قیمت طلا امروز




 سایت صفحه اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۴/۲۵

آخرین خبر از حمله دشمن به همدان امروز پنجشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۵

جزئیات حمله دشمن به مناطقی در همدان اعلام شد.
 آخرین خبر از حمله دشمن به همدان امروز پنجشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۵



۲۳ دقیقه قبل / سایت اینتیتر

تعطیلی ادارات همدان شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | علت تعطیلی ادارات همدان شنبه ۳۱ مرداد

به گزارش اینتیتر، در پی افزایش بی‌سابقه دمای هوا در روزهای اخیر و رشد چشمگیر مصرف برق در استان همدان ، مقامات استانی در حال بررسی گزینه‌های مختلف برای مدیریت بار شبکه و جلوگیری از خاموشی‌های گسترده هستند. گرما و قطعی برق؛ شنبه تعطیل می‌شود؟

بر اساس این گزارش، یکی از سناریوهای مطرح‌شده، تعطیلی موقت ادارات و نهادهای دولتی در روز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ است تا از فشار بر شبکه برق کاسته شود و صرفه‌جویی لازم در مصرف انرژی صورت گیرد.

طبق سخنان گذشته استانداری ها اولویت حفظ پایداری شبکه برق و تأمین نیازهای ضروری مردم است. در صورت تداوم شرایط فعلی و عدم کاهش دما، تصمیم نهایی درباره تعطیلی ادارات در این مطلب اعلام خواهد شد.

شایان ذکر است که مراکز خدماتی ضروری، بیمارستان‌ها، اورژانس‌ها و نهادهای امدادی از این تصمیم مستثنا بوده و به ارائه خدمت ادامه خواهند داد. شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ سر کار برویم یا نه؟

از شهروندان استان همدان درخواست می‌شود ضمن صرفه‌جویی در مصرف برق، اطلاع‌رسانی‌های تکمیلی را از همین طریق پیگیری کنند.


۳۲ دقیقه قبل / سایت اینتیتر

جدول خاموشی برق همدان شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ برنامه قطعی برق همدان و شهرهای استان

به گزارش اینتیتر،آخرین اخبار و اطلاعات مربوط به خاموشی برق، جدول قطعی برق امروز، برنامه خاموشی، استعلام قطعی برق، قطعی برق همدان ، قطعی برق سایر شهرهای استان همدان ، زمان قطع برق و سامانه برق من به‌صورت یکجا ارائه می‌شود. قطعی برق چیست؟

قطعی برق یا خاموشی به قطع جریان برق در یک منطقه برای مدت مشخص یا نامشخص گفته می‌شود. خاموشی ممکن است برنامه‌ریزی‌شده باشد یا در اثر حوادث، نقص فنی، شرایط جوی، آسیب به تجهیزات یا افزایش ناگهانی مصرف برق رخ دهد. چگونه جدول خاموشی برق همدان را ببینیم؟

برای مشاهده برنامه قطعی برق همدان در روز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵، بهتر است از سامانه رسمی شرکت توزیع نیروی برق استان استفاده کنید. در این سامانه امکان بررسی برنامه خاموشی بر اساس منطقه و محدوده محل سکونت وجود دارد. وب‌سایت شرکت توزیع نیروی برق همدان :

http://www.edch.ir/ صفحه برنامه خاموشی‌ها:

https://edch.ir/khamooshiman صفحه برق من:

https://bargheman.com/home




 مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز به بن بست رسید؟ | یک مقام ارشد کاخ سفید: این مذاکرات هفته‌ها پیش از هم پاشیده است
۵ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز به بن بست رسید؟ | یک مقام ارشد کاخ سفید: این مذاکرات هفته‌ها پیش از هم پاشیده است

یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید به سمافور گفته‌اند که دولت ایالات متحده معتقد است مذاکرات ایران و عمان در روزهای اخیر به بن‌بست رسیده است.

 نخست‌وزیر عراق: بستن تنگه هرمز چالش بزرگی را ایجاد می‌کند
۴۶ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

نخست‌وزیر عراق: بستن تنگه هرمز چالش بزرگی را ایجاد می‌کند

نخست وزیر عراق اعلام کرد: هیچ قصد یا امکانی برای درگیری نظامی وجود ندارد و ما به دشمنان اجازه نمی‌دهیم از هیچ فرصتی سوءاستفاده کنند.

 جنگ اقتصادی ترامپ چقدر می‌تواند به ایران آسیب برساند؟
۲۴ دقیقه قبل / سایت عصرایران

جنگ اقتصادی ترامپ چقدر می‌تواند به ایران آسیب برساند؟

از نظر کارشناسان موفقیت یا شکست کارزار فشار اقتصادی جدید ترامپ علیه ایران، بیش از اینکه به توانایی های گریز از تحریم ایران وابسته باشد، به نحوه واکنش کشورهای...

 چافست از تداوم سود سپرده بانکی و هدف‌گذاری حاشیه سود ۲۰ درصدی خبر داد
۱ ساعت قبل / سایت صدای بورس

چافست از تداوم سود سپرده بانکی و هدف‌گذاری حاشیه سود ۲۰ درصدی خبر داد

شرکت افست در پاسخ به پرسش‌های مطرح‌شده در کنفرانس اطلاع‌رسانی اعلام کرد که قرارداد و نرخ فروش کتب درسی سال مالی جدید هنوز از سوی وزارت آموزش‌وپرورش ابلاغ نشده و از تداوم درآمد سود سپرده‌های بانکی تا زمان تأمین مواد اولیه و بررسی بازارهای جدید برای ایجاد منابع درآمدی جایگزین خبر داد.

 ونس: در مرحله جدیدی از جنگ هستیم
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ونس: در مرحله جدیدی از جنگ هستیم

معاون رئیس جمهور آمریکا عملا اعتراف کرد که هیچ ایده‌ای ندارد که تا چه مدت باید کارزار فشار اقتصادی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا بر ایران را اجرا کند!

 نحوه برگزاری دوره‌های آموزشی بازار سرمایه
۲۸ دقیقه قبل / سایت صدای بورس

نحوه برگزاری دوره‌های آموزشی بازار سرمایه

دوره های آموزشی شرکت های مالی در روزهای آینده نحوه برگزاری، زمان و موضوعات آن ها مشخص شد.