قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۱۴

بازدید شبانه دکتر عارف از زائرسرای امام خمینی(ره)

رئیس ستاد ملی مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب با حضور در زائرسرای امام خمینی(ره) در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی از جریان ارائه خدمات به زائران این مراسم بازدید کرد.
 بازدید شبانه دکتر عارف از زائرسرای امام خمینی(ره)



۴ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

اینستاگرام، صفحهٔ «رواق دارالذکر» مزار نورانی رهبر شهید انقلاب را مسدود کرد

کد خبر: 787422 | ۱۴۰۵/۰۵/۳۰ ۲۱:۴۶:۵۶ اعتمادآنلاین |

صفحهٔ اینستاگرام «رواق دارالذکر» که به پوشش حال و هوای مزار نورانی رهبر شهید انقلاب و شهدای خانواده ایشان در رواق دارالذکر حرم مطهر رضوی می‌پرداخت، ساعتی پیش از سوی این پلتفرم، از دسترس خارج شد.

اخبار مرتبط بلاگر زن اینستاگرام دستگیر شد ببینید| نحوه دستگیری عامل ضرب و شتم دختران در لایو اینستاگرامی


۴ ساعت قبل / سایت مشرق

پزشکیان: زنان با نوآوری و اراده، پیشگام ارتقای کیفیت زندگی جامعه باشند

به گزارش مشرق، مسعود پزشکیان در نشست تخصصی با زنان فعال و صاحبنظر در حوزه های گوناگون با عنوان «زنان امروز، ایران فردا» که روز چهارشنبه ۲۸ مرداد ماه ۱۴۰۵برگزار شد، با اشاره به ایستادگی تاریخی ملت ایران در برابر دشمنان، مقاومت اخیر را بی نظیر خواند و گفت: در جهان کنونی که شاهد زورگویی و قلدری برخی قدرت ها هستیم، ملت ایران و نیروهای مسلح با جانفشانی، افتخارآفرینی کردند و دنیا از این پایداری حیرت کرد. رئیس جمهور تأکید کرد که اگر چنین حمله ای به دیگر کشورها صورت می گرفت، به فروپاشی می انجامید، اما با یاری الهی و حضور مردم در صحنه، ایران مقتدر همچنان پابرجا مانده است. وحدت و همراهی با مردم رمز شکست ناپذیری کشور بود.

پزشکیان در بخش دیگری از سخنان خود، با استناد به آیات قرآن، هرگونه تفاوت جنسیتی در توانمندی های انسانی را نفی کرد و اظهار داشت: قرآن بر تلاش و همت انسان – فارغ از زن یا مرد بودن – برای رسیدن به اوج خلاقیت و معرفت تأکید دارد و سجده فرشتگان بر آدم، نشان از برتری علم و آگاهی است که انسان را به مقام خلیفه اللهی می رساند. هرکس در راه دانش و نیکی بکوشد، پاداش الهی خواهد یافت و باید مسیر زندگی بر اساس درستی و خدمت انتخاب شود.

رئیس جمهور با اشاره به تجربه دوران دانشگاه، اختلاف نظرهای فکری را طبیعی خواند و از زنان فعال خواست تا با نوآوری، اراده و گسترش مفاهیم سازنده در جامعه، به ارتقای سطح زندگی همگان کمک کنند و ادامه داد: برخی برای رسیدن به قدرت، انسانیت را فدا می کنند، در حالی که گروهی دیگر با علم و اعتقاد خود، آسایش دیگران را فراهم می آورند.

پزشکیان با نقد فاصله میان گفتار و رفتار در جامعه، تأکید کرد: مردم عملکرد مسئولان را می سنجند و «صدای رفتار» بلندتر از شعارهای حماسی است؛ چراکه رفتار عملی در حافظه جمعی ماندگار می شود. تقوا به معنای عمل بی خطا در امور اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی است . از شما عزیزان می خواهم که فعالیت های خود را بر پایه اصولی و مردمی سازی استوار کنید، نه بر ساختارهای دولتی، و آموزش اقشار مختلف بستری برای اجرای برنامه های عملیاتی باشد.

رئیس جمهور بر هم افزایی، تعامل و هماهنگی میان گروه ها تأکید ورزید و استفاده از تجربه افراد خبره، توجه به ظرفیت های محلی (محله، مدرسه، مسجد) و رعایت اصول مدیریتی را برای موفقیت ضروری شمرد و اظهار داشت: در دیدارهای که با رهبر شهید برگزار می شد بر اهمیت رعایت اصول زیست محیطی و جلوگیری از بارگذاری نادرست جمعیتی در شهرها تأکید داشتیم. طبیعتا برخورد خشن با طبیعت، پاسخ مشابهی در پی خواهد داشت.

