قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۰۳

فهرست خسارات سنگین آمریکا درپی حملات ایران

سردار محبی، سخنگوی سپاه پاسداران: طی ۱۵ روز (از ۱۷ تیر تا ۳۱ تیر) آمار خسارات وارده به ارتش آمریکا در منطقه، که در پی حملات قاطع و سنگین نیروهای مسلح ایران به وجود آمده، به شرح زیر است:
 فهرست خسارات سنگین آمریکا درپی حملات ایران



۱۲ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

نیویورک‌تایمز: ترامپ تمایلی به جنگ نظامی گسترده با ایران ندارد| فشار اقتصادی را تشدید می‌کند

رویداد۲۴| همزمان با تشدید فشار‌های اقتصادی آمریکا علیه ایران، یک رسانه آمریکایی در گزارشی نوشته است که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در شرایط کنونی تمایلی به بازگشت به یک جنگ نظامی گسترده با ایران ندارد و تلاش می‌کند فشار بر تهران را از مسیر اقتصادی افزایش دهد.

به نقل از نیویورک تایمز، ترامپ روز چهارشنبه از آغاز آنچه خود کوبنده‌ترین عملیات اقتصادی علیه یک کشور خواند، خبر داد و تهدید کرد کشور‌هایی که به ایران امکان دسترسی به تجارت و شبکه‌های مالی بین‌المللی را بدهند، با پیامد‌های اقتصادی سنگینی از سوی واشنگتن روبه‌رو خواهند شد.

به نوشته نیویورک‌تایمز، در میان تهدید‌های اخیر دولت ترامپ، یک پیام مهم نیز نهفته است؛ اینکه رئیس‌جمهور آمریکا نمی‌خواهد بار دیگر وارد یک جنگ نظامی گسترده شود. این رویکرد در اظهارات اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، نیز آشکارتر شده است.

بسنت روز پنجشنبه اعلام کرد واشنگتن قصد دارد شدیدترین تحریم‌های تاریخ خود علیه ایران را اعمال کند. او همچنین از چین خواست در اجرای این سیاست با آمریکا همکاری کند.


۴ دقیقه قبل / سایت سلام نو

ترامپ: اگر لازم بود ۱۰۰ بار دیگر نیز به ایران حمله می‌کردم - سلام نو

به گزارش سلام نو به نقل از انتخاب، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، از آمریکایی‌ها خواست افزایش قیمت سوخت ناشی از جنگ را تحمل کنند و درباره حمله به ایران گفت اگر برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای لازم می‌بود، ۱۰۰ بار دیگر نیز این کار را انجام می‌داد.بخشهایی از ادعاهای وی به شرح زیر است:ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت و ما کنترل تنگه هرمز را در اختیار داریم.اگر ایران سلاح هسته‌ای داشت، از آن استفاده می‌کرد و اسرائیل و تمام خاورمیانه را نابود می‌کرد.ایران هنوز تعدادی موشک و پهپاد دارد، اما ظرفیت تولید آنها در مقایسه با پنج ماه قبل بسیار پایین استایرانی‌ها به کشورهای تقریباً بی‌طرفی موشک شلیک کردند که هیچ‌کس نمی‌دانست تا چه اندازه در این درگیری دخیل هستند.ایرانی‌ها همه را هدف قرار دادند و اگر بمب هسته‌ای داشتند، از آن علیه همه استفاده می‌کردند.ایران به یک قدرت سلطه‌گر در خاورمیانه تبدیل شده که دیگران را مورد زورگویی قرار می‌دهد. برچسب هاترامپ مهم ترین اخبار روز


۱۴ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر از جنگ ۱۲ روزه وارد میدان شدیم

ایران آنلاین:

  سردار مجید ابن الرضا در پیش خطبه‌های نماز جمعه این هفته تهران با تاکید بر اینکه در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر از جنگ ۱۲ روزه به لحاظ دفاعی حضور پیدا کردیم توضیح داد: در زمینه شگفتانه‌ها در حوزه تاکتیک، میدان نفوذ ما در عمق پایگاه‌های دشمن، تعداد سقوط پرنده‌های دشمن، تسلطمان بر تحرکات دشمن، شناسایی نقاط ضعف دشمن، در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر نسبت به جنگ ۱۲ روزه در میدان حاضر شدیم.

به گزارش ایسنا، وی همچنین افزود: ما در جنگ رمضان اقتصادی‌تر و دقیق‌تر پایگاه‌های شرارت دشمن را در منطقه زدیم و دشمن را غافلگیر کردیم.

ابن الرضا با بیان اینکه آنچه از دستاوردهای صنعت دفاعی کشور می‌بینیم تنها بخش کوچکی از پیشرفت‌های کشور در این حوزه است، گفت: آنچه از دستاوردهای صنعت دفاعی مشاهده می‌کنیم در واقع کوه یخی است که بخش بزرگی از آن زیر سطح قرار دارد.

سرپرست وزارت دفاع با اشاره به اهمیت امنیت در کشور و تاکید بر اینکه امنیت امروز موضوعی بسترساز و اصلی و مقدمه پیشرفت کشور است افزود: توان دفاعی امروز از ارکان مهم امنیت ملی و از مولفه‌های  بازدارندگی است.

