قیمت طلا امروز




 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۵/۰۴/۲۲

فاجعه در راه است؟ روایت «الجزیره» از ابهام مناقشه‌برانگیز

اکو ایران/متن پیش رو در اکو ایران منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست برداشت‌های متفاوت بین آمریکا و ایران در مورد نحوه اداره تنگه هرمز در دوره موقت، تنش‌های فعلی را هدایت می‌کند. درگیری‌های اخیر میان ایلات متحده و ایران که تنها سه هفته پس از امپای تفاهم‌نامه اولیه میان دو طرف آغاز
 فاجعه در راه است؟ روایت «الجزیره» از ابهام مناقشه‌برانگیز



 ادعای جنجالی اکسیوس درباره کریدور مرموز آمریکا در بخش جنوبی تنگه هرمز/ آمادگی اسرائیل برای حمله پیشدستانه ایران
۲۵ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

ادعای جنجالی اکسیوس درباره کریدور مرموز آمریکا در بخش جنوبی تنگه هرمز/ آمادگی اسرائیل برای حمله پیشدستانه ایران

ترامپ مدعی آغاز «خردکننده‌ترین جنگ اقتصادی تاریخ» علیه ایران شد

رئیس‌جمهور آمریکا بامداد پنجشنبه با انتشار پیامی در تروث سوشال مدعی شد «خردکننده‌ترین عملیات اقتصادی که تاکنون علیه یک کشور انجام شده» را علیه جمهوری اسلامی ایران آغاز کرده و هشدار داد هر کشوری که به ایران «راه نجات» بدهد، با پیامدهای اقتصادی سنگینی روبه‌رو خواهد شد.

کارشناس صداوسیما: آمریکا بعد از انتخابات کنگره دوباره به ایران شدیداً حمله خواهد کرد

قلهکی: اقدام خطرناک آمریکا سکه تنگه را از رونق می اندازد

علی قلهکی: اقدام خطرناکِ «انتقالِ بی‌سروصدای نفت از مسیر جنوبِ تنگه هرمز توسط آمریکا»، سکه‌ی تنگه را از رونق خواهد انداخت؛ در صورت ادامه این اتفاق، آمریکا نه «محاصره» را رفع خواهد کرد، نه تحریمی لَغو خواهد شد و نه پولی آزاد می‌گردد!

آکسیوس: آمریکا دوشنبه 8 پهپاد و 2 موشک ایرانی را سرنگون کرد

 ‌آکسیوس به نقل از یک مقام آمریکایی: نیروهای ایالات متحده دوشنبه شب ۸ پهپاد ایرانی و ۲ موشک کروز را سرنگون کرده‌اند.

ژنرال نزدیک به نتانیاهو: اسرائیل برای حمله پیش‌دستانه احتمالی به ایران آماده می‌شود

میدل‌ایست‌مانیتور مدعی شد: سرلشکر اوزی دایان از نزدیکان نتانیاهو گفته که اسرائیل در حال جنگیدن برای "بقای خود" است.

او هشدار داد که این کشور نمی‌تواند به طور کامل برای مقابله با مسئله ایران بر امریکا تکیه کند.

دایان گفت که اسرائیل خود را برای امکان انجام یک حمله پیش‌دستانه علیه ایران آماده می‌کند. 

رسانه صهیونیستی: ترامپ برای شکست ایران قمار کرد و حالا در آستانه پرداخت هزینه سنگین آن است

شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی: پس از حدود ۶ ماه جنگ، فشارهای اقتصادی و نظامی بر واشنگتن افزایش یافته و قیمت سوخت به یکی از مهم‌ترین پیامدهای داخلی جنگ تبدیل شده است.

جمهوری‌خواهانی که نگران از دست دادن کرسی‌های خود در انتخابات نوامبر هستند، بیش از گذشته نگران هزینه‌های اقتصادی جنگ‌اند.

ادامه افزایش قیمت سوخت می‌تواند جنگ ایران را به عاملی تعیین‌کننده در موازنه سیاسی آمریکا تبدیل کند.

آکسیوس: آمریکا یک کریدور مخفیانه در تنگه هرمز ایجاد کرده



 اسوشیتدپرس به نقل از مقام‌های پاکستانی: اسلام‌آباد برای ازسرگیری مذاکرات، با ایران و آمریکا در تماس است
۳۳ دقیقه قبل / سایت عصر خبر

اسوشیتدپرس به نقل از مقام‌های پاکستانی: اسلام‌آباد برای ازسرگیری مذاکرات، با ایران و آمریکا در تماس است

اسوشیتدپرس نوشت: مقام‌های پاکستانی تأکید کردند: رهبری سیاسی پاکستان برای ازسرگیری مذاکرات با تهران و واشنگتن در تماس است.

