قیمت طلا امروز




 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۵/۰۴/۱۲

گزارش زنده؛ مصر 1 - 0 استرالیا

آخرین خبر/گزارش زنده با سوت داور بازی آغاز شد. مقایسه آمار 5 دیدار آخر دو تیم استرالیا - مصر ترکیب دو تیم اطلاعات بازی استرالیا و مصر روز و تاریخ: جمعه، 3 ژوئیه 2026 | 12 تیر 1405 ساعت: 21:30 به وقت تهران بستر: مرحله یک‌شانزدهم نهایی جام جهانی 2026 استادیوم: استادیوم AT T، آرلینگتون آمریکا داور: گوس
 گزارش زنده؛ مصر 1 - 0 استرالیا



۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پایداری کامل شبکه برق و آب در کنکور ۱۴۰۵ با همراهی مردم محقق شد/ تلاش شبانه‌روزی کارکنان وزارت نیرو برای استمرار جریان در شبکه

ایران آنلاین:

 آزمون سراسری کنکور 1405 با پایداری شبکه برق و آمادگی مستمر نیروهای متخصص صنعت برق و آب، با موفقیت به پایان رسید.

وزیر نیرو با قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی کارکنان صنعت آب و برق، گفت: با راهبری و آماده‌باش لحظه‌ای نیروهای عملیاتی صنعت برق و همچنین برنامه‌ریزی دقیق برای تأمین آب شرب در حوزه‌های برگزاری آزمون، تأمین پایدار آب و برق در اولویت قرار گرفت و این آزمون ملی با کمترین موارد اختلال انجام شد.

علی‌آبادی افزود: پایش مستمر شبکه، آمادگی نیروهای تخصصی و حضور عملیاتی در نقاط مختلف کشور، شرایط لازم برای تأمین برق و آب پایدار حوزه‌های آزمون را فراهم کرد.

وی ادامه داد: در کنار تلاش کارکنان صنعت آب و برق، همراهی مشترکان در مدیریت مصرف آب و برق نیز نقش مهمی در حفظ پایداری شبکه و فراهم شدن شرایط مناسب برای برگزاری آزمون و حضور همراه با آرامش داوطلبان داشت.

وزیر نیرو در پایان ضمن قدردانی از تلاش شبانه‌روزی نیروهای عملیاتی، مدیریتی، اجرایی و تخصصی در سراسر کشور، از همراهی و مسئولیت‌پذیری مردم و مشترکان در حمایت از آینده‌سازان کشور صمیمانه قدردانی کرد.

انتهای پیام/




 ببینید| سخنگوی وزارت دفاع: تنها راه مقابله با قدرت‌های بیگانه، قوی شدن است
۶ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

ببینید| سخنگوی وزارت دفاع: تنها راه مقابله با قدرت‌های بیگانه، قوی شدن است

سخنگوی وزارت دفاع با تأکید بر ضرورت تقویت توان کشور گفت: تنها راه سلطه‌ستیزی و مقابله با قدرت‌های بیگانه که استقلال، موجودیت و هویت ایران را هدف قرار می‌دهند، قوی شدن و افزایش قدرت کشور است.

 تجلیل قالیباف از جانبازان و خانواده شهدای حمله اخیر سعودی_آمریکایی به پایگاه حشدالشعبی
۱۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تجلیل قالیباف از جانبازان و خانواده شهدای حمله اخیر سعودی_آمریکایی به پایگاه حشدالشعبی

رئیس مجلس شورای اسلامی از جانبازان و خانواده شهدای حمله اخیر سعودی_آمریکایی به پایگاه حشدالشعبی تجلیل کرد.

 تفویض اختیار از سوی رئیس‌جمهور به استانداران زمینه بهره‌گیری از ظرفیت‌های استانی را فراهم آورد
۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تفویض اختیار از سوی رئیس‌جمهور به استانداران زمینه بهره‌گیری از ظرفیت‌های استانی را فراهم آورد

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به ظرفیت‌های گسترده اقتصادی و ترانزیتی شرق کشور، بر ضرورت فعال‌سازی ظرفیت‌های مناطق مختلف کشور، افزایش ارتباط با همسایگان شرقی، اصلاح ساختارهای اداری و تفویض اختیار به استان‌ها تأکید کرد.

 مراسم چهلمین روز تدفین رهبر شهید در دفتر آیت الله العظمی سیستانی در قم
۵ ساعت قبل / سایت جماران

مراسم چهلمین روز تدفین رهبر شهید در دفتر آیت الله العظمی سیستانی در قم

به گزارش جماران، مراسم چهلمین روز تدفین رهبر شهید، به همت امور بین‌الملل دفتر آیت‌الله العظمی سیستانی، امشب پس از اقامه نماز مغرب و عشا در دفتر ایشان برگزار شد.

 از دیوارکشی‌ها و فنس‌کشی‌ها در مرزهای ایران تا پیمان مکه - دیپلماسی ایرانی
۱۲ ساعت قبل / سایت دیپلماسی ایرانی

از دیوارکشی‌ها و فنس‌کشی‌ها در مرزهای ایران تا پیمان مکه - دیپلماسی ایرانی

علی اکبر رضایی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می‌نویسد: اگر وقایع را در یک خط قرار دهیم از امنیتی شدن مرزهای ایران با ترکیه و...

 روایت علم‌الهدی از دیدار پوتین با رهبر شهید/ ۳۰ سال آمریکا را پشت در نگه داشتیم/ آمریکایی‌ها دنبال همه چیز ایران هستند
۱۳ ساعت قبل / سایت اکوایران

روایت علم‌الهدی از دیدار پوتین با رهبر شهید/ ۳۰ سال آمریکا را پشت در نگه داشتیم/ آمریکایی‌ها دنبال همه چیز ایران هستند

مهر : علم الهدی گفت: آمریکا یک جریان تمامیت‌خواه است که همه چیز ما را می‌خواهد؛ نه تنها یک چیز. معدن ما را می‌خواهد، ثروت ما را می‌خواهد، انسان‌های ما را می‌خواهد و از همه بالاتر، دین ما را می‌خواهد که ما از دینمان هم دست برداریم.