قیمت طلا امروز




 روزنامه ستاره صبح / ۱۴۰۵/۰۵/۰۴

حمایت آمریکا و اسرائیل از گروه های تجزیه طلب/ برنامه واشنگتن برای تهران تفرقه افکنی در داخل و تحریک و تجهیز تجزیه طلبی است

حسین کنعانی مقدم، درباره احتمال ورود گروه های کرد به درگیری مستقیم با جمهوری اسلامی، گفت: سال ها است که اتاق فرماندهی گروه های مسلح کرد در اقلیم کردستان با حضور مستقیم موساد و توسط نظامیان اسرائیلی، فرانسوی، انگلیسی و آمریکایی اداره می شود. این گروه ها آموزش دیده و تجهیز شده اند.
 حمایت آمریکا و اسرائیل از گروه های تجزیه طلب/ برنامه واشنگتن برای تهران تفرقه افکنی در داخل و تحریک و تجهیز تجزیه طلبی است

ستاره صبح - مریم اسدی: شبکه المیادین در گزارشی از تلاش آمریکا برای ترغیب رهبران گروه های مسلح کردستان عراق، به منظور مشارکت مستقیم آنها در جنگ علیه جمهوری اسلامی خبر داده است. وارد کردن این‌ها به درگیری با ایران، برای اولین بار در جنگ ۴۰ روزه از سوی دونالد ترامپ مطرح شد. رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد که به آنها سلاح داده، اما این گروه‌ها سلاح ‌های ارسال شده را برای خود نگه داشته اند! این روزها نیز آمریکا تحرکاتی در اقلیم دارد و سران و رهبران دو طرف دیدارهایی با هم دارند. ستاره صبح در گفت‌وگو با حسین کنعانی مقدم، کارشناس و تحلیلگر نظامی به بررسی این موضوع پرداخته که در ادامه می‌خوانید:

حسین کنعانی مقدم، درباره احتمال ورود گروه های کرد به درگیری مستقیم با جمهوری اسلامی، گفت: سال‌ها است که اتاق فرماندهی گروه های مسلح کرد در اقلیم کردستان با حضور مستقیم موساد و توسط نظامیان اسرائیلی، فرانسوی، انگلیسی و آمریکایی اداره می‌شود. این گروه‌ها آموزش دیده و تجهیز شده‌اند. ترامپ در خلال جنگ ۱۲ روزه اعتراف کرد که به این گروه‌ها سلاح داده است و حمایت نظامی و تجهیزاتی آمریکا از کردها علنی شد.

وی در ادامه افزود: تجهیزات نظامی و اطلاعاتی که این گروه‌ها در اختیار دارند از طریق این قدرت‌ها تأمین می‌شود. از این طریق اقدامات جاسوسی یا خرابکارانه‌ای علیه ایران انجام شده و می‌شود و برای استمرار این مسیر امنیت این گروه‌ها توسط آمریکا و هم پیمانانش تأمین می‌شود.

کنعانی مقدم با اشاره به تلاش های واشنگتن برای تحریک گروه های کرد، اضافه کرد: آمریکا اخیرا نشستهایی با سران گروه های مسلح کرد ترتیب داده و احزاب کرد مخالف ایران را برای اجرای عملیاتی مشترک ترغیب کرده است. اطلاعات رسیده نشان می‌دهد که از مجاهدین خلق هم برای این عملیات دعوت شده است. البته این گروه از ابتدا با آمریکا و اسرائیل همکاری داشت ولی این بار صحبت از عملیاتی ویژه است و برای این اقدام فراخوان داده شده است.

وی در این رابطه اظهار داشت: ترامپ در حمله به ایران نتوانست به اهدافش برسد. مسئله هسته‌ای ایران که رئیس‌جمهور آمریکا این همه درباره اش مانور داده بود حل نشد و حتی امکان استفاده جهان از تنگه هرمز هم با این اقدام ایالات متحده از دست رفت. از این رو مواجهه واشنگتن با تهران روی تفرقه افکنی در داخل و تحریک و تجهیز تجزیه طلبی خواهد بود.

