قیمت طلا امروز




 سایت جهان نیوز / ۱۴۰۵/۰۴/۳۰

«نبرد با خرچنگ» انیمیشن تابستانی سینماها شد | جهان نیوز

انیمیشن سینمایی «نبرد با خرچنگ» به کارگردانی مازیار محمدی‌نژاد از ۳۱ تیر روی پرده‌ی سینماهای سراسر کشور می‌رود.
 «نبرد با خرچنگ» انیمیشن تابستانی سینماها شد | جهان نیوز



 آخر این هفته چه فیلم‌های سینمایی از تلویزیون پخش می‌کند؟
۳۰ دقیقه قبل / سایت صفحه سیاست

آخر این هفته چه فیلم‌های سینمایی از تلویزیون پخش می‌کند؟

صفحه سیاست-

فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی و انیمیشن «تی ۳۴»، «گرانبهای من»، «انتظار»، «مربی»، «پروژه ۷۴۹»، «آبی روشن»، «سقوط در یخ»، «۸۸»، «تحقیقات جنایی پنجشنبه ها»، «ماموریت مادر دختری»، «داستان سامرا»، «بعد از غبار»، «زیبای بی نظیر»، «پنجم می روز نبرد»، «ملک سلیمان»، «بازی سرنوشت»، «گرگ»، «شرق»، «زیر نور ماه»، «به پیش»، «حصار ضد خرگوش»، «تولد یک پروانه»، «دیپلو داینا»، «فرمانروای آب»، «گوتیا»، «مورو در برابر سولو»، «هر شب تنهایی»، «داستان اسباب‌بازی۳» و «۲۰۰۱: ادیسه فضایی»؛ پنج‌شنبه و جمعه ـ ۲۹ و ۳۰ مرداد ماه ـ مصادف با شهادت حضرت امام حسن عسکری علیه السلام و آغاز امامت حضرت ولیعصر (عج) از شبکه‌های سیما روی آنتن می‌روند.  شبکه یک سیما

فیلم سینمایی «تی ۳۴» به کارگردانی «آلکسی سیدورووا»، جمعه ۳۰ مرداد ماه ساعت ۱۶:۰۰ از شبکه یک سیما پخش خواهد شد.

داستان این فیلم با بازی الکساندر پتروف، ایرینا استارشنبام و ویکتور دوبرونراوف؛ درباره گروهی از سربازان و خدمه یک تانک شوروی در جریان جنگ جهانی دوم است که در پشت خطوط دشمن گرفتار می‌شوند. آنها با یک تانک T۳۴ آسیب‌دیده تلاش می‌کنند از محاصره نیروهای آلمانی فرار کنند. فرمانده گروه می‌داند که مهمات و سوخت محدودی دارند و هر درگیری می‌تواند آخرین نبردشان باشد. در مسیر فرار، آنها با سربازان و غیرنظامیانی روبه‌رو می‌شوند که هرکدام به نوعی قربانی جنگ شده‌اند. اختلاف میان اعضای خدمه و فشار دائمی دشمن، گروه را در آستانه فروپاشی قرار می‌دهد. با این حال، آنها تصمیم می‌گیرند به جای فرار صرف، از تانک و تجربه نظامی خود برای نجات دیگران استفاده کنند و ... شبکه دو سیما

فیلم سینمایی «گرانبهای من» به کارگردانی «سون مو نون و چنگ وون لی»، جمعه ۳۰ مرداد ماه ساعت ۰۸:۰۰ از شبکه دو سیما پخش خواهد شد.
داستان این فیلم با بازی جین جو، جونگ سئو یئون و جانگ های جین؛ درباره مرد جوانی به نام جائه است که به عنوان کارفرمای گروه نمایشی کار می کند. او متوجه درگذشت همکارش در اثر یک حادثه می شود. وی برای خبر دادن به خانواده او و همچنین گرفتن طلبی که از متوفی داشته به خانه او می رود، اما در آنجا تنها به دختر ۶ ساله زن که همزمان ناشنوا و نابینا است مواجه می شود. از سوی دیگر صاحب خانه …



 بیانیه کانون کارگردانان سینما درباره طرح مقابل با نفوذ: سینما برای زنده ماندن به امنیت نیاز دارد
۵۲ دقیقه قبل / سایت هم میهن

بیانیه کانون کارگردانان سینما درباره طرح مقابل با نفوذ: سینما برای زنده ماندن به امنیت نیاز دارد

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از ایسنا ، کانون کارگردانان سینمای ایران به مصوبه مجلس اشاره کرد و افزود: «سینما به امنیت اندیشه و امکان آفرینش آزاد هنری نیاز دارد.»

