قیمت طلا امروز




 سایت بورس 24 / ۱۴۰۵/۰۵/۰۴

شفاف‌سازی «غپاک» چرا هزینه‌های مالی ۴۵ درصد کاهش یافت؟

به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت صنایع شیر ایران با نماد «غپاک» پیرو انتشار صورت‌های مالی حسابرسی نشده منتهی به تاریخ ۱۴۰۵.۰۳.۳۱، گزارشی را جهت شفاف‌سازی تغییرات...
 شفاف‌سازی «غپاک» چرا هزینه‌های مالی ۴۵ درصد کاهش یافت؟

به گزارش کدال نگر بورس24 ، شرکت صنایع شیر ایران با نماد «غپاک» پیرو انتشار صورت‌های مالی حسابرسی نشده منتهی به تاریخ ۱۴۰۵.۰۳.۳۱، گزارشی را جهت شفاف‌سازی تغییرات کلیدی در عملکرد مالی شرکت نسبت به دوره مشابه سال گذشته منتشر کرد.

شرکت «پاک» ۶ مورد کلیدی را به عنوان دلایل اصلی تغییرات عملکردی خود معرفی کرده است:

۱. تحلیل درآمد (فروش): رشد ۱۴۰ درصدی در میزان فروش نسبت به دوره مشابه سال گذشته، عمدتاً ناشی از تعدیل قیمت فروش محصولات و افزایش نرخ فروش در سال جاری بوده است.

۲. تحلیل بهای تمام شده محصولات: افزایش بهای تمام شده محصولات در مقایسه با دوره قبل، از عوامل زیر نشأت گرفته است:    افزایش نرخ خرید مواد اولیه و اقلام بسته‌بندی.    افزایش هزینه دستمزد مستقیم و سربارهای تولیدی.

۳. تحلیل نسبت بهای تمام شده به فروش: با وجود افزایش هزینه‌ها، شاهد کاهش یک درصدی در نسبت بهای تمام شده به فروش هستیم. این موضوع نشان‌دهنده مدیریت مؤثر هزینه و کنترل بهتر بهای تمام شده در فرآیند تولید شرکت است.

۴. تحلیل هزینه توزیع، فروش و اداری: افزایش این هزینه‌ها به دلیل:    افزایش هزینه‌های توزیع و حمل محصولات به واسطه اعمال سیاست‌های فروش محصولات جهت عرضه به بازار (تحویل در محل).    انتقال نیروی پخش سراسری به شرکت پاک بوده و در نتیجه منجر به افزایش هزینه‌های توزیع فروش و اداری شده است.

۵. تحلیل هزینه مالی: کاهش ۴۵ درصدی هزینه‌های مالی در این دوره، ناشی از عدم دریافت تسهیلات در دوره مالی جدید می‌باشد.

۶. تحلیل سودآوری: شاهد افزایش چشمگیر ۴۴ درصدی در سود عملیاتی هستیم. این افزایش ناشی از:    سیاست‌های مدیریت در کنترل بهای تمام شده.    بهینه‌سازی سبد محصولات با تمرکز بر محصولات با ارزش افزوده بالا است.





 خاستگاه‌های تاریخی ثروت و رفاه | مرور کتاب تازه‌منتشرشده انتشارات دنیای اقتصاد؛‌ «جهان چگونه ثروتمند شد؟»

خاستگاه‌های تاریخی ثروت و رفاه | مرور کتاب تازه‌منتشرشده انتشارات دنیای اقتصاد؛‌ «جهان چگونه ثروتمند شد؟»

اقتصادنیوز: چرا برخی جوامع در طول دو قرن گذشته توانسته‌اند به ثروت، رفاه، تولید و سطح زندگی بی‌سابقه‌ای دست یابند، درحالی‌که برخی دیگر همچنان با فقر، رشد اقتصادی پایین، بی‌ثباتی و توسعه‌نیافتگی مواجه‌اند؟ آیا ثروتمند شدن کشورها نتیجه برخورداری از منابع طبیعی، موقعیت جغرافیایی و دسترسی به بازارهاست یا باید ریشه‌های آن را در نهادهای سیاسی و اقتصادی، فرهنگ، دانش، فناوری، سرمایه انسانی و کیفیت حکمرانی جست‌وجو کرد؟

 قیمت جدید گوشت مرغ امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ + جدول

قیمت جدید گوشت مرغ امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ + جدول

بازار گوشت مرغ این روزها با ثبات نسبی قیمت‌ها همراه شده و عرضه مناسب، فضای خریدوفروش انواع مرغ را از نوسان‌های هیجانی دور کرده است.

 نتایج مثبت واکسن سرطان پوست سهام شرکت مدرنا را سه برابر کرد

نتایج مثبت واکسن سرطان پوست سهام شرکت مدرنا را سه برابر کرد

سهام مدرنا پس از اعلام نتایج موفقیت‌آمیز واکسن سرطان پوست، در معاملات روز چهارشنبه ۱۷۷ درصد جهش کرد و حدود ۴۴ میلیارد دلار به ارزش بازار این شرکت افزود؛ اتفاقی که نگاه سرمایه‌گذاران را دوباره به آینده مدرنا و ظرفیت رشد آن در صنعت داروسازی جلب کرده است.

 پیش‌بینی قیمت طلا شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ طلا گران می‌شود؟

پیش‌بینی قیمت طلا شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ طلا گران می‌شود؟

بازار طلا در آخرین روزهای مرداد ۱۴۰۵ در محدوده‌های حساس قیمتی قرار گرفته و قیمت طلای ۱۸ عیار بار دیگر به مرز ۲۰ میلیون تومان نزدیک شده است. در معاملات ۲۸ مرداد، طلای ۱۸ عیار تا حدود ۱۹ میلیون و ۷۵۹ هزار تومان پیش رفت و هم‌زمان اونس جهانی حوالی ۴۳۵۰ دلار معامله شد. حالا [ ]

 سهم اشتغال دولتی زنان با افزایش سن بیشتر می‌شود

سهم اشتغال دولتی زنان با افزایش سن بیشتر می‌شود

اکوایران: داده‌های مربوط به ترکیب اشتغال در بخش خصوصی و عمومی نشان می‌دهد زنان سهم به‌مراتب بیشتری از مردان در اشتغال بخش عمومی دارند. به‌طوری‌که بیش از یک‌چهارم زنان شاغل ۳۰ ساله و بیشتر در بخش عمومی مشغول به کارند، در حالی که این نسبت برای مردان تنها ۱۲ درصد است.

 قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / توقف دلار در آستانه کریدور 190هزار تومانی

قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / توقف دلار در آستانه کریدور 190هزار تومانی

قیمت دلار در آخرین روز معاملاتی هفته بدون تغییر نسبت به روز گذشته باقی ماند و بازار با وجود اعلام محاصره اقتصادی آمریکا علیه ایران، واکنش فوری نشان نداد.