قیمت طلا امروز




 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۵/۰۵/۰۳

تجاوز رژیم صهیونیستی به القنیطره در خاک سوریه

تسنیم/منابع محلی در استان القنیطره گزارش دادند که نظامیان رژیم اشغالگر صهیونیستی با چند خودروی زرهی وارد بخش هایی از این استان شده و در یکی از محورهای حساس، یک ایست بازرسی موقت ایجاد کردند. بر اساس اطلاعات دریافتی، نظامیان رژیم اشغالگر در این ایست بازرسی، خودروهای عبوری را متوقف و مدارک سرنشینان را
 تجاوز رژیم صهیونیستی به القنیطره در خاک سوریه



 کانال عبری کان به نقل از مقام امنیتی: اسرائیل از دولت آمریکا برای اجرای ترورهای هدفمند در غزه، چراغ سبز گرفته
۱۸ دقیقه قبل / سایت انتخاب

کانال عبری کان به نقل از مقام امنیتی: اسرائیل از دولت آمریکا برای اجرای ترورهای هدفمند در غزه، چراغ سبز گرفته

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

کانال «کان» گزارش داد: یک مقام امنیتی می‌گوید اسرائیل معتقد نیست حماس خلع سلاح خواهد شد. 

به گزارش انتخاب، این مقام‌ افزود: تا آن زمان، ارتش اسرائیل به خنثی کردن تهدیدها ادامه خواهد داد، از خط زرد عقب‌نشینی نخواهد کرد و اقداماتی برای بازسازی نوار غزه آغاز نخواهد شد.

او ادامه داد: همچنین اسرائیل از دولت آمریکا برای اجرای ترورهای هدفمند در غزه چراغ سبز گرفته است.



 پاکستان از حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه حمایت کرد
۴۲ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

پاکستان از حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه حمایت کرد

جوان آنلاین: سناتور محمد اسحاق دار معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان امروز در اسلام‌آباد با اسعد الشیبانی وزیر خارجه حکومت موقت سوریه دیدار کرد.

به گزارش ایرنا، طرفین توافق کردند که همکاری‌های دوجانبه را در زمینه‌های مورد علاقه مشترک تقویت کنند.

آنان همچنین در مورد تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله فلسطین، بلندی‌های جولان اشغالی، افغانستان، وضعیت جنوب آسیا و تحولات خاورمیانه تبادل نظر کردند.

وزیر خارجه پاکستان بر تعهد کشورش به حمایت از حاکمیت، وحدت و تمامیت ارضی سوریه تاکید کرد.

الشیبانی نیز ضمن استقبال از پیمان مشترک دفاعی پاکستان، عربستان و ترکیه از نقش اسلام‌آباد برای کمک به تنش زدایی بین ایران و ایالات متحده آمریکا قدردانی کرد.

وزرای خارجه پاکستان و سوریه بر تعهد یکدیگر برای ادامه تعامل و همکاری برای صلح، ثبات و رفاه در منطقه و فراتر از آن تاکید کردند.

الشیبانی امروز همچنین با جام کمال خان وزیر بازرگانی پاکستان دیدار و خواستار تاسیس مجمع سرمایه‌گذاری مشترک و تعمیق همکاری‌های اقتصادی با پاکستان شد.

 این اولین سفر یک وزیر خارجه از سوریه به پاکستان پس از ۱۹ سال به شما رفته و اولین سفر یک مقام رسمی حکومت موقت سوریه به اسلام‌آباد پس از سقوط حکومت بشار اسد می‌باشد.



 نفوذ نظامیان صهیونیست به منطقه‌ای در قنیطره سوریه/ تاکید ترکیه بر لزوم خاتمه یافتن حملات
۴۷ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

نفوذ نظامیان صهیونیست به منطقه‌ای در قنیطره سوریه/ تاکید ترکیه بر لزوم خاتمه یافتن حملات

به گزارش برنا، خبرنگار شبکه خبری الجزیره گزارش داد نیرو‌های رژیم اشغالگر در حال پیشروی به سمت «تل کروم» در نزدیکی «خان ارنبه» در قنیطره واقع در جنوب غربی سوریه هستند.

پیشتر نیز منابع سوری اعلام کردند جنگنده‌های رژیم صهیونیستی بر فراز استان «درعا» وارد حریم هوایی سوریه شدند.

وزارت دفاع ترکیه در واکنش به این حملات با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که رژیم اشغالگر باید به حملات بی‌پروا و وحشیانه خود خاتمه داده و به قوانین بین‌المللی برای تحقق صلح در سوریه و منطقه پایبند باشد.

این وزارتخانه تأکید کرد که ترکیه به تلاش‌های خود برای صیانت از حاکمیت سوریه و تمامیت اراضی آن و تحقق یک زیربنای امن و آرام ادامه خواهد داد.