وی با تاکید بر اینکه قدرت دفاعی امروز ما برای جنگ طلبی نبوده بلکه برای جلوگیری از تجاوز و جنگ است تصریح کرد: ما هیچگاه آغازگر تجاوز به هیچ کشوری نبودیم و نخواهیم بود اما اجازه نخواهیم داد به سرزمین استقلال و امنیت کشورمان تجاوز شود.

سردار ابن الرضا در ادامه به تجربیات جنگ‌های اخیر و درس‌هایی که از آن گرفتیم اشاره کرد و گفت: جنگ رمضان علی رغم تلخی‌هایی که برای ما داشت میدان بزرگی برای ما بود و ملت ایران قدرت خودباوری ملی را دید و فهمید اگر روی پای خود بایستد و به جوانان خود اعتماد کند متحد باشد می‌تواند در برابر همه تهدیدها ایستادگی کند ادامه دارد

وی با بیان اینکه از دیگر درس‌های جنگ رمضان این بود که تردید تاریخی نسبت به توانمندی ایران در ذهن بخشی از جامعه از بین رفت، اظهار کرد: در جنگ‌های اخیر همچنین به اهمیت انسجام و وحدت ملی پی بردیم و شاهد بودیم هرجا ملت و دولت و نیروهای مسلح در کنار یکدیگر بودند قدرت ملی مان بیشتر عیان شد همچنین امیدمان نسبت به آینده بیشتر شد فهمیدیم اگر به جوانان و ظرفیت‌هایمان اعتماد کنیم آینده ایران می تواند بسیار روشن‌تر از امروز باشد.

سردار ابن الرضا با بیان اینکه قدرت و علم بدون اخلاق خطرناک است، تاکید کرد: ما می‌خواهیم قدرت دفاعی ایران افزایش یابد تا از مردم و استقلال کشور دفاع کنیم. در این مسیر از ارزش‌های انقلابی و اسلامی، مسیر امام راحل، مسیر قائد شهید امت و تدابیر فرماندهی معظم کل قوا غافل نخواهیم شد و در همین راستا موظف به تربیت دینی و اخلاقی نیروهای خود هستیم.

سرپرست وزارت دفاع در پایان از کسانی که بی‌نام و نشان برای اقتدار کشور تلاش می‌کنند از جمله دانشمندان مهندسان کارگران و فرماندهان و خانواده‌هایشان تقدیر کرد و افزود: به روح بلند ۱۲۰۰ شهید وزارت دفاع نیز درود می‌فرستیم.

انتهای پیام/




 واکنش چین به تحریم‌های آمریکا علیه ایران
۲۸ دقیقه قبل / سایت اکوایران

واکنش چین به تحریم‌های آمریکا علیه ایران

سخنگوی وزارت خارجه چین گفت: چین از همه طرف‌ های ذی‌ربط می‌ خواهد تا مسئولانه رفتار کرده و مشکلات را تنها را از طریق ابزارهای سیاسی و دیپلماتیک حل‌ و فصل کنند.

 ظرفیت‌های مغفول‌مانده برای مهار ناترازی بنزین
۱۱ دقیقه قبل / سایت تابناک

ظرفیت‌های مغفول‌مانده برای مهار ناترازی بنزین

فرهاد شهرکی

 انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی
۱۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با انتقاد از طولانی شدن روند اجرای قانون در حوزه بودجه‌ریزی عملیاتی و پرداخت مبتنی بر عملکرد گفت: اگر دانش، سازوکار و اراده لازم برای اجرای قانون را داشته باشیم، نباید اجرای یک قانون ۲۵ سال طول بکشد. باید با اصلاح آیین‌نامه‌ها و نظام پرداخت، اجرای این قانون را از حالت کلی و غیرشفاف خارج و به یک نظام مشخص، قابل اندازه‌گیری و مبتنی بر عملکرد تبدیل کنیم.

 گزارش وال‌استریت ژورنال از فشار تدریجی امارات بر ایران| محدودیت‌ها برای بازدارندگی از حملات به کشتی‌ها
۲ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

گزارش وال‌استریت ژورنال از فشار تدریجی امارات بر ایران| محدودیت‌ها برای بازدارندگی از حملات به کشتی‌ها

یک رسانه آمریکایی نوشت که امارات در حال حاضر به دنبال قطع کامل روابط اقتصادی و سیاسی با تهران نیست.

 بازگشایی تنگه هرمز با تهاجم اتمی - دیپلماسی ایرانی
۱ ساعت قبل / سایت دیپلماسی ایرانی

بازگشایی تنگه هرمز با تهاجم اتمی - دیپلماسی ایرانی

اسلام ذوالقدرپور در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می‌نویسد: روند رویدادهای جهان آشفته و مناسبات جدید قدرت که مورد پسند قدرت‌های بزرگ نیست، وحشت از جنگ...

 فاطمی: نان عده‌ای در اختلاف‌افکنی است/ هنوز فکر می‌کنند فصل انتخابات است/ دشمن در مذاکره هم چیزی به دست نخواهد آورد
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

فاطمی: نان عده‌ای در اختلاف‌افکنی است/ هنوز فکر می‌کنند فصل انتخابات است/ دشمن در مذاکره هم چیزی به دست نخواهد آورد

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه دشمن در مذاکره هم مانند جنگ چیزی بدست نخواهد آورد، درباره وحدت شکنی برخی افراد گفت: نان عده‌ای در اختلاف‌افکنی است و هنوز فکر می‌کنند دوره انتخابات است و تصور می‌کنند اگر دولت را به گوشه رینگ ببرند در انتخابات آینده پیروز خواهند شد.