به گزارش انتخاب، مقام‌های پاکستانی می‌گویند رهبری سیاسی و نظامی این کشور همچنان با ایران و آمریکا در تماس است تا تلاش‌ها برای کاهش تنش و حرکت به سمت ازسرگیری مذاکرات را بررسی کند. نوشته های مشابه ادعای منابع اسرائیلی درباره بند محرمانه توافق ایران، عمان و آمریکا 1405/05/13 خبر مهم لاریجانی: برخلاف فضاسازی‌‌ ها، شکل‌گیری ساختاری برای ‎مذاکرات در حال پیشرفت است 1404/11/11

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، روز چهارشنبه اعلام کرده بود که در حال حاضر هیچ مذاکره‌ای با ایران در جریان نیست؛ در حالی که تهران تأکید کرده است مذاکرات پس از نقض تفاهم‌نامه متوقف شده است برچسب هااسلام آباد مذاكرات کپی لینک لینک کپی شد



 وزیر خارجه قطر: تلاش‌های دوحه بر میانجیگری میان ایالات متحده و ایران متمرکز شده است
۴۱ دقیقه قبل / سایت جماران

وزیر خارجه قطر: تلاش‌های دوحه بر میانجیگری میان ایالات متحده و ایران متمرکز شده است

به گزارش جماران، محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر، در اظهارات تازه‌ای ضمن تشریح اولویت‌های دیپلماتیک دوحه، بر ضرورت حل‌وفصل تنش‌ها از طریق گفتگو تأکید کرد.

وی گفت: تلاش‌های فعلی دوحه در حال حاضر بر میانجیگری میان ایالات متحده و ایران متمرکز شده است.

 



 لغو مذاکره‌ای که اصلا در جریان نبود!
۱ ساعت قبل / سایت الف

لغو مذاکره‌ای که اصلا در جریان نبود!

کاخ سفید به تازگی در موضع‌گیری از لغو مذاکرات با ایران تا اطلاع ثانوی خبر داده است. این موضع‌گیری در شرایطی انجام شده که مقام های کشورمان به این موضوع اشاره کرده اند که اساسا مذاکره ای با آمریکا در جریان نیست که واشنگتن آن را لغو کند بلکه مذاکرات جاری ایران، صرفا با عمان و با دستورکار بازگشایی تنگه هرمز با قواعد و ملاحظات جدید است. 

اما طرف آمریکایی از لغو مذاکراتی که در جریان نبوده، چه اهدافی را دنبال می کند؟ 

به نظر می رسد آمریکایی ها از این طریق و با موضع‌گیری‌های بعدی خود با محوریت اعمال شدیدترِ تحریم و فشارهای اقتصادی علیه کشورمان به زعم خود سعی دارند تا مردم کشورمان را بترسانند و در عین حال، نوعی شکاف و دودستگی در ایران در مورد مساله مذاکره ایجاد کنند. این رویکردِ جنگ روانی در روزها و ماه های اخیر جزو لاینفک سیاست دولت آمریکا علیه ایران بوده و دلیل تاکید کاخ سفید بر آن هم کاملا روشن است: زیرا آمریکایی ها در میدان جنگ افروزی علیه ایران شکست خورده اند و تنها چشم امید به بازیهای روانی و تبلیغاتی دارند. از این رو، حفظ هوشیاری همگانی در کشورمان، یک الزام راهبردی ایرانِ امروز است. 

در عین حال، بر کسی پوشیده نیست که آمریکایی ها در روند مذاکره با ایران مدام زیاده‌خواهی می کنند. اگر از این زاویه نیز به ماجرا بنگریم، بازی تبلیغاتی و روانی آن ها با محوریت لغو مذاکرات با ایران تا اطلاع ثانوی، معطوف به تشدید فشارها علیه ایران جهت بازگشت تهران به میز مذاکره و امتیاز‌دادن به کاخ سفید در موضوعات مختلف است. این در حالی است که ایران با این ادراک راهبردی که در میدان جنگ پیروز بوده، میز مذاکره را عرصه ای برای تثبیت دستاوردهای خود و نه پذیرش زیاده خواهی های کاخ سفید ارزیابی می کند.

