قیمت طلا امروز




 سایت صفحه اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۴/۱۸

آخرین خبر از حمله به نیروگاه اتمی بوشهر و جزیره خارگ امروز پنجشنبه 18 تیر 1405

همزمان با ادعای سنتکام درباره حملات جدید آمریکا به ایران با هدف کنترل تنگه هرمز، گزارش‌ها از شنیده شدن صدای انفجار در استان بوشهر حکایت دارد؛ با این حال، مقامات محلی از وقوع هرگونه حادثه‌ای در نزدیکی نیروگاه اتمی بوشهر خبر نداده‌اند.
 آخرین خبر از حمله به نیروگاه اتمی بوشهر و جزیره خارگ امروز پنجشنبه 18 تیر 1405



۱ ساعت قبل / سایت عصر خبر

آمریکا یک پهپاد ریپر خود را منهدم کرد

به گزارش ایسنا، خدمه یک پهپاد MQ-۹A که دچار نقص فنی شده بود، در ماه اوت بیش از هفت دقیقه تلاش کردند تا پهپاد آسیب‌دیده خود را در هوا نگه دارند، اما یک سیم آسیب‌دیده در سیستم سوخت، موتور تازه نصب شده آن را به طور برگشت‌ناپذیری از کار انداخت و این پهپاد ۲۳ میلیون دلاری را پس از یک ماموریت یک روزه در خاورمیانه، به کام مرگ فرستاد.

به نقل از پایگاه خبری taskandpurpose، خلبان پهپاد ریپر که از پایگاهی در داکوتای جنوبی پرواز می‌کرد، پهپاد مشکل‌دار را به مدت تقریبا ۱۰ دقیقه هدایت کرد و سپس فرود اجباری انجام داد که باعث خم شدن ارابه فرود شد. نیروهای آمریکایی به جای تعمیر پهپاد آن را منهدم کردند. نوشته های مشابه بيانيه خزانه داري آمريكا درباره توافق 1394/04/24 فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی: پهپادهای ارتش ایران بالای سر ناو هواپیمابر و ناوچه های آمریکایی /محموله نفتی توقیف شده را پس گرفتیم 1403/08/14

بیش از ۴۰ فروند MQ-۹A آمریکا از سال ۲۰۲۴ از دست رفته است.

دو اپراتور این پهپاد شامل یک خلبان و یک اپراتور سیستم حسگر در ۹۰ روز گذشته تقریبا ۶۰ پرواز انجام داده‌اند، که بسیار بیشتر از تعداد پروازهای اکثر خلبانان نیروی هوایی در هواپیماهای سرنشین‌دار است. در ۳۰ روز قبل از سقوط این پهپاد، خلبان ۱۹ بار و اپراتور حسگر ۲۳ بار پرواز کرده‌اند. اگرچه نیروی هوایی بیش از ۲۰۰ فروند MQ-۹ در اختیار دارد، اما طبق گزارش شبکه ایمنی هوانوردی که حوادث هوایی نظامی و غیرنظامی را در سراسر جهان ردیابی می‌کند، تقریبا ۴۰ فروند MQ-۹A از زمان افزایش درگیری‌ها ایالات متحده علیه ایران در سال ۲۰۲۵ سقوط کرده‌اند که بیشتر آنها بر فراز ایران یا آفریقا سرنگون شده‌اند. برچسب هاآمريكا پهپاد کپی لینک لینک کپی شد


۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

صید بیش از یک‌هزار تن میگو در سواحل بوشهر

به گزارش خبرگزاری برنا از بوشهر؛ عقیل امینی مدیرکل شیلات استان بوشهر با بیان اینکه فصل صید میگو از ۷ مرداد در سواحل خلیج فارس استان آغاز شده است، اظهار داشت: جامعه صیادی استان با استفاده از بیش از یک‌هزار فروند شناور و قایق صیادی در این فصل مشغول فعالیت هستند.

