قیمت طلا امروز




 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۵/۰۴/۲۱

آخرین دیدار گراهام با زلنسکی قبل از مرگ

تسنیم/سناتور لیندسی گراهام در حالی ساعاتی قبل از دنیا رفت که دو روز قبل در اوکراین با زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین دیدار کرده بود. او همچنین قرار بود تحریم‌های جدیدی را علیه روسیه به تصویب برساند! 🔹 آخرین خبر در روبیکا 🔹 آخرین خبر در ایتا 🔹 آخرین خبر در بله
 آخرین دیدار گراهام با زلنسکی قبل از مرگ



۴۵ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

کرملین: از موضع لهستان درباره نورداستریم شگفت‌زده‌ شدیم/واکنش به تحریم پویانمایی معروف روس

جهان صنعت نیوز ، دیمیتری پسکوف روز جمعه در پاسخ به پرسش خبرنگاری افزود: اگر نخست‌وزیر لهستان از چنین اقدامات خرابکارانه تروریستی حمایت و طرفداری می‌کند، این وضعیت می‌تواند موجب حیرت شود.

وی خاطرنشان کرد:‌ کسانی که در ساخت این خط لوله و دو خط آن سرمایه‌گذاری داشتند، کسانی که خط اول نورد استریم را به راه انداختند، در آینده انرژی و رقابت‌پذیری اقتصاد اروپا سرمایه‌گذاری کردند و سهم واقعی، نه فقط در حد سخنرانی، در تضمین امنیت انرژی در قاره اروپا داشتند.

سخنگوی کرملین تأکید کرد: افرادی که یکی از خطوط نورد استریم را منفجر کردند، مرتکب یک اقدام خرابکارانه تروریستی علیه زیرساخت‌های حیاتی انرژی اروپا شدند.

به نوشته خبرگزاری دولتی روسیه، تاسک نخست‌وزیر لهستان روزهای اخیر گفته بود: آلمان نباید مسئولان بمب‌گذاری نورد استریم ۲ را تحت پیگرد قانونی قرار دهد و مسئولان ساخت خط لوله باید سرزنش شوند، نه کسانی که در تخریب آن نقش داشته‌اند.

بنا بر این گزارش، مهرماه ۱۴۰۱ خسارات بی‌سابقه‌ای در خطوط لوله نورد استریم گزارش شد. دفتر دادستان کل روسیه تحقیقات جنایی را در مورد این اقدام با عنوان تروریسم بین‌المللی آغاز کرد. مدتی بعد، دفتر دادستان کل آلمان از دستگیری یک مرد اوکراینی در کرواسی که گفته می‌شود در بمب‌گذاری‌ این خط لوله گاز دست داشته است، خبر داد. واکنش به تحریم کارتون مشهور روسی

سخنگوی کرملین در پاسخ به پرسشی درباره اقدام اوکراین در تحریم سازندگان مجموعه کارتون (پویانمایی) به نام روسی «ماشا و خرس» (و مشهور به ماشا و میشا) گفت: به طور کلی، این کارتون‌ها، «ماشا و خرس»، تمام جهان را با مهربانی، انسانیت و ترویج بهترین ویژگی‌های انسانی، به معنای مثبت، مجذوب خود کرده‌اند.

پسکوف افزود: این واقعیت که اوکراین جنگی علیه کارتون‌ها آغاز کرده است، احتمالاً بار دیگر زشتی حکومت کی‌یف را آشکار می‌کند.

ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه نیز در سخنانی کنایه‌آمیز در واکنش به اقدام کی‌یف گفت: ظاهراً ولادیمیر زلنسکی (رئیس‌جمهور اوکراین) معتقد است که تنها تحریم‌ها علیه سازندگان سریال انیمیشن روسی، می‌تواند وضعیت جبهه را تغییر دهد. .

بنا بر این گزارش، مقامات اوکراینی تحریم‌هایی را علیه سازندگان سریال پویانمایی روسی «ماشا و خرس» اعمال کرده‌اند.

طبق احکام منتشر شده در وب‌سایت زلنسکی، تحریم‌هایی علیه دیمیتری لاویکو استودیو و تهیه‌کننده سریال و اولگ کوزوفکوف انیماتور (پویانما) در نظر گرفته شده است. این تحریم‌ها به مدت ۱۰ سال علیه پنج شخص حقیقی و چهار شخص حقوقی اعمال شده است.

به نوشته خبرگزاری تاس، وب‌سایت زلنسکی اعلام کرده است که این پویانمایی تهدیدی برای امنیت ملی اوکراین است. به دنبال اعمال این تحریم، دسترسی به این مجموعه کارتون در اوکراین مسدود می‌شود.

