قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۱۵

انحلال نهاد حکومتی حماس در غزه و واگذاری اختیارات به کمیته تکنوکرات

دفتر اطلاع‌رسانی دولت حماس در غزه امروز (دوشنبه) اعلام کرد که نهاد حاکم بر این منطقه را منحل کرده و راه را برای یک کمیته تکنوکرات برای اداره این منطقه هموار می‌کند.
 انحلال نهاد حکومتی حماس در غزه و واگذاری اختیارات به کمیته تکنوکرات



۸ ساعت قبل / سایت نورنیوز

حرکت حماس به سمت راهبرد ملی فراگیر

نورنیوز-گروه بین‌الملل : به گزارش صفحه حماس در شبکه اجتماعی تلگرام، در این نشست که در قاهره برگزار شد، «حسام بدران» عضو دفتر سیاسی و رئیس دفتر روابط ملی حماس ریاست هیات این جنبش را بر عهده داشت و ریاست هیات جبهه دموکراتیک برای آزادی فلسطین بر عهده «فهد سلیمان» دبیرکل این جبهه بود.

بر اساس این گزارش، طرفین بر اهمیت ادامه هماهنگی و همکاری مشترک، تقویت وحدت ملی و رسیدگی به انتخابات مجلس قانونگذاری و بازسازی شورای ملی بر اساس توافق و مبانی دموکراتیک تاکید کردند.

آنها این اقدامات را گامی مهم در جهت بازسازی نظام سیاسی بر اساس مشارکت ملی و دموکراسی، پایان دادن به طرد و یکجانبه‌گرایی و مقابله با چالش‌های پیش روی مردم فلسطین دانستند.

دو طرف بر اهمیت تلاش برای گسترده‌ترین چارچوب انتخاباتی ملی ممکن، شامل همه نیروها، گروه‌ها، شخصیت ها و افراد مستقل، بر اساس یک برنامه ملی توافقی و به دور از سهم بندی و تقسیم قدرت، تاکید کردند.

هدف این چارچوب، تقویت پایداری مردم فلسطین، حفاظت از حقوق ملی آنها و مقابله با خطرات آوارگی و کشتار است.

هر دو طرف بر ادامه مطالعه گزینه‌های مشارکت در چارچوب ملی مذکور و مشورت مداوم با نیروهای ملی مختلف، به منظور تدوین فرمول مناسبی که به ایجاد وحدت ملی و موفقیت فرآیندهای انتخاباتی و تقویت مشارکت ملی کمک کند، تاکید کردند.

پیشتر، رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس دوشنبه شب با رهبران و نمایندگان گروه‌ها و جریان‌های فلسطینی دیدار و آنان را در جریان آخرین تحولات سیاسی و میدانی و همچنین نتایج دیدارهای ۲ روز گذشته با مسئولان مصری، میانجی‌ها و طرف‌های ضامن توافق آتش بس در غزه، قرار داده بود.

شرکت‌کنندگان بر ضرورت به کارگیری همه تلاش‌ها برای کمک به ملت فلسطین، تقویت پایداری آنان، فراهم کردن شرایط زندگی شایسته و تسریع روند بهبود و بازسازی نوار غزه تاکید کردند و تحقق کامل اهداف ملت فلسطین در سرزمین و وطن خود را هدف نهایی این تلاش‌ها دانستند.

رهبران و نمایندگان گروه‌های فلسطینی همچنین بر ضرورت برداشتن گام‌های جدی برای ساماندهی وضعیت داخلی فلسطین بر پایه مشارکت ملی و دموکراسی و تدوین یک راهبرد ملی فراگیر برای مقابله با چالش‌های کنونی تاکید کرده بودند.

آنان همچنین خواستار تدوین سازوکارهایی برای تحقق اهداف و خواسته‌های مشروع ملت فلسطین، تضمین حق تعیین سرنوشت و تشکیل کشور مستقل فلسطین به پایتختی قدس شده بودند.


۹ ساعت قبل / سایت نورنیوز

پایداری فلسطینیان در برابر تجاوزات کرانه باختر

نورنیوز-گروه بین الملل:   «عبدالرحمن شدید» عضو ارشد جنبش حماس اظهار داشت که حمله شهرک‌نشینان به شهروندان و وسایل نقلیه فلسطینی بین روستاهای «المغیر» و «ابوفلاح» در شمال شرق رام‌الله، که به زخمی شدن شماری از فلسطینیان منجر شد، نشان‌دهنده تشدیدی جدید در سلسله تجاوزات وحشیانه و مداوم علیه ملت فلسطین در کرانه باختری است.

