قیمت طلا امروز




 سایت بورس 24 / ۱۴۰۵/۰۵/۰۳

شانس رونق پایدار بازار کم است!

نوسان قیمت فلزات گرانبها هفته پیش شدید نبود و در نهایت عملکرد بازار طلا کمی مثبت شد. در مطلب حاضر به نتیجه نظرسنجی این هفته کیتکو درباره وضعیت بازار طلا در هفته...
 شانس رونق پایدار بازار کم است!
بورس24 : روز گذشته در پایان معاملات هفته در بازارهای جهان، قیمت نقد و آتی طلا به ترتیب در سطح 4050 دلار و 4055 دلار قرار گرفت. قیمت نقره، پلاتین و پالادیوم به ترتیب 58.5 دلار، 1600 دلار و 1250 دلار بود. عملکرد بازار طلا هفته پیش کمی مثبت بود. قبل از بررسی وضعیت بازار به نتیجه نظرسنجی این هفته کیتکو درباره وضعیت بازار در هفته جاری اشاره می کنیم.

در نظرسنجی این هفته، 22 درصد تحلیلگران و 59 درصد سرمایه گذاران درباره افق بازار خوشبین بودند. در مقابل، 39 درصد تحلیلگران و 19 درصد سرمایه گذاران معتقد بودند قیمت ها کاهش می یابد. دو هفته پیش عملکرد بازار طلا منفی بود.

آنچه گذشت

هفته پیش نوسان شاخص دلار و نرخ بازده اوراق 10 ساله خزانه در آمریکا شدید نبود. روز گذشته در پایان معاملات هفته رقم شاخص دلار در سطح 101.5 قرار گرفت که بالاتر از ابتدای هفته بود. نرخ بازده اوراق 10 ساله در سطح 4.7 درصد قرار گرفت که این هم بالاتر از ابتدای هفته بود. رشد این دو مانع رونق بازار طلاست.

قیمت طلا روزهای دوشنبه و سه شنبه رشد کرد و به 4160 دلار در هر اونس رسید و در سه روز پایانی هفته بازار نزولی بود. هفته پیش مانند چند ماه گذشته، تحولات خاورمیانه و دیدگاه ها درباره سیاست های پولی بانک مرکزی آمریکا بیشترین تاثیر را بر بازار طلا داشتند.

تنش در خاورمیانه در دو هفته گذشته شدت پیدا کرده و نتیجه این روند، رشد شدید قیمت نفت و کاهش قیمت طلا بوده است. بازار طلا زیر فشار است زیرا پیش بینی می شود به دلیل رشد قیمت نفت، تورم در آمریکا بالا رود و بانک مرکزی این کشور نرخ های بهره را در ماه های آینده حداقل یک بار بالا ببرد. افزایش نرخ های بهره به زیان بازار طلاست.

سرنوشت خاورمیانه چه می شود؟

پاسخ هایی که به این سوال داده می شود چندان امیدبخش نیست. برخی تحلیلگران معتقدند تنش در این منطقه افزایش خواهد یافت و مدتی ادامه می یابد. در خوشبینانه ترین حالت، در ماه های آینده شرایط به تدریج بهتر می شود و ثبات افزایش خواهد یافت.

اگر این پیش بینی تحقق یابد قیمت طلا فعلا رشد نخواهد کرد. تنش در خاورمیانه و بالا باقی ماندن قیمت نفت به معنای رشد فشار تورمی در آمریکا و جهان است و احتمالا در برخی کشورها نرخ های بهره بالا برده می شود. این به زیان بازار طلاست.

در سناریوی یاد شده سال آینده میلادی شرایط بهتر می شود یعنی شاهد رشد قیمت طلا خواهیم بود اما درباره میزان رشد قیمت ها هیچ چیز مشخص نیست. قیمت طلا و نقره پایان ماه ژانویه به 5600 دلار و 121 دلار رسید که رکوردهای جدید بودند. بعید است امسال رکوردهای جدید ثبت شود.

خرید طلا از سوی بانک های مرکزی ادامه پیدا خواهد کرد اما این عامل به اندازه ای قدرتمند نیست که سبب رشد چشمگیر بازار طلا سود.

در هفته ها و ماه های آینده نهادهای سرمایه گذاری دیدگاه های جدید درباره افق بازار طلا خواهند داشت. برخی از آنها اخیرا رقم پیش بینی خود از قیمت طلا در پایان سال جاری میلادی را پایین آورده اند. نهادهای یاد شده معمولا پس از تغییر جهت بازار دیدگاه خود را درباره افق بازار تغییر می دهند. این یعنی باید بسیار محتاط بود و بر تحولات روزانه و روندها نظارت داشت.

انتظار می رود در هر سناریو، نوسان قیمت طلا در ماه های آینده شدید باشد بنابراین باید با دید بلندمدت وارد بازار شد. واکنش هیجانی به رویدادهای روزانه اشتباه است.

رویکرد بانک مرکزی آمریکا به نرخ های بهره بسیار مهم است و این یعنی اگر این نهاد بهروشنی اعلام کند به فکر بالا بردن نرخ های بهره نیست قیمت طلا رشد خواهد کرد. این هفته روزهای سه شنبه و چهارشنبه نشست سیاستگذاری بانک مرکزی آمریکا برگزار می شود و بعید است در این نشست نرخ های بهره بالا برده شود. سخنان ریییس بانک مرکزی پس از نشست اهمیت بالایی برای بازارها بویژه بازار طلا دارد.