منبع: ایرنا سیاسی برچسب هااوکراین روسیه لهستان

شناسه : 606893

لینک کوتاه : لینک کپی شد


۱۲ دقیقه قبل / سایت صفحه سیاست

تهدیدهای ترامپ علیه عمان؛ چرا مسقط دیگر واشنگتن را جدی نمی‌گیرد؟

صفحه سیاست-

سایت «المانیتور» در گزارشی اعلام کرد تهدیدهای اخیر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، مبنی بر حمله به عمان، موجب حیرت، تعجب و ناخرسندی در مسقط شده است؛ هرچند مقام‌های عمانی تلاش دارند این تهدیدها را بیش از اندازه جدی نگیرند.

بر اساس این گزارش، مقام‌های عمانی اعلام کرده‌اند که نخستین تهدید ترامپ برای بمباران این کشور برای آنها «شوک‌آور» بوده، اما تکرار چنین تهدیدهایی اکنون بیش از هر چیز با نارضایتی مواجه شده است.

یک منبع عمانی در این‌باره گفته است که مقام‌های مسقط «در واقع این موضوع را جدی نمی‌گیرند». یک دیپلمات عمانی نیز تأکید کرده است که این کشور به‌تدریج به تکرار تهدیدهای ترامپ عادت کرده و بارها چنین اظهاراتی را شنیده است.

این واکنش نشان می‌دهد که تهدیدهای واشنگتن، دست‌کم در نگاه بخشی از محافل سیاسی عمان، دیگر الزاماً به‌عنوان یک ابزار مؤثر برای تغییر رفتار مسقط تلقی نمی‌شود. واشنگتن‌پست؛ ترامپ از بن‌بست منطقه‌ای خشمگین است

همزمان، روزنامه «واشنگتن‌پست» در تحلیلی، لحن اخیر ترامپ علیه عمان و برخی دیگر از شرکای آمریکا را نشانه افزایش خشم و سرخوردگی رئیس‌جمهور این کشور دانسته است.

بر اساس این تحلیل، ترامپ که در وادار کردن تهران به پذیرش خواسته‌های واشنگتن با دشواری مواجه شده، به نظر می‌رسد بخشی از فشار و نارضایتی خود را متوجه شرکای منطقه‌ای آمریکا کرده است.

تهدید علیه عمان در این چارچوب اهمیت بیشتری پیدا می‌کند؛ چراکه مسقط طی سال‌های گذشته یکی از مهم‌ترین کانال‌های ارتباطی میان ایران و غرب بوده و در مقاطع مختلف برای کاهش تنش‌ها و انتقال پیام میان طرف‌های درگیر نقش‌آفرینی کرده است. تنگه هرمز؛ نقطه اصلی اختلاف

یکی از مهم‌ترین محورهای این تحولات، مسئله تنگه هرمز است. تحلیلگران معتقدند نگرانی واشنگتن تنها به مواضع عمان محدود نمی‌شود، بلکه احتمال شکل‌گیری ترتیبات منطقه‌ای برای مدیریت و بازگشایی تردد در تنگه هرمز بدون پذیرش کامل خواسته‌های آمریکا، یکی از عوامل افزایش فشارهای ترامپ است.

در چنین شرایطی، هرگونه توافق یا تفاهم میان ایران و کشورهای حاشیه خلیج فارس می‌تواند بخشی از محاسبات واشنگتن را تغییر دهد؛ زیرا آمریکا تلاش دارد مدیریت امنیت و تردد دریایی در منطقه را در چارچوب ترتیبات مورد نظر خود حفظ کند.

آلن ایر، دیپلمات پیشین آمریکا و عضو تیم مذاکره‌کننده این کشور در مذاکرات منتهی به برجام، نیز در همین زمینه گفته است که اظهارات اخیر ترامپ نشان‌دهنده سرخوردگی او از ناتوانی در دستیابی به حداقل هدف خود، یعنی بازگشت رفت‌وآمد در تنگه هرمز به وضعیت عادی، است. چرا عمان برای آمریکا اهمیت دارد؟

اهمیت عمان برای واشنگتن تنها به موقعیت جغرافیایی این کشور محدود نیست. مسقط طی دهه‌های گذشته سیاست خارجی متفاوتی را در پیش گرفته و تلاش کرده است روابط خود را با طیف‌های مختلف منطقه‌ای و بین‌المللی حفظ کند.

