قیمت طلا امروز




 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۵/۰۵/۰۳

یورش گستردهٔ نظامیان اسرائیلی به یک روستای در نابلس

تسنیم/نظامیان رژیم صهیونیستی بامداد امروز، حملات گسترده‌ای را به روستای «تل» واقع در جنوب غربی نابلس آغاز کردند. بر اساس گزارشهای محلی، نظامیان رژیم اشغالگر با ورود به این روستا، به حدود ۷۰ منزل مسکونی یورش برده و پس از بازرسی، نزدیک به ۵۰ فلسطینی را بازداشت کردند. منابع میدانی تأکید کردند که این یو
 یورش گستردهٔ نظامیان اسرائیلی به یک روستای در نابلس



 اعتراف دیرهنگام رژیم صهیونیستی به جنایت قتل هند رجب
۸ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

اعتراف دیرهنگام رژیم صهیونیستی به جنایت قتل هند رجب

به گزارش برنا، ارتش رژیم صهیونیستی اعتراف کرد که نظامیانش در سال ۲۰۲۴ به سمت خودرویی که هند رجب، دختر ۵ ساله فلسطینی و اعضای خانواده‌اش را در غزه حمل می‌کرد، آتش گشوده‌اند.

به گزارش رویترز، ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرد که تحقیقات جنایی را آغاز کرده است، اگرچه گروه‌های حقوق بشری می‌گویند چنین تحقیقاتی به‌ندرت منجر به محکومیت می‌شود.

به شهادت رساندن هند رجب یکی از برجسته‌ترین جنایت‌های مربوط به کشتار غیرنظامیان در جریان حمله نظامی رژیم صهیونیستی به غزه بود.

این دختر ۵ ساله فلسطینی پس از ساعت‌ها گیر افتادن در ماشین و التماس به پزشکان فلسطینی از طریق تلفن همراه برای ارسال کمک، به شهادت رسید، در حالی که خانواده ۵ نفره عمویش پیش از وی بر اثر حمله رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده بودند.

یک آمبولانس اعزام شد، اما کمی پس از رسیدن به محل حادثه، امدادگران تماس خود را با دختر و امدادگران از دست دادند؛ ۱۲ روز بعد، پیکر هند رجب، بستگانش و ۲ نفر از کارکنان آمبولانس از منطقه پیدا شد.

ارتش رژیم صهیونیستی پیش از این حضور نیروهایش در منطقه نزدیک به محل شهادت هند رجب را تکذیب کرده بود، اما روز گذشته اعتراف کرد که پس از یک تحقیق چند ماهه متوجه شده است که نظامیانش هنگام نزدیک شدن به وسیله نقلیه حامل هند رجب به سمت آنها آتش گشوده‌اند.

ارتش رژیم صهیونیستی اعتراف کرد که یک گلوله به سمت آمبولانس هلال احمر فلسطین که برای نجات هند رجب اعزام شده بود، شلیک شده است.

ارتش رژیم صهیونیستی همچنین ادعا کرد که تحقیقات جنایی در مورد به شهادت رساندن ۱۵ امدادگر و کارمند اورژانس در مارس ۲۰۲۵ را آغاز خواهد کرد؛ با وجود این، ادعا کرد که در ۳ جنایت دیگر، ازجمله شهادت ۷ امدادگر در خیریه آشپزخانه مرکزی جهانی در آوریل ۲۰۲۴، هیچ مبنایی برای آغاز تحقیقات جنایی نیافته است.

فیلمی درباره شهادت هند رجب در جشنواره فیلم ونیز جایزه گرفت و نامزد جایزه اسکار شد.

مادربزرگ هند رجب که در اردوگاه آوارگان در شهر غزه حضور دارد، گفت که وی و خانواده هند رجب به تحقیقات و دستگاه قضایی رژیم صهیونیستی اعتماد ندارند.

