قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۲۹

مسیرهای ترانزیتی هرمزگان در کوتاه‌ترین زمان بازگشایی شد

وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اهمیت استراتژیک هرمزگان در زنجیره تجارت کشور، گفت: با وجود خسارت‌های وارد شده به زیرساخت‌های حمل‌ونقل استان، مسیرهای اصلی ترانزیتی در کوتاه‌ترین زمان ممکن بازگشایی شده و عملیات بازسازی شبکه ریلی برای بازگشت به چرخه بهره‌برداری با سرعت بالا ادامه دارد.
 مسیرهای ترانزیتی هرمزگان در کوتاه‌ترین زمان بازگشایی شد



۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

پالایش نفت بندرعباس فاتح شهرآورد فوتسال هرمزگان شد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، نخستین شهرآورد فوتسال هرمزگان در فصل جدید لیگ برتر فوتسال کشور، امشب از ساعت 19 در سالن اروند بندرعباس برگزار شد و پالایش نفت بندرعباس موفق شد با ارائه نمایشی بهتر، فولاد هرمزگان را از پیش رو بردارد.

در این دیدار، محمدحسین بازیار و امیر خون‌جهان برای پالایش نفت بندرعباس گلزنی کردند تا شاگردان علیرضا افضل نخستین سه امتیاز فصل را با پیروزی 2 بر صفر در این رقابت استانی به دست آورند.

پالایش نفت بندرعباس با این پیروزی و کسب سه امتیاز، در پایان هفته نخست در رده دوم جدول لیگ برتر فوتسال قرار گرفت؛ جایگاهی که می‌تواند شروع امیدوارکننده‌ای برای تیم تازه‌متولی شده پالایش نفت با هدایت افضل باشد.

در سوی مقابل، فولاد هرمزگان که فصل گذشته را با قرار گرفتن در رتبه ششم جدول به پایان رسانده بود، در نخستین مسابقه فصل جدید مغلوب هم‌استانی خود شد و در پایان هفته اول در رده سیزدهم جدول ایستاد.

فولاد هرمزگان در فصل جدید همچنان با هدایت علی امیری به میدان می‌رود و در ادامه رقابت‌ها به دنبال جبران این شکست و بهبود جایگاه خود در جدول خواهد بود.

این پیروزی برای پالایش نفت بندرعباس از آن جهت اهمیت بیشتری دارد که دو نماینده هرمزگان فصل گذشته به ترتیب در رتبه‌های ششم و هشتم جدول قرار گرفته بودند و هر دو تیم در فصل جدید با هدف حضور در جمع تیم‌های بالای جدول پا به رقابت‌ها گذاشته‌اند.

انتهای پیام/864  


۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

پرواز مستقیم بندرعباس به رشت و گرگان برقرار می‌شود - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، کاظم توسلی از اضافه‌شدن دو مسیر پروازی جدید به شبکه پروازی فرودگاه بین‌المللی بندرعباس خبر داد و اظهار داشت: پروازهای مستقیم بندرعباس به رشت و گرگان در برنامه پروازی این فرودگاه قرار گرفته است.

وی افزود: پرواز مسیر بندرعباس ـ گرگان از روز چهارشنبه و پرواز بندرعباس ـ رشت از روز پنجشنبه هفته آینده برقرار خواهد شد و مسافران می‌توانند از این مسیرهای مستقیم برای تردد میان جنوب و شمال کشور استفاده کنند.

مدیرکل فرودگاه‌های استان هرمزگان با اشاره به مقصدهای فعلی پروازی فرودگاه بین‌المللی بندرعباس گفت: در حال حاضر از این فرودگاه به مقاصد تهران، مشهد، اصفهان، تبریز، شیراز و اهواز پرواز انجام می‌شود و با اضافه‌شدن دو مقصد رشت و گرگان، شبکه پروازی بندرعباس توسعه پیدا می‌کند.

توسلی ادامه داد: برقراری پروازهای مستقیم به استان‌های شمالی، علاوه بر افزایش دسترسی هوایی مسافران، می‌تواند زمینه تقویت ارتباطات میان هرمزگان و استان‌های گیلان و گلستان را در حوزه‌های گردشگری، اقتصادی و تجاری فراهم کند.

وی خاطرنشان کرد: توسعه مسیرهای پروازی و ایجاد ارتباط مستقیم میان مراکز مختلف کشور، یکی از عوامل مؤثر در تسهیل تردد مسافران و تقویت ظرفیت‌های اقتصادی و گردشگری استان هرمزگان است.

انتهای پیام/864  


۵ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

سفر وزیر جهاد کشاورزی به هرمزگان باید گره‌گشا باشد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، احمد مرادی عصر پنجشنبه در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان هرمزگان که با حضور غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی برگزار شد، اظهار داشت: حضور وزیر جهاد کشاورزی در هرمزگان فرصت ارزشمندی است و انتظار می‌رود این سفر دستاوردهای ملموس و مشخصی برای مردم استان داشته باشد.

وی با اشاره به گستردگی حوزه مسئولیت وزارت جهاد کشاورزی در بخش‌های کشاورزی، دامداری و شیلات افزود: مطالبات و مشکلات استان از سوی استاندار، نماینده ولی‌فقیه و نمایندگان مجلس مطرح شده و وزیر نیز در جریان مسائل هرمزگان قرار دارد؛ بنابراین انتظار داریم برای مطالبات مهم استان تصمیم‌های عملیاتی و مؤثر اتخاذ شود.

