قیمت طلا امروز




 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۵/۰۵/۰۱

دولت چقدر از دولت و بانک‌های عراق طلبکار است؟ همتی توضیح داد

جماران/ دولت چقدر از دولت و بانک‌های عراق طلبکار است؟ چه صحبت‌هایی در مورد این پول‌ها انجام داده است؟ 🔹 آخرین خبر در روبیکا 🔹 آخرین خبر در ایتا 🔹 آخرین خبر در بله
 دولت چقدر از دولت و بانک‌های عراق طلبکار است؟ همتی توضیح داد



 عارف: شوراهای عالی نباید در امور اجرایی دانشگاه‌ها دخالت کنند/ فرایند جذب هیأت علمی باید اصلاح شود/ پیشرفت‌های علم و فناوری موجب شد تا در دو جنگ تحمیلی اخیر، در برابر دشمنی که پیشرفته‌ترین فناوری‌ها را در اختیار داشت، از خود جانانه دفاع کنیم و پیروز شویم
۱۷ دقیقه قبل / سایت جماران

عارف: شوراهای عالی نباید در امور اجرایی دانشگاه‌ها دخالت کنند/ فرایند جذب هیأت علمی باید اصلاح شود/ پیشرفت‌های علم و فناوری موجب شد تا در دو جنگ تحمیلی اخیر، در برابر دشمنی که پیشرفته‌ترین فناوری‌ها را در اختیار داشت، از خود جانانه دفاع کنیم و پیروز شویم

به گزارش جماران، معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت اصلاح فرایند جذب اعضای هیأت علمی و حفظ منزلت اجتماعی استادان دانشگاه، گفت: شوراهای عالی باید به وظایف سیاست‌گذاری، هدایت و نظارت خود بپردازند و در امور اجرایی دانشگاه‌ها، حتی انتخاب رئیس یک دانشگاه، دخالت نکنند.

وی همچنین حمایت از دانشمندان جوان و رفع موانع و دغدغه‌های آنان را برای تداوم پیشرفت علمی و فناوری کشور ضروری دانست.

 محمدرضا عارف در جلسه کارگروه ارتقای علم و فناوری، ضمن تبریک هفته دولت و با اشاره به پیشرفت‌های علمی و فناوری کشور در دهه‌های اخیر، گفت: علم و فناوری و دانشگاهیان در این دو جهاد میدان‌دار بودند و عملکرد خوب حوزه علم و فناوری در این دو جنگ قابل تقدیر است.

وی افزود: پیشرفت‌های علم و فناوری موجب شد تا در دو جنگ تحمیلی اخیر، در برابر دشمنی که پیشرفته‌ترین فناوری‌ها را در اختیار داشت، از خود جانانه دفاع کنیم و پیروز شویم و دشمن گمان نمی‌کرد ما چنین فناوری‌هایی در اختیار داشته باشیم.

 

 

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه افسران جنگ فناوری، دانشمندان جوان و متخصصان کشور هستند، ادامه داد: دولت، سایر قوا و نهادهای کشور باید از این دانشمندان حمایت کافی کرده و موانع را از بین ببرند تا آنان با انگیزه و نشاط، مسیر پیشرفت کشور در زمینه علم و فناوری را به پیش ببرند.

عارف افزود: رویکرد رئیس‌جمهور و دولت، حل مشکلات دانشگاهیان و دانشمندان کشور و بهره‌گیری از کمک آنان برای حل مسائل کشور است. از سوی دیگر، کشور پس از جنگ رمضان وارد شرایط جدیدی شده است و ضروری است با حمایت از دانشمندان و حل مطالبات و دغدغه‌های آنان، از جمله مسائل معیشتی، به پیشرفت‌های علمی خود ادامه دهیم.

وی با تأکید بر اینکه جوانان سرمایه‌های کشور هستند، گفت: راهبرد دشمن در حال حاضر، آسیب‌زدن به سرمایه اجتماعی و فروپاشی اجتماعی از مسیر فشار اقتصادی است و برای دانشگاه نیز برنامه‌ریزی دارد؛ بنابراین باید برای خنثی‌سازی این توطئه دشمن آمادگی داشت.