همین رویکرد باعث شده عمان در بسیاری از بحران‌های منطقه‌ای به کانالی برای گفت‌وگو تبدیل شود. بنابراین فشار مستقیم بر مسقط می‌تواند با یک تناقض جدی روبه‌رو شود؛ آمریکا از یک سو به کانال‌های ارتباطی عمان نیاز دارد و از سوی دیگر، تهدید این کشور می‌تواند ظرفیت میانجیگری و اعتماد متقابل را تضعیف کند.

از این منظر، تهدید علیه عمان ممکن است بیش از آنکه یک ابزار فشار مؤثر باشد، به محدود شدن یکی از مسیرهای دیپلماتیک واشنگتن در منطقه منجر شود. تهدید یا نشانه ضعف در برابر بن‌بست؟

نکته قابل توجه در تحولات اخیر، فاصله میان ادبیات تهدیدآمیز ترامپ و واقعیت‌های میدانی و دیپلماتیک منطقه است. اگرچه واشنگتن همچنان از ابزارهای نظامی و اقتصادی قابل توجهی برخوردار است، اما تکرار تهدید علیه متحدان و شرکای منطقه‌ای می‌تواند نشانه دشوارتر شدن مسیر دستیابی به اهداف آمریکا باشد.

در مقابل، واکنش عمان نیز نشان می‌دهد که کشورهای منطقه الزاماً حاضر نیستند سیاست‌های خود را صرفاً بر اساس تهدیدهای واشنگتن تنظیم کنند. مسقط تلاش دارد ضمن حفظ روابط خود با آمریکا، کانال‌های ارتباطی خود با ایران و دیگر بازیگران منطقه‌ای را نیز حفظ کند. معادله جدید در خلیج فارس

مجموع این تحولات را می‌توان نشانه‌ای از تغییر در معادلات امنیتی خلیج فارس دانست؛ جایی که کشورهای منطقه بیش از گذشته به دنبال مدیریت مستقیم بحران‌ها و حفظ کانال‌های ارتباطی خود هستند.

در چنین شرایطی، تداوم تهدیدهای ترامپ علیه عمان ممکن است نتیجه‌ای متفاوت با هدف اولیه واشنگتن داشته باشد. به جای وادار کردن مسقط به عقب‌نشینی، این رویکرد می‌تواند کشورهای منطقه را به سمت افزایش هماهنگی برای کاهش وابستگی به تصمیمات آمریکا سوق دهد.

از این منظر، مسئله اصلی تنها تهدید ترامپ علیه عمان نیست؛ بلکه این پرسش مطرح است که آیا واشنگتن همچنان قادر است با اتکا به فشار و تهدید، معادلات منطقه‌ای را مطابق خواست خود شکل دهد یا آنکه کشورهای خلیج فارس به سمت ترتیبات مستقل‌تری برای مدیریت بحران، امنیت دریایی و مسئله تنگه هرمز حرکت خواهند کرد.

 


۱۸ دقیقه قبل / سایت تابناک

واکنش تند حزب‌الله به تحریم‌های جدید آمریکا

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ حزب‌الله لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد که دولت آمریکا با ادعای تحت کنترل بودن این جنبش از سوی نیروی قدس، تلاش کرده است بازگرداندن حزب‌الله به فهرست تحریم‌ها را توجیه کند؛ تصمیمی که به گفته این جنبش، ادامه سیاست‌های دولت‌های مختلف آمریکا برای هدف گرفتن مقاومت، حامیان و جامعه پیرامونی آن و اعمال فشار سیاسی، مالی و امنیتی بر آنان است.

در این بیانیه آمده است که آمریکا به جای وادار کردن رژیم صهیونیستی به عقب‌نشینی از جنوب لبنان، توقف حملات، تخریب خانه‌ها، نابودی زمین‌های کشاورزی و کشتار لبنانی‌ها، در پی محاصره مردم لبنان و تضعیف توانمندی‌های این کشور است. حزب‌الله مدعی شد واشنگتن با این اقدامات می‌کوشد در لبنان بی‌ثباتی ایجاد کند و مسیر رویارویی با رژیم را به سمت دیگری منحرف سازد.

حزب‌الله تأکید کرد که برای اثبات لبنانی بودن و میهن‌دوستی خود به تأیید هیچ طرفی نیاز ندارد و فداکاری هزاران شهید، سابقه طولانی مقاومت در برابر اشغالگری و دفاع از خاک و حاکمیت لبنان را گواه این امر دانست.

این جنبش همچنین روابط خود با جمهوری اسلامی ایران را «نزدیک و برادرانه» توصیف کرد و گفت به این روابط افتخار می‌کند؛ زیرا ایران در آزادسازی سرزمین لبنان، بازگرداندن حاکمیت این کشور و بازسازی مناطق آسیب‌دیده در جنگ ۲۰۰۶ از لبنان حمایت کرده است.

