قیمت طلا امروز




 سایت بورس 24 / ۱۴۰۵/۰۵/۰۴

رشد ۸۳ درصدی درآمد تیرماه بیمه تعاون

به گزارش کدال‌نگر بورس ۲۴، شرکت بیمه تعاونی تعاون با نماد «وتعاون» گزارش فعالیت ماهانه منتهی به تیر ۱۴۰۵ را منتشر کرد.
 رشد ۸۳ درصدی درآمد تیرماه بیمه تعاون

به گزارش کدال‌نگر بورس24 ، شرکت بیمه تعاونی تعاون با نماد «وتعاون» گزارش فعالیت ماهانه منتهی به تیر ۱۴۰۵ را منتشر کرد؛ گزارشی که از تداوم رشد حق‌بیمه تولیدی این شرکت در ۴ ماهه نخست سال مالی جاری حکایت دارد. در کنار رشد درآمد، بررسی سبد بیمه‌ای و وضعیت خسارت پرداختی نیز نشان می‌دهد رشته ثالث-اجباری همچنان بیشترین سهم را هم در بخش پرتفوی و هم در بخش خسارت به خود اختصاص داده است.

بر اساس اطلاعات منتشرشده در سامانه کدال، درآمد حق‌بیمه صادره شرکت بیمه تعاونی تعاون از ابتدای سال مالی تا پایان تیر ۱۴۰۵ در مجموع به ۳۶۹۹ میلیارد تومان رسیده است. همچنین این شرکت در تیرماه به تنهایی ۱۲۲۰ میلیارد تومان حق‌بیمه تولید کرده است.

مقایسه عملکرد تیرماه با دوره مشابه سال قبل نشان می‌دهد درآمد ماهانه وتعاون با رشد ۸۳ درصدی همراه بوده است؛ موضوعی که از بهبود قابل توجه تولید حق‌بیمه در این شرکت خبر می‌دهد.

بررسی سبد بیمه‌ای وتعاون نشان می‌دهد در تیرماه، بیشترین سهم از حق‌بیمه تولیدی در میان رشته‌های مختلف بیمه‌ای مربوط به رشته ثالث-اجباری بوده است. این رشته در ماه مورد گزارش ۵۷۴ میلیارد تومان سهم از پرتفوی شرکت را به خود اختصاص داده است.

پس از آن، رشته درمان با ۲۱۲ میلیارد تومان در جایگاه دوم پرتفوی بیمه‌ای شرکت قرار گرفته است. این ترکیب نشان می‌دهد بخش عمده درآمد بیمه‌ای وتعاون همچنان بر محور رشته‌های پرتکرار و پرتقاضای بازار بیمه، به‌ویژه ثالث و درمان، متمرکز است.

طبق این گزارش، شرکت بیمه تعاونی تعاون از ابتدای سال مالی جاری تا پایان تیرماه، در مجموع ۲۱۷۶ میلیارد تومان خسارت به بیمه‌گذاران و بیمه‌شدگان خود پرداخت کرده است. از این رقم، ۶۸۵ میلیارد تومان تنها در تیرماه پرداخت شده است.

مقایسه حجم خسارت پرداختی با سطح حق‌بیمه تولیدی، یکی از شاخص‌های مهم در ارزیابی عملکرد شرکت‌های بیمه‌ای به شمار می‌رود و می‌تواند تصویر روشن‌تری از کیفیت پرتفوی و نسبت خسارت شرکت ارائه دهد.

در بخش خسارت‌ها نیز رشته ثالث-اجباری بیشترین سهم را به خود اختصاص داده است. بر اساس اطلاعات منتشرشده، مجموع خسارت پرداختی این رشته در ۴ ماهه نخست سال مالی به ۹۱۷ میلیارد تومان رسیده که معادل حدود ۴۲ درصد از کل خسارت پرداختی شرکت در این دوره است.

این موضوع نشان می‌دهد همان‌طور که رشته ثالث-اجباری سهم بالایی در تولید حق‌بیمه شرکت دارد، در سمت خسارت نیز اصلی‌ترین رشته اثرگذار بر عملکرد وتعاون محسوب می‌شود.

در مجموع، گزارش تیرماه بیمه تعاونی تعاون از تداوم رشد درآمد حق‌بیمه صادره و تمرکز بالای پرتفوی شرکت بر رشته ثالث-اجباری حکایت دارد. ثبت ۳۶۹۹ میلیارد تومان حق‌بیمه صادره در ۴ ماهه، تحقق ۱۲۲۰ میلیارد تومان درآمد در تیرماه، رشد ۸۳ درصدی حق‌بیمه ماهانه و پرداخت ۲۱۷۶ میلیارد تومان خسارت، مهم‌ترین نکات این گزارش به شمار می‌رود.