در ادامه بیانیه آمده است :مصوبه مجلس شورای اسلامی درباره مجازات و محرومیت دائمی فیلمسازان و فعالان حوزه فرهنگ و هنر نگرانی‌هایی جدی را در سطح جامعه سینما و اهالی فرهنگ و هنر ایجاد کرده.

البته بدیهی است حمایت از امنیت ملی و مقابله با هرگونه مداخله یا نفوذ بیگانه، ضرورت دارد، اما این ضرورت نباید بهانه‌ و دستاویزی برای ایجاد عناوین مجرمانه مبهم و قابل تفسیر و تعیین مجازات‌های سنگین و مادام‌العمر برای فعالیت‌های هنری و حرفه‌ای شود.

هنر و سینما عرصه اندیشه، روایت و بیان است و فیلمساز را نباید صرفاً به دلیل ساخت یک اثر یا نوع نگاه خود، از حق فعالیت حرفه‌ای محروم کرد. محرومیت مادام‌العمر از شغل و حرفه یا خدمات دولتی مجازاتی بسیار سنگین است که با اصل تناسب جرم و مجازات و نیز حق انتخاب شغل که در اصل ۲۸ قانون اساسی به رسمیت شناخته شده، در تعارض است.

قانون‌گذار باید توجه داشته باشد در حوزه هنر، مرز میان نقد، روایت، بازنمایی یک واقعیت، تخیل هنری با آنچه ممکن است "سیاه‌نمایی" یا عناوین مشابه آن تلقی شود، بسیار باریک است و نمی‌شود با تعابیر کلی و بدون معیارهای روشن آن را جرم‌انگاری کرد و برایش مجازات در نظر گرفت. قانون باید روشن و دقیق باشد تا هنرمند نگران نباشد چه چیزی در اندیشه و اثرش ممکن است، بعدها، جرم باشد و مستوجب مجازاتی شود که تمام آینده حرفه‌ای او را از بین ببرد.

سینمای ایران در طول دهه‌ها با تلاش کارگردانان، نویسندگان، و دیگر دست‌اندرکاران خود شکل گرفته و بخش مهمی از اعتبار فرهنگی کشور را در جهان به دست آورده است. اختلاف نظر با یک فیلم یا نقد محتوای آن، امری طبیعی است؛ اما پاسخ به یک اثر هنری نباید سلب موقت یا همیشگی امکان آفرینش از هنرمند باشد.

کانون کارگردانان سینمای ایران خواستار آن است که مفاد این مصوبه با دقت و با توجه به اصول قانون اساسی، حقوق شهروندی، حقوق حرفه‌ای هنرمندان و اصل تناسب جرم و مجازات مورد بازنگری قرار گیرد تا اختلاف نظرهای فرهنگی و هنری منتهی به ایجاد محرومیت‌های مختلف برای سینماگران و هنرمندان نشود.



 رئیس مجلس به کربلا رسید
۲ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

رئیس مجلس به کربلا رسید

جوان آنلاین: محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، امروز (پنجشنبه ۲۹ مرداد) به در ادامه برنامه‌های سفر هیأت پارلمانی ایران به کشور عراق، به کربلا سفر کرده و به مضجع حضرت عباس
(ع) مشرف شدند.

رئیس مجلس شورای اسلامی، صبح روز گذشته با هدف گفت‌و‌گو درباره تحولات منطقه، تقویت همکاری‌های راهبردی تهران و بغداد و بررسی راهکار‌های مشترک برای کمک به برقراری ثبات و امنیت در غرب آسیا، در رأس یک هیات بلندپایه پارلمانی، تهران را به مقصد بغداد ترک کرد.

محمد باقر قالیباف در بدو ورود به بغداد به منظور ادای احترام در محل شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابو مهدی المهندس حضور پیدا کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در روز نخست سفر به عراق، با رئیس مجلس، رئیس جمهور و نخست وزیر عراق دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

قالیباف، در دومین روز سفر به کشور عراق، در ساعت آغازین صبح امروز با فائق زیدان، رئیس شورای عالی قضایی عراق دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

رئیس مجلس در ادامه دومین روز سفر خود به کشور عراق، با قاسم حسن العبودی، مشاور امنیت ملی عراق دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

محمد باقر قالیباف در دومین روز سفر خود به عراق در نشست مشترک با فعالان اقتصادی ایران و عراق شرکت کرد.

