قیمت طلا امروز




 سایت صفحه اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

پیش بینی وضعیت آب و هوا زنجان فردا پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵

کارشناس پیش بینی اداره کل هواشناسی زنجان گفت: با آغاز روند کاهشی دما در مناطق مختلف استان، زنجانی‌ها پاپان هفته خنکی را تجربه می‌کنند.
 پیش بینی وضعیت آب و هوا زنجان فردا پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵

صفحه اقتصاد -

الهام نجفی افزود: بر اساس آخرین نقشه‌های هواشناسی، آسمان امروز استان غالبا صاف است و در بعدازظهر انتظار وزش باد وجود دارد.

وی با بیان اینکه سرعت وزش باد در برخی مناطق استان به آستانه نسبتا شدید خواهد رسید، افزود: روزهای آینده نیز شرایط جوی یکسان است و بارندگی نخواهیم داشت.

نجفی اظهار داشت: امروز تغییرات دما چندان محسوس نیست اما از فردا دما کاهش می یابد.

وی یادآور شد: طی شبانه روز گذشته سلطانیه با ۱۵ درجه کمترین و ماهنشان با ۳۹ درجه بیشترین دمای ثبت‌شده در استان بوده و دمای شهر زنجان نیز بین ۱۸ و ۳۷ درجه نوسان داشته است.

نجفی گفت: دمای فعلی شهر زنجان ۲۲ درجه سانتیگراد بالای صفر است که نسبت به روز گذشته در همین ساعت ۲ درجه افزایش دارد.

وی افزود: طی ۲۴ ساعت گذشته، کمینه و بیشینه دما در ابهر ۱۸ و ۳۶ درجه، خرمدره ۱۸ و ۳۵ درجه، ماهنشان ۲۱ و ۳۹ درجه، آب بر ۲۳ و ۳۷ درجه، سلطانیه ۱۴ و ۳۵ درجه، خدابنده ۲۰ و ۳۷ درجه، ‌زرین آباد ۱۸ و ۳۸ درجه و گرماب ۲۱ و ۳۸ درجه بوده است.

استان زنجان از ۵۷ ایستگاه هواشناسی برخوردار است که کارشناسان حرفه‌ای در چهار باب از این ایستگاه‌ها به صورت شبانه روزی و چهار ایستگاه دیگر نیز به طور ۱۲ ساعته، مستقر هستند.

داده‌های وضعیت جوی در مابقی ایستگاه‌های استان نیز به صورت خودکار جمع آوری می‌شود. مطالعه بیشتر: پیش بینی وضعیت آب و هوا زنجان فردا سه شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۵ …




 آغاز به کار اندیشکده حکمرانی و اقتصاد نوین با شعار «جایی که اندیشه، تصمیم را می‌سازد»

آغاز به کار اندیشکده حکمرانی و اقتصاد نوین با شعار «جایی که اندیشه، تصمیم را می‌سازد»

روز دوشنبه، ۲۶ مرداد ماه، رویداد آغاز به کار اندیشکده حکمرانی و اقتصاد نوین با حضور اقتصاددانان، مدیران اقتصادی، نمایندگان مجلس، فعالان بخش خصوصی و اعضای هیات‎مدیره این اندیشکده در مرکز همایش‌های بین‌المللی رایزن برگزار شد.

 غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است - تسنیم

غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است - تسنیم

معاون وزیر امور خارجه نوشت که آمریکا در جنگ نظامی پیروز نشد اکنون به دنبال شکست بعدی خود در جنگ اقتصادی است.

 آخرین درخواست تارتار از مدیران پرسپولیس!

آخرین درخواست تارتار از مدیران پرسپولیس!

مهدی تارتار از خرید هافبک دفاعی صرفنظر کرده اما بار دیگر اعلام کرد که تیمش یک بازیکن دیگر تا پایان نقل و انتقالات لازم دارد.

 آیا بعد از قطع آمپول لاغری وزن برمی‌گردد؟ حقیقتی که باید بدانید

آیا بعد از قطع آمپول لاغری وزن برمی‌گردد؟ حقیقتی که باید بدانید

تزریق آمپول‌های لاغری راهکاری جدید و مؤثر برای کاهش وزن است. بااین‌حال، بسیاری از مصرف‌کنندگان این آمپول‌ها نگران بازگشت وزن خود پس از قطع مصرف آنها هستند.

 رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد - تسنیم

رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد - تسنیم

رئیس مجلس شورای اسلامی و هیئت پارلمانی ایران با رئیس شورای عالی قضایی عراق دیدار و گفت‌وگو کردند.

 ۸۰ درصد آلودگی نفتی سواحل قشم مهار شد

۸۰ درصد آلودگی نفتی سواحل قشم مهار شد

معاون محیط‌زیست دریایی سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: حدود ۸۰ درصد آلودگی نفتی ایجادشده در سواحل قشم با اجرای عملیات پاکسازی و جمع‌آوری فیزیکی لکه‌ها مهار شده است.

 پیش‌بینی آب‌وهوا؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405

پیش‌بینی آب‌وهوا؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور با اشاره به وقوع رگبار و رعدوبرق در ارتفاعات برخی نقاط کشور، وزش باد شدید را مهم‌ترین پدیده جوی در بیشتر مناطق کوهستانی ذکر کرد.

 سرمقاله کیهان/ بی‌اعتمادی به آمریکا؛ از ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تا امروز | آخرین خبر

سرمقاله کیهان/ بی‌اعتمادی به آمریکا؛ از ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تا امروز | آخرین خبر

کیهان/ «بی‌اعتمادی به آمریکا؛ از ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تا امروز» عنوان یادداشت روز در روزنامه کیهان به قلم حسن رشوند است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تاکنون ۷۳ سال می‌گذرد. یعنی ایران در حالی گرفتار این کودتا می‌شد که صدها سال دارای نظام سیاسی مستقل و به تعبیری پروژه دولت‌ساز