قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۲۹

ادعاها درباره توافق بر سر خروج کامل نظامیان صهیونیست از جنوب لبنان

برخی منابع خبری از توافق ژوزف عون رییس‌جمهور لبنان و مارکو روبیو وزیر امور خارجه آمریکا بر سر خروج کامل نظامیان صهیونیست از جنوب لبنان خبر دادند.
 ادعاها درباره توافق بر سر خروج کامل نظامیان صهیونیست از جنوب لبنان



 شیخ خطیب: دولت لبنان همدست دشمن است/ در کنار ایران پیروز می‌شویم - تسنیم
۳ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

شیخ خطیب: دولت لبنان همدست دشمن است/ در کنار ایران پیروز می‌شویم - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، شیخ علی الخطیب، نایب‌رئیس مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان، با صدور بیانیه‌ای در واکنش به ادامه جنایات وحشیانه صهیونیست‌ها علیه مردم لبنان، به ویژه جنایاتی که طی یک هفته گذشته در میان انفعال و مواضع خائنانه دولت لبنان انجام شده، اعلام کرد که جهان در برابر تجاوزات وحشیانه دشمن صهیونیستی به لبنان، تخریب روستاها، هتک حرمت قبور، کشتار کودکان و نابودی تمدن و زیرساخت‌های کشور ما سکوت کرده است.

دولت نامشروع لبنان در ریخته شدن خون لبنانی‌ها شریک است

شیخ علی الخطیب اظهار داشت: نکته تاسف بار اینجاست که برخی طرف‌ها در داخل خود لبنان وجود دارند که در آنچه در جنوب و کل کشور اتفاق می‌افتد، با دشمن اسرائیلی توطئه و همکاری می‌کنند. در داخل لبنان توطئه‌گرانی هستند که با دشمن صهیونیستی همکاری و این رژیم را برای ارتکاب جنایات بیشتر علیه مردم لبنان گستاخ‌تر می‌کنند.

وی افزود: ولی ما همچنان با عزمی راسخ و با قدرت و یقین در برابر این موجودیت وحشی ایستاده‌ایم و به خواست خداوند، پروژه صهیونیستی را که شر مطلق است شکست خواهیم داد. ما همچنین با وجود توطئه‌های همه طرف‌ها و نیز توطئه‌ای که دولت لبنان در همکاری با اشغالگران صهیونیست علیه کشور طراحی کرده است، جنوب را آزاد می‌کنیم.

این شخصیت دینی لبنان تاکید کرد: دولت به اشغالگری صهیونیست‌ها در جنوب لبنان مشروعیت داده و تجاوزات وحشیانه دشمن و کشتار کودکان و زنان لبنانی را توجیه می‌کند. دولت و مقامات لبنانی به مردم قول دادند که دیپلماسی، جنوب را آزاد خواهند کرد، دشمن اسرائیلی را مجبور به عقب‌نشینی خواهد کرد، مردم به خانه‌هایشان بازخواهند گشت و شهرهایشان بازسازی و بهتر از قبل خواهد شد. پس این دیپلماسی کجاست؟ حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد هشدار شیخ خطیب درباره انفجار خشم لبنانی‌ها: دولت از خطای خود برگردد

نایب‌رئیس مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان، گفت: این دیپلماسی که دولت لبنان از آن دم می‌زند چه چیزی جز اعطای مشروعیت به دشمن اسرائیلی برای ماندن در جنوب لبنان به ارمغان آورده است؟ این دولت نامشروع از طریق اقدامات خود از جمله مذاکرات مستقیم و توافق با دشمن صهیونیستی، در ریخته شدن خون مردم …



 حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم
۵۸ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم

نورنیوز-گروه بین الملل: حسین الحاج حسن، نماینده ارشد فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان، طی سخنانی درباره تحولات اخیر این کشور اعلام کرد که پایداری در این مرحله، مستلزم ترکیبی از مسئولیت سیاسی و ایمان و اعتقاد تزلزل‌ناپذیر است. دستاورد توافق ننگین دولت لبنان با اشغالگران تشدید جنایات دشمن است

حسین الحاج حسن در جریان یک مراسم یادبود در جنوب لبنان، با انتقاد شدید از موضع خائنانه دولت این کشور در مذاکرات مستقیم و توافق با دشمن صهیونیستی در سایه ریخته شدن خون لبنانی‌ها اظهار داشت که توافق به اصطلاح چارچوب به همراه نتایج واهی که رئیس جمهور از آن صحبت می‌کند، هیچ دستاوردی برای لبنان نداشته است.

