
انهدام بیش از 4600 پهپاد اوکراین طی یک هفته

روسای جمهور برزیل و آمریکا در مورد ایران و اوکراین گفتوگو کردند
به گزارش برنا به نقل از آناتولی، دفتر ریاست جمهوری برزیل در بیانیهای اعلام کرد که این تماس تلفنی یک ساعت و ۲۰ دقیقه به طول انجامید.
دا سیلوا در این تماس تلفنی تاکید کرد که منطق واشنگتن برای وضع تعرفه بر کالاهای برزیلی را «بیاساس» خواند و گفت که این تعرفهها به دو کشور زیان میرسد.
بر اساس این بیانیه، ترامپ نیز بر لزوم حفظ روابط تجاری قوی دو کشور تاکید کرد و خواستار ملاقات طرفین در اسرع وقت شد.
همچنین دا سیلوا بار دیگر بر علاقه برزیل به همکاری با آمریکا برای مبارزه با جرایم سازمانیافته تاکید کرد اما گفت که باندهای تبهکار فعال در برزیل نباید با سازمانهای تروریستی یکسان تلقی شوند.
بنا بر اعلام دفتر ریاست جمهوری برزیل، ترامپ تمایل خود را برای تقویت همکاریهای دوجانبه ابراز کرد و گفت که مقامهای ارشد آمریکایی را برای پیگیری توافقات حاصل شده در این منطقه مامور خواهد کرد.
طبق این گزارش، سران برزیل و آمریکا همچنین در مورد درگیریهای بزرگ جهانی، به ویژه جنگهای اوکراین و خاورمیانه، تبادل نظر کردند.
به گفته ریاست جمهوری برزیل، دا سیلوا و ترامپ بر ضرورت یافتن یک راه حل مبتنی بر مذاکره برای درگیری روسیه و اوکراین توافق کردند. ترامپ همچنین نظرات خود را در مورد چشماندازهای حل و فصل درگیری با ایران به اشتراک گذاشت.
بنا بر اعلام دولت برزیل، دا سیلوا همچنین پیشنهاد تشکیل جلسه فوقالعاده شورای امنیت سازمان ملل برای یافتن راهحلهای دیپلماتیک برای بحرانهای فعلی را مطرح کرد.
انتهای پیام

بقائی: جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران، به منزله تلاش برای اعمال حاکمیت فراسرزمینی آمریکا بر کلیه دولتهای مستقل عضو سازمان ملل متحد به شمار میرود

میگنا - خطاهای رایج در تشخیص «شوخی» با «تمسخر»/ تاثیر شوخی بر شخصیت کودکان

حضور غافلگیر کننده رایان سرلک در تولید یک برنامه پرطرفدار و نوستالژیک | پسر جانشین پدر شد

سازمان ملل خواستار تسهیل حضور مقامات فلسطینی در آمریکا شد

جمهوری اسلامی: ایران به تصمیمی شجاعانه و یک تفاهم بزرگ نیاز دارد | اصلاحات اقتصادی همزمان با اصلاحات در سیاست خارجی و ترمیم سرمایه اجتماعی پیش برود