شرکت در مراسم چهلمین روز خاکسپاری پیکر قائد شهید امت در کربلای معلی از دیگر برنامه‌های سفر رئیس مجلس در دومین روز سفر به کشور عراق است.



 اعتصاب گسترده در فرودگاه اسرائیل؛ فعالیت بن گوریون مختل شد
۳ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

اعتصاب گسترده در فرودگاه اسرائیل؛ فعالیت بن گوریون مختل شد

جوان آنلاین: به نقل از المیادین، رسانه‌های صهیونیستی اعلام کردند که فرود هواپیما‌ها در فرودگاه اسرائیلی بن گوریون به دلیل اعتصاب کارمندان این فرودگاه در اعتراض به شرایط کاری و کمبود نیروی انسانی متوقف شده است.

به گزارش مهر، بر اساس این گزارش وزیر حمل و نقل رژیم صهیونیستی از مسئولان فرودگاه خواسته است کمیته کارگران را به دادگاه ارجاع داده تا به این اعتصاب «غیرقانونی» پایان دهد.

در همین راستا وزیر امور دارایی رژیم صهیونیستی به شدت از کارگرانی که دست به اعتصاب زده‌اند انتقاد کرد.



 درخواست برای اخراج فوری شجاع خلیل‌زاده از تیم ملی
۵ دقیقه قبل / سایت برترینها

درخواست برای اخراج فوری شجاع خلیل‌زاده از تیم ملی

خبرورزشی: شاید بهتر باشد یک بار برای همیشه تکلیف این موضوع را روشن کنیم؛ آیا در انتخاب بازیکنان تیم ملی، غیر از مسائل فنی، معیار و استاندارد دیگری هم وجود دارد یا نه؟

ماجرا فقط یک شادی بحث‌برانگیز در یک مسابقه باشگاهی نیست. بازیکن ممکن است در فوتبال باشگاهی هر مدل شادی را برای خودش انتخاب کند و حتی بعد از مسابقه هم بگوید این مدل خوشحالی کردن من است. بسیار خب؛ انتخاب با خودش. اما وقتی پای پیراهن تیم ملی وسط می‌آید، دیگر ماجرا فقط انتخاب شخصی نیست.

تیم ملی میلیون‌ها مخاطب دارد و بازیکنی که این پیراهن را می‌پوشد، فقط نماینده خودش نیست.

اینکه یک بازیکن مانند شجاع خلیل‌زاده پس از گلزنی یا پیروزی مقابل تماشاگران رقیب حرکتی تحریک‌آمیز انجام دهد، ممکن است در فوتبال باشگاهی به عنوان بخشی از هیجان مسابقه دیده شود؛ اما آیا همین رفتار وقتی قرار است با پیراهن تیم ملی تکرار شود، باز هم باید کاملاً بی‌اهمیت باشد؟

اتفاقاً اینجا همان جایی است که باید درباره معیارها سؤال کنیم: اینکه آیا تیم ملی ایران برای دعوت از بازیکنانش، کد اخلاقی دارد؟

اگر دارد، چرا درباره اجرای آن چیزی نمی‌شنویم؟ اگر ندارد، چرا نباید داشته باشد؟

تیم ملی قرار نیست مجموعه‌ای از بهترین بازیکنان لیگ باشد که فقط بر اساس فرم و کیفیت فنی کنار هم قرار می‌گیرند. ملی‌پوش شدن، یک عنوان معمولی در فوتبال نیست. بازیکنی که پیراهن ایران را می‌پوشد، باید بداند بخشی از رفتار او زیر ذره‌بین میلیون‌ها ایرانی قرار دارد.

هیچ‌کس نمی‌گوید بازیکن باید بعد از گل مثل مجری مراسم رسمی رفتار کند یا هیجانش را کنار بگذارد. فوتبال بدون هیجان که فوتبال نیست. اما میان شادی و تحریک تماشاگر هم تفاوتی وجود دارد که نمی‌شود آن را نادیده گرفت.

