قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۱۷

تقدیر پزشکیان از عارف

رئیس‌جمهور امروز در جلسه هیات دولت از محمدرضا عارف برای مدیریت مناسب و شایسته برگزاری مراسم وداع و تشییع امام شهید تقدیر کرد.
 تقدیر پزشکیان از عارف



ادعای اکسیوس: آمریکا به‌طور محرمانه یک کریدور کشتیرانی در تنگه هرمز ایجاد کرده؛ روزانه ۱۰ میلیون بشکه نفت از تنگه خارج می‌شود؛ تقریباً نیمی از حجم انتقال نفت پیش از جنگ/ ادعای ترامپ: تحریم‌های بسیار سخت‌گیرانه‌ای علیه ایران در اختیار داریم؛ خواهیم دید چه اتفاقی می‌افتد

 ادعای اکسیوس: آمریکا به‌طور محرمانه یک کریدور کشتیرانی در تنگه هرمز ایجاد کرده؛ روزانه ۱۰ میلیون بشکه نفت از تنگه خارج می‌شود؛ تقریباً نیمی از حجم انتقال نفت پیش از جنگ/ ادعای ترامپ: تحریم‌های بسیار سخت‌گیرانه‌ای علیه ایران در اختیار داریم؛ خواهیم دید چه اتفاقی می‌افتد
 سایت انتخاب / ۳ ساعت قبل
جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهلم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۵ روز می‌گذرد، مسعود پزشکیان، رئیس جمهور در خصوص...

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهلم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۵ روز می‌گذرد، مسعود پزشکیان، رئیس جمهور در خصوص مذاکرات پیشین گفت: هدف ما پایان جنگ، رفع محاصره، آزادسازی منابع بلوکه شده و سپس گفت وگوی هسته‌ای بوده. همزمان، ترامپ رییس جمهور آمریکا درباره ازسرگیری مذاکرات با ایران مدعی شد: در حال حاضر وضعیت خیلی خوب است ولی شاید در مقطعی [این کار را انجام دهیم].

تحولات مربوط به جنگ، آتش بس و مذاکره در روز گذشته را از لینک زیر بخوانید:

در روز سی و نهم جنگ سوم چه گذشت؟ (۲۸ مرداد ۱۴۰۵)/ سی‌ان‌ان: احتمالا یکی از اهداف پشت پرده دعوت عراق از قالیباف این بوده که بغداد خود را به‌عنوان یک میانجی بالقوه میان آمریکا و ایران مطرح کند/تماس تلفنی عراقچی با فرمانده ارتش پاکستان/پزشکیان: مذاکره به معنای تسلیم نیست/ادعای ترامپ: شاید در مقطعی مذاکرات با ایران را از سر بگیریم، اما در حال حاضر وضعیت خیلی خوب است، ولی شاید در مقطعی [این کار را انجام دهیم]

اخبار مربوط به روز چهلم جنگ سوم و روز صد و سی و چهارم آتش بس (۲۹ مرداد ۱۴۰۵) به شرح زیر است:

ادعای اکسیوس: آمریکا به‌طور محرمانه یک کریدور کشتیرانی در تنگه هرمز ایجاد کرده؛ روزانه ۱۰ میلیون بشکه نفت از تنگه خارج می‌شود؛ تقریباً نیمی از حجم انتقال نفت پیش از جنگ ۱۴۰۵/۰۵/۲۹ - ۰۰:۲۱

اکسیوس نوشت: ارتش آمریکا به‌طور محرمانه یک کریدور کشتیرانی برای ورود و خروج کشتی‌ها از تنگه هرمز ایجاد کرده است تا روزانه میلیون‌ها بشکه نفت از این مسیر عبور کند؛ اقدامی که در شرایطی که جنگ گسترده‌تر همچنان در بن‌بست قرار دارد، یک موفقیت قابل‌توجه محسوب می‌شود. دو مقام آمریکایی این موضوع را به آکسیوس گفته‌اند.