وی به عملکرد فریبکارانه صهیونیست‌ها در مسئله عقب نشینی از خاک لبنان اشاره و تاکید کرد که چیزی به نام مناطق آزمایشی وجود ندارد و به مناطقی گفته می‌شود که اساساً تحت اشغال صهیونیست‌ها نبود و بنابراین صحبت درباره آزادسازی آنها بی‌معناست.

این نماینده حزب الله با اشاره به تداوم و تشدید جنایات وحشیانه صهیونیست علیه مردم لبنان، آن هم در شرایطی که دولت این کشور همچنان اصرار به مذاکره و توافق با اشغالگران دارد گفت: ما خواستار ارزیابی نتایج واقعی مسیر دستاوردهای خیالی هستیم که دولت لبنان از آن صحبت می‌کند.
 

این نماینده پارلمان لبنان همچنین موضع جامعه بین المللی در قبال جنایات اشغالگران را نیز به شدت زیر سوال برده و گفت: جامعه جهانی همچنان به اعمال استانداردهای دوگانه ادامه می‌دهد و هیچ مسئولیتی در قبال غیرنظامیانی که در حملات وحشیانه صهیونیست‌ها قربانی می‌شوند بر عهده نمی‌گیرد.

وی افزود: متاسفانه برخی از رسانه‌های لبنانی هم همسو با دشمن حرکت و روایت صهیونیستی را به جای برجسته کردن درد و رنج قربانیان و خانواده‌های آنها ترویج می‌کنند.

حسین الحاج حسن خاطرنشان کرد: آمریکا و رژیم صهیونیستی، طرف متجاوز هستند و سکوت کر کننده کسانی که ادعای حمایت از عربیت و کرامت عربی دارند، اما در برابر مواضع آمریکا علیه عمان و سایر تهدیدات و تحولات منطقه ساکت مانده‌اند، جای سوال دارد. مقاومت هرگز فلسطین را رها نخواهد کرد



 هشدار «نبیه بری» درباره اهداف و نیات شوم رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان
۲ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

هشدار «نبیه بری» درباره اهداف و نیات شوم رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از النشره، رئیس مجلس لبنان درباره «اهداف و نیات رژیم صهیونیستی و خطرات اقدامات آن در مناطق جنوب لبنان، به ویژه حملات شدید به شهرها، روستا‌ها و مناطق غیرنظامی و مسکونی و نیز اجرای عملیات گسترده انفجار‌ها در روستا‌های جنوب» هشدار داد.

بر اساس این گزارش، «نبیه بری» در تازه‌ترین واکنش به تحولات لبنان افزود: ما بر اهمیت فوق‌العاده حضور نیرو‌های صلح بان سازمان ملل متحد (یونیفل) در جنوب لبنان و نقش محوری آنها در حفظ امنیت و حمایت از ارتش برای استقرار در سراسر خاک کشورمان تا مرز‌های بین‌المللی، مطابق با قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت، تاکید می‌کنیم.

رئیس مجلس لبنان تأکید کرد: پایان دادن به ماموریت یونیفیل بزرگترین اشتباه و جنایت در حق جنوب لبنان خواهد بود و عملاً قطعنامه ۱۷۰۱ را باطل می‌کند.

اظهارات نبیه بری در حالی است که اقدامات تجاوزکارانه و نقض آتش بس در جنوب لبنان از سوی رژیم صهیونیستی همچنان ادامه دارد و چند منطقه و شهرک بامداد و سحرگاه امروز هدف حملات هوایی و توپخانه‌ای ارتش اشغالگر قرار گرفتند.



