قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۰۹

جزئیات مأموریت پیچیده حمله به پایگاه آمریکایی در قطر از زبان معاون هماهنگ‌کننده نیروی هوایی ارتش

معاون هماهنگ‌کننده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: چهار خلبان دلاور پایگاه شهید دوران با آگاهی کامل از شرایط و مخاطرات موجود، به دلیل مهارت بالای پروازی، سابقه حضور در رزمایش‌های مختلف و جایگاه آنان به‌عنوان معلم خلبان، اجرای این مأموریت را پذیرفتند. این خلبانان با نهایت شجاعت و جسارت مأموریت خود را انجام دادند، پایگاه مورد نظر را هدف قرار دادند و مأموریت محوله نیروی هوایی را با موفقیت به پایان رساندند.
 جزئیات مأموریت پیچیده حمله به پایگاه آمریکایی در قطر از زبان معاون هماهنگ‌کننده نیروی هوایی ارتش

ایران آنلاین:

  معاون هماهنگ‌کننده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با تأکید بر آمادگی کامل نیروهای مسلح برای مقابله با تهدیدات، گفت: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، اعم از ارتش و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بدون هیچ‌گونه تردید از تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌های خود برای مقابله با دشمن استفاده می‌کنند و هر زمان انجام عملیات و پرواز لازم باشد، مأموریت خود را انجام خواهند داد.

امیر سرتیپ خلبان ستاد مسعود جعفری امروز (جمعه نهم مرداد)، در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه شیراز با اشاره به آمادگی نیروهای مسلح کشورمان گفت: مجموعه ارتش جمهوری اسلامی ایران با تمام تجهیزات، امکانات و توانمندی‌های خود در اختیار ستادهای فرماندهی قرار دارد و گوش‌به‌فرمان فرمانده معظم کل قوا است.

وی افزود: دشمن از تجهیزات بسیار پیشرفته‌ای همچون جنگنده‌های نسل پنجم، از جمله اف ۳۵ و موشک‌های پیشرفته برخوردار است و برخی کشورهای منطقه نیز به این تجهیزات دسترسی دارند، اما مهم‌تر از برخورداری از تجهیزات پیشرفته، اراده، جسارت و جرأت استفاده از این امکانات در برابر دشمن است.

معاون هماهنگ‌کننده نیروی هوایی ارتش اظهار کرد: با وجود فاصله فناوری میان تجهیزات ایران و دشمن، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، اعم از ارتش و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، با توکل به خداوند و بدون هیچ‌گونه تردید از تمام ظرفیت‌های خود برای مقابله با دشمن استفاده می‌کنند و هر زمان که انجام عملیات و پرواز لازم باشد، مأموریت خود را انجام خواهند داد و نتیجه آن، چه شهادت باشد و چه پیروزی، برای ملت ایران افتخار و پیروزی محسوب می‌شود.

  روایت مأموریتی که با وجود رینگ پدافندی گسترده انجام شد

 

جعفری در ادامه با تشریح ابعاد یکی از مأموریت‌های عملیاتی نیروی هوایی در جنگ تحمیلی سوم و اشاره به پیچیدگی سامانه‌های پدافندی مستقر در اطراف پایگاه هدف، گفت: این مأموریت با آگاهی کامل از مخاطرات موجود و با شجاعت خلبانان انجام شد. مأموریتی که به پایگاه شهید دوران واگذار شده بود، از نظر عملیاتی یکی از سخت‌ترین مأموریت‌های نیروی هوایی محسوب می‌شد.

وی افزود: کارکنان پایگاه …





 ببینید| محسن رضایی: در شیوه جنگ و مسائل اجتماعی حتما تحول خواهیم داشت
۹ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

ببینید| محسن رضایی: در شیوه جنگ و مسائل اجتماعی حتما تحول خواهیم داشت

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: همه تجارب یکسال گذشته را حتما در نبرد آینده به کار خواهیم گرفت و حتما جنگ آینده متفاوت از جنگ تحمیلی سوم خواهد شد. حتما در مسئله اداره شیوه جنگ تغییراتی خواهیم داد. آمریکایی‌ها به مذاکرات، دیپلماسی و امضایشان خیانت کردند. اثر وحدت ملت ایران در برابر دشمن کمتر از اثر لانچرها نیست. هم در اداره جنگ‌ هم در دیپلماسی و هم در مسائل سیاسی - اجتماعی تحول خواهیم داشت و توان های جدیدی به صحنه خواهند آمد

 تسریع در آماده‌سازی مدارس و تکمیل تصحیح اوراق امتحانات نهایی
۱۰ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تسریع در آماده‌سازی مدارس و تکمیل تصحیح اوراق امتحانات نهایی

وزیر آموزش و پرورش در جلسه شورای معاونان با تأکید بر ضرورت آماده‌سازی مدارس برای آغاز سال تحصیلی، تصحیح اوراق امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم را از موضوعات مهم عنوان کرد و با اشاره به مهلت اعلام سوابق تحصیلی تا ۱۵ شهریور، گفت: تصحیح اوراق امتحانات نهایی باید هرچه سریع‌تر به پایان برسد.