 

بر اساس این عملیات که طی چند هفته گذشته در جریان بوده، روزانه ۱۵ تا ۲۰ نفتکش از طریق یک مسیر جنوبی در امتداد سواحل عمان وارد تنگه هرمز شده یا از آن خارج شده‌اند.

 

به گفته این مقامات، حدود ۱۰ میلیون بشکه نفت در روز ــ تقریباً نیمی از حجم انتقال نفت پیش از جنگ ــ از تنگه خارج شده و وارد بازار جهانی انرژی می‌شود.

 

این عملیات فقط به اسکورت نفتکش‌های حامل نفت در مسیر خروج محدود نمی‌شود.

 

ارتش آمریکا به نفتکش‌های خالی کمک می‌کند تا از دریای عرب از طریق تنگه وارد خلیج فارس شوند، در آنجا نفت کشورهای منطقه را بارگیری کنند و سپس از تنگه خارج شوند.

 

جزئیات کامل این عملیات تاکنون گزارش نشده بود.

 

یکی از مقامات آمریکایی که مستقیماً در جریان این عملیات قرار دارد، گفت:  «ما دو ماه است که مسیر جنوبی تنگه هرمز را کنترل می‌کنیم. ایران ممکن است دردسرساز باشد، اما آنها کنترل تنگه را در اختیار ندارند؛ ما داریم. ادعای ترامپ: گزینه‌هایی داریم که می‌توانیم ایران را تحریم کنیم؛ ما تحریم‌های بسیار سخت‌گیرانه‌ای در اختیار داریم و خواهیم دید چه اتفاقی می‌افتد ۱۴۰۵/۰۵/۲۸ - ۲۳:۵۵

دونالد ترامپ، رئیس جمهور امریکا درباره ایران ادعا کرد: «ما گزینه‌هایی داریم که می‌توانیم ایران را تحریم کنیم. ما تحریم‌های بسیار سخت‌گیرانه‌ای در اختیار داریم و خواهیم دید چه اتفاقی می‌افتد.»

 



پزشکیان: مذاکره به معنای تسلیم نیست

 پزشکیان: مذاکره به معنای تسلیم نیست
 سایت تابناک / ۴ ساعت قبل
مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور اسلامی ایران با تأکید بر طبیعی بودن اختلاف‌نظرهای فکری، بر نقش زنان فعال در ایجاد تحول و ارتقای کیفیت زندگی جامعه تأکید کرد و از آنا...

به گزارش تابناک به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، رئیس جمهور اسلامی ایران در نشست تخصصی با زنان فعال و صاحبنظر در حوزه های گوناگون با عنوان «زنان امروز، ایران فردا» که عصر امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ماه ۱۴۰۵برگزار شد، با اشاره به ایستادگی تاریخی ملت ایران در برابر دشمنان، مقاومت اخیر را بی نظیر خواند و گفت: در جهان کنونی که شاهد زورگویی و قلدری برخی قدرت ها هستیم، ملت ایران و نیروهای مسلح با جانفشانی، افتخارآفرینی کردند و دنیا از این پایداری حیرت کرد. رئیس جمهور تأکید کرد که اگر چنین حمله ای به دیگر کشورها صورت می گرفت، به فروپاشی می انجامید، اما با یاری الهی و حضور مردم در صحنه، ایران مقتدر همچنان پابرجا مانده است. وحدت و همراهی با مردم رمز شکست ناپذیری کشور بود.

پزشکیان در بخش دیگری از سخنان خود، با استناد به آیات قرآن، هرگونه تفاوت جنسیتی در توانمندی های انسانی را نفی کرد و اظهار داشت: قرآن بر تلاش و همت انسان – فارغ از زن یا مرد بودن – برای رسیدن به اوج خلاقیت و معرفت تأکید دارد و سجده فرشتگان بر آدم، نشان از برتری علم و آگاهی است که انسان را به مقام خلیفه اللهی می رساند. هرکس در راه دانش و نیکی بکوشد، پاداش الهی خواهد یافت و باید مسیر زندگی بر اساس درستی و خدمت انتخاب شود.