 با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد
۲ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد

جوان آنلاین: حسین الحاج حسن، نماینده ارشد فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان، طی سخنانی درباره تحولات اخیر این کشور اعلام کرد که پایداری در این مرحله، مستلزم ترکیبی از مسئولیت سیاسی و ایمان و اعتقاد تزلزل‌ناپذیر است.

دستاورد توافق ننگین دولت لبنان با اشغالگران تشدید جنایات دشمن است

حسین الحاج حسن در جریان یک مراسم یادبود در جنوب لبنان، با انتقاد شدید از موضع خائنانه دولت این کشور در مذاکرات مستقیم و توافق با دشمن صهیونیستی در سایه ریخته شدن خون لبنانی‌ها اظهار داشت که توافق به اصطلاح چارچوب به همراه نتایج واهی که رئیس جمهور از آن صحبت می‌کند، هیچ دستاوردی برای لبنان نداشته است.

وی به عملکرد فریبکارانه صهیونیست‌ها در مسئله عقب نشینی از خاک لبنان اشاره و تاکید کرد که چیزی به نام مناطق آزمایشی وجود ندارد و به مناطقی گفته می‌شود که اساساً تحت اشغال صهیونیست‌ها نبود و بنابراین صحبت درباره آزادسازی آنها بی‌معناست.

این نماینده حزب الله با اشاره به تداوم و تشدید جنایات وحشیانه صهیونیست علیه مردم لبنان، آن هم در شرایطی که دولت این کشور همچنان اصرار به مذاکره و توافق با اشغالگران دارد گفت: ما خواستار ارزیابی نتایج واقعی مسیر دستاورد‌های خیالی هستیم که دولت لبنان از آن صحبت می‌کند.

این نماینده پارلمان لبنان همچنین موضع جامعه بین المللی در قبال جنایات اشغالگران را نیز به شدت زیر سوال برده و گفت: جامعه جهانی همچنان به اعمال استاندارد‌های دوگانه ادامه می‌دهد و هیچ مسئولیتی در قبال غیرنظامیانی که در حملات وحشیانه صهیونیست‌ها قربانی می‌شوند بر عهده نمی‌گیرد.

وی افزود: متاسفانه برخی از رسانه‌های لبنانی هم همسو با دشمن حرکت و روایت صهیونیستی را به جای برجسته کردن درد و رنج قربانیان و خانواده‌های آنها ترویج می‌کنند.

حسین الحاج حسن خاطرنشان کرد: آمریکا و رژیم صهیونیستی، طرف متجاوز هستند و سکوت کر کننده کسانی که ادعای حمایت از عربیت و کرامت عربی دارند، اما در برابر مواضع آمریکا علیه عمان و سایر تهدیدات و تحولات منطقه ساکت مانده‌اند، جای سوال دارد.

مقاومت هرگز فلسطین را رها نخواهد کرد

این نماینده فراکسیون مقاومت اظهار داشت که حاکمیت واقعی در مواجهه با دخالت و تجاوز …



 تداوم نقض آتش‌بس در لبنان؛ حمله توپخانه‌ای اسرائیل به تپه «علی الطاهر»
۳ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

تداوم نقض آتش‌بس در لبنان؛ حمله توپخانه‌ای اسرائیل به تپه «علی الطاهر»

جوان آنلاین: به نقل از المیادین، اقدامات تجاوزکارانه و نقض آتش بس از سوی رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان همچنان ادامه دارد.

به گزارش مهر، بر اساس گزارش منابع لبنانی، در تازه‌ترین موارد نقض آتش‌بس، منطقه «وادی السلوقی» و اطراف شهرک «شبعا» در جنوب لبنان هدف حملات توپخانه‌ای ارتش اسرائیل قرار گرفت.

ارتش اشغالگر همچنین شهرک «المنصوری» را هدف حمله توپخانه‌ای قرار داد و در منطقه «المشاع» این شهرک یک انفجار انجام دادند.

