قیمت طلا امروز




 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۵/۰۵/۰۵

رئیس کمیسیون امنیت ملی: اوکراین به‌زودی می‌فهمد ایران هیچ اقدامی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد

صدا و سیما/ رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: هر حمله ای به ایران همیشه هزینه دارد و این موضوع امروز هم صادق است. ابراهیم عزیزی، رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس اظهار داشت: آمریکا و اسرائیل به خوبی از این موضوع آگاه هستند. 🔹 آخرین خبر در روبیکا 🔹 آخرین خبر در ایتا 🔹 آخرین خبر در بله
 رئیس کمیسیون امنیت ملی: اوکراین به‌زودی می‌فهمد ایران هیچ اقدامی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد



۵ دقیقه قبل / سایت جماران

بیرانوند در ناگویا نیست

جماران ورزشی؛ تیم فوتبال امید ایران از اواخر شهریورماه باید در مسابقات آسیایی ناگویا به مصاف حریفان خود برود. تیم ایران در این مسابقات با امارات، چین و کره شمالی هم‌گروه است و در اولین دیدار خود نیز در تاریخ 25 شهریورماه به مصاف امارات می‌رود. 

در این شرایط و در حالی که کمتر از یک ماه به آغاز مسابقات ناگویا باقی مانده، از روز گذشته شایعه حضور احتمالی علیرضا بیرانوند در تیم امید به عنوانی یکی از سهمیه‌های بزرگسالان مطرح شده است؛ ایده‌ای که به نظر می‌رسد فقط برای حل مشکل سربازی علیرضا بیرانوند مطرح شده، اما بررسی‌ها نشان می‌دهد این راهکار عملی نیست و به هیچ عنوان بیرانوند نمی‌تواند جایی در لیست تیم امید در ناگویا داشته باشد و کادرفنی این تیم نیز علاقه‌ای به این موضوع ندارد. 

کادرفنی تیم فوتبال امید در اردیبهشت‌ماه طبق مقررات بازی‌های آسیایی، لیست اولیه 50 نفره خود را به شورای المپیک آسیا اعلام کرده که در آن لیست نام علیرضا بیرانوند وجود ندارد. بنابراین حتی در صورت موافقت فدراسیون فوتبال و کادرفنی تیم امید، قوانین مسابقات اجازه حضور بیرانوند در تیم امید ایران در ناگویا را نمی‌دهد.

ضمن اینکه با حضور دروازه‌بانانی مانند محمد خلیفه که سابقه حضور در جام جهانی دارد، همچنین ادیب زارعی و چند دروازه‌بان جوان خوب دیگر، کادر فنی تیم امید نظری روی اضافه شدن بازیکن بزرگسال در خط دروازه ندارد و بیشتر هدف حسین عبدی و کادرش آمادگی تیم امید برای مسابقات انتخابی المپیک است. تنها بازیکن بزرگسال حاضر در لیست تیم امید برای ناگویا، امیرحسین حسین‌زاده است که باید دید باشگاه تراکتور با حضور این بازیکن در تیم امید موافقت خواهد کرد یا خیر. 

براساس این گزارش، علیرضا بیرانوند که به پایان مهلت معافیت تحصیلی خود از خدمت سربازی نزدیک می‌شود، از یک مهرماه باید راهی خدمت مقدس سربازی شود و ظاهراً راهکاری برای تعویق این اتفاق وجود ندارد. این موضوعی است که سردار زاهدی معاون نظام وظیفه عمومی در آبان‌ماه سال 1404 عنوان و تأکید کرد بیرانوند از مهرماه سال 1405 سرباز خواهد بود. 


۱۵ دقیقه قبل / سایت جماران

گمرک: لغو ممنوعیت صادرات کنسرو تن‌ماهی

به گزارش جماران، در خصوص فهـرست ممنوعیت‌های صـادراتی فصـول ١ تا ٢٤ کتاب مقـررات صـادرات و واردات و استثنائـات صـادرات تن ماهی مطابق کـد تعـرفه‌های به شرح ذیل با رعایت سایر ضوابط و مقـررات مربوطه بلامانع است: 

- کنسـرو ماهی تن و اسکیپ جک با کد تعرفه ۱٦٠۴١۴٠٠

- سایر (کنسـرو ماهی) با کد تعرفه ۱٦٠۴١٩٩٠

- سایر ماهی آماده یا محفوظ شده (کنسـرو ماهی) با کد تعرفه ۱٦٠۴۲٠٠٠

 


۱۹ دقیقه قبل / سایت صفحه سیاست

جنگ ایران، بازار گاز آلمان را تحت فشار گذاشت

صفحه سیاست-

ظرفیت مخازن گاز آلمان امسال به میزان قابل توجهی کمتر از سطح برنامه‌ریزی‌شده است و کارشناسان نسبت به پیامدهای آن در ماه‌های سرد سال هشدار داده‌اند.

نزدیک به ۵۰ مرکز ذخیره‌سازی گاز در آلمان در حال حاضر تنها حدود ۵۰ درصد پر هستند؛ در حالی که میزان پر بودن ذخایر در مدت مشابه سال گذشته حدود ۶۵ درصد بود. کارشناسان دستیابی به هدف ۷۰ درصدی تا ماه نوامبر را نیز در شرایط فعلی دشوار می‌دانند. افزایش قیمت گاز و کاهش ذخیره‌سازی

آندریاس شرودر، کارشناس انرژی از شرکت تحلیلی ICIS، وضعیت کنونی بازار را پرریسک توصیف کرده و هشدار داده است که همزمانی چند عامل می‌تواند شرایط را بحرانی کند.