وی با اشاره به میزان برداشت میگو از آب‌های خلیج فارس افزود: در بیشتر روزهای ابتدایی فصل صید، بیش از یک‌هزار تن میگو از دریا صید شده که بیانگر فعالیت گسترده صیادان بوشهری و ظرفیت مناسب این عرصه در استان است.

مدیرکل شیلات استان بوشهر با بیان اینکه پیش‌بینی اولیه از کاهش ۳۶ درصدی صید میگو در سال جاری حکایت داشت، تصریح کرد: این پیش‌بینی بر اساس گزارش‌های همکاران پژوهشکده میگوی کشور در کمیته مدیریت صید ارائه شده است.

امینی با اشاره به بهبود نسبی شرایط صید میگو گفت: گزارش‌های اخیر دریافت‌شده از جامعه صیادی نشان می‌دهد شرایط صید نسبت به پیش‌بینی اولیه تا حدودی بهتر شده است و امید می‌رود با تداوم فعالیت صیادان در فصل صید، میزان برداشت میگو به رقم سال گذشته نزدیک شود.

وی با تأکید بر اینکه زمان مشخص و از پیش تعیین‌شده‌ای برای پایان فصل صید میگو وجود ندارد، بیان کرد: تصمیم‌گیری در این زمینه پس از ارائه گزارش نهایی پژوهشکده میگوی کشور و بررسی دقیق وضعیت ذخایر آبزیان در آب‌های خلیج فارس انجام خواهد شد.

مدیرکل شیلات استان بوشهر خاطرنشان کرد: زمانی که میزان صید در هر تلاش صیادی به حدود ۴۰ کیلوگرم برسد، موضوع پایان فصل صید میگو در دستور کار قرار می‌گیرد و در این زمینه تصمیم‌گیری خواهد شد.


۲ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

کاهش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به ۴ درصد پیش از جنگ

جوان آنلاین: مرکز عملیات تجارت دریایی انگلیس اعلام کرد تردد کشتی‌ها از مبدأ و به مقصد خلیج فارس به چهار درصد سطح پیش از درگیری کاهش یافته است.

این گزارش در حالی است که طبق تازه ترین داده های شرکت کپلر (Kpler) که در زمینه ردیابی حرکت کشتی ها فعالیت می کند، تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به شدت کاهش پیدا کرده است.

طبق این داده‌ها، طی دیروز پنج شنبه گذشته تنها ۷ شناور از تنگه هرمز عبور کرده اند.

نشریه آمریکایی پولیتیکو پیشتر در گزارشی نوشته بود که دولت ترامپ مدعی است که تنگه هرمز برای تجارت باز است و عبور و مرور نفتکش‌ها در جریان است، اما ردیاب‌های بازار تصویر چندان خوش‌بینانه‌ای در این خصوص ندارند.

مقام های کشورمان هم همیشه تأکید کرده اند که تا رفتار آمریکا تغییر نکند و هزینه نقض تفاهم‌نامه اسلام آباد را متقبل نشود، تغییری در وضعیت تردد تنگه هرمز ایجاد نخواهد شد و عبور و مرور شناورها بر اساس تصمیم نیروهای مسلح ایران خواهد بود.




 روانبخش: طرح خروج از NPT در مجلس ارائه شده و در حال پیگیری است
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

روانبخش: طرح خروج از NPT در مجلس ارائه شده و در حال پیگیری است

روانبخش با اشاره به موضوع خروج ایران از پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (NPT) اظهار کرد: موضوع خروج از NPT مطرح شده و دبیر شورای عالی امنیت ملی نیز در این زمینه موضع‌گیری کرده است. در مجلس نیز طرح مربوط به این موضوع ارائه شده و در حال پیگیری است.