رئیس جمهور با اشاره به تجربه دوران دانشگاه، اختلاف نظرهای فکری را طبیعی خواند و از زنان فعال خواست تا با نوآوری، اراده و گسترش مفاهیم سازنده در جامعه، به ارتقای سطح زندگی همگان کمک کنند و ادامه داد: برخی برای رسیدن به قدرت، انسانیت را فدا می کنند، در حالی که گروهی دیگر با علم و اعتقاد خود، آسایش دیگران را فراهم می آورند.

پزشکیان با نقد فاصله میان گفتار و رفتار در جامعه، تأکید کرد: مردم عملکرد مسئولان را می سنجند و «صدای رفتار» بلندتر از شعارهای حماسی است؛ چراکه رفتار عملی در حافظه جمعی ماندگار می شود. تقوا به معنای عمل بی خطا در امور اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی است . از شما عزیزان می خواهم که فعالیت های خود را بر پایه اصولی و مردمی سازی استوار کنید، نه بر ساختارهای دولتی، و آموزش اقشار مختلف بستری برای اجرای برنامه های عملیاتی باشد.

رئیس جمهور بر هم افزایی، تعامل و هماهنگی میان گروه ها تأکید ورزید و استفاده از تجربه افراد خبره، توجه به ظرفیت های محلی (محله، مدرسه، مسجد) و رعایت اصول مدیریتی را برای موفقیت ضروری شمرد و اظهار داشت: در دیدارهای که با رهبر شهید برگزار می شد بر اهمیت رعایت اصول زیست محیطی و جلوگیری از بارگذاری نادرست جمعیتی در شهرها تأکید داشتیم. طبیعتا برخورد خشن با طبیعت، پاسخ مشابهی در پی خواهد داشت.

پزشکیان تقویت نهادهای مردمی را از اولویت های دولت برشمرد و استفاده از ایده های داوطلبان اجتماعی را راهی برای توسعه و آبادانی کشور دانست و بر فعالیت همگرایانه افراد با هر سلیقه و باور تأکید کرد و گفت: مردم بهترین عمل را می پسندند، به جای کشمکش بر سر پست و مقام، به هرکس که توانایی اصلاح امور دارد، اختیار می دهیم تا مشکلات را در عمل حل کند.

در بخش دیگری از این نشست، رئیس جمهور با تأکید بر دفاع از تمامیت ارضی، جنگ را هدف خود ندانست و اولویت را به رسیدگی به دغدغه های اقشار آسیبرپذیر از جمله زنان سرپرست خانوار و آینده جوانان اختصاص داد و تأکید کرد: در روند مذاکرات ما در اوج قدرت و با رعایت حکمت، عزت و مصلحت گام به گام پیش می رویم و هدف ما پایان جنگ، رفع محاصره، آزادسازی منابع بلوکه شده و سپس گفت وگوی هسته ای بوده است. رهبر شهید و همه مسئولان تا پای جان در صحنه حضور داشتند اما مدعیان دموکراسی و حقوق بشر در پی القای شایعات و فرار مسئولان بودند.

پزشکیان مذاکره را به معنای تسلیم ندانست و با اشاره به تجربه جهانی، گفت: کشورهایی مانند چین با رقابت اقتصادی خود را اثبات می کنند. حفظ میهن، خدمت رسانی و احساس تعلق ملی در برابر بیگانگان ضرورت دارد. باید از همراهی مردم در سختی ها قدردانی کنم.

رئیس جمهور در پایان، علم و رحمت الهی را بی پایان خواند و بر تلاش برای تبدیل شدن به افرادی توانمند، خلاق و خدایی تأکید کرد و در تشریح نهضت مدرسه سازی گفت: هدف ما صرفا ساخت مدرسه نیست، بلکه ایجاد بستری برای شکوفایی استعدادها، آموزش اصولی، کار گروهی و توانایی حل مسئله در نسل جوان است و همگرایی میان بخش ها پیشنیاز این طرح خواهد بود.