در این بیانیه همچنین آمده است که آنکارا به تلاش‌هایش برای حمایت از تلاش‌های سوریه در راستای توسعه توانمندی‌ها و زیرساخت‌های نظامی این کشور ادامه خواهد داد.

در بیانیه وزارت دفاع ترکیه آمده است که این کشور هرگز تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی به تمامیت ارضی و حاکمیت سوریه را نمی‌پذیرد.

انتهای پیام/



 وزیر جنگ اسرائیل اردوغان را تهدید کرد / اردوغان بهتر است به همان سخنرانی‌های پوچ و خیال‌پردازانه خود بپردازد
۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

وزیر جنگ اسرائیل اردوغان را تهدید کرد / اردوغان بهتر است به همان سخنرانی‌های پوچ و خیال‌پردازانه خود بپردازد

کد خبر: 787297 | ۱۴۰۵/۰۵/۲۹ ۱۴:۱۵:۴۴ اعتمادآنلاین |

یسرائیل کاتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در پستی به زبان ترکی رجب طیب اردوغان، رئیس‌ جمهور ترکیه را مورد هجمه قرار داد و تصریح کرد اردوغان ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های غیرضروری در سوریه سوق می‌دهد.

به گزارش ایسنا، بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، یسرائیل کاتس در ادامه افزود بهتر است اردوغان به همان سخنرانی‌های پوچ و خیال‌پردازانه خود در پارلمان ترکیه ادامه دهد.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی همچنین مدعی شد این رژیم اجازه نخواهد داد هیچ طرفی امنیت آن را تهدید کند.

کاتس در پایان خطاب به اردوغان مدعی شد: «نباید عزم اسرائیل برای دفاع از خود را مورد آزمایش قرار دهید.»

این اظهارات پس از آن بیان شد که دفتر ریاست‌جمهوری ترکیه ادعاهای اخیر مطرح‌شده از سوی رژیم صهیونیستی مبنی‌بر استقرار نظامی در سوریه را غیر قابل قبول و در راستای سیاست‌های توسعه‌طلبانه و ثبات‌زدایی این رژیم در آستانه انتخابات آن دانست. آنکارا بر تداوم همکاری با سوریه برای برقراری صلح، ثبات و رفاه در این کشور تأکید کرد.

این واکنش ترکیه پس از آن انجام شد که رژیم اشغالگر یک پایگاه هوایی سوریه را در نزدیکی مرز ترکیه بمباران کرد و مدعی شد که سوریه در آستانه اجازه دادن به استقرار نیروهای ترکیه در آن منطقه است.

  اخبار مرتبط اردوغان جواب تهدیدهای جدید سرائیل را داد اردوغان: مشکل اصلی امنیتی منطقه ما، سیاست‌های توسعه‌ طلبانه اسرائیل است …



 ترکیه: در پایگاه «ابوظهور» سوریه نیرویی نداشتیم/مداخلات نظامی اسرائیل نباید عادی شود
۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

ترکیه: در پایگاه «ابوظهور» سوریه نیرویی نداشتیم/مداخلات نظامی اسرائیل نباید عادی شود

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا به نقل از آناتولی، وزارت دفاع ملی ترکیه با محکوم کردن حمله اخیر رژیم صهیونیستی به پایگاه هوایی ابوظهور در سوریه، خواستار پایان دادن تل‌آویو به حملات «بی‌ملاحظه» و پایبندی این رژیم به قوانین بین‌المللی شد.

وزارت دفاع ترکیه همچنین تاکید کرد که هیچ هیأت نظامی ترکیه‌ای پیش از حمله یا هنگام حمله رژیم صهیونیستی به پایگاه ابوظهور، در این محل حضور نداشته است.

این وزارتخانه در بیانیه‌ای پس از نشست خبری هفتگی خود اعلام کرد حمله رژیم صهیونیستی، ثبات، امنیت، وحدت، تمامیت ارضی و زیرساخت‌های سوریه را هدف قرار داده است.

در این بیانیه آمده است: برای صلح و ثبات سوریه و منطقه، ضروری است اسرائیل به چنین حملات بی‌ملاحظه‌ای پایان دهد و الزامات قوانین بین‌المللی را رعایت کند.

وزارت دفاع ترکیه همچنین تاکید کرد حملات علیه حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه غیرقابل قبول است.

حمایت ترکیه از بازسازی سوریه

«زکی آکتورک» مشاور مطبوعاتی، روابط عمومی و سخنگوی وزارت دفاع ترکیه، نیز گفت که آنکارا به حمایت از تلاش‌های سوریه برای تقویت زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های نظامی این کشور در چارچوب اصل «ارتش واحد» ادامه خواهد داد.

وی تاکید کرد ترکیه تلاش‌های خود را برای حفظ حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه و کمک به این کشور برای دستیابی به ساختاری باثبات و امن ادامه خواهد داد.

