قیمت طلا امروز




 سایت بورس 24 / ۱۴۰۵/۰۴/۳۱

خانه تکانی در «وآتی»؛ بسته پیشنهادی املاک اصفهان و تهران روی میز فروش

به گزارش کدال‌نگر بورس ۲۴، شرکت گروه سرمایه‌گذاری آتیه دماوند با نماد «وآتی»، در اقدامی هماهنگ برای چابک‌سازی ترازنامه و نقد کردن دارایی‌های غیرمولد خود، دو فرا...
 خانه تکانی در «وآتی»؛ بسته پیشنهادی املاک اصفهان و تهران روی میز فروش

به گزارش کدال‌نگر بورس24 ، شرکت گروه سرمایه‌گذاری آتیه دماوند با نماد «وآتی»، در اقدامی هماهنگ برای چابک‌سازی ترازنامه و نقد کردن دارایی‌های غیرمولد خود، دو فراخوان مزایده عمومی را به طور همزمان منتشر کرد. این شرکت که از زیرمجموعه‌های مهم در گروه سرمایه‌گذاری صنعت و معدن محسوب می‌شود، در نظر دارد بسته متنوعی از املاک مسکونی، تجاری و حتی ناوگان خودرویی خود را از طریق رقابت عمومی واگذار کند.

در بخش نخست این واگذاری‌ها که در راستای افشای اطلاعات بااهمیت (گروه ب) صورت گرفته، «وآتی» لیست بلندی از املاک خود را عرضه کرده است. این لیست شامل ۵ دستگاه آپارتمان مسکونی در شهر اصفهان، یک دستگاه آپارتمان در جزیره کیش و یک آپارتمان مسکونی در تهران است.

علاوه بر بخش مسکونی، یک باب سرقفلی مغازه (مجهز به بالکن و انباری) و یک قطعه زمین با بنای احداثی در تهران نیز در لیست فروش قرار گرفته‌اند. پراکندگی جغرافیایی این املاک در قطب‌های اقتصادی کشور نشان‌دهنده عزم جدی مدیریت برای خروج از املاک مازاد و تمرکز بر فعالیت‌های اصلی سرمایه‌گذاری است.

در اطلاعیه دوم که به طور همزمان منتشر شده، آتیه دماوند یک دستگاه خودروی رنو مگان ۲۰۰۰ اتوماتیک، مدل ۱۳۹۲ به رنگ مشکی متالیک را نیز به مزایده گذاشته است. اگرچه ارزش این خودرو در مقایسه با املاک میلیاردی شرکت ناچیز به نظر می‌رسد، اما تجمیع این واگذاری‌ها نشان‌دهنده سیاست کلی شرکت در جهت تجمیع نقدینگی است.

طبق اعلام شرکت، تاریخ فراخوان و برگزاری هر دو مزایده ۱۴۰۵.۰۴.۳۱ بوده و پیش‌بینی می‌شود نتایج نهایی و برندگان این رقابت در تاریخ ۱۴۰۵.۰۵.۱۱ مشخص شوند. سهامداران «وآتی» باید توجه داشته باشند که موفقیت در این فروش‌ها می‌تواند منجر به شناسایی سود غیرعملیاتی قابل توجهی در صورت‌های مالی دوره آتی شود. با توجه به تفاوت احتمالی ارزش دفتری این دارایی‌ها با قیمت روز بازار، خروجی این مزایده‌ها می‌تواند محرک مثبتی برای نماد «وآتی» در بازار سرمایه باشد.

مدیریت شرکت تأکید کرده است که به محض نهایی شدن فرآیند فروش و مشخص شدن مبالغ دقیق، آثار مالی آن را از طریق سامانه کدال به اطلاع عموم خواهد رساند.





 سود خالص ولپارس به ۵۲۰ میلیارد ریال رسید
۴۸ دقیقه قبل / سایت صدای بورس

سود خالص ولپارس به ۵۲۰ میلیارد ریال رسید

شرکت لیزینگ پارسیان با نماد «ولپارس» در گزارش مالی ۶ ماهه منتهی به ۳۱ تیر ۱۴۰۵، از رشد ۱۵ درصدی سود خالص نسبت به دوره مشابه سال قبل خبر داد.

 ورود ناو هواپیمابر جورج واشنگتن به خاورمیانه
۱۶ ساعت قبل / روزنامه تعادل

ورود ناو هواپیمابر جورج واشنگتن به خاورمیانه

فرماندهی مرکزی نیروهای تروریستی آمریکا، از استقرار ناو هواپیمابر «جورج واشنگتن» در خاورمیانه خبر داد.

 شوک مثبت در بازار کریپتو / بیت‌کوین دوباره اوج گرفت
۱۳ ساعت قبل / روزنامه تعادل

شوک مثبت در بازار کریپتو / بیت‌کوین دوباره اوج گرفت

قیمت بیت‌کوین در معاملات روزانه نزدیک به ۶ درصد افزایش یافت و پس از ماه‌ها فشار فروش، به بالای ۶۹ هزار دلار صعود کرد.

 روایت‌سازی علیه هرمز زیر آتش بازار؛ نفت 94 دلاری چه می‌گوید؟
۱۳ ساعت قبل / سایت نورنیوز

روایت‌سازی علیه هرمز زیر آتش بازار؛ نفت 94 دلاری چه می‌گوید؟

چند روز است رسانه‌های غربی با برجسته‌کردن عبور محدود نفتکش‌ها از مسیر جنوبی تنگه هرمز، از بازگشت جریان نفت سخن می‌گویند؛ اما ایجاد مسیر ویژه با حمایت نظامی آمریکا، افزایش هزینه حمل و نفت 94 دلاری نشان می‌دهد، هرمز هنوز به شرایط عادی بازنگشته است.

 سهم اشتغال دولتی زنان با افزایش سن بیشتر می‌شود
۱۵ ساعت قبل / سایت اکوایران

سهم اشتغال دولتی زنان با افزایش سن بیشتر می‌شود

اکوایران: داده‌های مربوط به ترکیب اشتغال در بخش خصوصی و عمومی نشان می‌دهد زنان سهم به‌مراتب بیشتری از مردان در اشتغال بخش عمومی دارند. به‌طوری‌که بیش از یک‌چهارم زنان شاغل ۳۰ ساله و بیشتر در بخش عمومی مشغول به کارند، در حالی که این نسبت برای مردان تنها ۱۲ درصد است.

 هوا خنک تر می شود
۱۲ ساعت قبل / روزنامه تعادل

هوا خنک تر می شود

مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: دمای هوا طی روز‌های آینده در بسیاری از مناطق کشور خنک‌تر می‌شود.