پزشکیان تقویت نهادهای مردمی را از اولویت های دولت برشمرد و استفاده از ایده های داوطلبان اجتماعی را راهی برای توسعه و آبادانی کشور دانست و بر فعالیت همگرایانه افراد با هر سلیقه و باور تأکید کرد و گفت: مردم بهترین عمل را می پسندند، به جای کشمکش بر سر پست و مقام، به هرکس که توانایی اصلاح امور دارد، اختیار می دهیم تا مشکلات را در عمل حل کند.

در بخش دیگری از این نشست، رئیس جمهور با تأکید بر دفاع از تمامیت ارضی، جنگ را هدف خود ندانست و اولویت را به رسیدگی به دغدغه های اقشار آسیبرپذیر از جمله زنان سرپرست خانوار و آینده جوانان اختصاص داد و تأکید کرد: در روند مذاکرات ما در اوج قدرت و با رعایت حکمت، عزت و مصلحت گام به گام پیش می رویم و هدف ما پایان جنگ، رفع محاصره، آزادسازی منابع بلوکه شده و سپس گفت وگوی هسته ای بوده است. رهبر شهید و همه مسئولان تا پای جان در صحنه حضور داشتند اما مدعیان دموکراسی و حقوق بشر در پی القای شایعات و فرار مسئولان بودند.

دکتر پزشکیان مذاکره را به معنای تسلیم ندانست و با اشاره به تجربه جهانی، گفت: کشورهایی مانند چین با رقابت اقتصادی خود را اثبات می کنند. حفظ میهن، خدمت رسانی و احساس تعلق ملی در برابر بیگانگان ضرورت دارد. باید از همراهی مردم در سختی ها قدردانی کنم.

رئیس جمهور در پایان، علم و رحمت الهی را بی پایان خواند و بر تلاش برای تبدیل شدن به افرادی توانمند، خلاق و خدایی تأکید کرد و در تشریح نهضت مدرسه سازی گفت: هدف ما صرفا ساخت مدرسه نیست، بلکه ایجاد بستری برای شکوفایی استعدادها، آموزش اصولی، کار گروهی و توانایی حل مسئله در نسل جوان است و همگرایی میان بخش ها پیشنیاز این طرح خواهد بود.

در بخشی از این مراسم دکتر زهرا بهروز آذر معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور گزارشی درباره روند برگزاری این جلسه هم‌اندیشی ارائه کرد و گفت: تمام باور دکتر پزشکیان بر این اصل استوار است که زنان و مردان دو بال پیشرفت و عزت هستند. در دولت چهاردهم رکورد انتصاب زنان در پست های مدیریتی شکسته شد.

همچنین۲۲ نفر از بانوان فعال در حوزه های اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، ورزشی و مدیریتی، دیدگاه ها و نظرات خود را با رئیس جمهور در میان گذاشتند که از جمله آنها می توان به مهار گرانی و اصلاحات اقتصادی، بازنگری در قوانین تبعیض آمیز، حمایت از کارآفرینی زنان در مناطق روستایی و محروم، تسهیل مشارکت های مردمی و تشکل ها، ساماندهی مسکن امن و اشتغال فرزندان ترخیص شده از بهزیستی، جبران خسارت های جنگ، پاسداشت دارایی های ملی، بهره گیری از هوش مصنوعی و گردش آزاد اطلاعات، شبکه سازی استراتژیک، توسعه صنایع تبدیلی با هدف پیوند عدالت اقتصادی و اجتماعی اشاره کرد.


۵ ساعت قبل / سایت مشرق

قالیباف: نیروهای خارجی در آستانه خروج نهایی و قطعی از عراق هستند

به گزارش مشرق، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس پس از سفر به عراق، گفت: سفری سه‌روزه به کشور همسایه، دوست و برادرمان عراق داشتیم.

وی ادامه داد: در منطقه جنوب غرب آسیا تحولات بزرگی در جریان است که این تحولات حکایت از آن دارد که نظم منطقه‌ای در حال تغییر و تحول جدی است.

رئیس مجلس بیان کرد: در این سفر با رئیس‌جمهور عراق، نخست‌وزیر عراق، همچنین رئیس پارلمان و رئیس بخش قضایی جمهوری عراق و دبیر شورای عالی امنیت ملی و مشاور امنیت ملی عراق صحبت شد. نشستی هم با مجموعه اقتصادی از تجار عراقی و اتاق بازرگانی عراق و همچنین هموطنان عزیزم برگزار شد که در عرصه اقتصادی در عراق فعال هستند.

