قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۱۸

واکنش واشنگتن‌پست به نقض آتش بس علیه ایران: ترامپ دوباره خودش را در مهلکه‌ای بی بازگشت انداخت

واشنگتن پست نوشت: اعلام روز چهارشنبه دونالد ترامپ مبنی بر اینکه آتش‌بس بین آمریکا و ایران «پایان یافته» ، او و دولتش را به گوشه‌ای آشنا پرتاب می‌کند: گرفتار در جنگی نامحبوب که به نظر نمی‌رسد بتواند آن را پایان دهد، در حالی که تا انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره کمتر از چهار ماه باقی مانده است.
 واکنش واشنگتن‌پست به نقض آتش بس علیه ایران: ترامپ دوباره خودش را در مهلکه‌ای بی بازگشت انداخت



۶ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

توهم وزیر خزانه‌داری ترامپ درباره کنترل تنگه هرمز - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا امروز پنجشنبه بار دیگر با تکرار توهمات رئیس دولت تروریستی این کشور مدعی شد که تنگه هرمز در کنترل آمریکا است.

او این ادعا را در حالی مطرح کرده که امارهای تازه انتشاریافته از سوی موسسه کپلر نشان می‌دهند که در 19 روز گذشته بخش اعظم کشتی‌هایی که از تنگه هرمز عبور کرده‌اند مسیر ایران را انتخاب کرده‌اند. تنها 2 درصد کشتی ها از مسیر پیشنهادی آمریکا عبور کرده‌اند.

بسنت در بخش دیگری از اظهاراتش مدعی شد که ایالات متحده «سخت‌ترین تحریم‌ها» را علیه ایران اعمال خواهد کرد. او مدعی شد که این تحریم‌ها باعث فروپاشی حکومت ایران خواهند شد. 

ادعای وزیر خزانه‌داری آمریکا در حالی مطرح شده که بسیاری از کارشناسان مسائل تحریمی از جمله مقام‌های سابق دولت ترامپ پیشتر اعتراف کرده‌اند که تمام توان تحریمی خودشان را علیه ایران به کار گرفته‌اند.

دولت دونالد ترامپ در ماه‌های گذشته تلاش کرده با استفاده از بار روانی تحریم‌ها ایران را تحت فشار قرار دهد. ادعای باز بودن تنگه موجب تمسخر ترامپ شده است ناامیدی ترامپ؛ پشت پرده تهدیدهای مکرر علیه ایران ترامپ پس از شکست در جنگ نظامی: «علیه ایران جنگ اقتصادی اعلام می‌کنم»

ادعاهای امروز وزیر خزانه‌داری آمریکا در حالی مطرح شده که دولت دونالد ترامپ در محقق کردن اهدافش در جنگ علیه ایران شکست خورده و به همین دلیل در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره تحت فشار قرار دارد.

انتهای پیام/

   


۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

تاکید عمان و ژاپن بر تضمین آزادی دریانوردی در تنگه هرمز طبق قوانین بین المللی

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ «بدر البوسعیدی» روز دوشنبه با موتگی توشیمیتسو در مسقط دیدار کرد.

بر اساس بیانیه‌ وزیر امور خارجه عمان، ۲ کشور تاکید کردند که عبور ایمن از تنگه هرمز از امنیت و رفاه منطقه جدا نیست.

توشیمیتسو وزیر امور خارجه ژاپن گفت که از نقش عمان در حل بحران کشتیرانی در تنگه قدردانی می‌کند و وعده داد که هماهنگی با مسقط را برای تضمین دریانوردی آزاد و ایمن هم در هرمز و هم در باب المندب افزایش دهد.


۲ ساعت قبل / سایت مشرق

شکستِ فاجعه‌بار و تاریخی آمریکا در برابر ایران

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی IranicTV اظهارات جان مرشایمر، نظریه‌پرداز و دانشمند علوم سیاسی را منتشر کرد که معتقد است:

تنها راه خروج، تسلیم شدن در برابر ایرانی‌هاست. زمان زیادی صرف پرسیدن این سؤال می‌شود که چطور رئیس‌جمهور ترامپ تا این حد احمق بود که در ۲۸ فوریه به ایران حمله کند؟

برای ترامپ هیچ راهی وجود ندارد که حتی بتواند با یک پیروزی محدود از این جنگ خارج شود؛ پیروزی کامل که پیش‌کش! او حتی نمی‌تواند یک پیروزی محدود به دست آورد؛ او یا بهتر است بگویم آمریکا دچار یک شکست قاطع خواهد شد.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.




 عصر جدید سلاح‌های زیستی
۱۵ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

عصر جدید سلاح‌های زیستی

دنیای اقتصاد: اکتشافات علمی پیشگامانه می‌توانند امکانات تحول‌آفرینی ایجاد کنند. آنها همچنین می‌توانند خطرات فاجعه‌باری ایجاد کنند.

 با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد
۱۵ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد

حسین الحاج حسن با اشاره به تثبیت قدرت ایران در منطقه گفت حزب‌الله با حمایت ایران، همچنان قاطعانه ایستاده است.

 موضع‌گیری عجیب وزیر خارجه جولانی علیه اسرائیل!
۱۸ ساعت قبل / سایت تابناک

موضع‌گیری عجیب وزیر خارجه جولانی علیه اسرائیل!

وزیر خارجه رژیم جولانی بدون هیچ واکنش تندی نسبت به تجاوزات رژیم اسرائیل، از اشتیاق خود برای مذاکره سخن گفت.

 فوری؛ فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو تعطیل شد | ۱۰۰ هزار مسافر سرگردان شدند
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فوری؛ فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو تعطیل شد | ۱۰۰ هزار مسافر سرگردان شدند

اعتصاب کارکنان، فرودگاه بن‌گوریون را تعطیل و ۱۰۰ هزار مسافر را سرگردان کرد. وزیر رژیم صهیونیستی کارگران را به گروگان‌گیری متهم کرد و خواستار مجازات آن‌ها شد.

 الحدث به نقل از منابع آگاه: ترامپ دستور داده مذاکرات با ایران برای چند هفته متوقف شود
۱۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

الحدث به نقل از منابع آگاه: ترامپ دستور داده مذاکرات با ایران برای چند هفته متوقف شود

الحدث به نقل از منابع آگاه ادعا کرد که مذاکرات با ایران به دستور ترامپ برای چند هفته متوقف می‌شود.

 وقتی غول‌های چینی از تنگه هرمز می‌گریزند!
۱۷ ساعت قبل / سایت تابناک

وقتی غول‌های چینی از تنگه هرمز می‌گریزند!

دو غول کشتیرانی دولتی چین در بحبوحه تداوم تنش‌های منطقه‌ای، عبور نفتکش‌های خود از تنگه هرمز و باب‌المندب را متوقف کرده‌اند؛ تصمیمی که حالا انتقال کشتی‌به‌کشت...