معاون اول رئیس‌جمهور در ادامه با اشاره به ضرورت اصلاح آیین‌نامه …



 بازدید اعضای کارگروه مرز‌های رسمی مجاز کشور از فرودگاه شهدای ایرانشهر
۲۹ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

بازدید اعضای کارگروه مرز‌های رسمی مجاز کشور از فرودگاه شهدای ایرانشهر

به گزارش خبرگزاری برنا از سیستان و بلوچستان؛ در این بازدید که با محوریت بررسی زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های فرودگاه شهدای ایرانشهر برای ارتقای جایگاه آن به عنوان مرز رسمی هوایی برگزار شد، عباسی رئیس کارگروه مرز‌های رسمی مجاز کشور، سردار خلیل آبادی معاون امنیتی و انتظامی استانداری، سلیم کدخدا معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان ایرانشهر، معاونین سیاسی امنیتی و اجتماعی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری، اعضای شورای تامین شهرستان و رئیس فرودگاه ایرانشهر حضور داشتند.

در جریان این بازدید، از بخش‌های مختلف فرودگاه از جمله ترمینال مسافری، تجهیزات ناوبری و امکانات امنیتی و فنی بازدید شد و وضعیت زیرساخت‌های موجود برای استقرار و راه اندازی تشریفات مرز هوایی مورد ارزیابی کارشناسی قرار گرفت. همچنین ظرفیت‌های توسعه و تکمیل تجهیزات فرودگاه از حیث میزان پاسخگویی به نیاز‌های ترانزیت مسافر و برقراری پرواز‌های بین المللی دراین موقعیت از جغرافیای جنوب استان مورد بررسی قرار گرفت.

تصویب فرودگاه شهدای ایرانشهر به عنوان مرز رسمی هوایی، گامی مهم در توسعه اقتصادی، تجاری و گردشگری جنوب سیستان و بلوچستان به شمار میرود و میتواند با ایجاد امکان ورود و خروج مستقیم مسافران و کالا‌ها از مرز‌های بین المللی مجاور، نقش بسزایی در تسهیل مناسبات انسانی وتجارت با کشور‌های همسایه، کاهش هزینه‌ها ومدیریت زمان سفر، و رونق فعالیت‌های بازرگانی منطقه ایفا کند.
 این اقدام در راستای تکمیل زنجیره زیرساخت‌های توسعه استان و بهره گیری از ظرفیت‌های مرزی به ویژه در حوزه جنوب استان که از دیرباز مورد توجه مسئولان کشوری و استانی بوده، پیگیری می‌شود.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان ایرانشهر در حاشیه این بازدید بر ضرورت تسریع در روند تصویب فرودگاه شهدای ایرانشهر به عنوان مرز رسمی هوایی تاکید کرد و افزود: این موضوع از اولویت‌های مهم شهرستان و استان بوده و با توجه به ظرفیت‌های بالقوه ایرانشهر به عنوان موقعیت مرکزی و محوری جغرافیای استان و از قطب‌های جمعیتی برجسته‌ی سیستان و بلوچستان، تحقق این زیرساخت ترانزیتی و عملی شدن این طرح میتواند تحولی چشمگیر در حوزه حمل ونقل هوایی، جذب سرمایه گذاری و شکوفایی اقتصادی منطقه ایجاد کند.



 وام ۸۵۰ میلیونی پاسخگوی نیاز واقعی ساخت مسکن نیست
۳۶ دقیقه قبل / سایت افکارنیوز

وام ۸۵۰ میلیونی پاسخگوی نیاز واقعی ساخت مسکن نیست

دکتر عباس صوفی، نایب‌رئیس کمیسیون عمران، در گفت‌وگو با افکارنیوز، با اشاره به زمان‌بندی تصمیمات دولت در حوزه مسکن،گفت: حمایت‌های جدید در حوزه مسکن، پس از ورود تورم به فاز جدید، صورت گرفته است و با وجود گام اجرایی دولت، مسکن همچنان با چالش عدم تطابق با هزینه‌های واقعی ساخت روبروست.

به گفته این نماینده مجلس، شورای مسکن دولت و بانک مرکزی در اقدامات خود نسبت به خواسته مردم با تأخیر عمل می کنند؛ اگر این سیاست‌ها حتی یک سال زودتر اجرایی می‌شد، تاثیر بسیار بیشتری در بازار مسکن داشت.

وی با اشاره به چالش تأمین مالی افزود: در خوش‌بینانه‌ترین حالت، رقم ۸۵۰ میلیون تومان برای وام مسکن در نظر گرفته شده است، اما سؤال اصلی اینجاست که آیا این مبلغ کافی است؟ دولت بایددر زمان مناسب فرآیند ساخت‌وساز را به گروه‌های تعاونی‌ها واگذار می‌ کرد تا علاوه بر ایجاد امید در جامعه، امکان شروع تدریجی ساخت مسکن برای شهروندان فراهم شود.