آنچه دولت آمریکا اخیرا در مورد مذاکرات با ایران اعلام کرده، ادامه جنگ افروزی آن علیه کشورمان به شیوه ای دیگر است. 

 

 



 بیانیه مشترک مصر، قطر و ترکیه در محکومیت تجاوزات اسرائیل/ رئیس کمیسیون امنیت ملی: نظم جدید منطقه‌ای ایران را بپذیرید/ اعتصاب کارکنان فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو
۱ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

بیانیه مشترک مصر، قطر و ترکیه در محکومیت تجاوزات اسرائیل/ رئیس کمیسیون امنیت ملی: نظم جدید منطقه‌ای ایران را بپذیرید/ اعتصاب کارکنان فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو

دیدارنیوز _ سرویس بین‌الملل: در پی تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا به ایران در روز شنبه ۹ اسفند ۱۴۰۴ و ترور آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر انقلاب، درگیری میان طرف‌ها آغاز شد و در روز چهلم، موقتا جنگ متوقف و آتش‌بس به مدت دو هفته برقرار شد.

به گزارش دیدارنیوز، روز شنبه (۲۲ فروردین)، مذاکرات طولانی میان ایران و آمریکا در اسلام‌آباد پاکستان برگزار شد اما طرفین با وجود مذاکره تا بامداد یکشنبه در اسلام آباد به توافقی نرسیدند. بنابر گزارش رسانه‌های داخلی، گفته می‌شود درخواست‌های آمریکا به ویژه درباره تنگه هرمز و اورانیوم غنی‌شده مانع از دستیابی به توافق شده است.

روز یکشنبه ۱۳ اردیبهشت، ترامپ اعلام کرد که پیشنهاد ایران قابل قبول نیست و مذاکرات در بن‌بست قرار دارد. روز دوشنبه ۱۴ اردیبهشت، حملات موشکی و پهپادی به امارات صورت گرفت، اما ایران این حملات را تایید نکرد. امارات مدعی شده که این حملات از سوی ایران انجام شده است.

پنجشنبه ۱۷ اردیبهشت حملاتی از سوی آمریکا به بندرعباس و قشم صورت گرفت و نیروی دریایی ایران با ناوشکن‌های آمریکایی درگیر شد. همچنین صدای شدید پدافند هوایی در غرب تهران شنیده شد.

دوشنبه شب ۲۸ اردیبهشت، ترامپ مدعی شد که به دلیل درخواست چند کشور عربی، حمله دوباره به ایران را به تعویق انداخته است. بامداد یکشنبه ۳ خرداد، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا ادعا کرد که به توافق با ایران نزدیک شده‌ایم.

ساعت ۲۲:۳۰ یکشنبه ۱۷ خرداد، جمهوری اسلامی ایران حملات موشکی خود را به اسرائیل، در پاسخ به حملات تل‌آویو به ضاحیه جنوبی بیروت آغاز کرد و تنش‌ها بار دیگر بالا گرفت. بامداد روز دوشنبه ۱۸ خرداد، اسرائیل به مناطقی در ایران حمله کرد. پس از یک روز درگیری نظامی، دو طرف پایان حملات را اعلام کردند.

بامداد روز چهارشنبه ۲۰ خرداد، آمریکا به بهانه سرنگون شدن یک هلی‌کوپتر در تنگه هرمز، انگشت اتهام را به سمت ایران نشانه گرفت و حملاتی را به جنوب کشورمان انجام داد که با پاسخ ارتش و سپاه مواجه شد. روز جمعه ۲۲ خرداد دو طرف از نزدیک شدن به توافق خبر دادند.

بامداد دوشنبه ۲۵ خرداد، ایران و آمریکا از توافق برای پایان جنگ گفتند و بامداد روز پنجشنبه ۲۸ خردادماه مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور ایران و دونالد ترامپ رئیس‌جمهور ایالات …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 توضیحات دیوان عدالت اداری درباره مصوبات شورای رقابت
سایت تابناک

توضیحات دیوان عدالت اداری درباره مصوبات شورای رقابت

دیوان عدالت اداری در خصوص دادنامه صادره در ارتباط با مصوبات شورای رقابت درباره پیش‌فروش خودرو توضیحاتی ارائه کرد.
 کیهان مطرح کرد: غیبت بیش از 25 روزه ملانیا از وحشت ترور | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