همچنین سهم بالای رشته ثالث-اجباری در هر دو بخش درآمد و خسارت، نکته مهمی است که می‌تواند در تحلیل وضعیت عملیاتی و نسبت خسارت شرکت مورد توجه فعالان بازار سرمایه قرار گیرد.





 همکاری شین‌هان کره جنوبی با سولانا برای انتشار صندوق توکنیزه‌شده - سرمایه و بورس
۱۱ ساعت قبل / سایت سرمایه و بورس

همکاری شین‌هان کره جنوبی با سولانا برای انتشار صندوق توکنیزه‌شده - سرمایه و بورس

شرکت مدیریت دارایی شین‌هان کره جنوبی با بنیاد سولانا، شرکت Etherfuse و صرافی غیرمتمرکز Orca برای بررسی امکان انتشار و توزیع یک صندوق توکنیزه‌شده مبتنی بر وون کره جنوبی همکاری می‌کند. این اقدام می‌تواند گام مهمی در مسیر ورود دارایی‌های مالی سنتی به شبکه‌های بلاکچینی و گسترش کاربرد سولانا در حوزه دارایی‌های دنیای واقعی باشد.

 محمد طبیبیان: مشکل بنیادی‌، ساختار تصمیم‌گیری و منافعی است که اصلاحات ضروری را دشوار می‌کند | از ابتدای انقلاب تضاد نگرش‌ها به توسعه داریم
۶ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

محمد طبیبیان: مشکل بنیادی‌، ساختار تصمیم‌گیری و منافعی است که اصلاحات ضروری را دشوار می‌کند | از ابتدای انقلاب تضاد نگرش‌ها به توسعه داریم

اقتصادنیوز: درباره معیشت مردم، خطر فوری و ملموس، تورم بسیار بالاست. اقتصاد ایران در شرایطی قرار گرفته است که خطر تثبیت تورم در سطوح بسیار بالا و حتی حرکت به سوی نرخ‌های سه‌رقمی را نمی‌توان نادیده گرفت.

 هشدار نارنجی بارندگی در ۵ استان کشور
۱۰ ساعت قبل / سایت هم میهن

هشدار نارنجی بارندگی در ۵ استان کشور

سازمان هواشناسی هشدار نارنجی رگبار، رعدوبرق و احتمال وقوع سیلاب در برخی استان‌های شمالی و شمال‌شرقی کشور صادر کرد.

 پول‌شویی و خانه‌های لوکس + فایل صوتی
۴ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

پول‌شویی و خانه‌های لوکس + فایل صوتی

وقتی از عوامل افزایش قیمت مسکن سخن می‌گوییم، معمولا فهرستی آشنا از تورم تا نرخ بهره، هزینه ساخت، قیمت زمین، کمبود عرضه و رشد نقدینگی پیش روی ما قرار می‌گیرد. اما عاملِ پول‌شویی کمتر دیده ‌شده است. این عامل نیز می‌تواند در شکل‌گیری قیمت‌ها نقش داشته باشد؛ عاملی که نه در آمارهای معمول بازار مسکن به‌سادگی دیده می‌شود و نه لزوما در مدل‌های متعارف سیاستگذاری مسکن جایگاه روشنی دارد.

 مرزهای زمینی جایگزین بنادر جنوبی نمی‌شوند؛ ۸۵ درصد تجارت ایران از جنوب انجام می‌شود-مسعود دانشمند
۱۲ ساعت قبل / سایت عصرایران

مرزهای زمینی جایگزین بنادر جنوبی نمی‌شوند؛ ۸۵ درصد تجارت ایران از جنوب انجام می‌شود-مسعود دانشمند

به گفته عضو پرسابقه اتاق بازرگانی ایران، حجم تجارت ایران با امارات در گذشته حدود ۲۰ میلیارد دلار صادرات و واردات بود، اما بخش قابل توجهی از این مناسبات در یک...

 گزارشی از روند حضور استارتاپ ها الکام‌پیچ/ تمدید زمان ثبت‌نام
۴ ساعت قبل / سایت توسعه برند

گزارشی از روند حضور استارتاپ ها الکام‌پیچ/ تمدید زمان ثبت‌نام

استقبال گسترده استارتاپ‌ها در دوره جدید این رویداد: پس از بررسی اولیه درخواست‌های دریافت‌شده، ۵۶ استارتاپ و تیم نوآور شرایط حضور در بخش ارایه الکام‌پیچ ۱۴۰۵ را به دست آورده‌اند؛ تیم‌هایی که از میان تعداد قابل توجهی از درخواست‌های ثبت‌شده انتخاب شده‌اند و از نظر حوزه فعالیت، تنوع قابل توجهی دارند.