قیمت طلا امروز




 سایت باشگاه خبرنگاران / ۱۴۰۵/۰۴/۲۹

سهم ایدرو در پایداری انرژی صنایع؛ هدف‌گذاری ۳۰۰۰ مگاوات برق خورشیدی

معاون توسعه صنایع پیشرفته سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) از پیشرفت‌های عملیاتی این سازمان در مسیر رفع ناترازی انرژی و تسهیل‌گری برای واحدهای صنعتی خبر داد.
 سهم ایدرو در پایداری انرژی صنایع؛ هدف‌گذاری ۳۰۰۰ مگاوات برق خورشیدی



۵۶ دقیقه قبل / سایت اندیشه معاصر

بی نیازی بازار به واردات گوشت مرغ؛ چرا بازار ایران دیگر به مرغ وارداتی نیاز ندارد؟ / واردات گوشت مرغ متوقف می‌شود؟ بررسی وضعیت تولید و تامین گوشت مرغ در بازار ایران / بازار گوشت مرغ بدون واردات؛ جزئیات افزایش تولید داخلی و بی نیازی بازار به گوشت مرغ وارداتی

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ اطلاعات رسیده به خبرنگار فارس از وزارت جهاد نشان می‌دهد تولید گوشت مرغ از ۲۳۰ هزار تن در خرداد ۱۴۰۴ به ۱۷۴ هزار تن در خرداد امسال رسیده، این یعنی عرضه مرغ در بازار ۲۵ درصد کاهش داشته است. با این حال سه روز پیش غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی در نشست خبری گفت که «کشور برای همیشه از واردات گوشت مرغ بی‌نیاز شده و هم‌اکنون وارد فاز صادرات در گوشت مرغ شده است.» با وجود عدم واردات و همزمان صادرات مرغ، کمبودی در بازار نیز دیده نمی‌شود. با حذف ارز ترجیحی و گران شدن نهاده‌ها قیمت مرغ افزایش پیدا کرد با این حال وزارت جهاد تاکنون آماری از تغییر میزان مصرف مرغ توسط خانوار بعد حذف ارز ترجیحی منتشر نکرده است.

منبع: فارس


۳ ساعت قبل / سایت صفحه اقتصاد

آخرین خبر از خرید تصمینی گندم

صفحه اقتصاد -

سرپرست اداره غله سنقر و کلیایی از خرید تضمینی بیش از ۸۰ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان این شهرستان خبر داد.

صادق توسلیان، اظهار کرد: از ابتدای فصل خرید تضمینی تاکنون، بیش از ۸۰ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان سنقر و کلیایی در هشت مرکز خرید فعال، تحویل و خریداری شده است.

وی افزود: بخشی از گندم خریداری‌شده در مراکز ذخیره‌سازی شهرستان نگهداری می‌شود و تاکنون بیش از ۲۶ هزار تن از محصول خریداری‌شده در سیلوی مرکزی و انبار مکانیزه دولتی سنقر و کلیایی ذخیره‌سازی شده است.

سرپرست اداره غله و خدمات بازرگانی شهرستان سنقر و کلیایی با اشاره به ادامه برداشت گندم در مناطق مختلف شهرستان، گفت: مراکز خرید تضمینی دولتی و مراکز بخش خصوصی همچنان فعال هستند و آمادگی کامل برای تحویل گندم مازاد بر نیاز کشاورزان را دارند.

توسلیان ادامه داد: با توجه به شرایط اقلیمی و سردسیر بودن شهرستان، فعالیت مراکز خرید تضمینی گندم تا پایان فصل برداشت ادامه خواهد داشت تا کشاورزان برای تحویل محصول خود با مشکلی مواجه نشوند.