کیهان مطرح کرد: غیبت بیش از 25 روزه ملانیا از وحشت ترور | آخرین خبر

کیهان/متن پیش رو در کیهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست این روزها کابوس انتقام مثل خوره به جان اهالی «جزیره اپستین» افتاده است؛ همان شبکه گردانندگان فساد، جنایت و خیانتی که دست‌شان به خون بی‌گناهان آلوده است. ترامپ قمارباز که روزی با غرور فرعون‌گونه فرمان ترور داد، پس از مشاه
 بن‌بست تهران | نیویورکر می‌گوید ترامپ جنگ با ایران را باخته است
سایت رویداد‌ ۲۴

بن‌بست تهران | نیویورکر می‌گوید ترامپ جنگ با ایران را باخته است

ایشان تارور، ستون‌نویس مجله نیویورکر، در یادداشتی تحلیلی می‌گوید شش ماه پس از آغاز جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران، نه‌تنها اهداف اصلی واشنگتن محقق نشده، بلکه ایران با حفظ ساختار سیاسی، کنترل تنگه هرمز و تداوم توان موشکی و پهپادی، دست بالاتری در چانه‌زنی پیدا کرده است. به نوشته او، جنگی که قرار بود توان جمهوری اسلامی را در هم بشکند، به فرسایش ذخایر نظامی آمریکا، فشار بر متحدان منطقه‌ای و کاهش اعتبار واشنگتن منجر شده است.
 اخراج سخنگوی وزارت کشور رحمانی‌فضلی از کانادا / جمهوری اسلامی: سامانی می‌گوید در صورت بازگشت به ایران اعدام خواهد شد!
سایت اعتماد آنلاین

اخراج سخنگوی وزارت کشور رحمانی‌فضلی از کانادا / جمهوری اسلامی: سامانی می‌گوید در صورت بازگشت به ایران اعدام خواهد شد!

روزنامه جمهوری اسلامی در ستون جهت اطلاع خود به به اخراج سلمان سامانی از کانادا وعدم بازگشت او به کشور پرداخته است.
 ورود ناو هواپیمابر جورج واشنگتن به خاورمیانه
روزنامه تعادل

ورود ناو هواپیمابر جورج واشنگتن به خاورمیانه

فرماندهی مرکزی نیروهای تروریستی آمریکا، از استقرار ناو هواپیمابر «جورج واشنگتن» در خاورمیانه خبر داد.
 ادعای جنجالی اکسیوس درباره کریدور مرموز آمریکا در بخش جنوبی تنگه هرمز/ آمادگی اسرائیل برای حمله پیشدستانه ایران
سایت خبرفوری

ادعای جنجالی اکسیوس درباره کریدور مرموز آمریکا در بخش جنوبی تنگه هرمز/ آمادگی اسرائیل برای حمله پیشدستانه ایران

اکسیوس مدعی شد: نیروهای آمریکایی بی‌سروصدا یک کریدور کشتیرانی محافظت‌شده از طریق بخش جنوبی تنگه هرمز افتتاح کرده‌اند که شبانه به ۱۵ تا ۲۰ نفتکش اجازه می‌دهد از آن عبور کنند.
 پشت پرده تماس‌های پاکستان با ایران و آمریکا/ مذاکرات آغاز می‌شود؟
سایت اکوایران

پشت پرده تماس‌های پاکستان با ایران و آمریکا/ مذاکرات آغاز می‌شود؟

از تلاش پاکستان برای حفظ کانال ارتباطی میان تهران و واشنگتن و بررسی راه‌های کاهش تنش و بازگشت دو طرف به میز مذاکره خبر داده است.
 دانشگاه فرهنگیان کانون اصلی تربیت معلم و قلب نظام تعلیم و تربیت است
سایت ایران آنلاین

دانشگاه فرهنگیان کانون اصلی تربیت معلم و قلب نظام تعلیم و تربیت است

وزیر آموزش و پرورش در یازدهمین اجلاس همکاران دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان، با تأکید بر جایگاه راهبردی دانشگاه فرهنگیان در نظام تعلیم و تربیت کشور، این دانشگاه را قلب نظام تعلیم و تربیت دانست و بر ضرورت حمایت همه‌جانبه از آن و تقویت مأموریت‌های تربیتی و فرهنگی دانشگاه تأکید کرد.