حزب‌الله در ادامه، آمریکا را فاقد صلاحیت اخلاقی و قانونی برای صدور گواهی ملی‌گرایی یا طبقه‌بندی دیگر کشور‌ها و گروه‌ها دانست و با اشاره به عملکرد واشنگتن در کشور‌های مختلف و حمایت آن از رژیم صهیونیستی، آمریکا را مسؤول نقض قوانین بین‌المللی و ارزش‌های انسانی دانست.

در پایان بیانیه آمده است که تحریم‌ها و طبقه‌بندی‌های آمریکا حزب‌الله را از پایبندی به گزینه مقاومت و حق لبنان برای دفاع از خاک، حاکمیت و منابع خود بازنخواهد داشت و مقاومت همچنان بخشی جدایی‌ناپذیر از گذشته، حال و آینده لبنان خواهد بود.

وزارت خزانه‌داری آمریکا روز پنجشنبه تحریم‌هایی را علیه شبکه پول نقد حزب‌الله لبنان اعمال کرد که به ادعای این وزارتخانه، برای حزب‌الله پول نقد منتقل می‌کرد.




 پیروزی یک زنِ افغان‌تبارِ ضداسرائیلی در انتخابات کنگره آمریکا | این زن نخستین افغانی است که به کنگره راه یافت + عکس
۱۹ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پیروزی یک زنِ افغان‌تبارِ ضداسرائیلی در انتخابات کنگره آمریکا | این زن نخستین افغانی است که به کنگره راه یافت + عکس

عایشه وهاب، سناتور ایالتی کالیفرنیا، در انتخابات ویژه برای پر کردن کرسی خالی اریک سوالول در مجلس نمایندگان آمریکا پیروز شد و به نخستین آمریکایی افغان‌تبار تبدیل می‌شود که به کنگره راه می‌یابد.

 آزمایش موشکی بی‌سابقه روسیه
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آزمایش موشکی بی‌سابقه روسیه

روسیه یک رزمایش موشکی بی‌سابقه با حضور کشتی‌های نیروی دریایی و یک پرتابگر زمینی در نزدیکی جزایری در شرق دور خود که مورد ادعای ژاپن نیز هستند، انجام داد.

 زن مرموز کنار ترامپ کیست؟/ این زن مسئول پوشک ترامپ است! + عکس و فیلم
۴۶ دقیقه قبل / سایت اکوایران

زن مرموز کنار ترامپ کیست؟/ این زن مسئول پوشک ترامپ است! + عکس و فیلم

خسرو معتضد، تاریخ‌نگار و پژوهشگر، در اظهاراتی درباره نتالی هارپ یکی از زنان نزدیک به دونالد ترامپ، گفت که او مسئول رسیدگی به امور شخصی رئیس‌جمهور آمریکا از جمله پوشک اوست.

 سرلشکر عبداللهی: پاسخ ایران به تهدیدات نوین دشمن ویرانگر است
۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

سرلشکر عبداللهی: پاسخ ایران به تهدیدات نوین دشمن ویرانگر است

رئیس ستادکل نیروهای مسلح گفت: هرگونه خطای محاسباتی و تهدیدات متعارف و نوین دشمنان با پاسخ های انقلابی، کوبنده، پشیمان‌ کننده و ویرانگر مواجه خواهد بود.

 علم‌الهدی:  آمریکا یک جریان تمامیت‌خواه است که همه چیز ما را می‌خواهد
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

علم‌الهدی: آمریکا یک جریان تمامیت‌خواه است که همه چیز ما را می‌خواهد

امام جمعه مشهد گفت: شش ماه پس از شهادت رهبر، ملت ایران همچنان پرچم‌ها و اجتماعات را رها نکرده و مردانه ایستاده اند تا انتقام مظلومیت و خونخواهی قائد امت را محقق کند.

 رشد بیت کوین و طلا با افزایش نگرانی‌ها درباره بدهی آمریکا - سرمایه و بورس
۱۸ دقیقه قبل / سایت سرمایه و بورس

رشد بیت کوین و طلا با افزایش نگرانی‌ها درباره بدهی آمریکا - سرمایه و بورس

قیمت بیت کوین و طلا در معاملات روز جمعه با افزایش قابل توجهی همراه شدند؛ زیرا سرمایه‌گذاران نگران هستند مداخله وزارت خزانه‌داری آمریکا در بازار اوراق قرضه، فشار بیشتری بر ارزش دلار وارد کند.