گروه‌های حقوق بشری صهیونیستی می‌گویند که تحقیقات مربوط به سوءرفتار جنایی در مورد نظامیان رژیم صهیونیستی …



 کانال عبری کان به نقل از مقام امنیتی: اسرائیل از دولت آمریکا برای اجرای ترورهای هدفمند در غزه، چراغ سبز گرفته
۱۲ دقیقه قبل / سایت انتخاب

کانال عبری کان به نقل از مقام امنیتی: اسرائیل از دولت آمریکا برای اجرای ترورهای هدفمند در غزه، چراغ سبز گرفته

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

کانال «کان» گزارش داد: یک مقام امنیتی می‌گوید اسرائیل معتقد نیست حماس خلع سلاح خواهد شد. 

به گزارش انتخاب، این مقام‌ افزود: تا آن زمان، ارتش اسرائیل به خنثی کردن تهدیدها ادامه خواهد داد، از خط زرد عقب‌نشینی نخواهد کرد و اقداماتی برای بازسازی نوار غزه آغاز نخواهد شد.

او ادامه داد: همچنین اسرائیل از دولت آمریکا برای اجرای ترورهای هدفمند در غزه چراغ سبز گرفته است.



 پاکستان از حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه حمایت کرد
۳۶ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

پاکستان از حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه حمایت کرد

جوان آنلاین: سناتور محمد اسحاق دار معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان امروز در اسلام‌آباد با اسعد الشیبانی وزیر خارجه حکومت موقت سوریه دیدار کرد.

به گزارش ایرنا، طرفین توافق کردند که همکاری‌های دوجانبه را در زمینه‌های مورد علاقه مشترک تقویت کنند.

آنان همچنین در مورد تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله فلسطین، بلندی‌های جولان اشغالی، افغانستان، وضعیت جنوب آسیا و تحولات خاورمیانه تبادل نظر کردند.

وزیر خارجه پاکستان بر تعهد کشورش به حمایت از حاکمیت، وحدت و تمامیت ارضی سوریه تاکید کرد.

الشیبانی نیز ضمن استقبال از پیمان مشترک دفاعی پاکستان، عربستان و ترکیه از نقش اسلام‌آباد برای کمک به تنش زدایی بین ایران و ایالات متحده آمریکا قدردانی کرد.

وزرای خارجه پاکستان و سوریه بر تعهد یکدیگر برای ادامه تعامل و همکاری برای صلح، ثبات و رفاه در منطقه و فراتر از آن تاکید کردند.

الشیبانی امروز همچنین با جام کمال خان وزیر بازرگانی پاکستان دیدار و خواستار تاسیس مجمع سرمایه‌گذاری مشترک و تعمیق همکاری‌های اقتصادی با پاکستان شد.

 این اولین سفر یک وزیر خارجه از سوریه به پاکستان پس از ۱۹ سال به شما رفته و اولین سفر یک مقام رسمی حکومت موقت سوریه به اسلام‌آباد پس از سقوط حکومت بشار اسد می‌باشد.



 وزیر جنگ اسرائیل اردوغان را تهدید کرد / اردوغان بهتر است به همان سخنرانی‌های پوچ و خیال‌پردازانه خود بپردازد
۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

وزیر جنگ اسرائیل اردوغان را تهدید کرد / اردوغان بهتر است به همان سخنرانی‌های پوچ و خیال‌پردازانه خود بپردازد

کد خبر: 787297 | ۱۴۰۵/۰۵/۲۹ ۱۴:۱۵:۴۴ اعتمادآنلاین |

یسرائیل کاتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در پستی به زبان ترکی رجب طیب اردوغان، رئیس‌ جمهور ترکیه را مورد هجمه قرار داد و تصریح کرد اردوغان ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های غیرضروری در سوریه سوق می‌دهد.

به گزارش ایسنا، بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، یسرائیل کاتس در ادامه افزود بهتر است اردوغان به همان سخنرانی‌های پوچ و خیال‌پردازانه خود در پارلمان ترکیه ادامه دهد.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی همچنین مدعی شد این رژیم اجازه نخواهد داد هیچ طرفی امنیت آن را تهدید کند.

کاتس در پایان خطاب به اردوغان مدعی شد: «نباید عزم اسرائیل برای دفاع از خود را مورد آزمایش قرار دهید.»