پزشکیان: زنان با نوآوری و اراده، پیشگام ارتقای کیفیت زندگی جامعه باشند

 پزشکیان: زنان با نوآوری و اراده، پیشگام ارتقای کیفیت زندگی جامعه باشند
 خبرگزاری ایمنا / ۴ ساعت قبل
رئیس‌جمهور با تأکید بر طبیعی بودن اختلاف‌نظرهای فکری، بر نقش زنان فعال در ایجاد تحول و ارتقای کیفیت زندگی جامعه تأکید کرد و از آنان خواست با تکیه بر نوآوری، اراده و گسترش مفاهیم سازنده، در مسیر پیشرفت جامعه گام بردارند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، مسعود پزشکیان در نشست تخصصی با زنان فعال و صاحبنظر در حوزه های گوناگون با عنوان «زنان امروز، ایران فردا» که عصر امروز _چهارشنبه ۲۸ مرداد_ برگزار شد، با اشاره به ایستادگی تاریخی ملت ایران در برابر دشمنان، مقاومت اخیر را بی نظیر خواند و اظهار کرد: در جهان کنونی که شاهد زورگویی و قلدری برخی قدرت ها هستیم، ملت ایران و نیروهای مسلح با جانفشانی، افتخارآفرینی کردند و دنیا از این پایداری حیرت کرد. رئیس جمهور تأکید کرد که اگر چنین حمله ای به دیگر کشورها صورت می گرفت، به فروپاشی می انجامید، اما با یاری الهی و حضور مردم در صحنه، ایران مقتدر همچنان پابرجا مانده است. وحدت و همراهی با مردم رمز شکست ناپذیری کشور بود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، با استناد به آیات قرآن، هرگونه تفاوت جنسیتی در توانمندی های انسانی را نفی کرد و افزود: قرآن بر تلاش و همت انسان – فارغ از زن یا مرد بودن – برای رسیدن به اوج خلاقیت و معرفت تأکید دارد و سجده فرشتگان بر آدم، نشان از برتری علم و آگاهی است که انسان را به مقام خلیفه اللهی می رساند. هرکس در راه دانش و نیکی بکوشد، پاداش الهی خواهد یافت و باید مسیر زندگی بر اساس درستی و خدمت انتخاب شود.

رئیس جمهور با اشاره به تجربه دوران دانشگاه، اختلاف نظرهای فکری را طبیعی خواند و از زنان فعال خواست تا با نوآوری، اراده و گسترش مفاهیم سازنده در جامعه، به ارتقای سطح زندگی همگان کمک کنند و ادامه داد: برخی برای رسیدن به قدرت، انسانیت را فدا می کنند، در حالی که گروهی دیگر با علم و اعتقاد خود، آسایش دیگران را فراهم می آورند.

پزشکیان با نقد فاصله میان گفتار و رفتار در جامعه، تأکید کرد: مردم عملکرد مسئولان را می سنجند و «صدای رفتار» بلندتر از شعارهای حماسی است؛ چراکه رفتار عملی در حافظه جمعی ماندگار می شود. تقوا به معنای عمل بی خطا در امور اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی است . از شما عزیزان می خواهم که فعالیت های خود را بر پایه اصولی و مردمی سازی استوار کنید، نه بر ساختارهای دولتی، و آموزش اقشار مختلف بستری برای اجرای برنامه های عملیاتی باشد.

