قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۳۱

سندرز: آمریکا نباید حتی یک سکه دیگر از پول مالیات‌دهندگان آمریکایی را به اسرائیل بدهد

سناتور آمریکایی نزدیک به حزب دموکرات در یک سخنرانی با تاکید بر اینکه رژیم صهیونیستی مرتکب «نسل‌کشی» در نوار غزه شده خواستار توقف کامل ارسال پولهای آمریکا به تل‌آویو شد.
 سندرز: آمریکا نباید حتی یک سکه دیگر از پول مالیات‌دهندگان آمریکایی را به اسرائیل بدهد



1
 ایهود باراک: نتانیاهو عقل خود را از دست داده است
۷ دقیقه قبل / سایت تابناک

ایهود باراک: نتانیاهو عقل خود را از دست داده است

به گزارش تابناک به نقل از خبرگزاری شهاب، نخست‌ وزیر پیشین رژیم صهیونیستی گفت: بنیامین نتانیاهو عقل خود را کاملاً از دست داده است.

بر اساس این گزارش، «ایهود باراک» در این خصوص گفت: تنش آفرینی نتانیاهو علیه ترکیه شتاب‌ زده و احمقانه است و انگیزه‌های سیاسی مرتبط با انتخابات آتی در پشت سر آن قرار دارد.

وی تصریح کرد: با توجه به تنش‌هایی که موجب نگرانی و ترس در میان افکار عمومی شده است، از این تنش‌ آفرینی به‌ شدت بوی نیت سیاسی به مشام می‌رسد.

ایهود باراک در بخش دیگری از سخنانش هشدار داد: پس از شکست مطلق و ناکامی سیاسی، این فرد دیگر دغدغه «امنیّت اسرائیل» را ندارد بلکه مشغول مانورهایی برای بقای سیاسی است.


1
 رسوایی اخلاقی در ارتش جنایتکار رژیم صهیونیستی/ افزایش جنون آمیز پرونده‌های تجاوز و تعرض جنسی
۱۴ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

رسوایی اخلاقی در ارتش جنایتکار رژیم صهیونیستی/ افزایش جنون آمیز پرونده‌های تجاوز و تعرض جنسی

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، شبکه عبری «کان» در گزارشی اعلام کرد شمار پرونده‌های مرتبط با تعرض و تجاوز جنسی در ارتش رژیم صهیونیستی به شکل چشمگیری افزایش یافته و سالانه صدها تا هزاران گزارش در این زمینه به واحد مشاور امور جنسیتی ارتش ارائه می‌شود.

بر اساس این گزارش، حجم بالای شکایت‌ها و پرونده‌های ثبت‌شده، ابعاد گسترده‌ای از مشکلات اخلاقی و انضباطی در ساختار ارتش رژیم صهیونیستی را نشان می‌دهد.

رسانه‌های عبری پیش‌تر نیز گزارش‌هایی درباره پرونده‌های آزار جنسی در ارتش این رژیم منتشر کرده بودند؛ موضوعی که به یکی از چالش‌های داخلی نهاد نظامی صهیونیستی تبدیل شده است.


1
 افشای جنون‌آمیز پرونده‌های تجاوز جنسی در ارتش رژیم صهیونیستی - تسنیم
۱۵ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

افشای جنون‌آمیز پرونده‌های تجاوز جنسی در ارتش رژیم صهیونیستی - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، شبکه عبری «کان» در گزارشی از وضعیت وخیم اخلاقی در نهاد نظامی رژیم صهیونیستی خبر داد و اعلام کرد که آمار پرونده‌های تعرض و تجاوز جنسی در ارتش این رژیم به شکلی «جنون‌آمیز» افزایش یافته است.

طبق گزارش این رسانه صهیونیستی، سالانه صدها تا هزاران گزارش از موارد تجاوز جنسی به «واحد مشاور امور جنسیتی» ارتش واصل می‌شود که نشان‌دهنده عمق فساد در ساختار این نهاد است. رژیم صهیونیستی| آیزنکات همچنان در حال پیشتازی است اندیشکده صهیونیستی: تبعات توافق مکه دست آخر دامن اسرائیل را خواهد گرفت حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

انتهای پیام/   


1
 ادامه جنایات وحشیانه شهرک‌نشینان صهیونیست/ ۱۲ فلسطینی زخمی شدند
۲۶ دقیقه قبل / سایت مشرق

ادامه جنایات وحشیانه شهرک‌نشینان صهیونیست/ ۱۲ فلسطینی زخمی شدند

به گزارش مشرق، منابع خبری از زخمی شدن ۱۲ فلسطینی در حملات وحشیانه شهرک نشینان صهیونیست خبر دادند.

منابع فلسطینی از یورش شهرک نشینان صهیونیست به مناطقی بین روستاهای المغیر و ابوفلاح در رام الله در کرانه باختری خبر دادند.

به گفته این منابع،‌در نتیجه این حملات وحشیانه، ۱۲ شهروند فلسطینی زخمی شدند.

شهرک نشینان صهیونیست در جنایتی دیگر، به یک خودروی فلسطینی که در جاده «مرج سیع» میان شهرکهای ابوفلاح و المغیر در شمال شرقی رام الله در حال حرکت بود، حمله کردند و سبب واژگونی آن شدند.


1
 بیانیه مشترک مصر، قطر و ترکیه در محکومیت حملات اخیر رژیم صهیونیستی به غزه
۴۳ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

بیانیه مشترک مصر، قطر و ترکیه در محکومیت حملات اخیر رژیم صهیونیستی به غزه

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، سه کشور مصر، قطر و ترکیه در بیانیه‌ای مشترک حملات اخیر رژیم صهیونیستی به نوار غزه را که به شهید و زخمی شدن غیرنظامیان منجر شده است، به‌شدت محکوم کردند.

این سه کشور در این بیانیه نگرانی عمیق خود را نسبت به نقض‌های مستمر در نوار غزه ابراز و تأکید کردند: «تشدید حملات اسرائیل، تلاش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی را در مرحله‌ای حساس تضعیف می‌کند.»

در ادامه این بیانیه بر ضرورت اجرای تمامی تعهدات اسرائیل بر اساس توافق آتش‌بس در غزه تأکید شده است.

سه کشور مذکور همچنین بر ضرورت خودداری از هرگونه اقدامی که بتواند آتش‌بس در غزه را تضعیف کند یا به تشدید تنش منجر شود، تأکید کردند.

مصر، قطر و ترکیه همچنین با اشاره به پیامدهای ویرانگر تجاوزات ادامه‌دار رژیم صهیونیستی در منطقه، بار دیگر از جامعه بین‌المللی و «شورای صلح» تحت رهبری دونالد ترامپ خواستند اقدامات لازم را برای تضمین پایبندی به آتش‌بس و اجرای قطعنامه ۲۸۰۳ شورای امنیت سازمان ملل انجام دهند.

این سه کشور همچنین خواستار اعمال فشار موثر و کارآمد برای جلوگیری از هرگونه تشدید بیشتر تنش‌ها شدند.