نماینده مردم هرمزگان در مجلس یکی از مطالبات مهم استان را احیای مرکز تحقیقات کشاورزی حاجی‌آباد عنوان کرد و گفت: این مرکز با بیش از 150 هکتار زمین از ظرفیت مهمی در حوزه تحقیقات و توسعه کشاورزی برخوردار است، اما اکنون از ظرفیت آن به‌درستی استفاده نمی‌شود و نیازمند دستور و پیگیری جدی وزارت جهاد کشاورزی است.

مرادی همچنین با اشاره به سد زاکین اظهار کرد: این پروژه حدود 98 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، اما سال‌هاست تنها 2 درصد از عملیات آن باقی مانده و به بهره‌برداری نرسیده است.

وی تکمیل سد زاکین را در تأمین آب مورد نیاز بخش کشاورزی مؤثر دانست و خواستار تأمین اعتبار لازم برای اتمام و بهره‌برداری از این پروژه شد.

نماینده مردم هرمزگان در مجلس همچنین بر ضرورت تداوم حمایت از پروژه‌های سدهای آبخیزداری استان تأکید کرد و گفت: سال گذشته با همکاری استانداری و استفاده از اعتبارات وزارت نفت، منابعی برای اجرای این پروژه‌ها اختصاص یافت و انتظار می‌رود روند تأمین اعتبار برای تکمیل طرح‌های آغازشده ادامه پیدا کند.

مرادی در بخش دیگری از سخنان خود با قدردانی از اقدامات دولت در تأمین کالاهای اساسی هرمزگان در جریان جنگ اخیر، خاطرنشان کرد: با مدیریت استاندار و تلاش مجموعه دولت، در آن مقطع کمبود جدی در تأمین کالاهای مورد نیاز مردم استان ایجاد نشد.

وی در پایان بر ضرورت رسیدگی به مشکلات سرمایه‌گذاران، تجار و بازرگانان هرمزگان در حوزه صادرات و واردات تأکید کرد و خواستار حمایت دولت و دستگاه‌های مرتبط برای رفع موانع فعالیت بخش خصوصی استان شد.

انتهای پیام/864  




 روس‌اتم: به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران ادامه می‌دهیم
۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

روس‌اتم: به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران ادامه می‌دهیم

مدیرعامل شرکت روس‌اتم تأکید کرد این شرکت روسی با وجود محدودیت‌ها و تحریم‌های در حال گسترش علیه آن، به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران، مصر، مجارستان و هند ادامه می‌دهد.

 شناسایی شبکه رشا و ارتشا در حوزه معادن در این استان/ ۲۵ نفر تحت تعقیب قضایی
۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

شناسایی شبکه رشا و ارتشا در حوزه معادن در این استان/ ۲۵ نفر تحت تعقیب قضایی

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان یزد از شناسایی و تعقیب قضایی یک شبکه رشا و ارتشا در حوزه معادن این استان خبر داد و گفت که در این پرونده ۲۵ نفر تحت تعقیب قرار گرفته‌اند.

 چرا امام حسن عسکری(ع) به سامرا آمدند و ایشان چگونه به شهادت رسیدند؟
۳ ساعت قبل / سایت جماران

چرا امام حسن عسکری(ع) به سامرا آمدند و ایشان چگونه به شهادت رسیدند؟

هشتم ربیع الاول سال 260 هجری قمری بود که امام عسکری علیه السلام با توطئه معتمد عباسی در شهر سامرا به شهادت رسیدند. معتمد قصد آن داشت که این شهادت را مرگ طبیعی جلوه دهد.

 رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!
۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!

پایگاه خبری فوتبالی- دنیای فوتبال شاهد یکی از عجیب‌ترین بازگشت‌های سال‌های اخیر است؛ رونالدینیو، اسطوره برزیلی و برنده توپ طلای ۲۰۰۵، در ۴۶ سالگی بار دیگر به فوتبال ایتالیا برگشته و به‌عنوان بازیکن راونا در سری C فعالیت خواهد کرد. به گزارش فوتبالی، باشگاه راونا در ماه ژوئن رسما اعلام کرده بود که رونالدینیو به‌عنوان بازیکن ثبت خواهد شد و حتی قرار است پیراهن شماره ۱۰ را بر تن کند. این اتفاق بیش از یک دهه پس از آخرین حضور حرفه‌ای رونالدینیو در زمین رخ می‌دهد. آخرین بازی رسمی او در سپتامبر ۲۰۱۵ با پ ...,سری سی,راونا,رونالدینیو,بارسلونا,تیم ملی برزیل,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر

 ویدئو | صدوهفتادوسه شب حضور حماسی مردم مشهد در خیابان | راه آقای شهید ایران را ادامه خواهیم داد (۲۹ مرداد ۱۴۰۵)
۲ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

ویدئو | صدوهفتادوسه شب حضور حماسی مردم مشهد در خیابان | راه آقای شهید ایران را ادامه خواهیم داد (۲۹ مرداد ۱۴۰۵)

مردم مشهد همراه با دیگر شهر‌ها ۱۷۳ شب است که خیابان را رها نکرده‌اند. خیابانی که سنگر مهمی در برابر دشمن سفاک آمریکایی و صهیونی است. خیابانی که طومار توطئه‌های دشمنان ایران را در هم پیچیده است.

 تحریم‌های تازه آمریکا علیه افراد و نهادهای مرتبط با ایران اعلام شد
۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

تحریم‌های تازه آمریکا علیه افراد و نهادهای مرتبط با ایران اعلام شد

وزارت خزانه‌داری آمریکا فهرست جدیدی از تحریم‌ها علیه اشخاص و نهادهای مرتبط با ایران، کوبا، حزب‌الله و روسیه منتشر کرد؛ در این میان نام سه تبعه ترکیه‌ای مرتبط با ایران نیز دیده می‌شود.