این کارشناس سیاسی ضمن یادآوری موضع حقوقی دولت عراق در قبال این ماجرا گفت: دولت مرکزی عراق با ایران توافق نامه امنیتی دارد و باید مانع از فعالیت گروه های مخالف جمهوری اسلامی در سرتاسر عراق شود. اقلیم کردستان نیز از این قاعده مستثنی نیست. اقلیم بارها اعلام کرده که اجازه نمی‌دهد خاک اقلیم معبری برای اقدامات تروریستی باشد. ولی متأسفانه با این وجود اردوگاه های آموزشی این گروه‌ها در برخی از نقاط اقلیم پابرجاست و در حال فعالیت در اربیل، باشماق و سلیمانیه هستند. دولت اقلیم در کنترل و برخورد سخت با این گروه‌ها ناتوان است.وی در ادامه تاکید کرد: ایران در چهارچوب حفظ و حراست از منافع و امنیت ملی در حال مقابله با این گروه‌ها است. وقتی تهدید علنی و جدی است مقابله ایران با آنها نیز مشروع است. مرکز فرماندهی گروه‌های تروریستی وابسته به آمریکا و اسرائیل در مناطق غربی کشور است و این تهدید بیشتر از نواحی مرزی متوجه ماست. در این معادله ترکیه نیز با اراده ایران همراهی می‌کند، چون نگران است که تحرکات گروه های کرد به خاکش سرایت کند.

حسین کنعانی مقدم در پایان گفت‌وگو در رابطه با سرنوشت ورود نیروهای کرد به درگیری پیش بینی کرد: ترامپ می‌خواهد جبهه دیگری باز کند تا فشار بیشتری بر ایران وارد شود. اعراب ضرب المثلی دارند که می‌گوید: «الغریق یتشبث بکل حشیش، یعنی آدمی که در حال غرق شدن است به هر خس و خاشاکی چنگ می‌زند تا خود را نجات بدهد.» تحریک و تجهیز گروه های کرد آخرین تلاش ترامپ برای رهایی خود از بن بستی است که در آن گیر کرده است، ولی جمهوری اسلامی در این مرحله هم توان مقابله را خواهد داشت.





 قطر: تلاش ما بر ادامه میانجیگری بین ایران و آمریکا متمرکز است
۱۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

قطر: تلاش ما بر ادامه میانجیگری بین ایران و آمریکا متمرکز است

وزیر امور خارجه قطر از تداوم تلاش‌های میانجیگرانه این کشور بین ایران و آمریکا خبر داد.

 ببینید|قالیباف و هیئت پارلمانی ایران به زیارت حرم امام حسین(ع) رفتند - تسنیم
۵ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ببینید|قالیباف و هیئت پارلمانی ایران به زیارت حرم امام حسین(ع) رفتند - تسنیم

رئیس مجلس و هیئت پارلمانی ایران در جریان سفر به عراق، به زیارت مضجع شریف امام حسین(ع) مشرف شدند.

 حضور رئیس مجلس در کاظمین + عکس
۱۴ ساعت قبل / سایت تابناک

حضور رئیس مجلس در کاظمین + عکس

رئیس مجلس در ادامه سفر به عراق به زیارت مضجع شریف امام کاظم(ع) و امام جواد(ع) در کاظمین مشرف شد.

 صحبت‌های قالیباف مقابل مجسمه شهید سلیمانی در عراق+ ویدیو
۱۴ ساعت قبل / سایت اکوایران

صحبت‌های قالیباف مقابل مجسمه شهید سلیمانی در عراق+ ویدیو

محمدباقر قالیباف در سفر به عراق، در کنار تندیس شهید قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس، از شکل‌گیری «نظم جدید در منطقه» گفت.

 آزمون‌های بورد، تضمین‌کننده استانداردهای پزشکی و اطمینان مردم از کیفیت درمان است
۱۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

آزمون‌های بورد، تضمین‌کننده استانداردهای پزشکی و اطمینان مردم از کیفیت درمان است

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه بازدید از محل طراحی سؤالات آزمون بورد تخصصی و فوق‌تخصصی، با اشاره به حضور حدود ۲۷۰ استاد از ۲۴ رشته فوق‌تخصصی در فرآیند طراحی سؤالات، گفت: آزمون‌های بورد از مهم‌ترین آزمون‌های حوزه پزشکی است و طراحی سؤالات استاندارد و دقیق، نقش مهمی در تثبیت استانداردهای پزشکی و اطمینان از توانمندی پزشکان برای ارائه خدمت به مردم دارد.

 هشدار یک نماینده درباره ادعاهای بی‌سند: مراقب آسیب به روابط اقتصادی باشیم
۹ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هشدار یک نماینده درباره ادعاهای بی‌سند: مراقب آسیب به روابط اقتصادی باشیم

نماینده مردم خدابنده در مجلس، با انتقاد از طرح برخی ادعاهای بدون مستندات علیه فعالان اقتصادی در فضای مجازی هشدار داد که ورود به پرونده‌های اقتصادی بر اساس حدس و گمان، علاوه بر خدشه‌دار کردن اعتبار افراد، می‌تواند به روابط اقتصادی و بین‌المللی کشور نیز آسیب بزند.