رئیس جمهور بر هم افزایی، تعامل و هماهنگی میان گروه ها تأکید ورزید و استفاده از تجربه افراد خبره، توجه به ظرفیت های محلی (محله، مدرسه، مسجد) و رعایت اصول مدیریتی را برای موفقیت ضروری شمرد و اظهار داشت: در دیدارهای که با رهبر شهید برگزار می شد بر اهمیت رعایت اصول زیست محیطی و جلوگیری از بارگذاری نادرست جمعیتی در شهرها تأکید داشتیم. طبیعتا برخورد خشن با طبیعت، پاسخ مشابهی در پی خواهد داشت.

پزشکیان تقویت نهادهای مردمی را از اولویت های دولت برشمرد و استفاده از ایده های داوطلبان اجتماعی را راهی برای توسعه و آبادانی کشور دانست و بر فعالیت همگرایانه افراد با هر سلیقه و باور تأکید کرد و گفت: مردم بهترین عمل را می پسندند، به جای کشمکش بر سر پست و مقام، به هرکس که توانایی اصلاح امور دارد، اختیار می دهیم تا مشکلات را در عمل حل کند.

در بخش دیگری از این نشست، رئیس جمهور با تأکید بر دفاع از تمامیت ارضی، جنگ را هدف خود ندانست و اولویت را به رسیدگی به دغدغه های اقشار آسیبرپذیر از جمله زنان سرپرست خانوار و آینده جوانان اختصاص داد و تأکید کرد: در روند مذاکرات ما در اوج قدرت و با رعایت حکمت، عزت و مصلحت گام به گام پیش می رویم و هدف ما پایان جنگ، رفع محاصره، آزادسازی منابع بلوکه شده و سپس گفت وگوی هسته ای بوده است. رهبر شهید و همه مسئولان تا پای جان در صحنه حضور داشتند اما مدعیان دموکراسی و حقوق بشر در پی القای شایعات و فرار مسئولان بودند.

پزشکیان مذاکره را به معنای تسلیم ندانست و با اشاره به تجربه جهانی، گفت: کشورهایی مانند چین با رقابت اقتصادی خود را اثبات می کنند. حفظ میهن، خدمت رسانی و احساس تعلق ملی در برابر بیگانگان ضرورت دارد. باید از همراهی مردم در سختی ها قدردانی کنم.

رئیس جمهور در پایان، علم و رحمت الهی را بی پایان خواند و بر تلاش برای تبدیل شدن به افرادی توانمند، خلاق و خدایی تأکید کرد و در تشریح نهضت مدرسه سازی گفت: هدف ما صرفا ساخت مدرسه نیست، بلکه ایجاد بستری برای شکوفایی استعدادها، آموزش اصولی، کار گروهی و توانایی حل مسئله در نسل جوان است و همگرایی میان بخش ها پیشنیاز این طرح خواهد بود. کد مطلب 997254



ترامپ دوباره مدعی مذاکره با ایران شد

 ترامپ دوباره مدعی مذاکره با ایران شد
 سایت تجارت نیوز / ۵ ساعت قبل
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا که به رغم ادعای پیروزی، در میدان نظامی و جنگ علیه ایران ناکام بوده است، بار دیگر ادعاهایش درباره برنامه هسته ای ایران و تنگه هرمز را تکرار و در اظهاراتی متناقض ادعا کرد: شاید در مقطعی مذاکراتی انجام شود.

به گزارش تجارت نیوز، ترامپ روز چهارشنبه به وقت محلی در سخنانی هنگام بازدید از پروژه‌های ساختمانی در کاخ سفید، ادعاهای همیشگی خود درباره برنامه هسته ای صلح آمیز ایران را تکرار کرد و مدعی شد: ایران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد. می‌دانید چرا؟ چون در صورت دستیابی به آن، از آن استفاده خواهد کرد.

رئیس جمهوری آمریکا ادعا کرد: ما اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته ای را نخواهیم داد.

ترامپ در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا مذاکرات با ایران را از سر خواهید گرفت؟ مدعی شد: شاید در مقطعی این کار را انجام دهیم، اما در حال حاضر اوضاع بسیار خوب است. البته شاید در مقطعی این کار را انجام دهیم.