این اظهارات پس از آن بیان شد که دفتر ریاست‌جمهوری ترکیه ادعاهای اخیر مطرح‌شده از سوی رژیم صهیونیستی مبنی‌بر استقرار نظامی در سوریه را غیر قابل قبول و در راستای سیاست‌های توسعه‌طلبانه و ثبات‌زدایی این رژیم در آستانه انتخابات آن دانست. آنکارا بر تداوم همکاری با سوریه برای برقراری صلح، ثبات و رفاه در این کشور تأکید کرد.

این واکنش ترکیه پس از آن انجام شد که رژیم اشغالگر یک پایگاه هوایی سوریه را در نزدیکی مرز ترکیه بمباران کرد و مدعی شد که سوریه در آستانه اجازه دادن به استقرار نیروهای ترکیه در آن منطقه است.

  اخبار مرتبط اردوغان جواب تهدیدهای جدید سرائیل را داد اردوغان: مشکل اصلی امنیتی منطقه ما، سیاست‌های توسعه‌ طلبانه اسرائیل است …



 ترکیه: در پایگاه «ابوظهور» سوریه نیرویی نداشتیم/مداخلات نظامی اسرائیل نباید عادی شود
۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

ترکیه: در پایگاه «ابوظهور» سوریه نیرویی نداشتیم/مداخلات نظامی اسرائیل نباید عادی شود

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا به نقل از آناتولی، وزارت دفاع ملی ترکیه با محکوم کردن حمله اخیر رژیم صهیونیستی به پایگاه هوایی ابوظهور در سوریه، خواستار پایان دادن تل‌آویو به حملات «بی‌ملاحظه» و پایبندی این رژیم به قوانین بین‌المللی شد.

وزارت دفاع ترکیه همچنین تاکید کرد که هیچ هیأت نظامی ترکیه‌ای پیش از حمله یا هنگام حمله رژیم صهیونیستی به پایگاه ابوظهور، در این محل حضور نداشته است.

این وزارتخانه در بیانیه‌ای پس از نشست خبری هفتگی خود اعلام کرد حمله رژیم صهیونیستی، ثبات، امنیت، وحدت، تمامیت ارضی و زیرساخت‌های سوریه را هدف قرار داده است.

در این بیانیه آمده است: برای صلح و ثبات سوریه و منطقه، ضروری است اسرائیل به چنین حملات بی‌ملاحظه‌ای پایان دهد و الزامات قوانین بین‌المللی را رعایت کند.

وزارت دفاع ترکیه همچنین تاکید کرد حملات علیه حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه غیرقابل قبول است.

حمایت ترکیه از بازسازی سوریه

«زکی آکتورک» مشاور مطبوعاتی، روابط عمومی و سخنگوی وزارت دفاع ترکیه، نیز گفت که آنکارا به حمایت از تلاش‌های سوریه برای تقویت زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های نظامی این کشور در چارچوب اصل «ارتش واحد» ادامه خواهد داد.

وی تاکید کرد ترکیه تلاش‌های خود را برای حفظ حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه و کمک به این کشور برای دستیابی به ساختاری باثبات و امن ادامه خواهد داد.

آکتورک در اظهاراتی صریح درباره اقدامات رژیم صهیونیستی گفت: به هیچ وجه نباید اجازه داد مداخلات نظامی اسرائیل علیه کشور‌های همسایه این تصور را ایجاد کند که این مداخلات عادی و قابل قبول هستند.

وی افزود آینده منطقه نباید بر پایه استفاده یک‌جانبه از زور شکل بگیرد، بلکه باید بر اساس تفاهم‌های امنیتی مبتنی بر قوانین بین‌المللی و احترام به حاکمیت و تمامیت ارضی کشور‌ها بنا شود.

درخواست از جامعه جهانی برای موضع‌گیری مشخص دربرابر رژیم اسرائیل

سخنگوی وزارت دفاع ترکیه از جامعه بین‌المللی خواست در واکنش به اقدامات رژیم اسرائیل علیه صلح و ثبات منطقه‌ای، مواضع و اقدامات مشخص‌تر و موثرتری اتخاذ کند.