اگر فدراسیون و کادرفنی معتقدند رفتار بازیکنان هیچ ارتباطی با انتخاب آنها ندارد، صریح بگویند. اما اگر برای پیراهن تیم ملی شأن و استانداردی قائل هستیم، بد نیست این استاندارد را برای همه اجرا کنیم؛ برای ستاره، بازیکن باتجربه و حتی کاپیتان تیم ملی...

 





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 توقف مذاکرات به دستور ترامپ و شکست مذاکرات ایران و عمان بر سر تنگه هرمز | مقام آمریکایی: مذاکرات به دلیل احتمال وضع عوارض و تعیین مسیر جدا از تفاهم‌نامه اسلام‌آباد موجب نارضایتی ترامپ شده بود
سایت اقتصادنیوز

توقف مذاکرات به دستور ترامپ و شکست مذاکرات ایران و عمان بر سر تنگه هرمز | مقام آمریکایی: مذاکرات به دلیل احتمال وضع عوارض …

اقتصادنیوز: دو مقام آمریکایی مدعی شکست مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شدند.
 نماینده مجلس: در طرح نفوذ اگر فردی، نقدی وارد کند، باید ثابت کند از مجرای نفوذ نبوده است
سایت هم میهن

نماینده مجلس: در طرح نفوذ اگر فردی، نقدی وارد کند، باید ثابت کند از مجرای نفوذ نبوده است

سخنگوی کمیسیون آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه استانداردهای قانون نویسی در طرح نفوذ رعایت نشده است، گفت: بسیاری از مصادیق و بحث‌های ما در حوزه نفوذ، خیلی فراتر از این‌ مسائل است ولی با این طرح مردم و همچنین همه حوزه‌ها و تعاملات اقتصادی را درگیر خواهیم کرد.
 کشت خشخاش ممنوع است؛ مجوز برای کشت «شقایق الیفرا» صادر شد
سایت رکنا

کشت خشخاش ممنوع است؛ مجوز برای کشت «شقایق الیفرا» صادر شد

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با تأکید بر ممنوعیت قانونی کشت خشخاش گفت: هیچ بحثی در ستاد درباره کشت خشخاش وجود ندارد و آنچه تصویب شده، کشت «شقایق الیفرا» برای تأمین نیازهای مختلف کشور است.
 رئیس ستاد مرکزی اربعین: دولت در خرید و واردات اتوبوس مساعدت کرده
سایت تجارت نیوز

رئیس ستاد مرکزی اربعین: دولت در خرید و واردات اتوبوس مساعدت کرده

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی تاکید کرد: یک مصوبه برای خرید و واردات دو هزار دستگاه اتوبوس و یک مصوبه سه هزار دستگاهی داریم، اما در روند خرید و واردات اتوبوس مشکلاتی وجود دارد که به دلیل دخیل بودن دستگاه‌های مختلف، زمان‌بر می‌شود.
 آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر
سایت جهان صنعت نیوز

آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر

بیش از ۱۵۵ هزار داوطلب در دو گروه آزمایشی هنر و زبان های خارجی رقابت خود را بعد از ظهر امروز پنج شنبه ۲۹ مرداد آغاز کردند.
 بیانیه کانون کارگردانان سینما درباره طرح مقابل با نفوذ: سینما برای زنده ماندن به امنیت نیاز دارد
سایت هم میهن

بیانیه کانون کارگردانان سینما درباره طرح مقابل با نفوذ: سینما برای زنده ماندن به امنیت نیاز دارد

کانون کارگردانان سینمای ایران در پی طرح اخیر مجلس ، بیانیه‌ای منتشر کرد.
 استرس مزمن؛ قطعه تازه‌ای از پازل آپنه خواب
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

استرس مزمن؛ قطعه تازه‌ای از پازل آپنه خواب

پژوهشگران در مطالعه‌ای جدید دریافته‌اند که استرس روانی-اجتماعی مزمن و احساس تنهایی ممکن است نه‌تنها پیامد آپنه خواب، بلکه یکی از عوامل مؤثر بر افزایش خطر ابتلا به این اختلال باشند.
 واکنش فوری چین به تازه‌ترین اقدام ترامپ علیه ایران
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

واکنش فوری چین به تازه‌ترین اقدام ترامپ علیه ایران

سخنگوی وزارت امور خارجه چین در واکنش به تصمیم آمریکا برای تشدید تحریم‌ها علیه ایران اعلام کرد که تشدید تحریم‌ها و فشار کمکی به حل مسئله نخواهد کرد.