 هشدار جی‌پی‌مورگان نسبت به سقوط بازارها در پائیز | هوش مصنوعی یادآور سال ۲۰۰۰ است؟
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

هشدار جی‌پی‌مورگان نسبت به سقوط بازارها در پائیز | هوش مصنوعی یادآور سال ۲۰۰۰ است؟

اقتصادنیوز: با وجود اینکه شاخص‌های اصلی در روند صعودی باقی مانده‌اند، جی‌پی‌مورگان خطرات فزاینده‌ای را برای رکود بازار در اواخر تابستان یا اوایل پاییز پیش‌بینی می‌کند.

 شاید یک برنز در انتظار ایران؛ خاطری به رده‌بندی جوانان جهان رسید
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

شاید یک برنز در انتظار ایران؛ خاطری به رده‌بندی جوانان جهان رسید

روز دوم مسابقات کشتی آزاد جوانان جهان در براتیسلاوا، پایتخت اسلواکی، با برگزاری دیدارهای رپه‌شارژ دو وزن نخست و رقابت‌های مقدماتی چهار وزن ۵۷، ۶۵، ۷۹ و ۹۲ کیلوگرم دنبال شد و نمایندگان ایران نیز به روی تشک رفتند.

 افزایش اجاره‌بها بیش از ۴۰ تا ۵۰ درصد شد - سرمایه و بورس
۱ ساعت قبل / سایت سرمایه و بورس

افزایش اجاره‌بها بیش از ۴۰ تا ۵۰ درصد شد - سرمایه و بورس

دبیر اتحادیه مشاوران املاک تهران با بیان اینکه نرخ اجاره مسکن در تهران به بیش از ۴٠ تا ۵٠ درصد رسیده و بسیاری از مالکان سقف ٢۵ درصدی نرخ اجاره را رعایت نکردند، گفت: هر چند تعداد قراردادهای تمدید اجاره قابل توجه بود اما بسیاری هم به دلیل عدم توان پرداخت اجاره، به مناطق پایین‌تر یا حاشیه تهران مهاجرت کردند.

 هدف از طرح های بنزینی، افزایش درآمد دولت است/ اول جلو قاچاق بنزین را بگیرید/ چرا خودرو کم مصرف تولید یا وارد نمی شود؟!
۱ ساعت قبل / سایت الف

هدف از طرح های بنزینی، افزایش درآمد دولت است/ اول جلو قاچاق بنزین را بگیرید/ چرا خودرو کم مصرف تولید یا وارد نمی شود؟!

بینندگان «الف» هر روز با ارائه نظرات خود در تکمیل و تعمیق محتوای ارائه‌شده مشارکت می‌کنند. بسیاری از این نظرات، گویای دقت و توجه مخاطبان و داوری عمومی آن‌ها نسبت به وقایع روز است. گزیده‌ای از نظرات مخاطبان را ذیل سه مطلب پر بحث هفته به انتخاب تحریریه «الف» بخوانید.

 فرصت طلایی برای استقلال؛ نویدکیا بازی‌های بزرگ را می‌بازد
۱۵ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

فرصت طلایی برای استقلال؛ نویدکیا بازی‌های بزرگ را می‌بازد

پایگاه خبری فوتبالی- استقلال فرصت خوبی دارد تا دو بازی کلیدی را با پیروزی پشت سر بگذارد.به گزارش فوتبالی، استقلال در هفته سوم لیگ برتر مقابل سپاهان میزبان است و می‌تواند از حمایت حدود ۸۰۰۰ هوادار خودی بهره ببرد. حتی در دربی رفت هم که قرار شده در اصفهان برگزار شود، استقلال میزبان است و برای اولین بار مقرر شده که ۹۰ درصد ظرفیت حاضران در ورزشگاه متعلق به تیم میزبان یعنی استقلال باشد. این فرصت خوبی برای شاگردان سهراب بختیاری‌زاده است که دو بازی کلیدی خود را ببرند و فرار بزرگی را به سوی قهرمانی نیم ف ...,استقلال,سپاهان,لیگ برتر ایران,سهراب بختیاری‌زاده,محرم نویدکیا