هفته جاری

این هفته در تقویم اقتصاد جهان یک هفته بسیار مهم است زیرا سه بانک مرکزی بزرگ یعنی بانک مرکزی آمریکا، بانک مرکزی ژاپن و بانک مرکزی انگلستان نشست سیاستگذاری دارند از سوی دیگر داده های مهم از اقتصاد آمریکا، چین و اروپا در اختیار سرمایه گذاران قرار می گیرد و نیز خبرها از تحولات خاورمیانه بر رفتار سرمایه گذاران موثر خواهد بود. بدین ترتیب باید برای تغییرات بزرگ در ارزش دارایی ها آماده بود.



 اخبار طلا و ارز

اخبار طلا و ارز

بازار طلا و ارز همواره به عنوان یک بازار جذاب برای سرمایه گذاران خرد و کلان مطرح بوده است. تغییرات لحظه ای در کنار تحلیل های کارشناسی به مخاطبان این امکان را می دهد تا تصمیمات درستتری در این بازار بگیرند. در سرویس طلا و ارز اقتصاد نیوز ، علاوه بر انتشار ق

 قیمت رمزارزها در روز سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵؛ اتریوم، سولانا، ریپل و دوج‌کوین چند؟

قیمت رمزارزها در روز سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵؛ اتریوم، سولانا، ریپل و دوج‌کوین چند؟

اقتصادنیوز: بازار رمزارزها در روز سه‌شنبه چهره‌ای دوگانه داشت؛ در حالی که اتریوم و سولانا در مسیر صعود حرکت کردند و XRP نزدیک مرز یک دلار نوسان داشت، دوج‌کوین، شیبا و تون‌کوین همچنان زیر فشار فروش قرار گرفتند.

 قیمت طلا امروز در بازار - نرخ گرم، مثقال و اونس جهانی

قیمت طلا امروز در بازار - نرخ گرم، مثقال و اونس جهانی

طلا امروز با افزایش ۰٫۰۰ درصدی، از ۱۹٬۳۰۴٬۰۰۰ (نوزده میلیون و سیصد و چهار هزار ) تومان به ۱۹٬۳۰۴٬۰۰۰تومان رسید.

 قیمت سکه، نیم سکه، ربع سکه و سکه گرمی امروز در بازار

قیمت سکه، نیم سکه، ربع سکه و سکه گرمی امروز در بازار

سکه امروز با افزایش ۰٫۰۰ درصدی، از ۱۹۲٬۰۱۰٬۰۰۰ (یکصد و نود و دو میلیون و ده هزار ) تومان به ۱۹۲٬۰۱۰٬۰۰۰تومان رسید.

 قیمت طلا امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد 1405/ کاهش قیمت طلا

قیمت طلا امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد 1405/ کاهش قیمت طلا

اقتصادنیوز: قیمت طلا امروز با کاهش 70 دلاری نسبت به روز گذشته، 4334 (چهار هزار و سیصد و سی و چهار) دلار نرخ‌گذاری شد.

 جنگ آبراه‌ها در راه است؟ | قمار اوکراین و دوری تهران از دام پهن شده

جنگ آبراه‌ها در راه است؟ | قمار اوکراین و دوری تهران از دام پهن شده

اقتصادنیوز: تنش‌های ایران و اوکراین اگر باعث ادغام جبهه‌های نبرد در اروپا و خاورمیانه نشود، دست‌کم جغرافیای بی‌ثباتی را گسترش می‌دهد.

 افزایش قیمت بنزین، مسیر حرکت نقدینگی را تغییر می‌دهد؟ | گلوانی: گرانی بنزین یک شوک موقت تورمی ایجاد می‌کند نه تورم 150 درصدی!

افزایش قیمت بنزین، مسیر حرکت نقدینگی را تغییر می‌دهد؟ | گلوانی: گرانی بنزین یک شوک موقت تورمی ایجاد می‌کند نه تورم 150 درصدی!

اقتصادنیوز: یک پژوهشگر و کارشناس اقتصادی گفت: در حال حاضر تورم ماهانه بالای ۵ تا ۶ درصد است و تورم نقطه‌ای و سالانه نیز بالای 83 یا 84 درصد قرار دارد. بنابراین این‌طور نیست که اگر در قیمت بنزین افزایش جدی صورت بگیرد، تورم ناگهان به سمت ۱۵۰ درصد یا اعداد مشابه حرکت کند؛ چنین اتفاقی رخ نخواهد داد.

 فرسایش خاموش

فرسایش خاموش

بخش زیادی از این میزان آسیب‌پذیری موجود در تبلیغات ذاتی است. تبلیغات همیشه نخستین هزینه‌ای است که در بحران حذف می‌شود؛ همان بودجه‌هایی که روزی محور رشد بودند، امروز نخستین گزینه برای صرفه‌جویی‌اند. اما آنچه امروز تجربه می‌کنیم دیگر یک شوک ناگهانی نیست؛ یک وضعیت فرسایشی ممتد است، بی‌افق روشن. در چنین شرایطی، «صبر کوتاه‌مدت» معنا ندارد. تاب‌آوری تنها با تنوع‌بخشی به مشتریان، حرکت از کمپین‌های مقطعی به همکاری‌های کوچک اما پیوسته و اتکا به داده ممکن است؛ چیزی که تبلیغات را از «هزینه قابل‌حذف» به «سرمایه‌گذاری قابل‌دفاع» بدل می‌کند.