قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۱۹

پکن: ناتو ذهنیت جنگ سرد را کنار بگذارد

سخنگوی وزارت خارجه چین از ناتو خواست تا ذهنیت جنگ سرد را کنار بگذارد و از بزرگنمایی روایت‌های تهدید چین دست بردارد.
 پکن: ناتو ذهنیت جنگ سرد را کنار بگذارد



۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

مقام ناتو: هرگونه راه حل درباره تنگه هرمز به توافق با ایران نیاز دارد - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، یک مقام ارشد سازمان پیمان آتلانتیک شمالی(ناتو) تصریح کرد که هرگونه راه حل درباره  بازگشایی تنگه هرمز به توافق با ایران نیاز دارد.

بر اساس گزارش رویترز، ژنرال الکسوس گرینکویچ، سخنگوی ناتو، از نشست ویدئویی با اعضا درباره تا مشارکت احتمالی در تنگه هرمز خبر داد.

 

این مقام ناتو گفت که این مسئله مأموریت ناتو نیست و این ائتلاف  فقط نقش تسهیل کننده دارد.

 

وی تاکید کرد که راه‌حل بلندمدت درباره بازگشایی تنگه هرمز به توافق ایران نیاز دارد.

انتهای پیام/  


۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

چین و امارات رزمایش مشترک هوایی برگزار می‌کنند

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از ایسنا، این وزارتخانه امروز -جمعه- اعلام کرد که نیروی هوایی چین و نیروی هوایی امارات قرار است رزمایش مشترکی با عنوان «سپر شاهین ۲۰۲۶» برگزار کنند.

بر اساس بیانیه این وزارتخانه، این رزمایش از اواخر ماه اوت جاری آغاز می‌شود و تا اواسط سپتامبر ادامه خواهد داشت. برنامه رزمایش شامل شبیه‌سازی فرماندهی، تمرین‌های پروازی و رزمایش‌های نظامی با مهمات واقعی در قالب یگان‌های ترکیبی خواهد بود.

وزارت دفاع چین اعلام کرد که رزمایش پیش‌ِرو چهارمین رزمایش از مجموعه رزمایش‌های «سپر شاهین» است و هدف آن تقویت توانمندی‌های تاکتیکی یگان‌های شرکت‌کننده و گسترش روابط و همکاری‌های عملی میان ارتش‌های چین و امارات عنوان شده است.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید


۴ ساعت قبل / سایت نورنیوز

اعضای ناتو درباره تنگه هرمز گفت‌وگو کردند

نورنیوز- گروه بین الملل: سخنگوی «آلکسوس گرینکویچ» فرمانده ارشد ناتو به رویترز گفت که این فرمانده هفته جاری یک کنفرانس ویدیویی درباره تسهیل مشارکت احتمالی برای حمایت از آزادی ناوبری در تنگه هرمز برگزار کرد اما تاکید کرد که این یک ماموریت ناتو نیست.

به نقل از رویترز، این سخنگو روز جمعه اظهار کرد: «مقر عالی قدرت‌های متحد اروپا» چهارشنبه میزبان نشست روسای دفاعی کشورهای ذینفع برای تسهیل کمک احتمالی خود به حمایت از آزادی ناوبری در تنگه هرمز بود.

این سخنگو افزود: صراحتا بگویم که این یک ماموریت ناتو نیست. اما با توجه به نقاط قوت منحصر به فرد ناتو در توانایی آن برای گرد هم آوردن متحدان و درک قابلیت‌هایی که آنها به کار می‌گیرند، منطقی است که ناتو از این طریق تسهیل‌گری کند.

به نوشته رویترز، متحدان ناتو تلاش کرده‌اند از دخالت مستقیم در درگیری علیه ایران خودداری کنند و در عوض بر برنامه‌های خارج از این ائتلاف برای بازگشایی تنگه هرمز تمرکز کرده‌اند.

بر اساس این گزارش، فرانسه و انگلیس تلاش‌هایی را برای ایجاد ائتلافی بین تقریبا ۱۲ کشور برای تضمین عبور ایمن از تنگه هرمز پس از کاهش تنش‌ها یا حل و فصل درگیری رهبری کرده‌اند اما هرگونه توافق بلندمدت در نهایت مستلزم رضایت ایران خواهد بود.

آمریکا با ادعای دفاع از «آزادی کشتیرانی» در صدد است تا حضور و نقش خود را در منطقه و تنگه هرمز توجیه کند، در حالی که ایران تاکید دارد امنیت تنگه هرمز باید بر پایه همکاری کشورهای ساحلی و بدون مداخله نظامی قدرت‌های خارجی تامین شود.

تنگه هرمز یکی از محورهای اصلی یادداشت تفاهم میان ایران و آمریکا در اسلام‌آباد پاکستان بوده ؛ تفاهمی که در آن، موضوع عبور ایمن کشتی‌های تجاری و ترتیبات آینده مدیریت دریایی این آبراه مورد توجه قرار گرفته است اما واشنگتن این توافق را نقض کرده است.




 پوتین بر تقویت امنیت روسیه در قطب شمال تأکید کرد
۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

پوتین بر تقویت امنیت روسیه در قطب شمال تأکید کرد

رئیس‌جمهور روسیه در نشست شورای امنیت این کشور، راهبرد توسعه قطب شمال و تدابیر لازم برای تأمین امنیت ملی در این منطقه را بررسی کرد.

 موضع صریح چین درباره فشار حداکثری علیه ایران
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

موضع صریح چین درباره فشار حداکثری علیه ایران

پکن با مخالفت با فشار‌های اقتصادی آمریکا علیه ایران، بر حل اختلافات از مسیر دیپلماتیک تأکید کرد.

 ترکیه پیگیر صدور اعلان قرمز برای نتانیاهو شد
۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

ترکیه پیگیر صدور اعلان قرمز برای نتانیاهو شد

وزیر دادگستری ترکیه اعلام کرد این کشور در پرونده مربوط به توقیف ناوگان کمک‌رسان عازم غزه، درخواست صدور اعلان قرمز اینترپل برای بنیامین نتانیاهو و یک تبعه اسرائیلی را ارائه کرده است.

 تهدید مستقیم نتانیاهو علیه اردوغان؛ تنش اسرائیل و ترکیه بالا گرفت
۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تهدید مستقیم نتانیاهو علیه اردوغان؛ تنش اسرائیل و ترکیه بالا گرفت

دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، با متهم کردن رجب طیب اردوغان و ترکیه به تلاش برای گسترش نفوذ خود در سوریه و تهدید اسرائیل، هشدار داد تل‌آویو در برابر این تحرکات کوتاه نخواهد آمد.

 وزیر آمریکایی مدعی شد: تحریم‌های جدید برای «فروپاشی حکومت»
۱۶ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

وزیر آمریکایی مدعی شد: تحریم‌های جدید برای «فروپاشی حکومت»

اسکات بسنت، وزیر دارایی آمریکا ادعا کرد که تحریم‌های جدید ایالات متحده به «فروپاشی حکومت» ایران منجر خواهد شد.

 تصادف هوایی مرگبار در فرودگاه پنسیلوانیا
۱۴ ساعت قبل / سایت تابناک

تصادف هوایی مرگبار در فرودگاه پنسیلوانیا

در پی برخورد یک بالگرد پلیس ایالتی با یک هواپیمای کوچک در جریان یک مانور آموزشی در فرودگاهی در پنسیلوانیا در شامگاه ۱۹ آگوست، یک خلبان کشته و دو افسر پلیس زخ...