قیمت طلا امروز




 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

زلنسکی در کاخ سفید؛ دیدار با ترامپ بدون حضور رسانه‌ها

ایرنا/ «ولادیمیر زلنسکی» رئیس جمهوری اوکراین که به واشنگتن سفر کرده است، در حال دیدار با «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا در کاخ سفید است. به گزارش ایرنا، آسوشتیدپرس امروز (سه شنبه) به وقت محلی اعلام کرد: کاخ سفید اعلام کرده است که این دیدار ساعت ۹:۴۷ صبح به وقت شرق آمریکا آغاز شده است. بر اساس اعل
 زلنسکی در کاخ سفید؛ دیدار با ترامپ بدون حضور رسانه‌ها



 مذاکرات ایران و عمان چند هفته پیش شکست خورد
۱ ساعت قبل / سایت اصلاحات نیوز

مذاکرات ایران و عمان چند هفته پیش شکست خورد

به گزارش اصلاحات نیوز؛

رسانه «سمافور» به نقل از یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید ادعا داد که دولت آمریکا معتقد است مذاکرات ایران و عمان چند هفته پیش شکست خورده است.

گام جدید دونالد ترامپ برای فاصله گرفتن از تشدید نظامی در ایران، همزمان با این اتفاق رخ داده که مقام‌های آمریکایی معتقدند مذاکرات ایران و عمان، که تا همین اواخر یکی از معدود مسیر‌های ثمربخش برای مذاکره به نظر می‌رسید، در روز‌های اخیر متوقف شده است.

یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید به سمافور گفته‌اند که دولت آمریکا معتقد است مذاکرات ایران و عمان چند هفته پیش عملاً شکست خورده است.

این مذاکرات برای ترامپ آزاردهنده شده بود، زیرا این احتمال را ایجاد کرده بود که ایران و عمان درباره نوعی سازوکار دریافت عوارض از تردد در تنگه هرمز به توافق برسند.

سفارت عمان به درخواست سمافور برای اظهار نظر درباره ارزیابی دولت آمریکا از وضعیت مذاکرات پاسخ نداده است.

با این حال، ترامپ فعلاً در اظهارات علنی خود تصویر متفاوتی ارائه می‌کند. او وضعیت مربوط به ایران را «خیلی خوب» توصیف کرده و همچنان امیدوار است فشار اقتصادی بتواند تهران را دوباره به میز مذاکره بازگرداند؛ این در حالی است که خودش مذاکرات آتی را تا اطلاع ثانوی متوقف کرده است.

ترامپ در پست دیشب خود در شبکه تروث سوشال، ایران را به «جنگ اقتصادی» تهدید کرد و گفت آمریکا علیه هر کشوری که با تهران تجارت کند، مجازات‌های اقتصادی اعمال خواهد کرد.


 لغو مذاکره‌ای که اصلا در جریان نبود!
۱ ساعت قبل / سایت الف

لغو مذاکره‌ای که اصلا در جریان نبود!

کاخ سفید به تازگی در موضع‌گیری از لغو مذاکرات با ایران تا اطلاع ثانوی خبر داده است. این موضع‌گیری در شرایطی انجام شده که مقام های کشورمان به این موضوع اشاره کرده اند که اساسا مذاکره ای با آمریکا در جریان نیست که واشنگتن آن را لغو کند بلکه مذاکرات جاری ایران، صرفا با عمان و با دستورکار بازگشایی تنگه هرمز با قواعد و ملاحظات جدید است. 

اما طرف آمریکایی از لغو مذاکراتی که در جریان نبوده، چه اهدافی را دنبال می کند؟ 

به نظر می رسد آمریکایی ها از این طریق و با موضع‌گیری‌های بعدی خود با محوریت اعمال شدیدترِ تحریم و فشارهای اقتصادی علیه کشورمان به زعم خود سعی دارند تا مردم کشورمان را بترسانند و در عین حال، نوعی شکاف و دودستگی در ایران در مورد مساله مذاکره ایجاد کنند. این رویکردِ جنگ روانی در روزها و ماه های اخیر جزو لاینفک سیاست دولت آمریکا علیه ایران بوده و دلیل تاکید کاخ سفید بر آن هم کاملا روشن است: زیرا آمریکایی ها در میدان جنگ افروزی علیه ایران شکست خورده اند و تنها چشم امید به بازیهای روانی و تبلیغاتی دارند. از این رو، حفظ هوشیاری همگانی در کشورمان، یک الزام راهبردی ایرانِ امروز است. 