فضای حاکم بر مذاکرات با مسئولان رتبه اول عراق حاکی از یک صمیمیت، گرمی و برادرانه بود

وی توضیح داد: فضای حاکم بر مذاکرات با مسئولان رتبه اول عراق حاکی از یک صمیمیت، گرمی و برادرانه بود. این صحبت‌ها نشان داد که نیروهای خارجی و ائتلاف خارجی که در این کشور بودند و چندین سال بعد از اشغال عراق هنوز در آن حضور داشتند، در آستانه خروج نهایی و قطعی هستند و سرزمین عراق و آسمان این کشور از اشغال آن‌ها، خارج خواهد شد و استقلال و حاکمیت کامل عراق و مردم و دولت این کشور، بدون حضور نیروهای خارجی برقرار می‌شود.

قالیباف تاکید کرد: این گام بسیار مهم و اساسی است که اتفاق می‌افتد و فرصت مناسبی بود که ما در حوزه مسائل امنیتی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی صحبت کنیم.

ما هرگز در امورات داخلی عراق دخالتی نداریم

رئیس مجلس همچنین گفت: بخش از این صحبت‌ها در حوزه مسائل امنیتی بود؛ یک قرارداد و تفاهم‌نامه مفصل بین ایران و عراق در حوزه مسائل امنیتی و امنیت مرزها امضا شده است؛ در مورد بخش اجرایی آن صحبت و پیگیری شد. در رابطه با مسائل امنیتی عراق و گروه‌های عراق هم صحبت شد؛ البته این را با صراحت عرض کنم که ما هرگز در امورات داخلی عراق دخالتی نداریم.

وی‌ تاکید کرد: هر توافقی که گروه‌های عراقی و مسئولان عراقی در چارچوب قانون اساسی کشورشان با حفظ استقلال و حاکمیت و حکمرانی خودشان به اجماع برسند، طبیعتا ما به عنوان جمهوری اسلامی و همسایه عراق، کشور برادر و دوست آن‌ها که در امنیت هم دخیل هستیم و به امنیت هم می‌توانیم کمک کنیم تا پایدار باشد، از آن حمایت کرده و می‌کنیم.

وی با بیان اینکه ایران و عراق می‌توانند برای برقراری امنیت پایدار منطقه در نظم نوین منطقه‌ای تاثیرگذار باشند، گفت: همان‌طور که پیش از این در زمان جنگ ۴۰ روزه به این موضوع اشاره کردم، امروز بیش از هر زمان دیگری امت اسلامی، دولت‌های اسلامی و کشورهای منطقه به‌ویژه کشورهای حاشیه خلیج فارس، ایمان آوردند و این واقعیت باورشان شد که حضور اشغالگران و حضور آمریکا در منطقه و شیطنت‌های رژیم صهیونیستی، نه‌تنها امنیت را برقرار نخواهند کرد بلکه جز تولید ناامنی و خسارت چیز دیگری ندارند.

آماده برقراری امنیت پایدار درون‌زا با همکاری و همدلی بین همه کشورهای منطقه هستیم

رئیس مجلس یادآور شد: این امر امروز به‌وضوح برای کشورهای منطقه روشن است و من دو، سه نوبت در یک مصاحبه، در دو سه یادداشت در وسط جنگ گفتم که ما بیش از هر زمان دیگری آماده هستیم تا بتوانیم امنیت پایدار درون‌زا با همکاری و همدلی بین همه کشورهای منطقه برقرار کنیم.

همکاری‌های اقتصادی ایران و عراق پیگیری می‌شود

رئیس مجلس در ادامه توضیح داد: با دوستانمان در عراق، هم بخش خصوصی و هم بخش دولتی عراق، مفصل در حوزه مسائل اقتصادی صحبت کردیم. طبیعتا تحریم‌ها هم عراق و هم ایران را تحت فشار قرار داده اما خود این هم باز فرصت بزرگی است تا بتوانیم همکاری‌های نزدیکی با هم داشته باشیم.

وی افزود: از آنجایی که فرصت کم بود، مقرر شد برای دو هفته آینده جلسه‌ای برگزار کنیم که اتاق بازرگانی و دوستان ما در عراق سفری به تهران داشته باشند و اتاق بازرگانی و تجار ما در این جلسه حضور داشته باشند تا با حضور مسئولان ذی‌ربط در وزارتخانه‌های مختلف بتوانیم یک کار کاملا میدانی و عملیاتی برای همکاری‌های اقتصادی در زمینه‌های مختلف فراهم کنیم و پیش برویم.

ابلاغ پیام مقام معظم رهبری به مردم عراق در سفر هیات پارلمانی ایران

رئیس مجلس با اشاره به مراسم چهلم رهبر شهید در عراق گفت: فرصتی فراهم شد تا در مراسمی که در شهر کربلا در شب جمعه مصادف با چهلمین روز مراسم تدفین پیکر رهبر شهید در مسجد امام حسن عسگری (ع) برگزار شد، حضور پیدا کنیم؛ این مراسم با حضور همه مسئولان و مردم تشکیل شد و با مردم صحبت کردیم و پیام ملت ایران و در رأس آن، پیام مقام معظم رهبری و تشکر بیت امام شهید و رهبر عزیزمان را به مردم عزیز عراق و مسئولان این کشور ابلاغ کردیم.

