قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

صادرات قند هم آزاد شد

بعد از آزاد شدن صادرات ۱۵ قلم کالای کشاورزی حالا وزارت صمت با صادرات قند هم موافقت کرد.
 صادرات قند هم آزاد شد



۲۹ دقیقه قبل / سایت صفحه سیاست

همکاری اقتصادی ایران و عراق وارد فاز اجرایی می‌شود

صفحه سیاست-

محمدباقر قالیباف در جمع‌بندی سفر سه‌روزه هیأت پارلمانی ایران به عراق، با اشاره به مذاکرات انجام‌شده با مسئولان این کشور، فضای حاکم بر دیدارها را صمیمانه و برادرانه توصیف کرد. تفاهم امنیتی ایران و عراق

رئیس مجلس با اشاره به گفت‌وگوهای انجام‌شده در حوزه‌های امنیتی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی، اظهار کرد: در این سفر تفاهم‌نامه‌ای مفصل میان ایران و عراق در زمینه مسائل امنیتی و امنیت مرزها به امضا رسید.

قالیباف همچنین گفت درباره مسائل امنیتی و گروه‌های عراقی گفت‌وگوهایی انجام شده است و تأکید کرد ایران در امور داخلی عراق دخالت نمی‌کند و از تصمیماتی که گروه‌ها و مسئولان این کشور در چارچوب قانون اساسی و با حفظ استقلال عراق به اجماع برسند، حمایت خواهد کرد.

وی عراق را کشوری مهم برای همکاری در شکل‌دهی به نظم نوین امنیتی منطقه دانست و بر توسعه همکاری‌های دو کشور در این زمینه تأکید کرد. سفر هیأت اقتصادی عراق به ایران

قالیباف درباره همکاری‌های اقتصادی نیز گفت تحریم‌ها هر دو کشور را تحت فشار قرار داده، اما همین شرایط می‌تواند فرصتی برای توسعه همکاری‌های نزدیک‌تر میان ایران و عراق باشد.

وی افزود: در دو هفته آینده هیأتی از اتاق بازرگانی عراق به ایران سفر خواهد کرد و با کارشناسان اتاق بازرگانی و فعالان اقتصادی کشور دیدار خواهد داشت.

رئیس مجلس تأکید کرد با حضور مسئولان وزارتخانه‌های مرتبط در این نشست‌ها، همکاری اقتصادی ایران و عراق در زمینه‌های مختلف وارد مرحله میدانی و عملیاتی خواهد شد.


۱ ساعت قبل / سایت خبرفوری

قالیباف: هر توافقی که گروه‌ها و مسئولان عراقی به اجماع برسند، ایران حمایت خواهد کرد/ کشورمان هرگز در امور داخلی عراق دخالت نمی‌کند

 محمدباقر قالیباف روز جمعه (۳۰ مردادماه) در جمع بندی سفر ۳ روزه هیأت پارلمانی کشورمان به عراق افزود: فضای حاکم بر مذاکرات با مسئولان رتبه اول عراق، حاکی از یک صمیمیت برادرانه بود و دیدار و گفت و گوها نشان داد عراق در آستانه خروج نهایی و قطعی نیروهای خارجی و ائتلاف خارجی از این کشور است که چندین سال بعد از اشغال خاک و آسمان عراق، در این کشور مانده بودند.

رئیس مجلس شورای اسلامی بیان‌داشت: ان انشالله این نیروها از عراق خارج خواهند شد و استقلال و حاکمیت کامل مردم و دولت عراق بدون حضور نیروهای خارجی برقرار می‌شود و این اتفاق بسیار مهم و اساسی است. تفاهم‌نامه‌ای مفصل میان ایران و عراق در حوزه امنیتی به امضا رسید

وی با بیان اینکه این سفر فرصت مناسبی بود که در حوزه مسائل امنیتی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی با مسوولان کشور عراق گفت و گو شود، گفت: در این سفر تفاهم‌نامه‌ای مفصل میان ایران و عراق در حوزه امنیتی و امنیت مرزها به امضا رسید.

رئیس قوه مقننه تاکید کرد: در این دیدارها درباره مسائل امنیتی و موضوع گروه‌های عراقی گفت‌وگوهایی انجام شد. البته ایران هرگز در امور داخلی عراق دخالت نمی‌کند و هر توافقی که گروه‌ها و مسئولان عراقی در چارچوب قانون اساسی با حفظ استقلال خود به اجماع برسند، ایران به‌عنوان کشور همسایه، دوست و برادر از آن حمایت کرده و حمایت خواهد کرد.