نماینده مردم همدان و فامنین با انتقاد از عملکرد بانک ها ادامه داد:متأسفانه بانک ها همین مبلغ را هم تعهد به پرداخت ندارند،ما در کشور قانون داریم و لازم است که به آن عمل کنیم،دولت باید به گروه های ساخت از جمله تعاونی ها زمین واگذار کند و به مردم زمین رایگان بدهد.

این نماینده مجلس با بیان اینکه پرداخت وام مسکن باید مطابق با واقعیت باشد؛گفت: برای مثال در جایی که قیمت واقعی ساخت و ساز ۳۰ میلیون تومان در هر متر است وساخت یک واحد ۱۰۰ متری با مشاعات ۳ میلیارد تومان برآورد می شود، حداقل باید به ۵۰ درصد هزینه پروژه ساخت و ساز وام تعلق گیرد،متاسفانه مبلغ۸۵۰ میلیون عدد غیرقابل‌قبولی است،در غیر این صورت با وجود تورم فعلی با مشکلات بسیاری مواجه خواهیم شد.

صوفی در پاسخ به این پرسش که راهکار رفع بحران مسکن ۵ میلیون خانوار، اجرای ماده ۵۰ و واگذاری زمین است یا فعال‌سازی صندوق ملی مسکن؟ خاطرنشان کرد:صندوق ملی مسکن ابزاری برای کمک به اقشار کم‌درآمد و ارائه تسهیلات است و هیچ منافاتی با اجرای ماده ۵۰ و سیاست‌های دیگر ندارد، اما تجربه نشان داده که این روش‌ها به تنهایی پاسخگو نیستند،اگر دولت ساخت واحدهای یک الی دو طبقه را در دستور کار قرار …



 چهارمین هفته متوالی رشد بازار سرمایه؛ اقبال به گروه‌های بانکی و خودرویی
۴۵ دقیقه قبل / سایت صفحه سیاست

چهارمین هفته متوالی رشد بازار سرمایه؛ اقبال به گروه‌های بانکی و خودرویی

صفحه سیاست-

مهدی حاجی‌وند، کارشناس بورس، در گفت‌وگو با "صفحه اقتصاد" درباره وضعیت بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت، اظهار کرد: شاخص بورس از زمان آغاز مجدد معاملات پس از جنگ ۴۰ روزه، از ارتفاع حدود ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار واحد حرکت خود را آغاز کرد و در ادامه حتی از محدوده ۵ میلیون و ۶۰۰ هزار واحد نیز عبور کرد. پس از یک دوره اصلاح و استراحت، بازار طی سه هفته اخیر بار دیگر عملکرد مثبتی داشت و هفته گذشته چهارمین هفته متوالی رشد بازار سرمایه بود.

به گفته وی، شاخص بورس روز سه‌شنبه به مرز ۶ میلیون واحد نزدیک شد؛ موضوعی که باعث شد بخشی از سرمایه‌گذاران با احتیاط بیشتری معاملات را دنبال کنند. حاجی‌وند افزود: پس از رشد قابل توجه بازار از ابتدای هفته و ثبت رکوردهای جدید، روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه با نوسان بیشتری همراه شد و برخی سهامداران ترجیح دادند با شناسایی سود، بخشی از سهام خود را به فروش برسانند.

این کارشناس بازار سرمایه با اشاره به اهمیت اعداد شاخص در معاملات بورس گفت: رسیدن شاخص به محدوده‌های مهم، معمولاً می‌تواند با یک دوره اصلاح یا استراحت همراه باشد و اکنون نیز بازار پس از نزدیک شدن به ارتفاع ۶ میلیون واحد، چنین رفتاری از خود نشان داده است.

حاجی‌وند در عین حال وضعیت معاملات این هفته را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: علاوه بر ثبت رکوردهای جدید شاخص کل، حجم و ارزش معاملات نیز در سطح مناسبی قرار داشت و ورود پول حقیقی به بازار سرمایه اتفاق افتاد. شاخص هم‌وزن و شاخص فرابورس نیز در هفته گذشته رکوردهای جدیدی را به ثبت رساندند. اقبال به بانکی‌ها و خودرویی‌ها

این کارشناس بورس درباره گروه‌های مورد توجه بازار در هفته گذشته نیز گفت: نمادهای بانکی با اقبال مناسبی مواجه شدند و در گروه خودرویی نیز برخی نمادها، به‌ویژه سایپا، عملکرد بهتری داشتند.

وی یکی از دلایل افزایش توجه به سایپا را انتشار مباحثی درباره واگذاری برخی زیرمجموعه‌های این شرکت عنوان کرد و افزود: همین موضوع باعث شد نماد سایپا در هفته گذشته با استقبال بیشتری از سوی معامله‌گران مواجه شود.

