قیمت طلا امروز




 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۵/۰۴/۳۰

روایت معاون دفتر رئیس‌جمهور از وضعیت تفاهم ایران و آمریکا/ عباس موسوی: خیابانی کردن سیاست خارجی به زیان منافع ملی است

انصاف نیوز/ سیدعباس موسوی، سرپرست معاونت سیاسی و رئیس تشریفات ریاست‌جمهوری با بیان اینکه پزشکیان برای امضای تفاهم ایران و آمریکا شخصاً وارد عمل شد، از برخوردهای خیابانی با مسئولان سیاست خارجی انتقاد کرد و هشدار داد که روایت‌های ساده‌انگارانه از جنگ می‌تواند به منافع ملی آسیب بزند. آقای موسوی در گفت‌
 روایت معاون دفتر رئیس‌جمهور از وضعیت تفاهم ایران و آمریکا/ عباس موسوی: خیابانی کردن سیاست خارجی به زیان منافع ملی است



۱ ساعت قبل / سایت برترینها

در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟

انتخاب: روح‌الله نجابت، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی و از طراحان طرح مقابله با نفوذ، جزئیات تازه‌ای از مصوبه مجلس را تشریح کرد؛ بر اساس ماده ۱۵، اشخاص حقیقی و حقوقی برای تطبیق فعالیت‌ها، قراردادها و ارتباطات جاری خود با سازوکار جدید سه ماه فرصت دارند و برخی تعاملات اقتصادی و علمی نیز مشمول ثبت و دریافت مجوز می‌شوند.

روح‌الله نجابت، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، با انتشار توضیحاتی درباره نسخه تازه مصوبه مجلس درباره مقابله با نفوذ، به تشریح برخی الزامات پیش‌بینی‌شده در این طرح پرداخت.

بر اساس توضیحات نجابت، ماده ۱۵ برای اشخاص حقیقی و حقوقی مهلتی سه‌ماهه در نظر گرفته است تا فعالیت‌ها، قراردادها و ارتباطات جاری خود با کشورهای خارجی را با سازوکار جدید تطبیق داده و اطلاعات مربوط را در سامانه تعیین‌شده ثبت و شفاف کنند.

او تأکید کرده است که هدف این مهلت آن است که افرادی که در گذشته تعاملاتی داشته‌اند، با اجرای قانون جدید غافلگیر نشوند. کدام فعالیت‌ها باید در سامانه ثبت شوند؟

در نسخه تازه مصوبه مجلس، دامنه فعالیت‌هایی که مشمول ثبت و دریافت مجوز می‌شوند، گسترده است: بر اساس جزئیات اعلام‌شده، نقل‌وانتقال پول به خارج، ارائه کالا یا خدمات، تسهیلات مالی و هرگونه تعامل اقتصادی، تجاری یا مالی دیگر باید در سامانه ثبت شده و برای آن مجوز دریافت شود. همچنین بخش دیگری از مصوبه به همکاری‌های علمی و دانشگاهی اختصاص دارد. بر این اساس، بورسیه یا کمک‌هزینه‌های تحصیلی، فرصت‌های مطالعاتی و هرگونه همکاری علمی و دانشگاهی دیگر نیز باید در سامانه ثبت و مجوزهای لازم برای آن دریافت شود. برگزاری یا اعزام یا شرکت در کارگاه یا دوره آموزشی حضوری یا مجازی باید در سامانه ثبت و کسب مجوز شود. شرکت در جشنواره هنری خارجی، اخذ گواهی‌نامه یا مدرک یا نشان دولتی باید در سامانه ثبت و کسب مجوز شود. اجرا یا نمایش فیلم، مستند، تئاتر، موسیقی یا هنرهای تجسمی در خارج باید در سامانه ثبت و کسب مجوز شود.

این جزئیات در حالی منتشر شده که طرح مقابله با نفوذ در روزهای اخیر با بحث‌ها و انتقادهای مختلفی درباره دامنه شمول و نحوه اجرای آن همراه بوده است.




 ایجاد صندوقی برای بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده از جنگ
۵۲ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

ایجاد صندوقی برای بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده از جنگ

مدیرعامل بانک مسکن گفت: با توجه به آسیب‌هایی که در جریان جنگ اخیر به بخشی از واحدهای مسکونی وارد شده، پیشنهاد ایجاد صندوق سرمایه‌گذاری بازسازی مسکن را مطرح کرده‌ایم تا بتوان از ظرفیت بازار سرمایه برای بازسازی این واحدها استفاده کرد.

 پزشکیان: کسانی که در آن سوی مرزها دشمن را به تهاجم به ایران دعوت می‌کنند ایرانی نیستند همه اعضای شعام از مذاکرات و تفاهم‌نامه دفاع کردند | جهان نیوز
۱۵ دقیقه قبل / سایت جهان نیوز

پزشکیان: کسانی که در آن سوی مرزها دشمن را به تهاجم به ایران دعوت می‌کنند ایرانی نیستند همه اعضای شعام از مذاکرات و تفاهم‌نامه دفاع کردند | جهان نیوز

رئیس جمهور جایگاه جامعه پزشکی در نظام سلامت را اثرگذار و مورد اعتماد مردم برشمرد و گفت که به‌جای بیان صرف دردها، باید برای درمان آنها گام برداریم و با صداقت در خدمت مردم باشیم و بدانیم با وجود برخورداری از قدرت، اگر اختلاف باشد، نابود خواهیم شد.

 درگیری مرزبانان سراوان با گروهک مسلح
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

درگیری مرزبانان سراوان با گروهک مسلح

مرزبانان هنگ مرزی سراوان، با اتکا به اشراف اطلاعاتی و آمادگی عملیاتی خود، شب گذشته تحرکات یک گروهک مسلح را که قصد ورود غیرقانونی به خاک کشور و انجام اقدامات...

 حجت الله بهمنی : بازی های لیگ برتر برای تیم‌ امید تا هفته هفتم برگزار خواهد شد
۴۴ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

حجت الله بهمنی : بازی های لیگ برتر برای تیم‌ امید تا هفته هفتم برگزار خواهد شد

حجت الله بهمنی گفت : بازی های لیگ برتر تا هفته هفتم برگزار خواهد شد تا تیم امید برای بازی های ناگویا مشکلی نداشته باشد.

 حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: دیدار پرسپولیس و تراکتور بی تماشاگر است
۲۲ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: دیدار پرسپولیس و تراکتور بی تماشاگر است

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ فوتبال ایران گفت : بازی تراکتور پرسپولیس این فصل، هم رفت هم برگشت بدون تماشاگر برگزار خواهد شد.

 پزشکیان: چه کسی گفته دولت باید بنزین ۱۳۰ هزار تومانی بخرد و ۱۵۰۰ تومان بفروشد؟ - سرمایه و بورس
۱ ساعت قبل / سایت سرمایه و بورس

پزشکیان: چه کسی گفته دولت باید بنزین ۱۳۰ هزار تومانی بخرد و ۱۵۰۰ تومان بفروشد؟ - سرمایه و بورس

پزشکیان در واکنش به موضع گیری ها درباره بنزین گفت: چه کسی گفته دولت باید بنزین ۱۳۰ هزار تومانی بخرد و بعد آن را ۱۵۰۰ تومان بفروشد؟