قیمت طلا امروز




 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۵/۰۴/۱۶

بوسه حجت‌الاسلام سید هادی خامنه‌ای، برادر رهبر شهید انقلاب بر پیکر قائد شهید امت

تسنیم/ بوسه حجت‌الاسلام سید هادی خامنه‌ای، برادر رهبر شهید انقلاب بر پیکر قائد شهید امت را در این ویدئو مشاهده نمائید. 🔹 آخرین خبر در روبیکا 🔹 آخرین خبر در ایتا 🔹 آخرین خبر در بله
 بوسه حجت‌الاسلام سید هادی خامنه‌ای، برادر رهبر شهید انقلاب بر پیکر قائد شهید امت



۳ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

مراسم چهلم تدفین «آقای شهید ایران» در حرم امام رضا(ع)

کد خبر: 787356 | ۱۴۰۵/۰۵/۲۹ ۲۳:۰۰:۱۴ اعتمادآنلاین |

شامگاه پنجشنبه مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران» از سوی رهبر معظم انقلاب با قرائت زیارت امین‌الله توسط حاج امیر عارف در صحن پیامبر اعظم(ص) حرم امام رضا(ع) آغاز شد.

به گزارش مهر، مراسم بزرگداشت چهلمین روز تدفین قائد امت، شهید آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای(رحمت‌الله علیه)،هم زمان با شب شهادت امام حسن عسکری(ع)،در حرم مطهر رضوی آغاز شد.

این مراسم شامگاه پنج‌شنبه ۲۹ مرداد، هم زمان با شب شهادت امام حسن عسکری(ع) بعد از اقامه نماز جماعت مغرب و عشا، در صحن پیامبر اعظم(ص) حرم مطهر رضوی برگزار شد.

در این ویژه برنامه که با اجرای مجید یراقبافان همراه است، ابتدا کلیپ بیانات رهبر شهید انقلاب پخش می‌شود، سپس حاضران میهمان اجرای قطعه‌ای هنری با نوای گروه سرود و هم خوانی «آوای ارادت»، با موضوع «باید برخاست»،می‌شوند.

همچنین،نوای ملکوتی قرآن با نوای دونفر از قاریان ممتاز و بین‌المللی آستان مقدس رضوی، جلیل اشرفی و علیرضا رضایی، طنین انداز خواهد شد.

اجرای برنامه مرثیه‌سرایی و ذکر مصیبت با نوای جعفر ملائکه و پخش کلیپی از مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب، از دیگر برنامه‌های این مراسم است.

در این مراسم همچنین حجت‌الاسلام علی علیزاده به ایراد سخنرانی می‌پردازد و قرائت دعای کمیل با نوای محمد حسینی و مرثیه‌سرایی و عزاداری توسط کاظم غلامشاهی، پایان بخش مراسم عزاداری شب شهادت امام حسن عسکری(ع) و چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی، خواهد بود. اخبار مرتبط حضور فرزندان رهبر شهید در مراسم بزرگداشت چهلمین روز تدفین ایشان + عکس سید مسعود خامنه‌ای و مسعود پزشکیان/ تصویر خاص از حضور رئیس دولت و فرزند رهبر شهید در مراسم چهلمین…


۶ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

روایت استاندار خراسان رضوی از حافظه کم‌نظیر رهبر شهید انقلاب

غلامحسین مظفری امروز، ۲۹ مرداد، در حاشیه برگزاری گردهمایی امین ایران چهار در مشهد، در پاسخ به پرسش خبرنگار شهرآرانیوز درباره ماندگارترین ویژگی رهبر شهید انقلاب اسلامی اظهار کرد: برای ما خراسانی‌ها افتخار بزرگی است که مشهد زادگاه و امروز نیز مدفن رهبر شهید است، اما این افتخار، مسئولیت سنگینی نیز برای ما به همراه دارد.