این در حالی است که او روز سه شنبه در شبکه اجتماعی تروث سوشال گفت: هیچ گفت‌وگویی با ایران در حال انجام نیست و هیچ گفت‌وگویی برنامه‌ریزی نشده است.

رئیس‌ جمهوری آمریکا که به دلیل پیامدهای حمله پرهزینه خود به ایران به شدت تحت فشار افکار عمومی جهان و آمریکا قرار دارد، برای آرام کردن این فضای ملتهب بار دیگر ادعا کرد: کشتی‌ های بسیاری از تنگه هرمز که ما کنترل کامل آن را در اختیار داریم، عبور می‌کنند و حجم عظیمی از نفت از آن می‌گذرد!

ترامپ همچنین ادعا کرد: مردم در حال پیدا کردن مسیرهای جایگزین برای تنگه هرمز هستند. شما مسیرهای جایگزین را می‌شناسید: تگزاس، آلاسکا، لوئیزیانا. مردم برای خرید نفت به آمریکا می‌آیند.

ترامپ درباره کره شمالی نیز برغم آنکه این کشور درباره ادعای قبلی او مبنی بر دیدار با کیم جونگ اون رهبر کره شمالی اظهار بی اطلاعی کرده است، بار دیگر مدعی شد: با رهبر کره شمالی دیدار خواهم کرد!

رئیس‌جمهوری آمریکا در پاسخ به سوال دیگری درباره اینکه آیا با رهبر کره شمالی در حال تبادل نامه است یا خیر، اظهار نظری نکرد، اما گفت که رابطه خوبی با او دارد.

ترامپ جزئیات دیگری درباره دیدار احتمالی با رهبر کره شمالی ارائه نکرد.

او در نخستین دوره ریاست‌جمهوری خود چندین بار با کیم جونگ اون دیدار کرد و گفت آن دو در جریان تبادل نامه‌هایی که ترامپ آنها را «عالی» و «زیبا» توصیف کرده بود، رابطه بسیار نزدیکی دارند.

ترامپ پیش از این، خواستار کاهش برگزاری رزمایش‌های نظامی مشترک سالانه آمریکا و کره جنوبی از سوی وزارت جنگ آمریکا شده بود و رابطه خوب خود با کیم را دلیل این درخواست عنوان کرد.

رئیس‌جمهوری آمریکا همچنین درباره مذاکرات با دولت کانادا گفت: این گفتگوها به «توافقی بسیار منصفانه برای هر دو طرف» منجر شده است.

ترامپ افزود: «کشاورزان ما بسیار خوشحال خواهند شد و تولیدکنندگان ما نیز بسیار خوشحال خواهند شد.»

وی خاطرنشان کرد که این توافق منوط به «نهایی شدن اسناد» است و تعرفه‌هایی که قرار بود از ساعت ۱۲:۰۱ بامداد چهارشنبه اجرایی شوند، برای سه روز به حالت تعلیق درآمده‌اند تا فرصت لازم برای نهایی شدن این اسناد فراهم شود.

ترامپ همچنین گفت که با مارک کارنی، نخست‌وزیر کانادا که پیش‌تر با او اختلافاتی داشته است، «گفتگوی بسیار خوبی» داشته است.

رئیس جمهوری آمریکا در پاسخ به سوالی درباره پروژه جنجالی سالن رقص کاخ سفید و احتمال رای دیوان عالی آمریکا علیه این پروژه، گفت: نمی توانم تصور نمی‌ کنم دیوان عالی علیه ما رای دهد. امیدواریم چنین اتفاقی نیفتد. نمی‌توانم تصور کنم که چنین اتفاقی رخ دهد.