سفر هیات پارلمانی ایران به عراق از سفرهای موفق و کاربردی در همه عرصه‌ها بود

قالیباف ادامه داد: در نشست هایی که داشتیم درباره همکاری ها برای مراسم اربعین که هر سال برگزار می شود و مباحث حوزه زیارتی و توریستی صحبت شد.

وی تاکید کرد: این سفر از سفرهای موفق و کاربردی در همه عرصه‌های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و امنیتی بود به ویژه در شرایط حساسی که الان در آن قرار داریم.

رئیس مجلس در پایان گفت: از همه ملت عراق و مسئولان تقدیر و تشکر می‌کنم که با مهمان‌نوازی، برگزاری جلسات بسیار فشرده و مفید و روحیه کاملا برادرانه و گفت‌وگوهای گرم و صمیمی و اثربخش باعث شدند جمع‌بندی خوبی را در این سفر داشته باشیم که حتما در همه زمینه‌ها و در همه عرصه‌ها برای هر دو ملت، مفید و مؤثر خواهد بود.




 ابوترابی‌فرد: توان دفاعی ایران توازن قوا را به نفع جبهه مقاومت تغییر داد
۹ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

ابوترابی‌فرد: توان دفاعی ایران توازن قوا را به نفع جبهه مقاومت تغییر داد

امام جمعه موقت تهران با اشاره به عملکرد نیرو‌های مسلح در جنگ اخیر گفت: توان موشکی، پهپادی و پدافندی ارتش و سپاه توانست برتری تسلیحاتی دشمن را خنثی و توازن قو...

 مراسم چهلمین روز تدفین رهبر شهید در دفتر آیت الله العظمی سیستانی در قم
۲ ساعت قبل / سایت جماران

مراسم چهلمین روز تدفین رهبر شهید در دفتر آیت الله العظمی سیستانی در قم

به گزارش جماران، مراسم چهلمین روز تدفین رهبر شهید، به همت امور بین‌الملل دفتر آیت‌الله العظمی سیستانی، امشب پس از اقامه نماز مغرب و عشا در دفتر ایشان برگزار شد.

 قالیباف پس از سفر به عراق: نظم منطقه‌ای در حال تغییر است
۵ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

قالیباف پس از سفر به عراق: نظم منطقه‌ای در حال تغییر است

رئیس مجلس شورای اسلامی فضای حاکم بر مذاکرات با مسئولان رتبه اول عراق را حاکی از یک صمیمیت، گرمی و برادرانه توصیف کرد و گفت: نیروهای خارجی در آستانه خروج نهایی و قطعی از عراق هستند.

 مبارزه‌ مادرانه‌ ثریا عبداللهی در برابر ستیزه‌جویی فرقه‌ منافقین - دیپلماسی ایرانی
۸ ساعت قبل / سایت دیپلماسی ایرانی

مبارزه‌ مادرانه‌ ثریا عبداللهی در برابر ستیزه‌جویی فرقه‌ منافقین - دیپلماسی ایرانی

آرش رضایی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می‌نویسد: داستان خانم ثریا عبداللهی، مادری از شهر اردبیل، روایتی تلخ و در عین حال الهام‌بخش از عشق...

 واکنش دولت درباره قیمت‌های جدید بنزین
۱۰ ساعت قبل / سایت تابناک

واکنش دولت درباره قیمت‌های جدید بنزین

سخنگوی دولت با تکذیب شایعات پیرامون قیمت ۸۰ هزار تومانی بنزین، تأکید کرد که مدیریت مصرف سوخت در حال حاضر صرفاً در مرحله بررسی‌های کارشناسی است و هنوز هیچ تصم...

 وال‌استریت ژورنال: فشار ترامپ به «دبی»، یکی از بزرگترین شریان‌های حیاتی اقتصادی ایران | امارات نگران تلافی نظامی ایران و آسیب اقتصادی است
۸ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

وال‌استریت ژورنال: فشار ترامپ به «دبی»، یکی از بزرگترین شریان‌های حیاتی اقتصادی ایران | امارات نگران تلافی نظامی ایران و آسیب اقتصادی است

امارات تحت فشار ترامپ، تجارت و تراکنش‌های مالی با ایران را متوقف کرد تا شریان ۲۱ میلیارد دلاری واردات ایران را ببندد، اما نگرانی از تلافی نظامی و آسیب به اقتصاد دبی، این کشور را به حفظ خطوط پنهان دیپلماتیک با تهران واداشته است.