
کشف ۶۲ قطعه از پیکر دانشآموزان شهید میناب؛ ماکان همچنان مفقودالاثر است!

جنایت خانوادگی در مشهد؛ اعتراف پسر به قتل پدر
صفحه سیاست-
حادثه دلخراش قتل در مشهد ساعت ۲ بامداد دیروز در شهرک طرق هنگامی رخ داد که راننده۴۸ساله اتوبوس شهری درمنزل مسکونی اش به خواب رفته بود.
درهمین حال پسر ۲۰ساله وی ناگهان چاقوی یک دم آشپزخانه را برداشت و به جان پدرش افتاد.
«عباس-ش»که ازضربات هولناک چاقو وحشت زده شده بود،هراسان و سراسیمه به درون حیاط وکوچه گریخت ولی پسرناخلف او را رها نکرد و همچنان به دنبالش دوید و ضربات دیگر را بر پیکر زخمی پدرش فرود آورد تا این که او مقابل درمنزل نقش بر زمین شد و جان سپرد.
طولی نکشید که با حضور قاضی وحید خاکشور(قاضی ویژه قتل عمد)درصحنه جنایت،تحقیقات قضایی آغاز و کاوه(پسر۲۰ساله)دستگیر شد.
وی اعتراف کرد از چند سال قبل پدر و مادرم باهم اختلاف داشتند به طوری که من و پدرم باهم زندگی می کردیم و مادرم به همراه خواهرم در مکان دیگری سکونت داشتند. من هم به خاطر اختلافات آن ها دچار هیجان ناگهانی شدم و با کارد به پدرم درخواب حمله کردم.

پیام پنهان تهدیدهای ترامپ به «جنگ اقتصادی» علیه ایران

انتقاد کوفی عنان به عدم توجه آمریکا به امنیت در عراق

تشدید فشارهای اقتصادی علیه ایران؛ محدودیت های امارات گامبهگام خواهد بود

چطور به شیعیان گفتند امام زمان(عج) هست اما دیده نمیشود؟

کالابرگ مرداد حذف شد؟

