قیمت طلا امروز




 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۵/۰۴/۱۶

جولانی و مکرون در دمشق دیدار کردند

انتخاب/مکرون رئیس جمهور فرانسه و احمد الشرع رئیس دولت موقت سوریه در مسجد اموی دمشق دیدار کردند. 🔹 آخرین خبر در روبیکا 🔹 آخرین خبر در ایتا 🔹 آخرین خبر در بله
 جولانی و مکرون در دمشق دیدار کردند



۴ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

سفر ولیعهد سعودی به فرانسه

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، دیوان پادشاهی عربستان سعودی امروز جمعه اعلام کرد، بنا به دستور سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه این کشور و در پاسخ به دعوت‌نامه ارسالی از سوی رئیس جمهوری فرانسه، محمد بن سلمان، ولی‌عهد سعودی در چارچوب سفر رسمی دولتی عازم فرانسه شد.

بر اساس این گزارش، دفتر امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه هم اعلام کرد که انتظار می‌رود طرفین در این سفر درباره تنش‌های کنونی در خاورمیانه گفت‌وگو کنند.


۲ ساعت قبل / سایت نورنیوز

12 کشور عربی و اسلامی: حمله اسرائیل به ابوالظهور نقض حاکمیت سوریه است

نورنیوز- گروه بین الملل: به نقل از شبکه الجزیره، وزیران امور خارجه الجزایر، ترکیه، اندونزی، اردن، لبنان، مالزی، موریتانی، پاکستان، فلسطین، قطر، عربستان سعودی و سومالی در بیانیه‌ای مشترک، حملات هوایی رژیم صهیونیستی به پایگاه نظامی ابوالظهور در شمال غرب سوریه را به‌شدت محکوم کردند.

رژیم صهیونیستی فرودگاه نظامی «ابو الظهور» در حومه ادلب در شمال غرب سوریه را هدف حمله هوایی قرار داد. در حملات جنگنده های ارتش رژیم صهیونیستی، چهار بار باند این فرودگاه هدف قرار گرفت.

وزارت خارجه سوریه حملات هوایی رژیم صهیونیستی به فرودگاه نظامی ابوالظهور در استان ادلب را به‌شدت محکوم کرد. این وزارتخانه افزود این حملات «تجاوزی غیرموجه و نقض آشکار حاکمیت سوریه و تمامیت ارضی این کشور» به شمار می‌رود.


۲ ساعت قبل / سایت مشرق

واکنش منفعلانه دفتر اردوغان به تهدیدهای جدید نتانیاهو

به گزارش مشرق، تهدیدهای جدید نخست وزیر رژیم صهیونیستی علیه ترکیه‌،واکنش دفتر رئیس جمهوری این کشور را به دنبال داشته است.

دفتر ریاست جمهوری ترکیه به تهدیدهای جدید نخست وزیر رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد.

در بیانیه دفتر ریاست جمهوری ترکیه آمده است: اظهارات دفتر نتانیاهو علیه اردوغان در چارچوب سیاست بی ارزشی قرار دارد که هدف از آن کسب دستاوردهای انتخاباتی است.

در این بیانیه آمده است: این اظهارات باطل دلیلی بر عجز و ناتوانی رژیمی است که از بازخواست به خاطر جنایات جنگی فرار می کند.

خاطر نشان می شود که دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد : اردوغان برای گسترش تجاوز خود به اسرائیل از سمت سوریه تلاش می کند و اسرائیل هرگز با این مسئله مسامحه نخواهد کرد.

در بیانیه دفتر نتانیاهو ادعا شده است : با قدرت به تحرکات خود علیه تلاشهای ترکیه برای برهم زدن ثبات منطقه! و علیه هرگونه تهدید علیه امنیت اسرائیل ادامه خواهیم داد.




 رزمایش مشترک هوایی چین و امارات
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

رزمایش مشترک هوایی چین و امارات

وزارت دفاع چین اعلام کرد که نیروهای هوایی چین و امارات از اواخر ماه اوت تا اواسط سپتامبر، رزمایش مشترکی را در سین‌کیانگ در شمال‌غرب چین، برگزار خواهند کرد

 برنامه جدید ترامپ
۱ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

برنامه جدید ترامپ

صابر گل عنبری آرمان امروز : رئیس جمهور آمریکا بالاخره از اقدامات اقتصادی جدید خود علیه ایران رونمایی کرد و از آغاز آنچه «عملیات اقتصادی خردکننده بی‌سابقه» نامید، خبر داد. برای کشوری که تحت محاصره شدید دریایی و تحریم‌های همه جانبه اقتصادی از قبل است، احتمالا این پرسش مطرح می‌شود که اقدامات جدید آمریکا به [ ]

 پنتاگون: ادعاهای مطرح‌شده درباره کمبود مهمات آمریکا صحت ندارد
۱۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

پنتاگون: ادعاهای مطرح‌شده درباره کمبود مهمات آمریکا صحت ندارد

پنتاگون خبرها درباره کمبود مهمات آمریکایی را نادرست خواند.

 غروب یک امپراتوری و تولد نظمی نوین
۱۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

غروب یک امپراتوری و تولد نظمی نوین

نظم قدیمی خاورمیانه مانند امپراتوری‌های بریتانیا و فرانسه پس از بحران سوئز در سال ۱۹۵۶، در حال محو شدن است.

 آمادگی سوریه برای پیوستن به پیمان مکه
۴ ساعت قبل / سایت تابناک

آمادگی سوریه برای پیوستن به پیمان مکه

وزیر امور خارجه دولت انتقالی سوریه تاکید کرد: «دمشق در حال بررسی امکان پیوستن به پیمان مکه برای دفاع مشترک است و تصمیم خود را درباره این اقدام در زمان دیگری...

 چرا ترقی‌خواهان، دموکرات‌های سنتی را شکست می‌دهند؟
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چرا ترقی‌خواهان، دموکرات‌های سنتی را شکست می‌دهند؟

دنیای‌اقتصاد: تحلیلگران رسانه‌ای بارها با سردرگمی تلاش کرده‌اند بفهمند چرا نامزدهای مترقی در آمریکا با وجود بودجه‌های انتخاباتی بسیار کمتری که دارند، دموکرات‌های سنتی را در انتخابات مقدماتی شکست می‌دهند. پاسخ این معما چندان پیچیده نیست. مترقی‌ها برخلاف دموکرات‌های تشکیلات‌گرا درباره مشکلات واقعی خانواده‌های طبقه کارگر صحبت می‌کنند و برای آنها راه‌حل‌های عملی دارند. این مشکلات طیف گسترده‌ای را شامل می‌شود که از فساد در نظام مالی انتخابات و نابرابری بی‌سابقه ثروت تا بحران سیستم درمان، تهدیدهای هوش مصنوعی و سیاست خارجی مخرب را دربرمی‌گیرد.