قیمت طلا امروز




 سایت بورس 24 / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

افت محسوس درآمد «ثپهران» در تیرماه

به گزارش کدال نگر بورس24، توسعه ساختمان سپهر تهران در مدت 7 ماهه 1140 میلیارد تومان درآمد شناسایی نموده است.
 افت محسوس درآمد «ثپهران» در تیرماه

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش کدال نگر بورس24 ،  توسعه ساختمان سپهر تهران در مدت 7 ماهه 1140 میلیارد تومان درآمد شناسایی نموده است. بیشترین درامد این دوره از محل فروش واحد های ساختمانی در جریان ساخت و  فروش واحد های ساختمانی آماده فروش  محقق شده که به ترتیب 802 و 311 میلیارد تومان می باشد.

درامد تیر ماه این شرکت 3 میلیارد تومان گزارش شده است که نسبت به ماه قبل کاهش بیش از 90 درصد داشته است. …




 اخبار جدید

 حامد بیدی: با این شبکه اینترنت، چگونه رؤیای هوش مصنوعی ملی را داریم؟ | هوش مصنوعی حتی مناسبات سیاسی دنیا را هم تغییر می‌دهد
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

حامد بیدی: با این شبکه اینترنت، چگونه رؤیای هوش مصنوعی ملی را داریم؟ | هوش مصنوعی حتی مناسبات سیاسی دنیا را هم تغییر می‌دهد

اقتصادنیوز:حامد بیدی، کنشگر حق اینترنت می‌گوید: وسط یک کویر، بدون آب و زیرساخت، نمی‌توان تصویب کرد که قرار است آنجا به یک باغ بزرگ صادراتی تبدیل شود.این آرزو، آرزوی زیبایی است؛ اما بر پایه واقعیت‌های موجود بنا نشده است. در حوزه هوش مصنوعی هم همین اتفاق در حال رخ دادن است.

 خسارت به 27 فرودگاه در جنگ
۴ ساعت قبل / روزنامه شرق

خسارت به 27 فرودگاه در جنگ

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران گفت در جریان جنگ اخیر، ۲۷ فرودگاه کشور در بخش‌های مختلف آسیب دیدند؛ خسارت‌هایی که فقط به یک بخش محدود نبود و سطوح پروازی، ساختمان‌های ایمنی، تجهیزات کمک‌ناوبری، بخش‌های بازرسی و ترمینال‌های مسافری را نیز در بر می‌گرفت.

 ناترازی انرژی در ایران چگونه برطرف می‌شود؟
۳۰ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

ناترازی انرژی در ایران چگونه برطرف می‌شود؟

ناترازی انرژی را نباید صرفا به کمبود تولید تقلیل داد. مساله اصلی، چگونگی تأمین خدمات انرژی با کمترین هزینه برای اقتصاد است. نیروگاه، خط انتقال، افزایش تولید گاز، ذخیره‌سازی، بهینه‌سازی ساختمان، مدیریت بار و انعطاف‌پذیری تقاضا، همگی گزینه‌هایی برای ایجاد ظرفیتند. سیاستگذار بنابراین نباید فقط بپرسد چقدر باید تولید کنیم، بلکه باید بپرسد هر واحد ظرفیت مورد نیاز را با کمترین هزینه چگونه ایجاد کنیم؛ گاهی پاسخ در سمت عرضه است و گاهی در سمت تقاضا.

 عرضه بنزین به قیمت ۱۰ هزار تومان آغاز شد
۸ ساعت قبل / سایت تابناک

عرضه بنزین به قیمت ۱۰ هزار تومان آغاز شد

از راس ساعت ۰۰:۰۰ بامداد ۱۷ شهریور، نرخ سوخت سهمیه جایگاه‌ها از ۵ هزار تومان به ۱۰ هزار تومان افزایش یافت.

 ترمز دلار
۵ ساعت قبل / سایت روزنامه سازندگی

ترمز دلار

چرا ایران برنده جنگ اقتصادی آمریکا و چین نمی‌شود؟

 چرخش انرژی مسکو به سمت شرق و قطب شمال - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

چرخش انرژی مسکو به سمت شرق و قطب شمال - تسنیم

روس‌نفت نخستین محموله نفت پروژه عظیم وستوک را در شرایط تحریم و خروج شرکای غربی، از شرق سیبری ارسال کرد.

سه شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ - 8 September 2026