امروز (جمعه) در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و همچنین در ارتفاعات واقع در تهران، سمنان و البرز، ابرناکی، گاهی رگبار باران و رعدوبرق، وزش باد شدید و کاهش نسبی دما پیش بینی می‌شود.

این وضعیت فردا (شنبه) در دامنه‌های جنوبی البرز واقع در استان‌های البرز، تهران، سمنان، مازندران، شرق گلستان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی تداوم خواهد داشت.

همچنین طی امروز و فردا در ساعات بعد از ظهر و شب در جنوب استان‌های سیستان و بلوچستان، ارتفاعات کرمان، شمال و شرق هرمزگان، رگبار باران و وزش باد موقت پیش بینی می‌شود.

یکشنبه در ارتفاعات واقع در کهگیلویه و بویراحمد، ارتفاعات البرز غربی و غرب اصفهان، افزایش ابر و رگبار پراکنده انتظار می‌رود و در سایر مناطق جوی آرام و پایدار حاکم حاکم است.

یکشنبه در دامنه‌های جنوبی البرز، بخش‌هایی از مرکز، شمال غرب، شمال شرق و جنوب غرب و طی پنج روز آینده در شرق و جنوب شرق کشور، در بعضی ساعات وزش باد شدید موقت، گاهی گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می‌شود.

طی دو روز آینده دریای خزر، جمعه خلیج فارس و تنگه هرمز و از جمعه تا یکشنبه دریای عمان مواج است.

امروز آسمان تهران صاف همراه با وزش باد، از بعدازظهر افزایش ابر و افزایش باد است. بیشینه دمای امروز پایتخت به ۳۷ و کمینه دمای آن به ۲۵ درجه سانتی‌گراد بالای صفر خواهد رسید.




 بنزین 60 هزار تومانی جیب دهک‌های پایین را خالی می‌کند
۱۸ ساعت قبل / سایت اقتصاد ایرانی

بنزین 60 هزار تومانی جیب دهک‌های پایین را خالی می‌کند

اقتصادایرانی: در حالی که یکی از استدلال‌های مطرح درباره سهمیه‌بندی بنزین بر اساس کد ملی، حمایت از دهک‌های پایین و خانوارهای فاقد خودرو عنوان می‌شود، یک نماینده مجلس با استناد به داده‌های پایگاه رفاهی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نسبت به این فرض هشدار داده است.

 روایت فارین پالسی از نبرد قدرت‌ها بر سر LNG / وقتی چین به آخرین سنگر روس‌ها تبدیل می‌شود
۱۸ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

روایت فارین پالسی از نبرد قدرت‌ها بر سر LNG / وقتی چین به آخرین سنگر روس‌ها تبدیل می‌شود

چین با فراهم کردن زیرساخت و بازار برای LNG تحریم‌شده روسیه به شریان حیاتی صادرات انرژی مسکو تبدیل شده و واشنگتن اکنون در پی هدف قرار دادن این مسیر و زیرساخت‌های چینی برای مهار صادرات LNG روسیه است.

 تاثیر تحریم‌های گسترده جدید ترامپ علیه ایران بر اقتصاد چین | پل ماسگریو: اقدامات جدید ترامپ به‌وضوح چین را هدف گرفته است | پکن به تهران کمک می‌کند؟
۱۷ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

تاثیر تحریم‌های گسترده جدید ترامپ علیه ایران بر اقتصاد چین | پل ماسگریو: اقدامات جدید ترامپ به‌وضوح چین را هدف گرفته است | پکن به تهران کمک می‌کند؟

اقتصادنیوز: پل ماسگریو گفت: اعلام تحریم‌های گسترده علیه ایران از سوی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، «به‌وضوح چین را هدف گرفته است.

 قیمت انواع برنج پاکستانی ۲۹ مرداد ۱۴۰۵+ جدول
۱۶ ساعت قبل / روزنامه تعادل

قیمت انواع برنج پاکستانی ۲۹ مرداد ۱۴۰۵+ جدول

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین، بازار برنج پاکستانی در مردادماه با محوریت محصولات سوپر باسماتی، همچنان یکی از مهم‌ترین گزینه‌ها برای خانوارهایی است که به دنبال بر...

 قیمت خودروهای تولید داخل و وارداتی در بازار +جدول
۱۲ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت خودروهای تولید داخل و وارداتی در بازار +جدول

اقتصادنیوز: کوییک S با نرخ ۱ میلیارد و ۱۹۴ میلیون تومان و دنا پلاس اتوماتیک با نرخ ۲ میلیارد و ۷۲۰ میلیون تومان عرضه شد.

 صنعت در گرداب افزایش هزینه‌ها
۱ ساعت قبل / سایت عصرایران

صنعت در گرداب افزایش هزینه‌ها

امروز صنعت کشور با یک بحران تدریجی اما عمیق مواجه است. بحرانی که شاید آثار آن به سرعت نمایان نشود، اما در بلندمدت منجر به کاهش سرمایه‌گذاری، تعطیلی واحدهای ت...