به گفته وی، تغییر وضعیت بازار گاز یکی از عوامل اصلی کاهش ذخایر است. شرکت‌ها معمولاً در تابستان گاز را با قیمت پایین‌تر خریداری و در زمستان که تقاضا افزایش می‌یابد، عرضه می‌کنند؛ اما این الگوی تجاری در شرایط کنونی دیگر اطمینان سابق را ندارد.

جنگ علیه ایران و بسته شدن تنگه هرمز، در کنار افزایش تقاضای جهانی به‌ویژه در آسیا، موجب افزایش قیمت گاز شده است. قیمت گاز اکنون به بیش از ۶۰ یورو به ازای هر مگاوات ساعت رسیده و همین مسئله باعث شده برخی معامله‌گران ذخیره‌سازی گاز را به تعویق بیندازند. وابستگی جدید برلین به LNG

آلمان پس از اختلال در انتقال گاز از طریق خطوط لوله روسیه، تأمین انرژی خود را بازتنظیم کرده و گاز طبیعی مایع یا LNG نقش مهمی در این روند پیدا کرده است.

دولت آلمان با توسعه پایانه‌های LNG و افزایش ظرفیت واردات، امکان تأمین انعطاف‌پذیرتر گاز را فراهم کرده است؛ با این حال، این سیاست وابستگی‌های جدیدی نیز ایجاد کرده است.

حدود ۹۵ درصد از LNG تحویلی به بنادر آلمان در شرایط فعلی از آمریکا تأمین می‌شود؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را درباره وابستگی برلین به بازار جهانی LNG و کشورهای تأمین‌کننده ایجاد کرده است.

کارشناسان هشدار می‌دهند در صورت وقوع زمستان سرد و همزمانی آن با اختلال در عرضه، سطح پایین ذخایر می‌تواند فشار بیشتری بر بازار انرژی آلمان وارد کند.




 آزمایش موشکی بی‌سابقه روسیه در نزدیکی جزایر مورد ادعای ژاپن
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

آزمایش موشکی بی‌سابقه روسیه در نزدیکی جزایر مورد ادعای ژاپن

روسیه یک رزمایش موشکی بی‌سابقه با حضور کشتی‌های نیروی دریایی و یک پرتابگر زمینی در نزدیکی جزایری در شرق دور خود که مورد ادعای ژاپن نیز هستند، انجام داد.

 طراح طرح جنجالی مجلس: بر اساس ماده‌ی ۱۵، همه‌ی اشخاص حقیقی و حقوقی ۳ ماه فرصت دارند تا فعالیت‌ها، قراردادها و ارتباطات جاری خود با کشورهای خارجی را با سازوکار جدید تطبیق داده و در سامانه شفاف کنند
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

طراح طرح جنجالی مجلس: بر اساس ماده‌ی ۱۵، همه‌ی اشخاص حقیقی و حقوقی ۳ ماه فرصت دارند تا فعالیت‌ها، قراردادها و ارتباطات جاری خود با کشورهای خارجی را با سازوکار جدید تطبیق داده و در سامانه شفاف کنند

روح‌الله نجابت، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با نگارش متنی تصریح کرد: بر اساس ماده‌ی ۱۵، همه‌ی اشخاص حقیقی و حقوقی ۳ ماه فرصت دارند تا فعالیت‌ها، قراردادها و ارتباطات جاری خود را با سازوکار جدید تطبیق داده و در سامانه شفاف کنند. هیچ‌کس به خاطر تعاملات گذشته‌اش غافلگیر نخواهد شد.

 کانادا ۷۰ میلیارد دلار برای انرژی پاک و مواد معدنی حیاتی سرمایه‌گذاری می‌کند
۱۸ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

کانادا ۷۰ میلیارد دلار برای انرژی پاک و مواد معدنی حیاتی سرمایه‌گذاری می‌کند

کانادا با رونمایی از یک برنامه سرمایه‌گذاری نزدیک به ۷۰ میلیارد دلار، قصد دارد جایگاه خود را در بازار جهانی انرژی پاک و مواد معدنی حیاتی تقویت کند. محور این طرح، توسعه نیروگاه‌های برق‌آبی در کبک و نیوفاندلند و لابرادور، ساخت زیرساخت‌های انتقال برق و حمایت از پروژه‌های معدنی است.

 علم‌الهدی:  آمریکا یک جریان تمامیت‌خواه است که همه چیز ما را می‌خواهد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

علم‌الهدی: آمریکا یک جریان تمامیت‌خواه است که همه چیز ما را می‌خواهد

امام جمعه مشهد گفت: شش ماه پس از شهادت رهبر، ملت ایران همچنان پرچم‌ها و اجتماعات را رها نکرده و مردانه ایستاده اند تا انتقام مظلومیت و خونخواهی قائد امت را محقق کند.

 خودروی میلیاردی گلزار و تراژدی شکاف طبقاتی
۴۷ دقیقه قبل / سایت عصرایران

خودروی میلیاردی گلزار و تراژدی شکاف طبقاتی

مسئله محمدرضا گلزار نیست. او در این یادداشت بیش از آنکه یک فرد باشد، نماینده پدیده‌ای گسترده‌تر است: تبدیل ثروت به نمایش عمومی و تبدیل سبک زندگی طبقات برخورد...

 ببینید / یک ربات رکورد سریع ترین انسان را شکست
۲ ساعت قبل / سایت انتخاب

ببینید / یک ربات رکورد سریع ترین انسان را شکست

شرکت رباتیک Unitree از یک ربات انسان‌نما به نام سوپرمن رونمایی کرده که موفق شد رکورد سرعت دونده سرشناس اوسین بولت را بشکند. این ربات فقط یک مشکل کوچک دارد، ا...