قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

از جنگ تعرفه‌ها تا جنگ گلوگاه‌ها

گاهی آنچه نظم اقتصادی جهان را دگرگون می‌کند، یک جنگ بزرگ یا یک تعرفه سنگین نیست؛ بلکه شکسته شدن یک قاعده است. تاریخ اقتصاد سیاسی بین‌الملل بارها نشان داده است که تغییر هنجارهای بنیادین، بسیار عمیق‌تر از تغییر قیمت‌ها یا حتی وقوع بحران‌های مقطعی عمل می‌کند.
 از جنگ تعرفه‌ها تا جنگ گلوگاه‌ها



۶ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

جهش قیمت گاز اروپا پس از بسته شدن تنگه هرمز/ بازار سوخت در شوک جنگ آمریکا و ایران

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، قیمت گاز طبیعی در اروپا در پی تشدید نگرانی‌ها درباره عرضه انرژی و اختلال در مسیرهای انتقال سوخت، به بالاترین میزان پس از آغاز جنگ ایران رسید.

بر اساس این گزارش، بسته شدن تنگه هرمز و کاهش تردد کشتی‌ها در منطقه خلیج فارس، حدود ۲۰ درصد از چرخه تأمین سوخت جهانی را تحت تأثیر قرار داده و بازار انرژی اروپا را با فشار جدیدی مواجه کرده است.

همزمان، کاهش سرعت رشد ذخایر گازی اروپا و افزایش تقاضا در بازارهای آسیایی، از دیگر عوامل تشدیدکننده نگرانی‌ها درباره آینده عرضه گاز عنوان شده است.

مرکز عملیات تجارت دریایی انگلیس نیز اعلام کرده که تردد کشتی‌ها از مبدأ و به مقصد خلیج فارس به سطحی بسیار پایین‌تر از شرایط پیش از درگیری کاهش یافته است.


۱۲ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

نیویورکر: ترامپ همچنان در برابر ایران بازنده است

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ اهداف اولیه دولت ترامپ محقق نشده، حکومت ایران همچنان منسجم است و بسته ماندن تنگه هرمز، هزینه‌های نظامی و سیاسی آمریکا را افزایش داده است.

فکری هم به حال ملوانان ناو «یواس‌اِس آبراهام لینکلن» کنید چرا که گزارش‌های متعددی درباره وخامت شرایط و تلاش نیروهای آن برای خودکشی منتشر شده است.


۵۰ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

مقام ناتو: هرگونه راه حل درباره تنگه هرمز به توافق با ایران نیاز دارد - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، یک مقام ارشد سازمان پیمان آتلانتیک شمالی(ناتو) تصریح کرد که هرگونه راه حل درباره  بازگشایی تنگه هرمز به توافق با ایران نیاز دارد.

بر اساس گزارش رویترز، ژنرال الکسوس گرینکویچ، سخنگوی ناتو، از نشست ویدئویی با اعضا درباره تا مشارکت احتمالی در تنگه هرمز خبر داد.

 

این مقام ناتو گفت که این مسئله مأموریت ناتو نیست و این ائتلاف  فقط نقش تسهیل کننده دارد.

 

وی تاکید کرد که راه‌حل بلندمدت درباره بازگشایی تنگه هرمز به توافق ایران نیاز دارد.

انتهای پیام/  




 دیپلمات اهل گویان در رقابت برای دبیرکلی سازمان ملل پیشتاز شد
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

دیپلمات اهل گویان در رقابت برای دبیرکلی سازمان ملل پیشتاز شد

در دومین رأی‌گیری غیررسمی شورای امنیت درباره جانشینی آنتونیو گوترش، نامزد اهل گویان بیشترین حمایت را به دست آورد و رقابت میان هشت نامزد دبیرکلی سازمان ملل وارد مرحله تازه‌ای شد.

 تاکید بغداد و برن بر کاهش تنش‌های منطقه‌ای و بازگشت ایران و آمریکا به میز مذاکرات
۱۴ ساعت قبل / سایت تابناک

تاکید بغداد و برن بر کاهش تنش‌های منطقه‌ای و بازگشت ایران و آمریکا به میز مذاکرات

وزیران خارجه عراق و سوئیس در تماسی تلفنی بر اهمیت آغاز ابتکار‌های بین المللی برای کمک به توقف درگیری و بازگشت دوباره ایران و آمریکا به میز مذاکرات تاکید کردن...

 اقدامات احتیاطی ناشناخته نیروهای آمریکایی در اربیل؛ بسته شدن ناگهانی همه درهای پایگاه هوایی حریر
۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اقدامات احتیاطی ناشناخته نیروهای آمریکایی در اربیل؛ بسته شدن ناگهانی همه درهای پایگاه هوایی حریر

منابع آگاه روز جمعه فاش کردند که همه دروازه‌های پایگاه هوایی حریر در نزدیکی اربیل به دلایل نامعلومی بعدازظهر امروز به طور ناگهانی بسته شدند.

 فرمان پهپادهای روسی در دست «اون»
۴۴ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فرمان پهپادهای روسی در دست «اون»

دنیای‌ اقتصاد: مقام‌های ارشد اطلاعاتی اوکراین مدعی هستند موج جدیدی از نیروهای کره‌شمالی که تعدادشان در روسیه به 8500 نفر می‌رسد شامل یگان‌های پهپادی است که احتمالا برای حمله به اهدافی در خاک اوکراین به کار گرفته می‌شوند.

 خیز ترکیه برای بازداشت نتانیاهو /  ترکیه درخواست اعلان قرمز اینترپل صادر کرد
۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

خیز ترکیه برای بازداشت نتانیاهو / ترکیه درخواست اعلان قرمز اینترپل صادر کرد

وزیر دادگستری ترکیه اعلام کرد که آنکارا از وزارت کشور خواسته است برای پیگرد بین‌المللی بنیامین نتانیاهو به اتهام نسل‌کشی، اعلان قرمز صادر کند.

 پشت پرده سقوط سخنگوی ترامپ؛ پنج روز تحقیق و یک مظنون اصلی
۹ ساعت قبل / سایت نورنیوز

پشت پرده سقوط سخنگوی ترامپ؛ پنج روز تحقیق و یک مظنون اصلی

گزارش تازه از واشنگتن، روایت رسمی خروج کارولین لویت را زیر سؤال می‌برد: سخنگوی ترامپ در تحقیقات محرمانه درباره افشای کمبود تسلیحات و خسارات جنگ با ایران، مظنون اصلی معرفی شد؛ اما پیش از برکناری تحقیرآمیز، خود استعفا داد و گفته می‌شود آخرین ضربه را با افشای ماجرای هواپیمای باری به ترامپ زد.