آکتورک گفت اولویت ترکیه جلوگیری از کشیده شدن منطقه به درگیری و بی‌ثباتی بیشتر و فراهم کردن زمینه برای …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 خشم شهریِ «ناجنبش ها» و بیکاران، یک بمب ساعتی است که زیر جامعه و حکومت قرار دارد
سایت عصرایران

خشم شهریِ «ناجنبش ها» و بیکاران، یک بمب ساعتی است که زیر جامعه و حکومت قرار دارد

ناجنبش‌ها گروه‌هایی از مردم هستند که دلخور و ناراضی‌اند: مثل جوان‌ها ، زنان، پیک های موتوری، رانندگان اسنپ، دستفروشان و گروه‌های تهیدست جامعه. اینها به سمت ی...
 پاداش ویژه وزارت نیرو برای نیروگاه‌های با تولید بیشتر برق
سایت ایران آنلاین

پاداش ویژه وزارت نیرو برای نیروگاه‌های با تولید بیشتر برق

معاون برق و انرژی وزارت نیرو، از اجرای مشوق‌های جدید برای نیروگاه‌های دارای تولید حداکثری و بدون خروج اضطراری در روزهای باقی‌مانده تابستان خبر داد.
 فوری؛ دود غلیظ در آسمان جنوب تهران؛ ‌پالایشگاه آتش گرفت؟ | اولین واکنش رسمی
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فوری؛ دود غلیظ در آسمان جنوب تهران؛ ‌پالایشگاه آتش گرفت؟ | اولین واکنش رسمی

روابط عمومی پالایشگاه تهران گفت:انتشار دود غلیظ در آسمان جنوب تهران ناشی از وقوع سانحه برای ۲ دستگاه تانکر در محل بارگیری نفت سفید پالایشگاه تهران و آتش‌سوزی متعاقب آن بوده است.
 بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!
سایت ورزش ۳

بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!

بازار نقل‌وانتقالات تابستان امسال به کلی عقلانیت خود را از دست داده است.
 گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او /  عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد
سایت اعتماد آنلاین

گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او / عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد

همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او گلایه کرد.
 آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده: ایران برای سناریوی حمله ناگهانی آماده است/ برخی بدون تجربه جنگ برای فرماندهان نسخه می‌پیچند/ منابع ایران در قطر هنوز استفاده نشده است/ ایران و عمان در حال نهایی‌سازی مسیر جدید تردد در تنگه هرمز هستند
سایت جماران

آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده: ایران برای سناریوی حمله ناگهانی آماده است/ برخی بدون تجربه جنگ برای فرماندهان …

سعید آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده گفت: اساس گفته‌های اخیر آقای عراقچی، از نگاه ایران یادداشت تفاهم به معنای پایان جنگ است و پایان جنگ اساسا نیازی به تمدید ندارد. با این حال، آمریکا برخی مفاد تفاهم را نقض کرد و ایران نیز در واکنش، در موضوع تنگه هرمز تلاش کرد شرایط ترافیکی را به وضعیت پیش از اجرای تفاهم بازگرداند. به همین دلیل اکنون با سندی مواجه هستیم که بخش‌هایی از آن اجرا نمی‌شود و نیازمند تعیین تکلیف است.
 سرخط اخبار/ ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - پیوست
مجله پیوست

سرخط اخبار/ ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - پیوست

ارائه خدمات آزمایشگاهی از طریق پلتفرم‌ها به بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی مجاز شد. کمیته تسهیل اقتصاد دیجیتال در رأی نهایی پرونده شکایت انجمن تجارت الکترونیک از سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد این خدمات، مشروط به صدور نسخه معتبر از سوی پزشک دارای صلاحیت و ثبت آن در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیکی، قابل ارائه است. براساس این رای
 تحول در پارادایم صنعت ساختمان با فناوری ساخت هوشمندتر و کم‌کربن
سایت ایران آنلاین

تحول در پارادایم صنعت ساختمان با فناوری ساخت هوشمندتر و کم‌کربن

معاون علمی رییس‌جمهور گفت: صنعت ساختمان باید با پذیرش فناوری‌ها و رعایت الزامات مبحث ۱۹ ساختمان، در مسیر ساخت سریع‌تر، هوشمندتر و کم‌کربن‌ گام‌بردارد.