قیمت طلا امروز




 سایت اسپوتنیک / ۱۴۰۵/۰۴/۲۵

جنگ هرمز جهان را تغییر می دهد

پس از حدود ده روز ناکامی نیروهای مسلح آمریکا دوباره آمریکایی ها بحث مذاکره را شروع کرده اند و صدای دو دستگی از خود را نشان می دهد.ج دی ونس معاون اول رئیس جمهوری ایالات متحده در اظهاراتی گفته باز کردن تنگه هرمز راهکار نظامی ندارد و ایرانی...
 جنگ هرمز جهان را تغییر می دهد



۱ ساعت قبل / سایت مشرق

خواهان مسیر دیپلماسی از سوی آمریکا و ایران هستیم

به گزارش مشرق، وزارت خارجه هند اعلام کرد که خواستار حل‌وفصل مسالمت‌آمیز تنش‌های بین ایران و آمریکا از طریق گفت‌وگو و دیپلماسی است.

راندیر جی‌سوال، سخنگوی وزارت امور خارجه هند گفت که هند تحولات را در غرب آسیا به دقت زیر نظر دارد.

وی در نشست خبری تأکید کرد: ما طرفدار حل‌وفصل مسالمت‌آمیز از طریق گفت‌وگو و دیپلماسی هستیم.


۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

الجزیره: نگاه ترامپ به وضعیت ایران نشان‌دهنده فقدان اطلاعاتی است که از داخل ایران دریافت می‌شود

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از «انتخاب»؛ در ادامه این مطلب آمده است: به گفته او، ترامپ منازعه را از منظر سود و زیان و اعداد و ارقام می‌بیند و معتقد است نابودی نیروی هوایی و دریایی ایران، کاهش ارزش پول ملی و افزایش تورم، می‌تواند موجب فروپاشی نظام شود.

اما او درک نمی‌کند که ایران محاسبات دیگری نیز دارد و ممکن است برای دفاع از حاکمیت و تصمیم‌گیری ملی خود، تمام این فشارها را تحمل کند.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید


۲ ساعت قبل / سایت تابناک

چین؛ مانع بزرگ محاصره اقتصادی ایران

به گزارش تابناک به نقل از فرارو؛ جیمز استاوریدیس، دریادار بازنشسته نیروی دریایی آمریکا، گفت وعده دونالد ترامپ، برای تحت فشار قرار دادن شدید اقتصادی ایران، «بهترین گزینه از میان مجموعه‌ای از گزینه‌های بد» است، هرچند اجرای آن احتمالا با مشکلاتی همراه خواهد بود.

به گزارش سی‌ان‌ان، استاوریدیس با اشاره به گزینه‌های پیش روی دولت آمریکا اظهار کرد واشنگتن می‌تواند «به درگیری‌های تمام‌عیار بازگردد» یا «از آن کنار بکشد».

او افزود گزینه دیگری که ترامپ در حال دنبال کردن آن است، درخواست از «بقیه جهان برای مشارکت در این محاصره» است.

ترامپ پیش‌تر از اجرای یک «دی‌دی اقتصادی» علیه ایران سخن گفته و تهدید کرده است کشور‌هایی که همچنان با تهران تجارت کنند، با «پیامد‌های اقتصادی بسیار شدیدی» مواجه خواهند شد.

استاوریدیس در ادامه گفت: «فکر می‌کنم این موضوع مشکل‌ساز خواهد شد و چین تنها نخستین کشوری است که از پذیرفتن افتخار مشارکت در محاصره ایران خودداری خواهد کرد.»

این اظهارات پس از آن مطرح شد که پکن اعلام کرد «تحریم‌ها و تاکتیک‌های فشار، راه‌حل نیستند.»




 گرجستان به تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران نپیوست
۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

گرجستان به تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران نپیوست

نماینده حزب حاکم گرجستان اعلام کرد تفلیس تصمیم‌های سیاست خارجی خود را بر اساس منافع ملی اتخاذ می‌کند و همراهی با تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران را نپذیرفته است.

 تاثیر توافق بر قیمت گوشت چرخ‌کرده در آمریکا
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

تاثیر توافق بر قیمت گوشت چرخ‌کرده در آمریکا

ترامپ نوشت: امروز توافقی را نهایی کردم که قیمت گوشت چرخ‌کرده را برای خانواده‌های زحمتکش آمریکایی به‌طور قابل‌توجهی کاهش خواهد داد.

 روسیه: پیشنهادهای جدید صلح اوکراین باید با واقعیت‌های میدانی منطبق باشد
۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

روسیه: پیشنهادهای جدید صلح اوکراین باید با واقعیت‌های میدانی منطبق باشد

معاون وزیر خارجه روسیه با اعلام آمادگی مسکو برای بررسی پیشنهادهای جدید درباره پایان جنگ اوکراین، گفت که هر طرحی برای حل‌وفصل این بحران باید با واقعیت‌های میدانی سنجیده شود.

 پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در جنوب سوریه
۲۳ ساعت قبل / سایت تابناک

پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در جنوب سوریه

نیروهای ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل با ۲ تانک و سه خودروی نظامی به سمت تل الداریات در حومه جنوبی قنیطره در جنوب سوریه پیشروی کردند.

 نامزد حامی فلسطین، رقیبش که مورد حمایت «لابی اسرائیل» در کالیفرنیا بود شکست داد
۸ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

نامزد حامی فلسطین، رقیبش که مورد حمایت «لابی اسرائیل» در کالیفرنیا بود شکست داد

عایشه وهاب، دموکرات مترقی، در انتخابات ویژه برای کرسی کالیفرنیا در مجلس نمایندگان آمریکا، پیروزی چشمگیری به دست آورد و ملیسا هرناندز را در رقابتی که با هزینه‌های قابل توجه گروه‌های لابی طرفدار اسرائیل مشخص شده بود، شکست داد.

 سفر ولیعهد عربستان به فرانسه برای دیدار با امانوئل ماکرون
۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

سفر ولیعهد عربستان به فرانسه برای دیدار با امانوئل ماکرون

محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، در سفری رسمی وارد فرانسه شد تا با رئیس‌جمهور این کشور درباره تحولات جاری در منطقه غرب آسیا گفتگو کند.