شدید تصریح کرد: «هدف قرار دادن شهروندان در جاده‌ها و حمله به وسایل نقلیه آن‌ها، در سایه حمایت نظامیلن اشغالگر، هرگز عزم و پایداری ملت ما را نخواهد شکست و در آواره کردن ملت ما و متزلزل ساختن ایستادگی و پایبندی‌ آن‌ها به گزینه مقاومت موفق نخواهد شد».

عضو ارشد حماس درباره پیامدهای سیاست‌های دولت فاشیستی اشغالگر که به شهرک‌نشینان حمایت و پوشش می‌دهد، هشدار داد و گفت: تشدید حملات در روستاها و شهرهای کرانه باختری، امنیت را برای اشغالگران در سرزمین ما به ارمغان نخواهد آورد؛ زیرا ملت و مقاومت ما نمی‌توانند در برابر این جنایت وحشیانه سکوت کنند».

وی در پایان خواستار تشدید تمامی اشکال مقاومت در برابر اشغالگران و گله‌های شهرک‌نشینان، تقویت پایداری شهروندان و افزایش همه تلاش‌ها برای مقابله با این تجاوزات و جنایات شد.


۴ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

مجلس اعلای شیعیان لبنان دشمنی دولت با ایران را محکوم کرد

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ مجلس اعلای شیعیان لبنان دشمنی دولت لبنان با ایران را «اقدامی غیرمنطقی و خلاف منافع ملی» آن کشور خواند. 

شیخ الخطیب، نایب‌رئیس مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان گفت: «روابط با جمهوری اسلامی ایران، تأمین‌کننده منافع مردم لبنان و در تقابل با منافع رژیم صهیونیستی است؛ لذا کارشکنی در این روابط تنها به ضرر لبنان تمام می‌شود.»

وی اضافه کرد: «مواضع اخیر وزیر خارجه لبنان درباره ایران، غیرمنطقی است؛ پرسش جدی اینجاست که آیا او وزیر خارجه لبنان است یا نماینده منافع دولت دیگری؟»




 با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد
۱۸ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد

حسین الحاج حسن با اشاره به تثبیت قدرت ایران در منطقه گفت حزب‌الله با حمایت ایران، همچنان قاطعانه ایستاده است.

 غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است - تسنیم
۱۹ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است - تسنیم

معاون وزیر امور خارجه نوشت که آمریکا در جنگ نظامی پیروز نشد اکنون به دنبال شکست بعدی خود در جنگ اقتصادی است.

 العبودی: عراق به توافقنامه امنیتی با ایران متعهد است/ سیاست ما تقویت روابط با همسایگان است
۱۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

العبودی: عراق به توافقنامه امنیتی با ایران متعهد است/ سیاست ما تقویت روابط با همسایگان است

«قاسم العبودی» مشاور امنیت ملی عراق در جریان دیدار با «محمد باقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی ایران در بغداد، به روابط دیرینه دو کشور اشاره کرد و گفت که بغداد به توافقنامه امنیتی امضا شده با تهران متعهد است.

 ایهود باراک: نتانیاهو عقل خود را از دست داده است
۱۱ ساعت قبل / سایت تابناک

ایهود باراک: نتانیاهو عقل خود را از دست داده است

نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی گفت که تنش‌آفرینی نتانیاهو علیه ترکیه شتاب‌زده و احمقانه است و انگیزه‌های سیاسی مرتبط با انتخابات آتی در پشت سر آن قرار دارد.

 انفجار کنترل‌شده در محدوده جنوب اصفهان/ اخراج نیلوفر شادمهری، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی از فرانسه/ ادعای تکراری ترامپ درباره تنگه هرمز/ آمار جدید تلفات ارتش آمریکا
۲۰ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

انفجار کنترل‌شده در محدوده جنوب اصفهان/ اخراج نیلوفر شادمهری، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی از فرانسه/ ادعای تکراری ترامپ درباره تنگه هرمز/ آمار جدید تلفات ارتش آمریکا

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...

 روسیه دو شهر دیگر را تصرف کرد
۱۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

روسیه دو شهر دیگر را تصرف کرد

روسیه از تصرف دو شهرک نیکولایپولیه و ماتیاشِوو خبر داد.