وی خاطرنشان کرد: فرآیند خرید تضمینی گندم در سنقر و کلیایی بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده تا نیمه دوم شهریورماه ادامه خواهد داشت و مراکز مربوطه در این مدت آماده دریافت محصول کشاورزان هستند. مطالعه بیشتر: وضعیت خرید تضمینی گندم در کرمانشاه منبع: مهر اخبار مرتبط circle آخرین خبر از خرید تضمینی گندم امروز سه شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۵ circle واکنش وزارت جهاد به کاهش خرید تضمینی گندم circle آخرین خبر از خرید تضمینی گندم امروز دوشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۵ circle بدهی ۹ هزار میلیارد تومانی دولت به گندمکاران؛ کشاورز بی‌پول: دو سال است نصف زمین را می‌کارم پیشنهاد سردبیر circle رئیس مجلس: ملت ایران و عراق نگذاشتند سرنوشت‌شان توسط غربی‌ها تعیین شود circle تحلیل بازار ارز امروز ۲۹ مرداد و پیش بینی قیمت دلار فردا جمعه ۳۰ مرداد circle وزارت امور خارجه: تحریم های جدید آمریکا مصداق جنایت علیه بشریت است circle هشدار کمیسیون امنیت ملی به هرگونه خطای محاسباتی دشمن


۴ ساعت قبل / سایت بورس 24

تأکید رئیس‌جمهور بر استمرار برق‌رسانی به صنایع در شرایط ناترازی انرژی | سازوکار جدید تأمین برق صنایع از بورس انرژی بررسی شد

بورس24 : رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت استمرار تأمین برق صنایع و جلوگیری از توقف خطوط تولید، خواستار رفع موانع اجرای مصوبات تأمین برق صنایع و اصلاح سازوکارهای اجرایی متناسب با ضرورت حفظ تولید و اشتغال شد.

جلسه بررسی آخرین وضعیت اجرای مصوبات تأمین برق صنایع عصر پنجشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ با حضور مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، وزیر صنعت، معدن و تجارت، معاون اجرایی رئیس‌جمهور و معاونان وزارت نیرو برگزار شد.

در این جلسه، آخرین وضعیت اجرای هفت مصوبه پیشین در حوزه تأمین برق صنایع بررسی شد و میزان پیشرفت اقدامات، موانع اجرایی، چالش‌های موجود و عوامل مؤثر بر عدم تحقق کامل برخی مصوبات مورد ارزیابی قرار گرفت.تأکید دولت بر جلوگیری از توقف خطوط تولید

رئیس‌جمهور با تأکید بر اجرای کامل تصمیمات اتخاذشده، خواستار شناسایی دقیق دلایل عدم اجرای برخی مصوبات و ارائه راهکارهای عملیاتی برای رفع موانع شد.

پزشکیان اظهار کرد: باید مشخص شود چرا برخی مصوبات به‌صورت کامل اجرا نشده و چه سازوکارهایی می‌تواند برای رفع موانع و تضمین اجرای تصمیمات اتخاذشده به کار گرفته شود.

وی با اشاره به شرایط ناشی از ناترازی برق در کشور، این وضعیت را عاملی برای افزایش فشار بر صنعت برق دانست و گفت کارکنان صنعت برق به‌صورت شبانه‌روزی تلاش می‌کنند ضمن تأمین برق بخش خانگی و عمومی، امکان تأمین برق صنایع نیز فراهم شود تا چرخه تولید کشور دچار وقفه نشود.ضرورت اصلاح سازوکارها برای حمایت از تولید

رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت ایجاد تعادل میان حمایت از تولید و حفظ پایداری صنعت برق گفت: اگر استمرار تولید و فعالیت صنعتی یک ضرورت حیاتی برای اقتصاد کشور است، سازوکارهای اجرایی نیز باید متناسب با این ضرورت اصلاح شود.

پزشکیان تأمین برق صنایع را نیازمند یک نگاه ملی دانست و اظهار کرد توقف تولید علاوه بر آسیب به بنگاه‌های اقتصادی، می‌تواند آثار مستقیمی بر اشتغال و معیشت نیروی کار داشته باشد.