به گفته حاجی‌وند، گروه دارویی نیز تحت تأثیر افزایش نرخ محصولات با رشد قیمت همراه شد و سایر گروه‌ها نیز متناسب با اخبار و شرایط مختلف، نوسانات متفاوتی را تجربه …



 عکس یادگاری اعضای دولت در جلسه تقدیر از دست‌اندرکاران اربعین
۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

عکس یادگاری اعضای دولت در جلسه تقدیر از دست‌اندرکاران اربعین

 



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 نظر سید محمد خاتمی در خصوص مذاکرات
سایت روزنو

نظر سید محمد خاتمی در خصوص مذاکرات

او در ادامه از مسعود پزشکیان تقدیر می‌کند و می‌گوید که دستش را می‌بوسم که شجاعانه و فداکارانه تفاهم‌نامه اسلام‌آباد را امضا کرد. خاتمی از این رهگذر وارد تحلی...
 بازگشت ترامپ به میز مذاکره با کره شمالی
سایت تابناک

بازگشت ترامپ به میز مذاکره با کره شمالی

توجه مجدد ترامپ به کره شمالی ممکن است نشان‌دهنده اشتیاق او برای به ثمر رساندن یک کودتای بزرگ در سیاست خارجی و تقویت تصویر خود به عنوان یک صلح‌طلب باشد، زیرا...
 رصد کامل فضای مجازی برای مقابله با تقلب در کنکور؛ تاکنون هیچ تخلفی گزارش نشده است
سایت جهان صنعت نیوز

رصد کامل فضای مجازی برای مقابله با تقلب در کنکور؛ تاکنون هیچ تخلفی گزارش نشده است

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با تأکید بر استقرار شبکه ملی حفاظت آزمون برای تأمین امنیت برگزاری کنکور ۱۴۰۵ گفت: تاکنون هیچ موردی از تقلب و تخلف در جریان برگزاری این آزمون گزارش نشده است و تمامی شبکه‌ها، کانال‌ها و صفحات فضای مجازی که مدعی فروش سؤالات کنکور هستند، تحت رصد قرار دارند.
 توصیف سازمان بهینه‌سازی انرژی از وضعیت بحرانی بنزین در کشور: ذخایر کاهش یافته، واردات نیست، ماه‌های آینده دوره اوج مصرف است، افزایش تولید موجب کاهش کیفیت می شود
سایت عصرایران

توصیف سازمان بهینه‌سازی انرژی از وضعیت بحرانی بنزین در کشور: ذخایر کاهش یافته، واردات نیست، ماه‌های آینده دوره اوج مصرف …

امروز وارد استخر واقعیت شده‌ایم و چاره‌ای نداریم جز اینکه مسئله بنزین را زودتر در دستور کار قرار دهیم.
 سینما برای زنده ماندن به امنیت نیاز دارد
خبرگزاری ایسنا

سینما برای زنده ماندن به امنیت نیاز دارد

کانون کارگردانان سینمای ایران در پی طرح اخیر مجلس ، بیانیه‌ای منتشر کرد.
 هشدار چین به ژاپن: در موضوع هسته‌ای با آتش بازی نکنید
سایت جهان صنعت نیوز

هشدار چین به ژاپن: در موضوع هسته‌ای با آتش بازی نکنید

سفیر چین در روسیه با هشدار درباره پیامدهای حرکت احتمالی ژاپن به سمت ساخت تسلیحات هسته‌ای گفت چنین اقدامی توازن راهبردی در شمال شرق آسیا را به‌طور کامل برهم خواهد زد و ممکن است هر لحظه یک رقابت تسلیحات هسته‌ای را در منطقه به راه بیندازد.
 لئوپارد 8 (Leopard)؛ معرفی مکعب تکنولوژی چینی با شتاب بالا + ویدیو و تصاویر
سایت اسب بخار

لئوپارد 8 (Leopard)؛ معرفی مکعب تکنولوژی چینی با شتاب بالا + ویدیو و تصاویر

لئوپارد 8 (Leopard) در حال حاضر پرشتاب ترین SUV بازار ایران است که سطح امکانات بسیار بالایی را در اختیار راننده و سرنشینان قرار می دهد.
 کشت خشخاش ممنوع است
سایت دیدارنیوز

کشت خشخاش ممنوع است

حسین ذوالفقاری؛ نماینده رئیس‌جمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: کشت خشخاش بر اساس قانون صراحتاً ممنوع است و هیچ بحثی در ستاد درباره کشت خشخاش وجود...