قیمت طلا امروز




 سایت جابویژن / ۱۴۰۵/۰۴/۲۷

استخدام IT Help Desk در خودرو45

برای مشاهده آگهی استخدام IT Help Desk در خودرو45 کلیک کنید و رزومه خود را به صورت رایگان ارسال کنید
 استخدام IT Help Desk در خودرو45




 اخبار جدید

 روایت آیت‌الله صانعی از اولین دیدارش با امام/ علت تعطیلی درس امام چه بود؟
۱ ساعت قبل / سایت جماران

روایت آیت‌الله صانعی از اولین دیدارش با امام/ علت تعطیلی درس امام چه بود؟

آیت الله کاشانی در بستر بیماری افتاده بود. آن روزها برای ایشان سرودهای مبتذلی می ساختند. امام اما...

 مقصد بعدی بازار کجاست؟
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

مقصد بعدی بازار کجاست؟

بازار سرمایه پس از رشد خیره‌کننده خود در نیمه نخست سال 1399 تا اواسط پاییز 1403 جز در چند مقطع کوتاه دستخوش نزول یا رکود بود. نزول بازار سرمایه در نیمه دوم سال 1399 بیش از هر چیز معلول حباب شکل گرفته در قیمت سهام در ابتدای سال بود؛ اما افت و خیزهای شاخص از سال 1400 و تا پیش از تجاوز مرحله اول رژیم صهیونیستی در خردادماه 1404 عمدتا ناشی از متغیرهای کلان اقتصادی کشور بوده است. رشد نرخ بهره بدون ریسک یا سود اوراق درآمد ثابت دولتی، سیاست‌های انقباضی بانک مرکزی، افزایش شدید اختلاف قیمتی نرخ دلار آزاد با نرخ دلار نیمایی، افزایش شدید قیمت انرژی برای صنایع و اصرار دولت بر قیمت‌گذاری دستوری محصولات شرکت‌ها در دولت پیشین در کنار برخی عوامل ساختاری همچون قطعی مکرر برق در تابستان و گاز در زمستان و ابلاغ بخش‌نامه‌های متعدد و خلق‌الساعه، اصلی‌ترین دلایل رکود طولانی بازار تا زمستان 1403 محسوب می‌شوند.

 یکشنبه ۲۲ شهریورماه نخستین روز ماه ربیع‌الثانی است
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

یکشنبه ۲۲ شهریورماه نخستین روز ماه ربیع‌الثانی است

گزارش استهلال ماه ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هجری قمری از سوی ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری منتشر شد؛ بر این اساس ماه ربیع الاول ۳۰ روزه بوده و آغاز ماه ربیع الثانی ۱۴۴۸ روز یکشنبه ۲۲ شهریور ماه خواهد بود.

 پشت پرده تراکم‌های جنگی تهران
۱ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

پشت پرده تراکم‌های جنگی تهران

بررسی تخلفات شهرداری تهران در اعطای تراکم تشویقی برای بازسازی املاک آسیب‌دیده از جنگ، گزارش نظارتی شورای شهر و واکنش شورای عالی شهرسازی.

 راه بقای خانواده در دوران تعلیق + فایل صوتی
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

راه بقای خانواده در دوران تعلیق + فایل صوتی

مخاطب اصلی این نوشته خانواده‌های طبقه متوسط هستند. این متن برای کسانی نوشته نشده است که سرمایه‌های بزرگ دارند و می‌توانند میان انواع فرصت‌های سرمایه‌گذاری و مصرف آزادانه انتخاب کنند، منظور بیشتر خانواده‌هایی است که حاصل چند دهه کارشان خانه‌ای، اندک پس‌اندازی، حقوق بازنشستگی یا درآمد ماهانه‌ای است و نیز خانواده‌هایی که دیگر پس‌انداز قابل‌توجهی ندارند و مساله اصلی‌شان این است که چگونه درآمد جاری خود را اداره کنند و سطح زندگی‌شان را تا حد ممکن حفظ کنند.

 برپایی نمایشگاه «آهن زاد» در ارسباران
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

برپایی نمایشگاه «آهن زاد» در ارسباران

نمایشگاه انفرادی «آهن زاد» شامل آثار مجسمه مهرداد باور در گالری هنر فرهنگسرای ارسباران برپاست. مهرداد باور متولد ۱۳۳۹ تهران از کودکی علاقه به کارهای هنری داشته و از سال ۱۳۶۸ شروع به ساخت حجم‌های فلزی کرده و اولین نمایشگاه انفرادی خود را در تابستان ۱۳۹۴در گالری میرعلی برپا کرده است. در بیانیه این نمایشگاه آمده است: «حجم‌های من نه بازنمایی‌اند و نه روایت‌گر داستانی از پیش تعیین‌شده؛ آنها وضعیت‌اند، مکث‌اند و امکان مواجهه. فلز برای من ماده‌ای خنثی نیست؛ حافظه‌دار است، زخم‌پذیر است و مقاومت می‌کند. هر برش، هر اتصال و هر تعادل ناپایدار، ردی از کشاکش میان اراده و محدودیت را در خود حمل می‌کند؛ پس می‌آفرینیم: نه برای ارائه پیام، بلکه برای برانگیختن پرسش و نه برای تحمیل حس، بلکه برای ایجاد امکان احساس.

یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ - 13 September 2026