ایرنا/ مدیرعامل جمعیت هلالاحمر مازندران از پیدا شدن پیکرهای پدر و پسر غرق شده بعد از جستوجوی ۶ روزه در رودخانه هراز خبر داد. غلامعلی فخاری اشرفی اظهار کرد: پس از اعلام حادثه روز جمعه دوم مردادماه ۱۴۰۵ که منجر به غرقشدن یک پدر و پسر در رودخانه خروشان هراز محدوده آباسک شده بود بلافاصله عملیات جستج

ایرنا / مدیرعامل جمعیت هلالاحمر مازندران از پیدا شدن پیکرهای پدر و پسر غرق شده بعد از جستوجوی ۶ روزه در رودخانه هراز خبر داد.
غلامعلی فخاری اشرفی اظهار کرد: پس از اعلام حادثه روز جمعه دوم مردادماه ۱۴۰۵ که منجر به غرقشدن یک پدر و پسر در رودخانه خروشان هراز محدوده آباسک شده بود بلافاصله عملیات جستجو با حضور سه تیم امدادی از جمعیت هلالاحمر آغاز و تا امروز ادامه داشت.
وی افزود: تیم های عملیاتی از پایگاه امداد و نجات گزنک و پایگاه امداد و نجات رینه در دو روز اول حادثه و پس از آن تیم آتشنشانی به جستجوی پیکرهای مفقودان در روز چهارم حادثه پرداختند.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر مازندران با اشاره به جزئیات این حادثه …