وی با اشاره به خاطره‌ای از دیدار خود با رهبر شهید در سال ۱۳۷۷، زمانی که رئیس جهاد دانشگاهی خراسان رضوی بود، گفت: در مراسم سالگرد جهاد دانشگاهی، هنگام خروج از جلسه و معرفی مدیران به محضر ایشان، ناگهان مکث کردند؛ نگاهی به من انداختند و خاطره‌ای از سال‌های قبل را با جزئیات برایم یادآوری کردند.

مظفری ادامه داد: برای من باورکردنی نبود که ایشان بعد از حدود ۱۰ سال، ماجرایی مربوط به روز‌های پایانی جنگ را با چنین دقتی به یاد داشته باشند. چند شب در یکی از قرارگاه‌های عملیاتی مهمان ایشان بودیم و اتفاقی ساده در آن روز‌ها میان ما به یک شوخی تبدیل شده بود که ایشان سال‌ها بعد همان موضوع را به یاد آوردند.

استاندار خراسان رضوی افزود: این خاطره برای من نشانه‌ای از ذکاوت، حافظه قوی و ذهن فعال رهبر شهید بود؛ ذهنی که نشان می‌داد نسبت به افراد و اتفاقات، اشراف و دقت نظر کم‌نظیری داشتند.

وی با بیان اینکه رهبر شهید شخصیتی جامع در عرصه‌های علمی، مدیریتی، فرهنگی و اجتماعی بود، اظهار کرد: امروز که پیکر ایشان در مشهد آرام گرفته است، مسئولیت ما سنگین‌تر شده و باید سیره، منش، اندیشه و شیوه مدیریتی ایشان را به نسل جوان و آینده منتقل کنیم.

مظفری تاکید کرد: ادای دین به رهبر شهید تنها در فضای احساسی و بیان خاطرات خلاصه نمی‌شود بلکه باید ابعاد مختلف شخصیتی، روش‌ها و منش ایشان به‌درستی تبیین شود تا این سرمایه معنوی و فکری برای نسل‌های آینده حفظ و منتقل شود.

در ادامه حتما ببینید گزارش تصویری | برگزاری ویژه‌برنامه «امین ایران» در مشهد


۶ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

خون پاک آقای شهید ایران، بساط دستگاه استکبار را از جهان جمع خواهد کرد

به گزارش برنا، حجت‌الاسلام والمسلمین عباس محمدحسنی عصر پنجشنبه در مراسم بزرگداشت چهلمین روز تدفین پیکر مطهر رهبر شهید در گلستان شهدای اصفهان افزود: هیچ تردیدی به خودمان راه نمی‌دهیم، ما منطقه بدون اسرائیل را، بدون آمریکا را و حتی جهان بدون آمریکای به شکل فعلی را تجربه خواهیم کرد.

وی اظهار داشت: امام شهید، به عنوان جانشین امام زمان و ولی امر مسلمین جهان، دومین رهبر انقلاب اسلامی و یکی از نامدارترین مراجع تقلید جهان تشیع، نسخه کاملی از سبک اسلامی را به نمایش گذاشت که تا قیامت الهام‌بخش نظم‌های حق‌طلب خواهد بود.

رییس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش بیان کرد: آقای شهید، معصوم‌وار زیست، معصوم‌وار با تعدادی از اعضای خانواده خودش به شهادت رسید و نام او برای همیشه تاریخ، مثل اجداد طاهرینش ماندگار خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: برخلاف تمام قوانین بین‌المللی و قواعد شناخته شده، دشمن خبیث، ناجوانمردانه امام ما را به شهادت رساند.

حجت الاسلام محمدحسنی افزود: رهبر شهید، میراث‌های بسیار گرانبهایی از خود برای ما و نسل‌های بعد از ما به یادگار نهاده است که نخستین آن حفظ میراث امام راحل یعنی نظام جمهوری اسلامی ایران است.