هواپیما‌های جنگی ارتش اشغالگر اطراف منطقه «الدبشه» را هم هدف حمله قرار دادند.

خبرنگار المیادین در جنوب لبنان نیز اعلام کرد که شهرک «حولا» هدف حمله توپخانه‌ای ارتش رژیم اشغالگر قرار گرفته است.

بامداد امروز هم ارتفاعات «علی الطاهر» و شهرک «کفر رمان» هدف حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی قرار گرفت.



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 عصر جدید سلاح‌های زیستی
روزنامه دنیای اقتصاد

عصر جدید سلاح‌های زیستی

دنیای اقتصاد: اکتشافات علمی پیشگامانه می‌توانند امکانات تحول‌آفرینی ایجاد کنند. آنها همچنین می‌توانند خطرات فاجعه‌باری ایجاد کنند.
 ترامپ برای هرمز جایگزین پیدا کرد!
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ترامپ برای هرمز جایگزین پیدا کرد!

دونالد ترامپ در اظهاراتی تازه مدعی شد کشورها در حال یافتن جایگزین‌هایی برای تنگه هرمز هستند و از ایالت‌های تگزاس، آلاسکا و لوئیزیانا به‌عنوان گزینه‌های جایگزین نام برد؛ اظهاراتی که با واکنش رسانه‌های ایرانی و انتقاد از عملکرد آمریکا در قبال تنگه هرمز همراه شده است.
 غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است - تسنیم

معاون وزیر امور خارجه نوشت که آمریکا در جنگ نظامی پیروز نشد اکنون به دنبال شکست بعدی خود در جنگ اقتصادی است.
 پیشنهاد اردوغان برای کاهش تنش میان ایران و آمریکا
روزنامه آرمان امروز

پیشنهاد اردوغان برای کاهش تنش میان ایران و آمریکا

آرمان امروز : دفتر رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه عصر چهارشنبه پس از مکالمه تلفنی بین اردوغان و سانای تاکایچی، نخست‌وزیر ژاپن، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: رئیس‌جمهور اردوغان اظهار داشت که تنها راه‌حل اختلاف بین ایران و آمریکا از طریق مذاکره است و ما به عنوان ترکیه، از تلاش‌های دیپلماتیک برای صلح و ثبات پایدار [ ]
 هشدار پنتاگون به ۳۰ دانشگاه آمریکا!
سایت تابناک

هشدار پنتاگون به ۳۰ دانشگاه آمریکا!

پنتاگون در اقدامی تازه، ۳۰ دانشگاه آمریکایی را موظف کرده تا دو هفته آینده همکاری‌های علمی، پژوهشی و مالی خود با موسسات خارجی را مورد بررسی قرار دهند؛ اقدامی...
 بدهی‌های آمریکا از کنترل خارج شد!
سایت تابناک

بدهی‌های آمریکا از کنترل خارج شد!

از افزایش هزینه‌های دفاعی که آمریکا برای ادامه جنگ دونالد ترامپ علیه ایران، که نزدیک به شش ماه است ادامه دارد، به آن متکی است، گرفته تا تلاش برای کاهش هزینه...
 ابراز نگرانی می کنم! ؛ واکنش مقام عالی رتبه برای حمله به کشورش
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ابراز نگرانی می کنم! ؛ واکنش مقام عالی رتبه برای حمله به کشورش

وزیر خارجه رژیم محمد جولانی در واکنش به حمله اخیر رژیم صهیونیستی به پایگاه هوایی ابوالظهور، تنها به ابراز نگرانی و بیان اینکه «حمله اسرائیل هیچ توجیهی نداشت» بسنده کرد.
 تحریم‌های انگلیس علیه اشخاص و نهاد‌های منتسب به ایران
سایت دیدارنیوز

تحریم‌های انگلیس علیه اشخاص و نهاد‌های منتسب به ایران

بریتانیا فهرست جدیدی از تحریم‌های ادعایی را علیه اشخاص و نهاد‌های منتسب به ایران وضع کرد.