قیمت طلا امروز




 سایت باشگاه خبرنگاران / ۱۴۰۵/۰۵/۰۹

زرینه رود، باردیگر قربانی گرفت

رئیس اورژانس آذربایجان غربی از امدادرسانی به یک مورد غرق شدگی در زرینه رود خبر داد.
 زرینه رود، باردیگر قربانی گرفت

باشگاه خبرنگاران جوان - دکتر رضازاده رئیس اورژانس آذربایجان غربی گفت:  ظهر امروز حوالی ساعت ۱۲:۴٠ ماموریت مبنی بر غرق شدگی در بخش «کشاورز» تابعه شهرستان «شاهیندژ» توسط مرکز پیام اورژانس استان دریافت شد.

وی افزود: بلافاصله یک آمبولانس به محل حادثه اعزام شد. همزمان با اورژانس سایر یگان های امدادی از جمله اتش نشانی در محل مستقر شده و بعد از تلاش دو ساعته ی غواصان پیکر شخص غرق شده پیدا شد. پس از بررسی های تیم اورژانس مشخص شد که متاسفانه فرد غرق شده جان باخته بودند. 

دکتر رضازاده ضمن ابراز تاسف و عرض تسلیت به خانواده داغ دیده تصریح کرد که: هرساله در ایام تابستان با تعداد زیادی از ماموریت های غرق شدگی رو به رو هستیم و از افزایش آمار این حادثه ابراز نگرانی کرد. 

وی همچنین گفت:  مهم ترین راه جلوگیری از وقوع چنین حوادثی احتیاط هموطنان میباشد و باید از شنا در آبهایی که هر ساله آمار بالای غرق شدگی را ثبت میکنند خودداری کنند. 

رئیس اورژانس استان توصیه کرد: مردم در سفرهای تابستانه خود حتما به تابلوهای مربوط به ممنوعیت شنا توجه کنند و از شنا در استخرهای کشاورزی، کانالهای آب و رودخانه‌ها به دلیل داشتن جریان های پنهان و وجود گیاهان و ریشه درختان در بستر رودخانه و ناهموار بودن بستر آنها به شدت خودداری کنند.



۳ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

تصادف مرگبار کامیون با ۲ خودروی سواری در جاده امامزاده هاشم؛ ۴ نفر جان باختند

کد خبر: 787440 | ۱۴۰۵/۰۵/۳۱ ۰۰:۰۹:۳۶ اعتمادآنلاین |

علیرضا پورسان از وقوع تصادف مرگبار در جاده قدیم امامزاده هاشم خبر داد و اظهار کرد: این حادثه ساعت ۱۹:۱۳ امروز در محدوده روستای اسکولک به مرکز دیسپچ اورژانس ۱۱۵ گیلان گزارش شد.

به گزارش مهر، وی افزود: در این حادثه یک دستگاه کامیون با ۲ دستگاه خودروی سبک برخورد کرد که بلافاصله پس از اعلام حادثه، نزدیک‌ترین تیم‌های عملیاتی اورژانس ۱۱۵ به محل اعزام شدند.

سخنگوی مرکز اورژانس گیلان با اشاره به انجام اقدامات لازم برای ارزیابی و ارائه خدمات درمانی به حادثه‌دیدگان در محل، تصریح کرد: بر اساس آخرین اطلاعات دریافتی، این حادثه تاکنون ۴ فوتی و ۴ مصدوم برجا گذاشته است.

پورسان ادامه داد: یکی از مصدومان این حادثه دچار آسیب نخاعی شده و اقدامات درمانی و امدادی برای مصدومان انجام شده است. اخبار مرتبط ۱۱ مصدوم در تصادف اتوبوس گرگان–مشهد در محور بجنورد–آشخانه ببینید| برخورد دو قطار به یکدیگر در نزدیکی بدفورد انگلیس




 فرمان پهپادهای روسی در دست «اون»
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فرمان پهپادهای روسی در دست «اون»

دنیای‌ اقتصاد: مقام‌های ارشد اطلاعاتی اوکراین مدعی هستند موج جدیدی از نیروهای کره‌شمالی که تعدادشان در روسیه به 8500 نفر می‌رسد شامل یگان‌های پهپادی است که احتمالا برای حمله به اهدافی در خاک اوکراین به کار گرفته می‌شوند.

 مجوز واردات ۲۵ هزار خودروی کارکرده در 1405
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

مجوز واردات ۲۵ هزار خودروی کارکرده در 1405

دنیای اقتصاد: سخنگوی وزارت صمت گفت: مطابق آیین‌نامه نحوه واردات خودرو‌های کارکرده، کارگروه ویژه میزان واردات خودرو‌های کارکرده را برای سال جاری، ۲۵هزار دستگاه تعیین کرده است.

 فعالان تئاتر در بحران نگران‌کننده‌ای هستند
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فعالان تئاتر در بحران نگران‌کننده‌ای هستند

نمایش «ماهی بلژیکی» به کارگردانی آروند دشت‌آرای از جمله آثاری بود که اجرای آن در زمستان سال گذشته به دلیل شرایط خاص آن مقطع، نیمه‌کاره ماند. حالا این نمایش ادامه اجراهای خود را از سر گرفته است. آروند دشت‌آرای به انگیزه اجرای دوباره این نمایش، از شرایط دشوار اقتصادی تئاتر گفت و از سختی متفاوت ماندن در وضعیتی که تئاتر ایران به تکرار الگوهای امتحان‌پس‌داده می‌پردازد.

 انهدام خط لوله ۶ کیلومتری قاچاقچیان سوخت در میناب
۳ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

انهدام خط لوله ۶ کیلومتری قاچاقچیان سوخت در میناب

آرمان امروز : فرمانده پایگاه دریابانی میناب از شناسایی و انهدام ۶ کیلومتر خط لوله انتقال سوخت قاچاق در نوار ساحلی خبر داد. سرهنگ سید داوود میرعالی، فرمانده پایگاه دریابانی میناب، شامگاه پنجشنبه از شناسایی و انهدام ۶ کیلومتر خط لوله انتقال سوخت قاچاق در نوار ساحلی این شهرستان خبر داد؛ خطوطی که قاچاقچیان آن [ ]

 حق امید‌ها را خرج بیرو‌ها نکنیم
۳ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

حق امید‌ها را خرج بیرو‌ها نکنیم

امید‌های فوتبال ایران به سادگی ناامید می‌شود اگر بهترین فرصت را صرفاً به بهانه کسب نتیجه تقدیم بزرگسالان کنیم

 ماجرای صداهای شدید امشب در تهران چه بود؟
۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ماجرای صداهای شدید امشب در تهران چه بود؟

امشب همزمان با آغاز امامت امام زمان(عج) استفاده از برخی ترقه‌ها که صدای شدید شبیه بمب داشت، باعث ترس گروهی از مردم و تصور وقوع درگیری نظامی شد.