وی تصریح کرد: برخی تصور می‌کردند بعد از رحلت امام، نظام اسلامی با چالش جدی رو‌به‌رو می‌شود و مسیرش انحراف پیدا می‌کند و تغییراتی در آرمان‌های انقلاب رخ می‌دهد، اما مشاهده شد که بعد از امام، حضرت آقای شهید ما به عنوان نسخه کامل امام، راه امام را ادامه دادند و نظام اسلامی را حفظ کردند.

رییس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با اشاره به وظایف امروز مردم جامعه، گفت: ما برای حفظ نظام جمهوری اسلامی ایران که خون‌بهای ده‌ها هزار شهید و جانباز و نتیجه مبارزات نفس‌گیر سال‌های طولانی مردم ولایت‌مدار ایران اسلامی است، باید به هر قیمتی شده بکوشیم و از همه ظرفیت‌های جانی، مالی و آبروی خودمان استفاده کنیم.

وی تاکید کرد: ما حتی موظفیم برای حفظ نظام جمهوری اسلامی ایران اگر لازم شد از آبروی خودمان هم عبور کنیم تا نظام اسلامی بماند.

حجت الاسلام محمدحسنی افزود: رهبر شهید از جان بزرگوارش، از جان نوه کوچکش، از جان داماد و دخترش گذشت تا نظام جمهوری اسلامی ایران بماند. او ایستاد، به پناهگاه نرفت، از کشور نگریخت و به زیر پرچم این ظالم و آن کافر پناه نبرد؛ به عشق ملت ایران ایستاد و مثل جد بزرگوارش با آگاهی، با علم و با صلابت تمام، جان خودش را فدای ایران کرد تا امانت امام حفظ شود و از میراث شهیدان محافظت شود.

وی با اشاره به شرایط حساس فعلی گفت: تمام ویژگی‌های ۲ امام قبلی در امام جدیدمان، حضرت آیت‌الله امام سید مجتبی حسینی خامنه‌ای وجود دارد و آینده نشان خواهد داد که دشمن اشتباهی غیرقابل جبران کرد.

رییس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش بر وجوب اطاعت محض از فرامین، تدابیر و راهبری‌های رهبر جدید، تاکید و بیان کرد: وظیفه همگان از بالاترین مقام اجرایی کشور تا پایین‌ترین‌ها، اطاعت از تدابیر حکیمانه رهبر است.

وی با اشاره به راهکار‌های مقابله با تهدیدات دشمن، گفت: یکی از مهمترین و راهبردی‌ترین راه‌کار‌های رفع سایه جنگ از سر ملت ایران و کشور امام زمان (عج)، گرفتن انتقام خون شهیدان از قاتلان و آمران این جنایت است.

حجت الاسلام محمدحسنی با اشاره به توانمندی‌های نیرو‌های مسلح کشور تصریح کرد: ستون فقرات دشمن به دست فرزندان غیور ما در نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و دیگر نیرو‌ها در ارتش، بسیج، وزارت دفاع، نیروی انتظامی و عشایر در هم شکسته شده است.

وی با بیان اینکه دشمن دنبال انتقام است، گفت: دشمن به دنبال ایجاد اختلاف و فضای دو قطبی است تا افراد جامعه را به طرفداران هر یک از احزاب تقسیم کند، ولی ما نه راستی‌ایم، نه چپی‌ایم، نه اصولگراییم، نه اصلاح‌طلب؛ ما ولایت‌مداریم. فقط به حرف امام و ولی‌مان گوش می‌دهیم؛ کاری را که او می‌فرماید انجام می‌دهیم و چیزی را که او می‌فرماید نکنید، ترک می‌کنیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: رهبر ما، ولی ما در پیام‌های خود، ما را به وحدت و به بودن در صحنه دعوت کرده است. امروز ما باید با حضور معنادار خویش در خیابان‌ها و میدان‌ها و با حمایت از نیرو‌های ارتشی و دیگر نیرو‌های مسلح، به دشمن بفهمانیم که ما رهبر، شهیدان و رزمندگان را تنها نخواهیم گذاشت و تا ظهور ایستاده‌ایم.