آکتورک در اظهاراتی صریح درباره اقدامات رژیم صهیونیستی گفت: به هیچ وجه نباید اجازه داد مداخلات نظامی اسرائیل علیه کشور‌های همسایه این تصور را ایجاد کند که این مداخلات عادی و قابل قبول هستند.

وی افزود آینده منطقه نباید بر پایه استفاده یک‌جانبه از زور شکل بگیرد، بلکه باید بر اساس تفاهم‌های امنیتی مبتنی بر قوانین بین‌المللی و احترام به حاکمیت و تمامیت ارضی کشور‌ها بنا شود.

درخواست از جامعه جهانی برای موضع‌گیری مشخص دربرابر رژیم اسرائیل

سخنگوی وزارت دفاع ترکیه از جامعه بین‌المللی خواست در واکنش به اقدامات رژیم اسرائیل علیه صلح و ثبات منطقه‌ای، مواضع و اقدامات مشخص‌تر و موثرتری اتخاذ کند.

آکتورک گفت اولویت ترکیه جلوگیری از کشیده شدن منطقه به درگیری و بی‌ثباتی بیشتر و فراهم کردن زمینه برای …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 اقدام فوری علیه یک شادی گل جنجالی؛ دعوت به تیم ملی ممنوع!
سایت خبر ورزشی

اقدام فوری علیه یک شادی گل جنجالی؛ دعوت به تیم ملی ممنوع!

شاید بهتر باشد یک بار برای همیشه تکلیف این موضوع را روشن کنیم؛ آیا در انتخاب بازیکنان تیم ملی، غیر از مسائل فنی، معیار و استاندارد دیگری هم وجود دارد یا نه؟
 سرخط اخبار/ ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - پیوست
مجله پیوست

سرخط اخبار/ ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - پیوست

ارائه خدمات آزمایشگاهی از طریق پلتفرم‌ها به بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی مجاز شد. کمیته تسهیل اقتصاد دیجیتال در رأی نهایی پرونده شکایت انجمن تجارت الکترونیک از سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد این خدمات، مشروط به صدور نسخه معتبر از سوی پزشک دارای صلاحیت و ثبت آن در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیکی، قابل ارائه است. براساس این رای
 بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!
سایت ورزش ۳

بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!

بازار نقل‌وانتقالات تابستان امسال به کلی عقلانیت خود را از دست داده است.
 از خانه‌های خالی تا صف متقاضیان؛ چرا بازار مسکن داده‌محور نیست؟
سایت افکارنیوز

از خانه‌های خالی تا صف متقاضیان؛ چرا بازار مسکن داده‌محور نیست؟

عضو کمیسیون عمران در مجلس دوازدهم تأکید کرد: تا زمان راه‌اندازی سامانه جامع عرضه و تقاضا، دستورالعمل‌های دولتی تنها مُسکن‌هایی موقتی برای صورت‌مسئله‌زدایی هستند.
 جو کنت: جنگ را دوچندان شدید ‌می‌کنیم
سایت اکوایران

جو کنت: جنگ را دوچندان شدید ‌می‌کنیم

کنت، رئیس سابق مرکز ملی مبارزه با تروریسم آمریکا که در اعتراض به جنگ ایران از سمت خود استعفا کرده بود، هشدار داد حضور نظامی واشنگتن در منطقه، نیروهای آمریکایی را به «تله» برای تشدید جنگ تبدیل کرده و خواستار خروج فوری آنان از این درگیری شد.
 تداوم گرمای ۴۰ درجه‌ای در پایتخت
سایت دیدارنیوز

تداوم گرمای ۴۰ درجه‌ای در پایتخت

حمیدرضا خورشیدی، رئیس سازمان هواشناسی استان تهران گفت: تا امروز استقرار دمای گرم در استان تهران ادامه دارد. از روز جمعه به بعد نیز این شرایط تا حدی ماندگار خ...
 چطور با بودجه محدود برای فرزندانمان لوازم تحریر مدرسه بخریم؟
سایت نی نی بان

چطور با بودجه محدود برای فرزندانمان لوازم تحریر مدرسه بخریم؟

شروع سال تحصیلی برای خانواده‌ها معمولاً با یک فهرست بلند از وسایل موردنیاز همراه است؛ از دفتر و مداد و خودکار گرفته تا پاک‌کن، تراش، خط‌کش، جامدادی و وسایل تخصصی‌تر.
 محدودیت تردد در کندوان و تهران-شمال
سایت تابناک

محدودیت تردد در کندوان و تهران-شمال

رییس پلیس راه البرز از اعمال محدودیت ترافیکی در جاده کرج - جالوس و آزادراه تهران - شمال در روز جمعه ٣٠ مرداد ماه جاری در محدوده این استان خبر داد.