قالیباف تاکید کرد: کشور دوست و برادرمان عراق، نخستین کشوری است که می‌توانیم با هم به صورت مشترک در نظم نوین امنیتی منطقه بسیار تاثیرگذار باشیم و بیش از گذشته در این حوزه گام برداریم. همکاری‌های اقتصادی ایران و عراق وارد مرحله عملیاتی می‌شود

رئیس مجلس شورای اسلامی درباره مسائل اقتصادی بین دو کشور که در این سفر بین بخش‌های خصوصی و دولتی انجام شد، گفت: تحریم‌ها هر دو کشور را تحت فشار قرار داده است اما همین تحریم فرصت بزرگی برای همکاری‌های نزدیک است. بر همین اساس در دو هفته آینده هیاتی از اتاق بازرگانی عراق به ایران سفر خواهند کرد و با کارشناسان اتاق بازرگانی و فعالان اقتصادی کشور دیدار می‌کنند.

وی تاکید کرد: با حضور مسوولان از وزارتخانه‌های مربوطه در این نشست‌ها، قطعا کار کاملا میدانی و عملیاتی اقتصادی در زمینه‌های مختلف با همکاری دو کشور انجام خواهد شد.

گفتنیست، رئیس مجلس شورای اسلامی روز چهارشنبه (۲۸ مردادماه) در بدو ورود به فرودگاه بغداد به همراه هیأت پارلمانی کشورمان در محل شهادت حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس حاضر شد و به مقام آنها ادای احترام کرد.

دیدارهای جداگانه با هیبت الحلبوسی رئیس مجلس و تعدادی از نمایندگان پارلمان عراق، نزار آمیدی رئیس جمهور عراق، علی فالح‌الزیدی نخست وزیر عراق، فائق زیدان، رئیس شورای عالی قضایی عراق، قاسم العبودی مشاور امنیت ملی عراق و سخنرانی در نشست هم‌اندیشی فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی، از برنامه‌های قالیباف در ۲ روز گذشته بود.

همچنین رئیس مجلس شورای اسلامی در شهر کاظمین به زیارت حرمین شریفین امام موسی‌بن‌جعفر(ع) و امام جواد(ع) رفت و در ادامه در مراسم چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب در کربلا و در نماز جماعت مغرب و عشاء حرم مطهر امام حسین(ع) در کربلای معلی شرکت کرد. تشرف رئیس مجلس و هیات پارلمانی ایران به زیارت مضجع شریف و نورانی امام حسین (ع) نیز از دیگر برنامه‌های او و هیأت پارلمانی کشورمان بود.

زیارت مضجع شریف و نورانی حضرت علی (ع)، حضور بر سر مزار سردار رئیسعلی دلواری، رهبر قیام مردم جنوب ایران علیه انگلیس در جنگ جهانی اول و حضور بر سر مزار شهید ابومهدی المهندس و تعدادی از رزمندگان و فرماندهان جبهه مقاومت و حشدالشعبی از دیگر برنامه‌های رئیس مجلس شورای اسلامی در روز سوم سفر به عراق بود.


۱ ساعت قبل / سایت برترینها

قالیباف: ایران در امور داخلی عراق دخالت نمی‌کند

ایرنا: رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: مقرر شد در سفر هیاتی از اتاق بازرگانی عراق به ایران و نشست با کارشناسان اتاق بازرگانی و فعالان اقتصادی، همکاری‌های اقتصادی دو کشور عملیاتی شود.

محمدباقرقالیباف روز جمعه (۳۰ مردادماه) در جمع بندی سفر ۳ روزه هیأت پارلمانی کشورمان به عراق افزود: فضای حاکم بر مذاکرات با مسئولان رتبه اول عراق، حاکی از یک صمیمیت برادرانه بود و دیدار و گفت و گوها نشان داد عراق در آستانه خروج نهایی و قطعی نیروهای خارجی و ائتلاف خارجی از این کشور است که چندین سال بعد از اشغال خاک و آسمان عراق، در این کشور مانده بودند.

رئیس مجلس شورای اسلامی بیان‌داشت: ان انشالله این نیروها از عراق خارج خواهند شد و استقلال و حاکمیت کامل مردم و دولت عراق بدون حضور نیروهای خارجی برقرار می‌شود و این اتفاق بسیار مهم و اساسی است.

تفاهم‌نامه‌ای مفصل میان ایران و عراق در حوزه امنیتی به امضا رسید

وی با بیان اینکه این سفر فرصت مناسبی بود که در حوزه مسائل امنیتی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی با مسوولان کشور عراق گفت و گو شود، گفت: در این سفر تفاهم‌نامه‌ای مفصل میان ایران و عراق در حوزه امنیتی و امنیت مرزها به امضا رسید.

