قیمت طلا امروز




 سایت صدای بورس / ۱۴۰۵/۰۵/۰۹

برگزاری دوره‌های آموزشی بازار سرمایه

دوره های آموزشی شرکت های مالی در روزهای آینده نحوه برگزاری، زمان و موضوعات آن ها مشخص شد.
 برگزاری دوره‌های آموزشی بازار سرمایه

به گزارش صدای بورس، در هفته های آینده، ۵ مرکز مالی ازجمله گروه مالی دانایان،مرکز مالی ایران، پیشگامان دنیای مالی، گروه مالی شریف، آکادمی بورس سوری دوره های آموزشی برگزار می کنند. گروه مالی دانایان؛ دوره تحلیل تکنیکال مقدماتی را در روز ۱۳ مرداد، وبینار تحلیل هفتگی بازار سرمایه را در روز ۱۴ مرداد برگزار می کند.

گروه مالی شریف، دوره پرورش هیات مدیره خبره را در ۱۱ مرداد، پرورش کارشناس خبره سرمایه گذاری، دوره جامع پرورش مشاور مالی و مدیر سبد CHFC را در ۱۴ مرداد و دوره ۴۹ آمادگی آزمون CFA سطح یک و دوره آشنایی با استاندارد بین المللی گزارشگری مالی را در ۱۵ مرداد برگزار می کند.

پیشگامان دنیای مالی دوره های منتور شیپ ترید آتی و فیو چرز در کریپتو، استراتژی های چینش پرتفوهای کالایی از بنیاد تا ترید و تحلیل صنعت بانک را در حال ثبت نام دارد.

آکادمی بورس سوری، نهمین دوره آموزشی تربیت کارشناس خبره بازار بدهی در نهاد های مالی را در ۱۱ مرداد ماه، هفتمین دوره آموزش جامع حسابرسی داخلی مبتنی بر ریسک تشریح کاربردی گام ها در عمل و دوره جامع TSQL از مبانی تا تسلط را در ۱۷ مرداد برگزار می کند.

مرکز مالی ایران، سومین دوره آموزشی MBA بازار سرمایه در تالار شیشه ای بورس، هفدهمین دوره آموزشی بازار ها و ابزار مشتقه و نوزدهمین دوره آموزشی بازار ها و ابزار های مشتقه را بصورت آنلاین برگزار می کند.

کد مطلب 555275 سمانه باقری





 بازدهی بورس در هفته آخر مردادماه ؛ پربازده‌ترین و زیان‌ده‌ترین نمادهای بورس در هفته گذشته
۱۱ ساعت قبل / سايت نبض بورس

بازدهی بورس در هفته آخر مردادماه ؛ پربازده‌ترین و زیان‌ده‌ترین نمادهای بورس در هفته گذشته

بورس تهران در هفته گذشته با رشد شاخص‌های اصلی همراه شد و شاخص هم‌وزن عملکرد بهتری نسبت به شاخص کل ثبت کرد. شاخص کل بورس در این هفته بیش از ۲۱۶ هزار واحد افزا...

 معمای بنگاه‌های جوانمرگ | چرا شرکت‌های ایرانی پیش از رسیدن به بلوغ ناکام می‌شوند؟ | ناکامی بنگاه‌ها چه پیامدهایی به دنبال دارد؟
۱۰ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

معمای بنگاه‌های جوانمرگ | چرا شرکت‌های ایرانی پیش از رسیدن به بلوغ ناکام می‌شوند؟ | ناکامی بنگاه‌ها چه پیامدهایی به دنبال دارد؟

اقتصادنیوز: چرا بنگاه‌های ایرانی در سال های نخست فعالیتشان پیش از رسیدن به بلوغ و رشد پایدار از بازار خارج می‌شوند؟

 هشدار وزارت صمت درباره خاموشی صنایع
۱۱ ساعت قبل / سایت تابناک

هشدار وزارت صمت درباره خاموشی صنایع

قائم مقام وزیر صمت با انتقاد از قطعی برق صنعت گفت: تبعات این کار به ضرر مردم است.

 نماینده مجلس: مشکل بازار کمبود کالا نیست، بلکه گرانی است
۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

نماینده مجلس: مشکل بازار کمبود کالا نیست، بلکه گرانی است

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با تأکید بر اینکه در حال حاضر مشکل اصلی بازار، کمبود کالا نیست بلکه گرانی و فشار معیشتی است، گفت: بخشی از افزایش قیمت‌ها ناشی از شرایط جنگی است که مردم آن را درک و تحمل می‌کنند، اما با افرادی که از فضای جنگ برای گران‌فروشی و فشار بیشتر بر مردم سوءاستفاده می‌کنند، باید با شدت برخورد شود.

 تحرکات مشکوک در طلا و رمز ارز | بیت کوین آماده صعود است؟
۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تحرکات مشکوک در طلا و رمز ارز | بیت کوین آماده صعود است؟

قیمت جهانی طلا که مدتی در حمایت ۴ هزار دلاری متوقف مانده بود، چند وقتی است که آهسته و پیوسته رشد می کند؛ از آن طرف، در بازار رمزارزها هم تحرکاتی دیده می شود هرچند برخی تحلیلگران معتقدند که این تحرکات برای جهش قیمت‌ها در بازار رمزارز ناکافی است.

 مرز ریمدان ۲۴ ساعته شد
۱۲ ساعت قبل / سایت تابناک

مرز ریمدان ۲۴ ساعته شد

معاون استاندار سیستان و بلوچستان از عملیاتی شدن فعالیت ۲۴ ساعته ریمدان و قرارداد ۴ همتی ارتقای محور چابهار- ریمدان خبر داد.