منبع: ایرنا


 پزشکیان :چه دلیلی وجود دارد که کامیون‌ها در مرز 20 روز در صف معطل بمانند؟

پزشکیان :چه دلیلی وجود دارد که کامیون‌ها در مرز 20 روز در صف معطل بمانند؟

آرمان امروز : در جلسه هیئت دولت، رفع موانع توسعه همکاری‌های اقتصادی با افغانستان و تسهیل مبادلات مرزی، آخرین وضعیت تأمین و ناترازی برق، مقابله با استخراج غیرمجاز رمزارزها، توسعه تعاملات بانکی و تجاری با کشورهای منطقه و نیز دستاوردها و توانمندی‌های صنعت دفاعی کشور مورد بررسی قرار گرفت و رئیس‌جمهور بر ضرورت اقدام هماهنگ، [ ]

 تشکیل کارگروه ویژه بنزین و سوخت زمستانی نیروگاه‌ها در مجلس

تشکیل کارگروه ویژه بنزین و سوخت زمستانی نیروگاه‌ها در مجلس

رئیس کمیسیون انرژی مجلس از تشکیل کارگروه ویژه بنزین و سوخت زمستانی نیروگاه‌ها خبر داد و گفت: از شنبه این کارگروه جلسات فعالانه خواهد داشت. از دولت، سازمان به...

 پزشکیان: برخی برای رسیدن به قدرت، انسانیت را فدا می‌کنند

پزشکیان: برخی برای رسیدن به قدرت، انسانیت را فدا می‌کنند

مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور اسلامی ایران با تأکید بر طبیعی بودن اختلاف‌نظرهای فکری، بر نقش زنان فعال در ایجاد تحول و ارتقای کیفیت زندگی جامعه تأکید کرد و از آنا...

 چین: آمریکا باید سیاست خصمانه خود را نسبت به کره شمالی کنار بگذارد

چین: آمریکا باید سیاست خصمانه خود را نسبت به کره شمالی کنار بگذارد

وانگ یی وزیر خارجه چین از آمریکا خواست تا سیاست خود در قبال کره شمالی را تغییر دهد و مواضع خصمانه‌ای که واشنگتن سال‌ها در قبال پیونگ‌یانگ دنبال کرده است را کنار بگذارد.

 قالیباف در دیدار با نزار آمیدی: هدف آمریکا چپاول کشورهای خلیج فارس است - تسنیم

قالیباف در دیدار با نزار آمیدی: هدف آمریکا چپاول کشورهای خلیج فارس است - تسنیم

رئیس مجلس در دیدار با رئیس جمهور عراق گفت: نگاه دقیق رهبر شهید انقلاب باعث نزدیک شدن دو کشور ایران و عراق شد.

 واکنش کمیسیون امنیت ملی به اخراج دیپلمات‌های ایران

واکنش کمیسیون امنیت ملی به اخراج دیپلمات‌های ایران

ابراهیم عزیزی؛ رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در توئیتی نوشت: ‏ملت ایران هرگز خیانت‌های همیشگی فرانسه در موضوعاتی مانند خون‌های آلوده...

 قطر و عربستان درباره کاهش تنش گفت‌وگو کردند؛ تأکید بر حل دیپلماتیک اختلافات و امنیت کشتیرانی

قطر و عربستان درباره کاهش تنش گفت‌وگو کردند؛ تأکید بر حل دیپلماتیک اختلافات و امنیت کشتیرانی

وزارت خارجه قطر از گفت‌وگوی وزرای خارجه قطر و عربستان درباره تلاش‌ها برای کاهش تنش خبر داد.

 تغییر ساختار جنسیتی در کنکور سراسری

تغییر ساختار جنسیتی در کنکور سراسری

آرمان امروز : آمار تازه منتشر شده از سوی سازمان سنجش آموزش کشور، فراتر از یک گزارش ساده از تعداد داوطلبان، گویای یک تحول ساختاری در چشم‌انداز آموزشی ایران است. در حالی که روایت‌های سنتی، ورود به عرصه‌های علمی و دانشگاهی را حوزه‌ای با غلبه مردان می‌دانستند، آمارهای نوبت دوم آزمون سراسری، نشان‌دهنده یک «انقلاب [ ]