قیمت طلا امروز




 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۵/۰۴/۲۴

خلاصه والیبال اوکراین 3 - ایران 1

ورزش 3/خلاصه والیبال اوکراین 3 - ایران 1 در چارچوب رقابت های والیبال لیگ ملت ها 2026 ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید
 خلاصه والیبال اوکراین 3 - ایران 1



۵ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

طلوع‌کیان، سرمربی جدید قهرمان والیبال انگلیس

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو،  علیرضا طلوع‌کیان، مربی باسابقه والیبال ایران، پیش از اعزام تیم ملی زنان به رقابت‌های قهرمانی آسیا ۲۰۲۶، توافق خود را با باشگاه جیانتز لندن نهایی کرده بود تا پس از پایان ماموریتش در کنار تیم ملی ایران، راهی انگلستان شود و هدایت تیم مردان این باشگاه را بر عهده بگیرد.

باشگاه جیانتز لندن پس از آغاز رقابت‌های قهرمانی آسیا و نمایش تیم ملی والیبال زنان ایران، توافق انجام‌شده با طلوع‌کیان را به صورت رسمی رسانه‌ای کرد.

تیم مردان جیانتز لندن در فصل گذشته موفق شد عنوان قهرمانی سوپرلیگ والیبال انگلستان را به دست آورد و طلوع‌کیان در فصل پیش‌رو مسئولیت هدایت قهرمان این رقابت‌ها را بر عهده خواهد داشت. تیم زنان این باشگاه نیز با صعود به سوپرلیگ، فصل جدید را در بالاترین سطح والیبال زنان انگلستان آغاز خواهد کرد.

طلوع‌کیان که در حال حاضر مدیر فنی تیم ملی والیبال زنان ایران است، تا پایان اردوی ملی‌پوشان در کنار این تیم خواهد ماند و پس از پایان ماموریت خود در تیم ملی، راهی انگلستان خواهد شد تا کارش را در جیانتز لندن آغاز کند.

طلوع‌کیان از چهره‌های باسابقه والیبال کشور محسوب می‌شود و سابقه فعالیت در کادر فنی تیم‌های ملی و باشگاهی ایران را دارد. طلوع‌کیان در سال‌های گذشته در تیم‌های مختلف لیگ برتر والیبال ایران به عنوان مربی و سرمربی فعالیت کرده و تجربه حضور در کادر فنی تیم ملی بزرگسالان ایران را نیز در کارنامه دارد.

توافق طلوع‌کیان با جیانتز لندن پیش از اعزام تیم ملی ایران به چین نهایی شده بود و رسانه‌ای شدن این انتقال پس از شروع موفقیت‌آمیز ملی‌پوشان در قهرمانی آسیا، توجه بیشتری را به حضور یک مربی ایرانی در رأس کادر فنی قهرمان والیبال انگلستان جلب کرده است.

انتهای پیام/


۷ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

شکست شاگردان پیاتزا مقابل روسیه

کد خبر: 787429 | ۱۴۰۵/۰۵/۳۰ ۲۳:۰۱:۵۶ اعتمادآنلاین |

تیم ملی والیبال ایران که برای حضور در تورنمنت چهار جانبه اوفا، وارد روسیه شده است، از ساعت ۱۷:۳۰ دقیقه عصر امروز (جمعه، ۳۰ مرداد) در نخستین مسابقه خود به مصاف روسیه رفت و شکست خورد.

به گزارش ایسنا، ملی‌پوشان ایران در این مسابقه با نتیجه سه بر یک شکست خوردند.

ست اول: ۲۵ بر ۱۶ روسیه

ست دوم: ۲۵ بر ۲۳ ایران

ست سوم: ۲۵ بر ۲۰ روسیه

ست چهارم: ۲۵ بر ۲۲ روسیه

در نخستین دیدار تورنمنت چهار جانبه اوفا تیم کوبا سه بر یک بلاروس را شکست داد تا تیم‌های روسیه و کوبا یک برد در کارنامه خود ثبت کنند.

شاگردان روبرتو پیاتزا از ساعت ۱۴:۳۰ دقیقه فردا (شنبه، ۳۱ مرداد) در دومین مسابقه خود در این رقابت‌ها به مصاف کوبا می‌روند.

ورزش و والیبال روسیه از زمان حمله این کشور به اوکراین (۲۴ فوریه ۲۰۲۲) از سوی فدراسیون‌های مختلف جهان تحریم شده بود و دیدار امروز تیم ملی والیبال این کشور مقابل ایران پایانی بر یک هزار و ۶۴۰ روز محرومیت بود تا والیبال روسیه به صورت رسمی به والیبال جهان باز گردد و به عنوان یکی از مدعیان این رشته ورزشی مجدد پا به میدان بگذارد.

به همین دلیل فدراسیون جهانی والیبال برای لیگ ملت‌ها ۲۰۲۷، تعداد تیم‌های شرکت‌کننده در هر دو بخش مردان و زنان را از ۱۸ به ۱۹ تیم افزایش داده است تا روس‌ها در هر دو رده جنسیتی این مسابقات شرکت کنند.