وی همچنین مدیریت مصرف، کنترل بار، افزایش بهره‌وری انرژی و اصلاح الگوی مصرف را از الزامات همراهی صنایع با برنامه‌های مدیریت ناترازی برق عنوان کرد.بررسی روش‌های جدید تأمین برق صنایع

در ادامه این جلسه و در راستای رفع موانع اجرای مصوبات تأمین برق صنایع، مقرر شد سازوکار تأمین بخشی از برق مورد نیاز صنایع بزرگ از طریق خرید برق عرضه‌شده توسط وزارت نیرو در بورس انرژی با قیمت و شرایط اقتصادی مناسب مورد استفاده قرار گیرد و بخش باقی‌مانده نیاز برق این صنایع نیز از سوی وزارت نیرو تأمین شود.

همچنین مقرر شد موضوع انتقال بخشی از بار مصرفی صنایع از روزهای اوج مصرف به روز جمعه، با هدف مدیریت بار شبکه و کاهش فشار در دوره‌های اوج مصرف، در شورای عالی کار بررسی و تصمیم‌گیری شود.

بر اساس تصمیمات این جلسه، زمینه لازم برای استفاده صنایع از برق وارداتی نیز با بهره‌گیری از ظرفیت‌های وزارت نیرو و پیش‌بینی حمایت‌های مورد نیاز فراهم خواهد شد.

همچنین به دستور رئیس‌جمهور مقرر شد روند اجرای هفت مصوبه مرتبط با تأمین برق صنایع به‌صورت مستمر و روزانه از سوی معاونت اجرایی رئیس‌جمهور پایش شود و گزارش‌های لازم درباره میزان پیشرفت، موانع و اقدامات انجام‌شده ارائه شود.




 تنظیم‌گری هوشمند بهترین سناریو برای آینده پلتفرم‌های آنلاین طلاست
۱۰ ساعت قبل / سایت توسعه برند

تنظیم‌گری هوشمند بهترین سناریو برای آینده پلتفرم‌های آنلاین طلاست

توسعه برند؛ ابوذر محمدی، مدیرعامل پله، در همایش پلتفرم‌های آنلاین طلا «زرآتی» با اشاره به تغییرات اقتصادی ایران، چهار بازیگر اصلی این بازار را مردم، نهادهای تصمیم‌ساز، بازار سنتی و بازار دیجیتال دانست و تأکید کرد تنظیم‌گری هوشمند می‌تواند بهترین مسیر برای افزایش رفاه، شفافیت و اعتماد در اقتصاد دیجیتال باشد.

 مرغ در سفره ایرانی ها کم شد
۹ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

مرغ در سفره ایرانی ها کم شد

اقتصادنیوز: با اینکه وزیر جهاد کشاورزی هنوز آماری از مصرف مرغ پس از گران شدن آن با حذف ارز ترجیحی ارائه نداده اما طبق آمارها با وجود کاهش تولید مرغ نیازی به واردات هم نیست.

 اعلام قیمت جدید انواع میوه در بازار
۱۳ ساعت قبل / سایت تابناک

اعلام قیمت جدید انواع میوه در بازار

طبق نرخنامه سازمان میادین میوه و تره‌بار، قیمت میوه اعلام شد.

 یارانه نقدی مرداد دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
۸ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

یارانه نقدی مرداد دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد

یارانه نقدی مردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار‌های دهک‌های چهار تا ۹ در سراسر کشور واریز و قابل برداشت شد.

 قیمت خودروهای کارکرده داخلی/ جدول قیمت خودرو در بازار
۵ ساعت قبل / روزنامه تعادل

قیمت خودروهای کارکرده داخلی/ جدول قیمت خودرو در بازار

قیمت خودروهای کارکرده در مردادماه را در این گزارش بخوانید.

 جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷؛ شاسی‌بلند پرچم‌دار با درهای رولزرویسی
۱۱ ساعت قبل / سایت اسب بخار

جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷؛ شاسی‌بلند پرچم‌دار با درهای رولزرویسی

پرچم‌دار جدید جنسیس با ۶۵۷ اسب‌ بخار قدرت، باتری ۱۲۳.۵ کیلووات‌ ساعتی و امکان سفارش کابین چهار نفره با درهای کالسکه‌ای یا همان رولزرویسی از راه رسیده است؛ ترکیبی که واقعاً لوکس و خاص به نظر می‌رسد.