انتهای پیام/




 بیانیه وزارت خارجه: تحریم‌های جدید علیه ایران از سوی آمریکا، اقدامی پیشاپیش شکست خورده است که نتیجه‌ای جز تکرار ناکامی‌های گذشته نخواهد داشت/ از همه ظرفیت‌ها برای دفع شرارت دشمن بهره می‌گیریم
۷ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

بیانیه وزارت خارجه: تحریم‌های جدید علیه ایران از سوی آمریکا، اقدامی پیشاپیش شکست خورده است که نتیجه‌ای جز تکرار ناکامی‌های گذشته نخواهد داشت/ از همه ظرفیت‌ها برای دفع شرارت دشمن بهره می‌گیریم

وزارت امور خارجه درباره تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران بیانیه صادر کرد.

 ببینید| راز اهمیت تحلیل کودتای 28 مرداد بعد از 73 سال چیست؟ - تسنیم
۹ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ببینید| راز اهمیت تحلیل کودتای 28 مرداد بعد از 73 سال چیست؟ - تسنیم

امام خمینی در توصیف نتیجه کودتا تعبیری به این مضمون داشتند که «محمدرضا رفت و رضاشاه برگشت».

 فیلم/ آیین بزرگداشت چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب در حرم امام رضا(ع)
۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

فیلم/ آیین بزرگداشت چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب در حرم امام رضا(ع)

آیین چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب پنجشنبه شب با حضور فرزندان ایشان و اقشار مختلف مردم در صحن پیامبر اعظم(ص) حرم مطهر رضوی برگزار شد.

 آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده: ایران برای سناریوی حمله ناگهانی آماده است/ برخی بدون تجربه جنگ برای فرماندهان نسخه می‌پیچند/ منابع ایران در قطر هنوز استفاده نشده است/ ایران و عمان در حال نهایی‌سازی مسیر جدید تردد در تنگه هرمز هستند
۱۱ ساعت قبل / سایت جماران

آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده: ایران برای سناریوی حمله ناگهانی آماده است/ برخی بدون تجربه جنگ برای فرماندهان نسخه می‌پیچند/ منابع ایران در قطر هنوز استفاده نشده است/ ایران و عمان در حال نهایی‌سازی مسیر جدید تردد در تنگه هرمز هستند

سعید آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده گفت: اساس گفته‌های اخیر آقای عراقچی، از نگاه ایران یادداشت تفاهم به معنای پایان جنگ است و پایان جنگ اساسا نیازی به تمدید ندارد. با این حال، آمریکا برخی مفاد تفاهم را نقض کرد و ایران نیز در واکنش، در موضوع تنگه هرمز تلاش کرد شرایط ترافیکی را به وضعیت پیش از اجرای تفاهم بازگرداند. به همین دلیل اکنون با سندی مواجه هستیم که بخش‌هایی از آن اجرا نمی‌شود و نیازمند تعیین تکلیف است.

 رئیس عقیدتی‌سیاسی ارتش: حفظ نظام از جان، مال و آبرو مهم‌تر است
۶ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

رئیس عقیدتی‌سیاسی ارتش: حفظ نظام از جان، مال و آبرو مهم‌تر است

رئیس سازمان عقیدتی‌سیاسی ارتش با تجلیل از رهبر شهید امت گفت: آنچه از رهبری ایشان برای ما و نسل‌های آینده به یادگار مانده، میراثی گران‌بهاست و یکی از مهم‌ترین...

 نسبت دادن وضعیت حجاب به رهبر شهید دروغ است
۷ ساعت قبل / سایت تابناک

نسبت دادن وضعیت حجاب به رهبر شهید دروغ است

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت با انتقاد از وضعیت حجاب، گفت: مسئولان برای انجام ندادن وظایف خود نباید جنگ را بهانه کرده و دستگاه‌های م...