  اخبار مرتبط نمایشی مایوس‌کننده از قهرمان آسیا در جام‌جهانی والیبال قدرت شکست دادن روسیه را نداشتیم/ مهم‌ترین نقطه برتری روسیه، دفاع روی تور آنها بود


۳۳ دقیقه قبل / سایت افکارنیوز

امارات حملاتی را علیه خاک ایران انجام داده بود

واشنگتن‌پست در گزارشی به تغییر نگاه رهبران کشورهای خلیج فارس نسبت به جنگ با ایران پرداخته و مدعی شده است محاسبات ریاض و ابوظبی در ماه‌های گذشته دستخوش تغییر شده است.

بر اساس این گزارش، عمان از همان آغاز با جنگ مخالف بود، اما عربستان سعودی، امارات و بحرین در مقاطعی مواضع متفاوتی داشتند.

یک دیپلمات غربی به واشنگتن‌پست گفته است نیروهای امارات طی ماه‌های گذشته حملاتی علیه خاک ایران انجام داده‌اند. این دیپلمات همچنین مدعی شده نیروهای سعودی نیز در واکنش به حملات گروه‌های همسو با تهران از خاک عراق، دست به حملات متقابل زده‌اند.

یک مقام ارشد اروپایی نیز درباره محاسبات اولیه عربستان و امارات گفته است که نمی‌توان این کشورها را کاملاً حامی جنگ دانست، اما آنها در آغاز نیز به‌طور کامل با جنگ مخالف نبودند.




 خلاصه بازی آرسنال 3 - کاونتری 0
۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

خلاصه بازی آرسنال 3 - کاونتری 0

خلاصه بازی آرسنال 3 - کاونتری 0 - هفته اول لیگ برتر انگلیس

 قاتل نامرئی قصه عشقی !
۵ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

قاتل نامرئی قصه عشقی !

آرمان امروز : نمایش شنیدنی «چرک‌نویس‌های یک قاتل» به کارگردانی ایوب آقاخانی در ۵ قسمت تولید و پخش شده است. به گزارش خبرنگار مهر، ادوگاوا رامپو نام مستعار تارو هیرای (۱۸۹۴-۱۹۶۵) است که عموماً به عنوان بزرگترین نویسنده‌ ژاپنی ژانر تعلیق و معمایی شناخته می‌شود. او رمان‌نویس و نویسنده‌ داستان کوتاه پرکاری بود. نام مستعار [ ]

 حق امید‌ها را خرج بیرو‌ها نکنیم
۵ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

حق امید‌ها را خرج بیرو‌ها نکنیم

امید‌های فوتبال ایران به سادگی ناامید می‌شود اگر بهترین فرصت را صرفاً به بهانه کسب نتیجه تقدیم بزرگسالان کنیم

 چشم امید نتانیاهو به دستان ترامپ
۵ ساعت قبل / سایت جماران

چشم امید نتانیاهو به دستان ترامپ

به گزارش جماران، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، که طولانی ترین دوران تصدی این سمت را در تاریخ تجربه کرده، در آستانه یکی از

 فعالان تئاتر در بحران نگران‌کننده‌ای هستند
۶ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فعالان تئاتر در بحران نگران‌کننده‌ای هستند

نمایش «ماهی بلژیکی» به کارگردانی آروند دشت‌آرای از جمله آثاری بود که اجرای آن در زمستان سال گذشته به دلیل شرایط خاص آن مقطع، نیمه‌کاره ماند. حالا این نمایش ادامه اجراهای خود را از سر گرفته است. آروند دشت‌آرای به انگیزه اجرای دوباره این نمایش، از شرایط دشوار اقتصادی تئاتر گفت و از سختی متفاوت ماندن در وضعیتی که تئاتر ایران به تکرار الگوهای امتحان‌پس‌داده می‌پردازد.

 پایان آرامش شکننده در یمن؟
۶ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

پایان آرامش شکننده در یمن؟

دنیای‌اقتصاد: نیروهای دولتی یمن (تحت حمایت عربستان) اخیرا ده‌ها حمله به مواضع انصارالله در سراسر این کشور انجام داده‌اند که تازه‌ترین نشانه از احتمال نزدیک شدن یمن به یک جنگ تمام‌عیار است. «ماجد عبدالله النزیلی» سخنگوی دولت یمن روز پنج‌شنبه اعلام کرد که نیروهای دولتی ۸۱حمله علیه مواضع حوثی‌ها ترتیب داده‌اند. به گفته او این حملات به حذف تعدادی از مبارزان و فرماندهان میدانی حوثی‌ها منجر شده است. همزمان یحیی سریع، سخنگوی نظامی حوثی‌ها، از انجام دو حمله پهپادی به اهدافی در استان نجران عربستان سعودی خبر داد که در آن سوی مرز یمن قرار دارد. به گفته او، این حملات یک هدف در فرودگاه نجران و همچنین یکی از تاسیسات آرامکو در این استان را «با موفقیت» هدف قرار دادند.