رئیس قوه مقننه تاکید کرد: در این دیدارها درباره مسائل امنیتی و موضوع گروه‌های عراقی گفت‌وگوهایی انجام شد. البته ایران هرگز در امور داخلی عراق دخالت نمی‌کند و هر توافقی که گروه‌ها و مسئولان عراقی در چارچوب قانون اساسی با حفظ استقلال خود به اجماع برسند، ایران به‌عنوان کشور همسایه، دوست و برادر از آن حمایت کرده و حمایت خواهد کرد.

قالیباف تاکید کرد: کشور دوست و برادرمان عراق، نخستین کشوری است که می‌توانیم با هم به صورت مشترک در نظم نوین امنیتی منطقه بسیار تاثیرگذار باشیم و بیش از گذشته در این حوزه گام برداریم.




 گرمای اروپا به فوتبال هم رحم نکرد
۵۱ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

گرمای اروپا به فوتبال هم رحم نکرد

وقتی گرما می‌تواند چمن یک ورزشگاه بزرگ را خراب کند، با جان فوتبالیست چه می‌کند؟ حالا تصور کنید گرما با آدم‌هایی که نه زمین چمن مجهز دارند، نه ورزشگاه مدرن، نه سیستم خنک‌کننده و نه توان مالی برای فرار از گرما چه می‌کند.

 بازگشت کابوس راکون‌سیتی؛ حضور هیولای نمادین Resident Evil در ریبوت زک کرگر تایید شد
۲ ساعت قبل / سایت سلام سینما

بازگشت کابوس راکون‌سیتی؛ حضور هیولای نمادین Resident Evil در ریبوت زک کرگر تایید شد

تصاویر و ویدیوهای تبلیغاتی جدید از ریبوت سینمایی Resident Evil نشان می‌دهد که زک کرگر دست‌کم یکی از مشهورترین و هراس‌انگیزترین هیولاهای این فرنچایز، یعنی سگ‌های آلوده به ویروس تی را با طراحی دگرگون‌شده و وحشتناک‌تری به پرده نقره‌ای بازگردانده است.

 هیدتاکا میازاکی: بازی The Duskbloods هیچ‌گونه ارتباطی با Bloodborne ندارد
۳۷ دقیقه قبل / روزنامه هفت صبح

هیدتاکا میازاکی: بازی The Duskbloods هیچ‌گونه ارتباطی با Bloodborne ندارد

بازی The Duskbloods به عنوان جدیدترین اثر استودیوی FromSoftware، به دلیل شباهت‌های بصری به بازی Bloodborne و همچنین وجود کلمه Blood در عنوان خود، توجهات زیادی را به خود جلب کرده است. اما هیدتاکا میازاکی، مدیر خلاقیت استودیو، اعلام کرده که هیچ ارتباطی بین این دو بازی وجود ندارد.

 قالیباف پس از سفر به عراق: نظم منطقه‌ای در حال تغییر است
۴۴ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

قالیباف پس از سفر به عراق: نظم منطقه‌ای در حال تغییر است

رئیس مجلس شورای اسلامی فضای حاکم بر مذاکرات با مسئولان رتبه اول عراق را حاکی از یک صمیمیت، گرمی و برادرانه توصیف کرد و گفت: نیروهای خارجی در آستانه خروج نهایی و قطعی از عراق هستند.

 آسیب‌پذیری بحرانی مایکروسافت در سرویس هویتی؛ مهاجمان قبلاً سوءاستفاده کرده‌اند
۱ ساعت قبل / سایت سیتنا

آسیب‌پذیری بحرانی مایکروسافت در سرویس هویتی؛ مهاجمان قبلاً سوءاستفاده کرده‌اند

مایکروسافت از شناسایی و رفع یک آسیب‌پذیری بحرانی با امتیاز کامل ۱۰ از ۱۰ در سرویس ابری Entra ID خبر داد؛ نقصی که امکان اجرای کد از راه دور را برای مهاجم غیرمجاز

 ایرانیان بار دیگر رئیس جمهور آمریکا را تحقیر خواهند کرد
۱ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

ایرانیان بار دیگر رئیس جمهور آمریکا را تحقیر خواهند کرد

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه کاهش اختلاف و نزاع، فضای امن و سالمی برای رشد جوامع فراهم می‌کند، گفت: اگر اختلاف کاهش یافت راه برای شکوفایی علمی، توسعه جامعه بشری و آراستگی همراه می‌شود.