قیمت طلا امروز




 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۵/۰۴/۱۸

چین سوزنی قشنگ

آخرین خبر/مقدار چین حداقل باید دو برابر باشه کمترم میتونی بدی فقط درجه دوخت رو زیاد نکن 🔹 آخرین خبر در روبیکا 🔹 آخرین خبر در ایتا 🔹 آخرین خبر در بله
 چین سوزنی قشنگ



۲۲ دقیقه قبل / سایت برترینها

پیام مهم چین به آمریکا درباره ایران

شرق: لین جیان، سخنگوی وزارت امور خارجه چین، در واکنش به تهدیدهای دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، برای اعمال فشار اقتصادی شدید علیه ایران، تأکید کرد که تحریم و فشار راه‌حل اختلافات نیست.

به نقل از وزارت امور خارجه چین، لین جیان در نشست خبری روزانه وزارت خارجه چین در پاسخ به پرسشی درباره تهدید ترامپ برای آغاز یک جنگ اقتصادی تمام‌عیار علیه ایران گفت: «تحریم‌ها و تاکتیک‌های فشار راه‌حل نیستند.»

وی افزود: «چین از طرف‌های ذی‌ربط می‌خواهد مسئولانه عمل کنند و به رویکرد سیاسی و دیپلماتیک پایبند باشند.»

سخنگوی وزارت خارجه چین در پاسخ به پرسشی دیگر درباره توانایی ایران برای مقابله با تحریم‌های جدید آمریکا نیز اظهار کرد: «چین معتقد است ابزار نظامی، تحریم‌ها و تاکتیک‌های فشار راه‌حل نیستند.»

لین جیان هشدار داد: «برعکس، آنها تنها به تشدید تنش منجر می‌شوند که به نفع هیچ‌کس نیست.»

وی در ادامه خواستار تلاش برای حل اختلافات از طریق «گفت‌وگو و مذاکره» شد.

سخنگوی وزارت خارجه چین همچنین در واکنش به درخواست اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، از پکن برای همراهی با واشنگتن در اعمال فشار اقتصادی شدید علیه ایران، موضع چین را تکرار کرد و گفت: «چین با تحریم‌های یکجانبه غیرقانونی که فاقد مبنای حقوق بین‌الملل و مجوز شورای امنیت سازمان ملل هستند، مخالف است.»


۲ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

پاسخ فوری چین به درخواست آمریکا برای همکاری با تحریم ایران

به نقل از گلوبال تایمز، پکن در واکنش به تشدید فشارهای واشنگتن علیه تهران، مخالفت خود را با تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران اعلام کرد و خواستار حل اختلافات از طریق گفت‌وگو و سازوکارهای سیاسی و دیپلماتیک شد.

«لین جیان»، سخنگوی وزارت امور خارجه چین، روز جمعه در نشست خبری این وزارتخانه گفت: پکن با تحریم‌های یکجانبه و غیرقانونی که فاقد مبنای حقوق بین‌الملل بوده و از سوی شورای امنیت سازمان ملل متحد مجاز نشده‌اند، مخالف است.

این موضع پس از آن مطرح شد که «اسکات بسنت»، وزیر خزانه‌داری آمریکا، از تدابیر اقتصادی خصمانه جدید واشنگتن علیه ایران خبر داد و از چین خواست در این زمینه با واشنگتن همکاری کند.

لین در واکنش به این درخواست گفت: چین همواره تاکید کرده که توسل به اقدامات نظامی، تحریم و اعمال فشار، راه‌حل مسائل نیست و چنین اقداماتی صرفاً موجب افزایش تنش‌ها و تشدید شرایط خواهد شد.

سخنگوی وزارت خارجه چین افزود: تشدید تنش‌ها «به نفع هیچ طرفی نیست». وی همچنین از طرف‌های درگیر خواست مسئولانه رفتار کنند و برای حل اختلافات از مسیر سیاسی و دیپلماتیک تلاش کنند.

لین همچنین گفت: «ما خواستار آن هستیم که اختلافات و مناقشات از طریق گفت‌وگو و رایزنی حل‌وفصل شود.»




 تهدید مستقیم نتانیاهو علیه اردوغان؛ تنش اسرائیل و ترکیه بالا گرفت
۵۳ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تهدید مستقیم نتانیاهو علیه اردوغان؛ تنش اسرائیل و ترکیه بالا گرفت

دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، با متهم کردن رجب طیب اردوغان و ترکیه به تلاش برای گسترش نفوذ خود در سوریه و تهدید اسرائیل، هشدار داد تل‌آویو در برابر این تحرکات کوتاه نخواهد آمد.

 پیشنهاد ایران برای تشکیل صندوق توسعه زیرساخت‌های گردشگری بریکس
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پیشنهاد ایران برای تشکیل صندوق توسعه زیرساخت‌های گردشگری بریکس

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با تشریح دستاوردهای حضور ایران در سومین اجلاس وزرای گردشگری بریکس در هند، از ارائه پیشنهادهای مشخص ایران برای تعمیق همکاری‌های گردشگری میان کشورهای عضو خبر داد و گفت: اراده کشورهای عضو بریکس، افزایش سطح همکاری‌هاست و این مسیر می‌تواند به شکل‌گیری مناسباتی راهبردی و پایدار در حوزه گردشگری منجر شود.

 «کارآگاه علوی» از امشب روی آنتن می‌رود
۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

«کارآگاه علوی» از امشب روی آنتن می‌رود

قصه فصل جدید «کارآگاه علوی» با بازی بهنام تشکر و کیوان ساکت‌اوف از اواسط مقطع سال ۱۳۱۹ آغاز می‌شود؛ جایی که پرونده‌های جنایی و معمایی، کارآگاه علوی را در دل وقایع سیاسی و اجتماعی سال‌های پایانی پهلوی اول و آغاز دوره‌ای تازه از تاریخ ایران قرار می‌دهند.

 مقامات عمانی: تهدیدات ترامپ را جدی نمی‌گیریم
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

مقامات عمانی: تهدیدات ترامپ را جدی نمی‌گیریم

تهدیدهای اخیر دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، مبنی بر حمله به عمان به دلیل مذاکراتش با ایران در مورد تنگه هرمز، باعث تعجب و نارضایتی مسقط شده است، تا حدی که این تهدیدها را جدی نمی‌گیرد.

 دریادار ایرانی: قطره‌های گریه ما طوفان به پا می‌کند | اجازه نمی‌دهیم دشمن قدم از قدم بردارد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

دریادار ایرانی: قطره‌های گریه ما طوفان به پا می‌کند | اجازه نمی‌دهیم دشمن قدم از قدم بردارد

دریادار ایرانی در واکنش به ادعای نابودی نیروی دریایی ایران گفت: آمریکا ‌پس چرا دشمن جرأت نزدیک شدن ندارد؟‌

 علم‌الهدی: رهبر شهید در علوم غریبه وارد بودند؛ گاهی معجزه و غیب‌گویی می‌کردند / پوتین گفت مسیح را در رهبر ایران دیدم
۴۲ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

علم‌الهدی: رهبر شهید در علوم غریبه وارد بودند؛ گاهی معجزه و غیب‌گویی می‌کردند / پوتین گفت مسیح را در رهبر ایران دیدم

امام جمعه مشهد با اشاره به نقش رهبر شهید انقلاب در بیداری، دشمن‌شناسی، فردسازی، جامعه‌سازی و شکل‌گیری جریان مقاومت، گفت: شش ماه پس از شهادت ایشان، ملت ایران...