در عین حال، بر کسی پوشیده نیست که آمریکایی ها در روند مذاکره با ایران مدام زیاده‌خواهی می کنند. اگر از این زاویه نیز به ماجرا بنگریم، بازی تبلیغاتی و روانی آن ها با محوریت لغو مذاکرات با ایران تا اطلاع ثانوی، معطوف به تشدید فشارها علیه ایران جهت بازگشت تهران به میز مذاکره و امتیاز‌دادن به کاخ سفید در موضوعات مختلف است. این در حالی است که ایران با این ادراک راهبردی که در میدان جنگ پیروز بوده، میز مذاکره را عرصه ای برای تثبیت دستاوردهای خود و نه پذیرش زیاده خواهی های کاخ سفید ارزیابی می کند.

آنچه دولت آمریکا اخیرا در مورد مذاکرات با ایران اعلام کرده، ادامه جنگ افروزی آن علیه کشورمان به شیوه ای دیگر است. 

 

 




پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 همراه درباره تغییرات قیمت سهام شفاف‌سازی کرد
سایت صدای بورس

همراه درباره تغییرات قیمت سهام شفاف‌سازی کرد

شرکت ارتباطات سیار ایران با نماد «همراه» اعلام کرد در مهلت تعیین‌شده، هیچ پرسشی از سوی سهامداران درباره تغییرات قیمت معاملاتی این نماد مطرح نشده و رویداد بااهمیتی نیز بر عملکرد شرکت اثرگذار نبوده است.
 العبودی: عراق به توافقنامه امنیتی با ایران متعهد است
سایت هم میهن

العبودی: عراق به توافقنامه امنیتی با ایران متعهد است

«قاسم العبودی» مشاور امنیت ملی عراق در جریان دیدار با «محمد باقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی ایران در بغداد، به روابط دیرینه دو کشور اشاره کرد و گفت که بغداد به توافقنامه امنیتی امضا شده با تهران متعهد است.
 هشدار دادستان تهران: بازرسی بدون دستور قضایی ممنوع
سایت هم میهن

هشدار دادستان تهران: بازرسی بدون دستور قضایی ممنوع

دادستان تهران در جلسه نظارت بر ضابطان قضایی بر رعایت حقوق شهروندی در بازرسی منازل و اماکن و تعیین‌تکلیف فوری اموال و اسناد مکشوفه تأکید کرد.
 فوری؛ فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو تعطیل شد | ۱۰۰ هزار مسافر سرگردان شدند
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فوری؛ فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو تعطیل شد | ۱۰۰ هزار مسافر سرگردان شدند

اعتصاب کارکنان، فرودگاه بن‌گوریون را تعطیل و ۱۰۰ هزار مسافر را سرگردان کرد. وزیر رژیم صهیونیستی کارگران را به گروگان‌گیری متهم کرد و خواستار مجازات آن‌ها شد.
 قیمت چمبر دارویی | کاربرد + نکات خرید چمبر پایداری
سایت هم میهن

قیمت چمبر دارویی | کاربرد + نکات خرید چمبر پایداری

وقتی صحبت از خرید چمبر دارویی می‌شود، اولین سؤال بسیاری از مدیران آزمایشگاه و واحدهای کنترل کیفیت این است: قیمت چمبر دارویی چقدر است؟
 عارف: شورا‌های عالی نباید در امور اجرایی دانشگاه‌ها دخالت کنند
سایت آفتاب نیوز

عارف: شورا‌های عالی نباید در امور اجرایی دانشگاه‌ها دخالت کنند

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: شورا‌های عالی باید به وظایف سیاست‌گذاری، هدایت و نظارت خود بپردازند و در امور اجرایی دانشگاه‌ها، حتی انتخاب رئیس یک دانشگاه، دخالت...
 مذاکرات ایران و عمان شکست خورد؟
سایت روزنو

مذاکرات ایران و عمان شکست خورد؟

یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید به وب‌سایت «سمافور» مدعی شدند که دولت آمریکا بر این باور است که گفت‌و‌گو‌های ایران و عمان هفته‌ها پیش به بن‌بست رسیده است.
 ناو هواپیمابر جورج واشنگتن وارد منطقه خاورمیانه شد
سایت هم میهن

ناو هواپیمابر جورج واشنگتن وارد منطقه خاورمیانه شد

حساب فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) در تارنمای اکس خبر داد که ناو هواپیمابر جورج واشنگتن و کشتی های نظامی همراه آن دیروز وارد منطقه خاورمیانه شدند.