
فارس / فرمانده انتظامی استان چهارمحال و بختیاری از توقیف یک دستگاه خودروی لکسوز ۵۷۰ قاچاق به ارزش ۳۰۰ میلیارد ریال در شهرستان فلارد خبر داد و گفت: این خودرو فاقد هرگونه مدارک قانونی و گمرکی بود.
سردار حسین امجدیان، از کشف یک دستگاه خودروی لوکس قاچاق در محورهای مواصلاتی این استان خبر داد.
فرمانده انتظامی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز، اظهار کرد: مأموران کلانتری ۱۱ فلارد هنگام کنترل محور مواصلاتی "فلارد" به سمت "لردگان"، به یک دستگاه خودروی لکسوز مشکوک شده و دستور توقف صادر کردند.
سردار امجدیان افزود: مأموران پس از متوقف کردن خودرو و استعلامهای لازم، دریافتند که این خودرو فاقد هرگونه مدارک قانونی و گمرکی بوده و به صورت قاچاق وارد کشور شده است.
فرمانده انتظامی استان با بیان اینکه ارزش این خودرو بر اساس نظر کارشناسان اقتصادی، ۳۰۰ میلیارد ریال برآورد شده است، تصریح کرد: در این رابطه پرونده قضایی تشکیل و راننده خودرو برای طی مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.
وی در پایان با تأکید بر عزم جدی پلیس در برخورد با پدیده قاچاق، خاطرنشان کرد: تأمین امنیت اقتصادی جامعه و مقابله با قاچاقچیان به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار دارد و در این راه از هیچ تلاشی دریغ نخواهد شد.
آخرین خبر چهارمحال و بختیاری در اینستاگرام :
https://instagram.com/Shahrekordtoday