 طرح پسر سردار صفوی برای بازتعریف رابطه ایران و آمریکا | نباید اقتصاد و جامعه را گروگان توافق یا تحریم کنیم
۳۵ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

طرح پسر سردار صفوی برای بازتعریف رابطه ایران و آمریکا | نباید اقتصاد و جامعه را گروگان توافق یا تحریم کنیم

حمزه صفوی، با ارائه یک نقشه راه ۱۸ ماهه برای مواجهه ایران با فشار حداکثری آمریکا، بر ضرورت حرکت همزمان در دو مسیر «مذاکره و تاب‌آوری» تأکید کرده و معتقد است تهران باید بدون گروگان گرفتن اقتصاد و جامعه، خود را هم برای توافق و هم برای ادامه فشار آماده کند.

 روز ۱۷۶ جنگ | ترامپ: ۱۰۰۰ کشتی را در تنگه هرمز اسکورت کردیم | حملات شدید اسرائیل به لبنان | رایزنی عراقچی با مقامات پاکستان و مصر
۱ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

روز ۱۷۶ جنگ | ترامپ: ۱۰۰۰ کشتی را در تنگه هرمز اسکورت کردیم | حملات شدید اسرائیل به لبنان | رایزنی عراقچی با مقامات پاکستان و مصر

وزیر امور خارجه ایران یا فرمانده ارتش پاکستان و وزیر خارجه مصر تلفنی گفت‌وگو کرد.

 نتانیاهو: نمیگذاریم دولت فلسطینی زیر چتر ایران پا بگیرد!+ جزئیات
۶ ساعت قبل / سایت اکوایران

نتانیاهو: نمیگذاریم دولت فلسطینی زیر چتر ایران پا بگیرد!+ جزئیات

بنیامین نتانیاهو تأکید کرد: هیچ دولت فلسطینی تحت کنترل ایران، نه در نوار غزه و نه در کرانه باختری، تشکیل نخواهد شد. همین و بس!

 ادبیات سخیف پیشکسوت فوتبال علیه کی روش و ساپینتو | آقای روشن یک ضربه تمام‌کننده به اعتبار و حیثیت خود وارد کردید
۱۰ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ادبیات سخیف پیشکسوت فوتبال علیه کی روش و ساپینتو | آقای روشن یک ضربه تمام‌کننده به اعتبار و حیثیت خود وارد کردید

مصاحبه جنجالی با ادبیات سخیف و عجیب حسن روشن، پیشکسوت فوتبال و باشگاه استقلال و توهین و فحاشی رکیک وی به کی‌روش و ساپینتو با بازخوردهای زیادی همراه بوده است.



سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]
سایت عصرایران

ترامپ و نتانیاهو در میدان انقلاب اعدام شدند (عکس)

سایت خبرفوری

خزر در گرو رضایت همسایگان؟ هشدار یک کارشناس درباره تبعات پذیرش رژیم حقوقی خزر

نقشه راه «بی‌اثر می‌کنیم» کجاست؟
روزنامه توسعه ایرانی

نقشه راه «بی‌اثر می‌کنیم» کجاست؟

نهال فرخی دونالد ترامپ این بار از یک روز نورماندی دیگر حرف می زند؛ نه در ساحل فرانسه و با سرباز و تانک، بلکه در اقتصاد ایران به
سایت خبرآنلاین

ببینید | پدیده‌هایی مانند باقر خرازی چگونه تولید و بازتولید می‌شوند؟

یکپارچه باشیم محاصره دریا را می‌شکنیم
سایت جوان آنلاین

یکپارچه باشیم محاصره دریا را می‌شکنیم

حسین طائب، رئیس سازمان بسیج: قدرت موشکی باید پشتوانه‌ای به نام حفظ وحدت و انسجام ملی داشته باشد. دشمن به‌سمت محاصره دریایی رفت و تصور کرد می‌تواند ملت ایران...